Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
jól látom (PC-ről nézem), hogy a GPU-ban a Minecraft és a Forza 4 is benne van?
-
Donnie
őstag
Sziasztok!
Amikor már lemondtam a PS5 idei beszerzéséről, "végső elkeseredésemben" előjegyeztem egy Series X-et az edigital-nál. A sors azonban úgy hozta, hogy egy fórumtárs segítségének és önzetlenségének köszönhetően mégis sikerült egy Playstation 5-höz jutnom, amit tegnap át is vettem.
Szeretném felajánlani a Series X foglalásomat, mert így nem fogom már átvenni. Az edigital árazása 10e Ft-al magasabb mint az induló ár, de ez azonnal átvehető lenne az Ezred utcában akit érdekel (nov 30-ig, utána törlik). Számlázási adatot tudok módosítani + odaadom a rendelési számot a szerencsésnek.
-
Golyo69
senior tag
Nekem kb. 14-15 ora black ops alatt semmi baj nem volt mert en 120 hz-en nyomom es ugye ott nincs RT.
Haver 60-on es neki vagy 3-4 szer volt fagyás. Tegnap kikapcsolta azóta semmi gond.
Eddig nekem minden ok vele. Megjelenes masnapjan vettem at ( egyik forumtarsnak köszönhetoen)Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
pzstm
titán
válasz Steve1207 #24455 üzenetére
nekem is több mint 60 óra csak AC-ban benne van, szóval nincs kímélve masina és semmi gond Iga COD-ot nem látott ez a gép sem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
30z.Samu
félisten
válasz NoOne1976 #24486 üzenetére
Azon gondolkodtam, hogy tegnap a Fortnite-nál is elképzelhető, hogy az a kis update kavart be, ami tegnap lehetett (bár én a rendszerben erről nem találtam semmit). Csak azt nem értem, hogy ilyenkor miért nem szól, hogy hahó, újra kéne indítani a konzolt...
Sic Parvis Magna
-
-
NoOne1976
őstag
válasz 30z.Samu #24469 üzenetére
A kontroller való kapcsolatvesztés valószínűleg szoftveres dolog lesz. Nekem sx-em van és elite2-es kontrollerem (tehát nem csak a gyári új kontrollerrel csinálja), és azzal is előfordult egy alkalommal. Igaz én bekapcsolni nem tudtam vele a gépet és utána párosítani, míg rajöttem, hogy a teljes áramtalanítást kell megpróbálni. Utána megjavult.
Játék közben eddig soha nem fagyott le, nem dobott ki. Eddig kb. 5 címet futattam. A COD nem volt közte -
l.skywalker
Topikgazda
Star Wars Squadrons Next Gen patch is out:
Added next gen improvements
• The game now supports up to 120FPS and up to 4K on Xbox Series X|S
• Added an option for players on the Xbox Series X|S to prioritize enhanced visuals or enhanced performance
• Improved visual quality and lighting on PS5
• Variable frame rate support added for TVs and monitors that allow itNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz 30z.Samu #24471 üzenetére
Szerintem IS-IS. Reddit -en is találkoztam hasonlóval, de más érdekes dolgokat is említenek. Van akinek meg ugyanazok a dolgok rendszeresen és hiba nélkül futnak. Nálam sem volt eddig semmi probléma.
Helyre kell még rakni pár dolgot a Microsoft -nak és egyes fejlesztőknek is.
Egyetlen "félelmem" eddig az volt, hogy az EA szokásához híven valamit el fog cs***ni a nagy update -ben. Jelen esetben a dec. 4 -es Fifa grafika patch alatt. Most már hogy én is tapasztaltam anomáliát, furcsának tartanám, ha pont náluk rendben lenne minden.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
GEIL
addikt
válasz #98320896 #24447 üzenetére
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Lifer092
senior tag
válasz #98320896 #24447 üzenetére
Azért ez hogy a teljes konzolt "téglásítja", vagy a kontrollert (redditen írták hogy volt akinél a kontroller halt meg CW alatt.... ) már több mint durva. Az hogy RT-vel kb. 1fps volt amikor bekapcsolták, vagy az hogy szimplán crashel a játék az nyilván más, arra még azt mondja az ember hogy jön 1 patch aztán kész. Azért számomra ez kicsit ijesztő kategória már....
Gondolkodtam pedig hogy majd behúzom, de ezeket olvasva szerintem várok vele legalább egy fél évet, úgyis van mivel játszani.
(Ja nincs, mert Xbox. ) -
addikt
Csak mint anomália, érdekesség osztom meg...hátha valaki találkozik hasonlóval.
Forza Horizon 4 -gyel mondhatni rendszeresen tolom SX -en. Tegnap viszont belépés és szinkron után ennél tovább nem tudtam eljutni:
Itt írja az eredményeket, a jobb alsó sarokban meg pörög a betöltés. Felhőből és prevgen gépről be tudtam jelentkezni, SX -ről nem. Próbálkoztam mentett adatok törlésével, illetve a teljes játék újratelepítésével is. Egyik sem hozott megoldást.
Ma reggel ismét neki estem 6 óra felé, szintén eredménytelenül. Majd most háromnegyed 7 körül végül sikerült bejutnom a játékba.
A megoldás rejtély, viszont a neten kutatva másnál is olvastam hasonló hibát az új generáció alatt. Day1 óta játszom vele majdnem minden nap, de még soha semmi hiba nem volt. Új generáció alatt viszont többen is érdekes hibákat írnak le. Szerintem nincs még teljesen rendben a játékban a kompatibilitás.
Hátha valaki hasonló hibába ütközik...törlés, újratelepítés nem hoz eredményt. Egyszer csak jó lesz...
Szerk.:
Ja és minden más játék normálisan megy, működik.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
30z.Samu
félisten
-
kory24
őstag
Sziasztok!
SX-em van 2 hete.
Eddig fagyás, restart nem volt.
Minden ok, kivéve egy dolgot.
2db külső USB tároló van rátéve (hdd, ssd) és néha előfordul bekapcsoláskor az alábbi hibaüzenet:Ha kihúzom és visszadugom akkor okés, de addig nem látja meghajtót....
Picit bosszantó, One X-en ugyanezekkel nem volt ilyen gondom....
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #24420 üzenetére
jajjaj, micro performance update? akkor itt is készítsünk elōtte backupot?
Life, Uh, Finds A Way
-
soundsonic
aktív tag
válasz soundsonic #24464 üzenetére
Töröltem a mentést és rögtön elindult.
-
soundsonic
aktív tag
Srácok, nemrég felkeltem mert fájt egy kicsit a tüdőm (asztmás vagyok de nem akarok a betegségeimmel nyaggatni senkit) és még este letöltöttem életem második xbox játékát a rome ryse of sont és meguntam a telepítési időt. Ma hajnalban gondoltam játszom, de még mindig telepít és vagy fél órája bámulom az utolsó 10%-nyi csíkot, hogy végezzen. Ez normális ennél a játéknál?
-
turikoczka
aktív tag
válasz l.skywalker #24415 üzenetére
2019 summer volt az eredeti terv... De evvan, Kimaxolva az original, nagyon várós már ez is
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Eljutottam oda a Controlban, ahol a One X letérdelt, és örömmel jelentem hogy az SS vígan hozza ott is a stabil 30-at.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
-
Wesder
félisten
Volt egy 595ft-os terhelésem tegnap MS-től "Pre-Order" címen, de se email, se order history-ban nincs semmi, csak egy notif az Xboxomon hogy terhelés vàrható. Mondom wtf... Support nem tud vele mit kezdeni, mert nincs nyoma az order history-ban. Igazàból csak az zavar hogy nem tudom mi a tosz lehet. Suppprt szerint màsik accountra pre-ordereltek, de arra màr nem tudott vàlaszt adni, hogy miért én kaptam Xbox Live-tól erre értesítést.
-
gerii
addikt
Scorn megjelenésről lehet már tudni valamit?
Most néztem egy 13 perces gameplayt, elég groteszk játék lenne a téli estékre Giger bácsival -
Steve1207
veterán
Részemről direkt daráltam ennyire, hogy ha valami nagyobb baja lenne, mint amik előfordultak odakint, hogy be se kapcsol előjöjjön, de semmi ilyesmi, sima szoftveres hülyeségek ezek.
Arról van infó, hogy CoD RT mellett javított-e az insider frissítés? Annyi van meg, hogy egy-egy emberkének igen, meg páran jelezték, hogy semmi, de náluk esélyesebb a hw hiba, mert akár betöltés vagy egy netflix közben is kikapcsolgatott a konzol amúgy is.
.
-
gduck
addikt
Ez most csak úgy eszembe jutott... Azért tudtak/tudnak fantasztikus játékokat készíteni [link] Speciel ez volt az a játék, aminek a végén "elélveztem"
Aki ismeri, annak fizetek egy virtuális sört
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Steve1207 #24452 üzenetére
nekem első nap volt egy kikapcsolás/teljes restart, már nem is rémlik. alpha skip ahead insider vagyok, két nappal később már benne volt a javítás az aktuális buildben. Azóta semmilyen probléma nem volt. Most jópár fixet beleraktak, minden insidernél kint van már, hálaadás után jöhet publicba is
Remélem jövőhéten megkaphatjátok és megoldja azt a pár anomáliát is.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Steve1207
veterán
Ez MS fórumon egy hete megoldásra lelt ebben a felhasználók körében, hogy kapcsolják ki az RT-t, de hivatalosan még semmi közlemény nem jött. Amúgy nekem azért érdekes ez, mert pl a Legion is RT-s és arról nem olvastam ilyesmit.
Amúgy nálam az X javarészt gond nélkül üzemelt, tegnap viszont 1 kontroller leválás, 1 kontroller villogásos párosítás probléma, 1 dashbordra kidobás és 1 önszántából kikapcsolás jelentkezett.
Ma viszont még semmi, pedig be van du 4 óta megy.
Eddigi termés a két hét alatt egy Gears5 végigjátszás (kb 10-12 óra), FH4 (55 órám van benne), Jedi-ben meg úgy 6, BF1-ben szintén kb annyi online. Úgyhogy nyüstöltem rendesen. Az apróságokat nem számolom..
-
Chaser
legenda
válasz FollowTheORI #24446 üzenetére
az még nincs
egyébként ha x
tegnap vettem észre alzán, azt írják az x-re elfogyott, mondom mi a szösz, eddig legalább rendelhető volt
az is, 2021. februárra ( : a decemberi rendelést már lelőtték
ha ez a nagy cég nem kap, akkor ha jól sejtem kb senki itthon, decemberi készletből kiderül kapok-e_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
nagyúr
-
Chaser
legenda
csaXólok, még nem sikerült lefagyasztani az s-t
egy anomália volt forzánál, előtte rezsümbe' raktam és kikapcsoltam - instant on módba -, mikor megint játszottam megakadt néhányszor a kép, instant on módot már kilőttem azóta
jedi fallen order már le is pörgött a gépen hiba nélkül_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
nagyúr
Túl sok javítanivaló nincs benne, mivel az X enhanced megkapta a PC-től a legtöbb dolgot. Így van 4K60 akár meg részletesebb grafika is.
Remaster-t meg emiatt nem fognak csinálni, ahhoz tényleg rég jött ki. A Respawn-nak meg van most jobb dolga is a Star Wars játékokkal.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
krx21
nagyúr
válasz l.skywalker #24438 üzenetére
Kár, pedig jó játék nagyon...
Letöltöttem, remekül fut.. -
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #24437 üzenetére
Ha az 1620p30 helyett 1080p60 lesz, szerintem nem akkora probléma.
-
nagyúr
válasz Grawens #24428 üzenetére
Ez valszeg azért van mert ígyse ugyse tudná tartani a 60-at az S vagy csak nagyon csúnya grafikával... akkor meg inkább legyen fix 30 és szép amennyire lehet.
Ezzel nincs is amúgy szerintem gond.
Az X meg a PS5 meg erőből jobb grafikával tudja hozni a 60-at (nyilván jóval erősebb a hardver). Így ott nem gond a 60 fixálása.Kíváncsi leszek, ha most feloldják mit fog a nép tapasztalni. DF elemzés felkészül.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Wesder
félisten
válasz Grawens #24434 üzenetére
Semmi sem vàltozik, csak opciót adtak hogy vàlaszthass Quality meg Perf mód között. SX/PS5-ön Perf módban ment, ezért volt 60fps, SS-en meg Quality módban ment, ezért volt 30fps.
-
Grawens
senior tag
válasz Wesder #24430 üzenetére
Node!
Akkor most a relatíve szép 60fps-es dinamikus felbontásból kapunk egy fix felbontású csúnyább 60-ast és egy szép 30fps -est, vagy....?
megtartják a jelenlegi relatíve szép grafikát dinamikus felbontással 60fps -re optimalizálva és 30 fps-re pedig a natív 4k-t?
Mert ha az előbbi akkor update előtt kimásolom a játékot egy külső usb-re. -
RudY
addikt
vótmá?
Treyarch Investigating Call of Duty: Black Ops Cold War Bricking Xbox Series X Consoles
Some Call of Duty: Black Ops Cold War players on Xbox Series X are reporting that the game is bricking their consoles and it's worrying plenty others.
[link]Firstly, avoid accidentally downloading the Xbox One version, as mentioned earlier. Second, disable ray-tracing. Though the feature has been one of the new generation's biggest selling points, it has been reported that turning it off has helped players mitigate crashing issues. Not to mention, ray-tracing appears to cause other problems as well, like making online matches very laggy.
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Titanfall 2 kap valami SX upgrade-et?
-
Grawens
senior tag
válasz Zoleee83 #24427 üzenetére
De az Ubi megnyalhatja azt amire gondolok!
"Added an option to the game that allows players to choose between Performance or Visual Quality."
This option is available for Xbox Series X|S & PlayStation®5.
-Choosing Performance allows the game to adapt the resolution and graphic settings to maintain 60 FPS.
-Choosing Quality enables the game to run maximum resolution and graphic settings while maintaining 30 FPS.
Default values since launch of the game are as follows:
Xbox Series X / PlayStation®5: Performance
Xbox Series S: Quality[ Szerkesztve ]
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
En csak a BF5-ot néztem. Indítás után nem hittem el, hogy ez ilyen ronda, nem Igy emlékeztem rá. Meg valaki itt írta is, milyen szép lett XSX-en. Megijedtem először, hogy a tévével van valami gond, aztan rajottem, hogy a gond az, hogy 32 orat tettem bele. Demon’s Souls-ba. Az meg egy egyel fentebbi liga.
Egy ora multi után megszoktam, ahogy kinéz. Pedig korábban kifejezetten szépnek láttam. .
W | W | H | W | W | W | H
-
chipesz
őstag
válasz AMD Power #24419 üzenetére
Volt róla szó elég sokszor, a minap is. Nem feltétlenül az a gond, hogy az appból kivették, pusztán már nem kötelező, a fejlesztőre van bízva, hogy bekerül-e.
AC Valhallára például én is kíváncsi voltam, de csak a Ubisoft appal tudtam megnézni Xboxon, ami mellesleg ocsmány, csak a képernyő felén jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
Grawens
senior tag
válasz AMD Power #24419 üzenetére
Vótmá?
Holnap AC Valhalla 1.0.4 Patch!
Performance and Stability
(Xbox Series) Improved experience on Xbox Series S | X consoles including screen tearingKíváncsi leszek.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AMD Power
titán
Az Xbox appból miért vették ki,hogy egy adott játékkal mennyit játszottam!? Ok a Trueachievements a legtöbb játéknál elérhető, de akkor is.
-
krx21
nagyúr
A PINBALL FX3 csak nálam fagy XSX-én? Gyakorlatilag még a menüig sem jutok el...
Már 2x letöltöttem, hátha megjavul, de nem...[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
veterán
-
Jani_007
csendes tag
válasz ImpersonatoR #24347 üzenetére
Kíváncsi vagyok nekem mikor jön meg 12.-én rendeltem előleggel..
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Cuphead DLC is csúszik '21-re
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Elektrosokk #24412 üzenetére
Az Xbox régió független platform. Nem kell több regisztráció. A vásárlási lehetőségek korlátozottak, de pl. USA store-ban simán lehet vásárolni ha tudsz szerezni ottani érvényes fizetőeszközt, ami a mi esetünkben az USA gift card, amit lehet magyar bankkártyával venni pl. az Amazonon.
-
Elektrosokk
veterán
válasz IntelKiller7 #24410 üzenetére
és melyiket javasolt regisztrálni ?
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
vendingo
veterán
Cod warzone nektek működik? Nekm server errort ír, meg lakatokat látok mindenhol.
Status: OfflineCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Elektrosokk #24407 üzenetére
Van olyan ami nem elérhető. De ritka. Inkább az ár ami eltérő nagyon.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
30z.Samu
félisten
válasz l.skywalker #24389 üzenetére
Most működik, köszi srácok! De itt most mi történt?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
HunChris
senior tag
CDkeys gold most viszonylag jó áron: (EU 14,400 Ft) [link]
-
krx21
nagyúr
válasz IntelKiller7 #24398 üzenetére
Az a röhej, hogy nem tudom upgrade-elni, mert a store-ban nem elérhető... Lehet azért mert nekem magyar a store?
Máshol van esetleg?
Mindegy, eladom azt veszek egy XS verziót.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest