Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 11
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
- Milyen routert?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz nkaresz1976 #24698 üzenetére
Amit day1 nem tudtak szállítani az már sanszos újabb gyártás. Legalábbis egy része biztosan. Amíg úgy veszik mint a cukrot, hogy konkrétan polcról lekapkodják, addig szerintem nem nagyon lesz ilyen.
Még GPU kód se volt dobozban.
Szerk.:
Egy-két országban volt játékkal, de az sem egyedi dobozzal. Ráhúztak egy plusz papírt.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
nkaresz1976
csendes tag
Arról nincs hír ,hogy az első melléadott játékos csomagok mikor érkeznek majd?
(Gondolom amíg minden legyártott db elkel és nem halmozodik fel addig nem igen fogják ezt erőltetni) -
Zebu
addikt
válasz Chaser #24695 üzenetére
hm akkor a monitor ezek szerint nem csinál szép upscale-t. Bár mivel 1080-ra van állitva a kimenet, gondolom az upscale-t a BOX-nak kellene csinálnia.
Vagy nem tudom miért ilyen csúnya, vagy tudok e javitani rajta bárhogy.
szerk: Jah monitornál nincs upscale opció
[ Szerkesztve ]
-
arewan
csendes tag
válasz Steve1207 #24679 üzenetére
Egy próbát fogok adni az Onlinenak, viszont első körben a single érdekel.
Multis játékok tekintetében fura ízlésem van, bő fél évet Fallout 76-oztam. Aztán egy szeptemberi update-el tökéletesen használhatatlan lett a karakterem.
Szóval egyelőre várom az RPG-szerű/nem MMO/openworld utódját. -
Sefneni
őstag
Reggel az Auchan webáruház mutatott olyan üzletet, ahol az SX-nél elérhető állapotot írt a készletre.
Update: most ránéztem.
Ebben az üzletekben van "A termék nagy valószínűséggel átvehető" státuszban az SX: Törökbálint.
Ezekben az üzletekben van "Alacsony készlet" státuszban az SX: Zalaegerszeg, Soroksár, Csömör, Solymár.MICROSOFT XBOX SERIES X 1T Akit esetleg érint, ezen a linken tudja megnézni. Webes rendelésre ahogy néztem nincs mód.
[ Szerkesztve ]
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #24687 üzenetére
az élet tragédiája,hogy ami finom az nem egészséges
Phoen|x [link]
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
válasz hombre[EU] #24685 üzenetére
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
Go Gunners!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #24685 üzenetére
Az egészséges, azt amúgy is enned kéne
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz fiATHaLON #24674 üzenetére
Szia,
a sima Game Pass esetében amik a könyvtárban vannak, azokkal a játékokkal lehet játszani amíg él az előfizetés ill. amíg a játék a könyvtár része.A multi/online játékhoz szükséges Xbox Live Gold, erre külön lehet előfizetni, de van egy közös "csomag" is, az Xbox Game Pass Ultimate, ami tartalmazza mind a kettőt és ha most veszel hosszú időre Xbox Live Gold-ot (itt a Hardvearprón több eladó is árul éveset 14ezer forint körül) majd arra aktiválsz egy egy hónapos Game Pass Ultimate-t, akkor az egészet átkonvertálja Game Pass Ultimate-re.
Amit amúgy a Game Pass kedvezménnyel megveszel, az mindig a tiéd marad.
Az R*H pedig tiltott szó a fórumon...
-
F_Peter
őstag
válasz hombre[EU] #24682 üzenetére
Ja csak a Cyberpunkig? Akkor ugroj neki az összes AC kimaxolásának, lehet belefér.
-
hombre[EU]
veterán
-
Alexios
veterán
Szerintem az alacsony tárhely mellett ez a legnagyobb hátránya(egyelőre) a SS-nek hogy csak a One S játékokat tudja vinni. Ahogy jönnek a Series enhanced címek, úgy fog javulni a helyzet, de emiatt sem veszem meg a Cyberpunk 2077-et egyelőre, mert azt is csak One S módban fogja tudni, a majd valamikor jövőre érkező patchig
#24681 CME A game pass ultimate tartalmazza a goldot és a game passt, csak simán a game pass nem tartalmaz mást.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Dirt 2 (2009) még 360-on vagy 3-4x, flashback ki fokozat, legnehezebben elkezdve, csak első helyért menve (na az már nem ment úgy ), de ugyanez a hangulat most is a FH-nal.
(#24654) arewan: ööö én szívesen kipróbálnám milyen SX-en, de 1-jén ingyenes lesz a RDR Online, az bőven elég lesz.
.
-
Zoleee83
addikt
válasz Chaser #24657 üzenetére
Nekem One S kontrollere után mintha gyengébbnek érződne a triggereken a rezgés, de más is mondta már ezt.
Egyébként szerintem rendben van, nagyon szeretem az új kontrollert, hihetetlen kényelmes, sokkal pontosabb mint az előző, szerintem rengeteget fejlődött jó értelemben.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
t1
addikt
Sziasztok!
Több mediamarktban is került ki a polcokra SX. Én a szolnokiban voltam, ott fél 3-kor még 3 db biztosan volt. De telefonban tájékoztattak, hogy Miskolcon és Nyíregyházán is van 5-5 db (reggeli készlet, azóta ez lehet hogy változott). Ha valaki még keres, akkor érdemes körbetelefonálni az áruházakat. -
fiATHaLON
őstag
Sziasztok!
Ez az Xbox Game Pass pontosan hogy működik?
Az alapdíjban csak a felsorolt játékok vannak benne, és
az internetes játékért (Gold?) külön fizetni kell?(Megvettük a Forza Horizon 4 Ultimate-et PC-re tavaly,
azzal ugyanúgy tudunk majd játszani XSX-en,
és esetleg a felhős mentés miatt a mentéseink is megmaradnak?)Valamint amiket Game Pass kedvezménnyel vásárol az ember,
azok megmaradnak a tagság lemondása után is?Bevallom kimaradtunk ebből a konzolos online mókából, egy rgh-s 360-nal
voltunk eddig a sötét oldalon, de ez a RTX hiszti egyelőre átpártoltatott
egy Series X-hez globális megoldásként... -
mcwolf79
veterán
Kipróbáltam a quality módot, de inkább visszakapcsoltam a perf módot, mert a 60 fps után mocskos zavaró a 30 fps.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
soundsonic
aktív tag
Lehet valahol a hangerőt szabályozn8, ha a kontrollerbe van bedugva a füles?
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #24668 üzenetére
Nem jelentették be, én is egyből erre kerestem rá.
Nagyon gondolkodom az előrendelésen, amíg így olcsóbb, de semmi gameplay vagy normális leírás nincs róla, csak ez a két perces trailer meg pár sor, amit mindenki megkapott a fejlesztőktől...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hombre[EU]
veterán
nem tudjátok ez a jövō héten megjelenō Chronos: Before the Ashes megy gamepassbe? nem találok roadmapet. a Remnant viszonylag hamar bekerült
Life, Uh, Finds A Way
-
Zebu
addikt
Srácok fallen order nektek is pixeles, blurry és recés? Tökre szarul néz ki
[ Szerkesztve ]
-
-
Chaser
legenda
válasz sgfool #24651 üzenetére
ikeában kapsz 2e ft-ért 4db-os szettben 2450mah akkut, átcimkézett panasonin eneloop
20-30 órát tud két ilyen akku a kontrollerrel
usb-s töltő anno 700ft-ért volt náluk, kell neki jó 10-12 óra míg feltölt két akkut, de sztem annyiért belefér
és sztem nyúzd, ha defekt van jöjjön ki még mostha már kontroller, csak szerintem olyan furcsa a rezgés előző genes kontroller után? mintha magasabb frekvencián brümmögne
arewan
dettó ( : régi mw mindent vitt, előtte meg a hot pursuit, azelőtt meg insane_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
arewan
csendes tag
-
gergobox
tag
válasz l.skywalker #24575 üzenetére
Köszönjük. Ez nagy királyság lenne
-
sgfool
tag
Sziasztok, hétfőn sikerült beszereznem egy xbox series S-t, amivel ugyan hivatalosan csak karácsonykor lepem meg magam, de játszás formájában már teszteltem 1 órát, hogy minden oké e, nehogy karácsonykor más fajta meglepetés érjen Régen nagyon sokáig volt xbox 360-on, amit nagyon szerettem, majd arról váltottam ps4-re. Viszont gamepass mindig is csábított, úgyhogy most engedtem a csábításnak Mivel a one széria nálam teljesen kimaradt ezért van bennem egy-két kérdőjel, hogy mi hogyan van. Decemberben igencsak gondolkodok rajta, hogy a kontrollerhez vásárolok egy play and charge kit-et, ha netán ki lesznek fosztva a boltok , akkor újratölthetős elemet, anno xbox 360-nál is legalább 5 évig tudtam használni újra tölthetős elemmel. Viszont ezek ellenére azt szeretném megkérdezni, hogy egy normál elemmel mi a tapasztalat, mennyi időre elegendő körülbelül ? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
natë
nagyúr
válasz IntelKiller7 #24649 üzenetére
Apple előfizum van meg G Music.
-
MarioAna
senior tag
Na csak beadtam a derekam az Evil Withinekre, 5k-ért a kettő szerintem még pont rendben van a rendhagyó atmoszféra/story miatt.
-
natë
nagyúr
Jó a FH4, csak unalmas már a soundtrack. Ráadásul a 3-ban sokkal jobb is volt az én ízlésem szerint.
-
-
arewan
csendes tag
válasz IntelKiller7 #24642 üzenetére
Köszi szépen!
-
arewan
csendes tag
Srácok, most tűnt fel, hogy FH4-hez 2795Ft a Fortuna-sziget DLC. (Nem bírtam megvárni a boxot, PCn pörög úgyahogy )
Ha megveszem MS Storebol PC-re, megkapom majd konzolra is, vagy keressek konzol változatot? -
Sefneni
őstag
válasz l.skywalker #24625 üzenetére
Huu, ezt a CTR-t de szuper lenne megnyerni.
Köszönjük a rengeteg felajánlást Sherko!
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NoMagix
addikt
A PS vándor díj lesz!
Szerintem hetente lesz új gazdája itt a fóromozók között! -
Bad Pritt
félisten
-
hombre[EU]
veterán
apropó dark souls...melyik 60fps sx-en?
Life, Uh, Finds A Way
-
vendingo
veterán
válasz IntelKiller7 #24604 üzenetére
Akkor marad a fehér szigszalag. :(
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Dvix
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
-
30z.Samu
félisten
-
akooos
veterán
Köszi és köszi Sherko, ez érdekel engem is
-
l.skywalker
Topikgazda
Sherko Nyereményjáték
Nyeremény:
Crash Team Racing Nitro-FueledJelentkezni lehet:
ITTJelentkezési határidő:
2020.11.26. 20:00
Sok sikert és köszönjük a felajánlást!Jelentkezés feltétele:
Ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Grawens
senior tag
válasz Dawide@axele #24606 üzenetére
Meg bizony. A kép meg ugyanúgy szakad mint előtte! Ebből visszatérítés lesz.
-
ambushka
aktív tag
Duna Plaza MM 2db XSX raklapon
PSN ambushka8989
-
sting2
addikt
válasz Elektrosokk #24581 üzenetére
Valami hasonlóban vagyok magam is.
10.15 én bekapcsolt szolgáltatásra, 11.11 én kiallitott számlán - amit csak tegnap sikerült elkuldeniuk!, 2 havi összeg szerepel..
Ma meg már jött is a felszólító.
Hivtam őket , és azzal " etetnek", hogy ez most 12.10.ig lefedi az elofizetest, vagyis előre fizetetnek..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Alexios
veterán
válasz Dawide@axele #24606 üzenetére
Akinek XSS van írhatna egy beszámolót a performance módról, mennyivel lett csúnyább(vonz a 60Fps, de akkor nem ha itt is bemegy 600p alá )
-
natë
nagyúr
Egy átlag magyar gyári munkás fizetését kb. elvertem a SX-re a Blekkfrájdéj miatt.
Mindegyikkel azért nem vagyok maradéktalanul elégedett..[ Szerkesztve ]
-
Dawide@axele
aktív tag
Megjött a frissítés a Valhalla-hoz!
Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
Steve1207
veterán
válasz vendingo #24599 üzenetére
Pedig külsőn is kiválóan lehet. Csapassad! Egyszerűen kiváló játék.
(#24585) oriic: 10 év tagság, 1e+ hozzászólás, ezt a spammelősek se tudják teljesíteni, de ha kell lehet még fokozni a biztonság kedvéért. Nekem a lakások szimpatikusak, csak úgy megjegyzem
[ Szerkesztve ]
.
-
TayRol
nagyúr
válasz l.skywalker #24568 üzenetére
ú, ez de király. örülök a 19 hsz-emnek, aminek 99%-a kérdés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Warships
- Politika
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- További aktív témák...
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- ASUS ROG Ally
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest