Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyggelig
senior tag
Ismerős. Nagyon durva helyzetek is voltak. Pl én találtam ki, hogy nyomtassunk pénzügyi utalásokról igazolást, hogy szerkesszünk rendes word dokumentumot, hogy használjuk a nyomtatót, de a még magát kockának tartó kollégának is én magyaráztam el, hogy kell rest mode-ban játékot telepíteni a PS-re, pedig én aztán nagyon nem vagyok hardcore kocka.
-
Tuomas
addikt
válasz 30z.Samu #14387 üzenetére
Majd még addig kitalálom, most úgyse terveztem idén venni semmit, majd év elején bemegyek a boltba, körülnézek mi van ott, aztán onnan leemelem ami kell.
Addigra már lemegy ez a mostani cirkusz ami most van és az esetleges gyermekbetegségek, hibák is kiderülnek.We were here
-
Hashvrad
tag
Most látom mit sikerült összehozni a WD: Legion-el. RT nélkül nincs meg a 4K/60 RTX 3090-el.
Kíváncsi leszek mit tud Series X|S-en.
R7 5800X | RX 6900 XT | 32 GB@3200 | LG C2 42"
-
hyggelig
senior tag
válasz sting2 #14377 üzenetére
Nem értenek hozzá. Igazából nem is hibáztatom őket, az ő életük szegényebb ezzel. Ha nem ismersz valamit, sokkal elutasítóbb tudsz lenni. Csak nem szeretem azt, amikor nagyon örülök valaminek, de a környezetem elveszi a kedvem.
Amúgy nekem is jobban bejön a letisztult, egyszerű dizájn. Remélem, lesz majd kisebb verzió is PS5-ből. De attól tényleg jól néz ki a három konzol egymás mellett.
-
Tuomas
addikt
-
-
-
hyggelig
senior tag
Köszi.
Amúgy tényleg nem vagyok türelmetlen (akármennyire is annak tűnök ).
Inkább csak az zavar, hogy milyen címre kell majd kérnem. Ha ilyen tempóban emelkedik a fertőzöttek száma, nem biztos, hogy bent leszek a munkahelyemen. Szimplán ennyi a "félelmem". A k*rva covid miatt vagyok csak bizonytalan.Ja, meg nem igazán rajongok azért, hogy a melóban vegyem át a gépet (de ez már csak egyéni szoc probléma)
Szerk: nekem is összefésülték már a vételárat és az előleget
[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Konzolvilag info:
Bar telefonban nem volt rola szo, de most kaptam infot, hogy a rendeleseket folyamatosan fesulik ossze, vagyis hamarosan (meg a heten elvileg) mindenki aki eloleget fizetett, a csokkentett arat fogja latni. Idorendben haladnak, akit meg meg nem kerestek ne izguljon, jut mindenkinek gep.
Kizarolag futarral kapja mindenki a konzolt, a csomagpontok a gep merere miatt nem megoldhatoak, szemelyes atvetel nem lesz COVID miatt.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bep
őstag
válasz FollowTheORI #14349 üzenetére
Szerintem biztos nem. A futárnál fizetendő összeg csökkentve lesz, de a csomagban lévő számlán a teljes összeg kell, hogy szerepeljen (amennyit fizettél a boltnak cakk-pakk).
[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
Kiváncsi lennék, hogy hány előleges előrendelése van a KV-nak.
-
T.Peter
őstag
válasz FollowTheORI #14347 üzenetére
[link] Nem mondanam, hogy olcso.
[link] [link] Viszont ezen cikkek alapjan valoban alapbol minden 16x AF-et kap One X-en, szoval ez nem lehetne kulonbseg. A texturan a reszletek eltuneset nem magyarazza a felbontas csokkentese. Csak ha a textura felbontasa is csokkentett. Lehet a felbontassal egyutt a textura mip map is valtozott. Vagy ha TAA-t hasznaltak, akkor esetleg az is dinamikusan valtoztatta a sampling rate-et. -
nagyúr
KV-nál szerintem ez úgy lesz, hogy amikor nyomtatják a végleges számlát és feladják a futárnak, akkor ott egy olyan számla lesz aminek a végösszege csökkentve lesz az előleggel.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gergobox #14346 üzenetére
X rendelese miatt mert postapontra kertem. Mondtak h meret miatt nem megoldhato, futarral kuldenek. Rakerdeztem h a befizetett eloleggel csokkentett arat kell fizetnem ugye? Mondtak hogy igen.
Kulon osszevonasra nem kerdeztem ra, de ezek utan felesleges is lett volna.
Rendeleseknel nalam is kulon van de az ugy is marad mar szerintem.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz Wesder #14343 üzenetére
Nem hiszem, meg az aniso annyira kicsit perf hit, hogy szerintem ezen nem spóroltak a One X játékoknál.
Még esetleg arra tudok gondolni, hogy a One X valami homályos AA-t használt, amit a Series X-en ki tudtak lőni a kód megváltoztatása nélkül.
Nos, esetleg azis lehet igen. Bár azért ennél jobb skálázás szokott lenni, ez a homályos izé, nem tudom mi lehet.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na vegre hivott Konzolvilag es egyeztettem veluk.
Rakerdeztem Cyberpunk jatekra:
Nem a konzol megjelenesenek napjan kapjuk meg, hanem par nappal kesobb kuldik ki, de meg a jatek premierje elott.
Live-Die-Respawn
-
Madwe
nagyúr
válasz FollowTheORI #14341 üzenetére
Nem lehet, h 4k textúra volt one xen is, de a dinamikus felbontás miatt ott épp alacsonyabb felbontáson renderelte? seriesen meg natív?
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #14341 üzenetére
Nem a 16x-os filtering okoz ilyet, amit minden BC címre aplikàl az SS/SX?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Hashvrad
tag
válasz BomiBoogie #14335 üzenetére
Itt az inkább a kérdés, hogy ha már elvileg eladták a Uplay+-t Googlenek, Amazonnak, akkor konzolokon miért nem elérhető.
R7 5800X | RX 6900 XT | 32 GB@3200 | LG C2 42"
-
nagyúr
válasz Wesder #14340 üzenetére
Erre nagyon kíváncsi vagyok mi a háttere, elvileg nem nyúltak a tartalomhoz (textúra, ilyesmi), de akkor miért nem éles 1X-en is?
Vagy pedig a 1X "remastered"-ben benne volt eleve egy jobb textúra, amit csak simán eddig nem használt a játék.
Lehet már akkor gondoltak arra jön a nextgen?[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Màr csak két hét és meghozzák a Serious Exet és a Serious Ass-t.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
sting2
addikt
Ezeket valóban bűn lenne kihagyni SX- en
ha már a polcon vannak..
[link][ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Picit lecsúsztam az előrendelésről, ezzel kapcsolatban erdeklodok. Helyben mediamarktban azt mondták hogy most ha elorendelek egy x-et, akkor majd kb februárban kapom kézhez.
De ettől függetlenül, nagyobb boltok "kell" hogy kapjanak szabad készletet is, nem? Mert ha de, van itt a közelben egy kisebb település MM-el, max megyek megjelenésre sátrazni.yo
-
pzstm
titán
válasz 30z.Samu #14329 üzenetére
jah ok ))
amúy X360 is már Windows alapkon futott, totálisan módosítva és átalakítva. A mostani is mégsincs nagyon köze a desktop, otthon megszokotthoz
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz 30z.Samu #14327 üzenetére
ez nem tudom, hogy kapcsolódik ahhoz, hogy a Xbox nem egy termék, hanem szolgáltatás, ami elérhető PC-n, Xbox konzolokon, Android telefonokon és hamarosan iOS/iPad OS-en is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
EmThor
addikt
Fenn volt a video de most azt irja privat, embargo lehet.
Xbox Series X/S Unboxing Embargo is set for October 30th at 0:00 AM PST / 08:00 CET.
Xbox Series X/S Embargo (Review) is set for November 5th at 6:00 AM PST / 14:00 CET.[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Zoleee83
addikt
válasz Bluverkill #14317 üzenetére
És már törölve is!
Tényleg tudja valaki hogy MS-nél meddig van embargó a gépek kibontására, tesztelésére?Szerk.:
@Madoc - nálam -> Ez a video privát.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
addikt
-
Bluverkill
tag
Na még is lett ki küldve Series S.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
válasz hadam98 #14313 üzenetére
Ebben igazad van, inkabb a 60 fps.
Megneztem ezt a negyedoras next gen konzol-menü bemutatot a hivatalos xbox yt csatornan.
Hat ez az S konzol kb olyan mint a muanyag hulladektol elpusztult delfinek, mindenki beszel rola, de senki sem latott egyet se az eletben...
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
hadam98
senior tag
válasz hombre[EU] #14312 üzenetére
Nem kéne az RT, anélkül és inkább 4K60FPS...
-
Wesder
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
Ubisoft On the Next Generation of Consoles – Get the Details
majd valaki csinál belōle tldr-t
Life, Uh, Finds A Way
-
RudY
addikt
Phil Spencer on exclusivity, monetisation and game development
We spoke at length with Head of Xbox Phil Spencer about first-party software, monetisation, and what The Initiative is actually doing.
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest