Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SafE84
tag
Lehet buta a kérdésem, de pontosan mikor lesznek kiszállítva a konzolok? 10-én adják át a futárnak, vagy már előtte, hogy 10-én megkapjuk? Csak mert úgy kellene alakítanom a melót az idő tájt, hogy át tudjam venni.
-
Hashvrad
tag
válasz nkaresz1976 #15293 üzenetére
+Azt még nem lehet tudni, hogy fog kinézni pontosan, valószínűleg csak az Xbox appon belül lesz látható a PC (saját tipp). Az "okos" GPU is kérdéses, nem lehet tudni, meddig lesz még.
oriic: Nincs mit.
[ Szerkesztve ]
R7 5800X | RX 6900 XT | 32 GB@3200 | LG C2 42"
-
Hashvrad
tag
GPU csak konzolon kell, de ott is csak nov. 10-től elérhető.
PC megjelenés valamikor idén, de ide nem kell a GPU csak a sima PC-s GP (persze a GPU is jó).[ Szerkesztve ]
R7 5800X | RX 6900 XT | 32 GB@3200 | LG C2 42"
-
oriic
HÁZIGAZDA
"EA Play Coming This Holiday
Earlier this month we announced that we’ve teamed up with Electronic Arts to provide Xbox Game Pass Ultimate and PC members an EA Play membership at no additional cost. Today I’m announcing that starting November 10, EA Play will be available on Xbox consoles, including Xbox Series S and Xbox Series X, as part of Xbox Game Pass Ultimate, and beginning in December, members with an Ultimate or PC subscription will be able to download and play games from the EA Play library on Windows 10 PCs.* That means we will have a whole new collection of games coming your way on console and PC, and that some of the best EA Play games will also be available for Xbox Game Pass Ultimate members to play on Android devices via the cloud."
Én ezt úgy értelmezem, hogy PC-re is vonatkozik, de csak MS Store-ra.
PS5 topik témát hanyagoljuk itt pls, ne offoljunk feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nkaresz1976
csendes tag
Lehet butaságot kérdezek ,de nem vagyok tisztában a dologgal:
EA play-es előfizetés az csak xboxra/ms store-ra vonatkozna? Mármint az ms store részlegben? Azaz ha teszem azt én vásárolok x évnyi goldot és átváltatom GPU-re amihez nov. 10-től jár az ea play is akkor annak semmi köze nem lesz a pc-s részleghez ami origin alatt is fut? Tehát originben nem tudom ezt használni?Only ms store/pc game pass alkalmazásban fellelhető EA játékoknál?
Még nagyon új vagyok a témában,nem akarok emiatt esetleg pénzt bukni. Ez az átváltogatós dolog hányszor játszható el? Most ha csak 1 évre váltanám be akkor 1 év után ismét lehetne így átváltani (gold@gpu)? -
Hunt3r22
őstag
Elején még olvastam a PS 5 topikot, mikor az előrendelés indult, azóta 6800 hsz van ami olvasatlan...
Xr
-
EmThor
addikt
Most hivtak KV-bol nagyon rendesek voltak, 2 konzolt rendeltem S es Xet is viszont csak egy eloleget fizettem, mivel az automata level ennyit irt, hat gondolon azt majd az X-be beszamoljak, S pedig ugyis lesz
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Zoleee83
addikt
válasz Jovanny2 #15278 üzenetére
Nekem van 4db Tronic 2400 MaH (Lidl) 7 órás töltéssel + 8 db GP Recyko+ 2050 Mah 16órás töltéssel. Eddig elégedett vagyok mindegyikkel. Ladda-val nem volt dolgom, egy Uniross töltővel töltök, ami még mindig egy elég jó márka. Arra emlékszem hogy a GP-k simán elmentek több mint 1 hetet a One kontrollerében.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Jovanny2
őstag
válasz AMD Power #15277 üzenetére
Vartát kukázd szerintem, fasorban sincs a Ladda-Eneloop akkukhoz képest. Tudom, mert van itthon vagy 20 darab. A töltőjük esetleg használható... Elemet sem tudnak gyártani, a főnököm múltkor kérte, hogy többet ne vegyünk Vartát, csak Energizer, vagy Duracell, mert felét sem bírja a Varta. A Tronic-kal meg vannak elégedve sokan.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Zoleee83
addikt
-
burimuri
kezdő
Nemtom volt e már de a telekomnál 58ezerért hirdetik a series x et. Ez azoknak lehet érdekes akik új előfizut akarnak kötni.
-
bandi0000
nagyúr
Azért a GTA töltési időnek is jót tett az új gép :D [link]
Xbox One: bandymnc
-
addikt
Jobbulást a cocidosoknak!
Az Ikeás cuccot kipróbálom énis.
Go Gunners!
-
Jovanny2
őstag
válasz Wesder #15242 üzenetére
Az ilyen méréseket nem zajos szobában szokták csinálni, hanem zajmentes környezetben. Ha nincs ilyen hely, akkor felesleges szerintem a 300$ mikrofon (az egy valami alsó közép kategória szerintem), meg a dB mérő is.
Affelől kétségem sincs, hogy a gépek halkak lesznek, de ez a "nem mérhető" elég vicces szerintem.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszön srácok, ez akkor eldőlt. LADDA+Kvarts. Big thx mindenkinek.
#15257 Csokifalo
Köszi tanácsot, de Elite kontroller nekem overkill nagyon. Csak azért nem venném meg, hogy az akksiját (ami tényleg nagyon állat ahogy olvastam) kiélvezzem. Meg tegyük hozzá, hogy nekem bejön az új Series kontroller a Share gombbal. De köszi mindenképp.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Csokifalo
senior tag
10 rugós akku szett...én inkább eladom a 0 km.es kontrollert majd 20 vonalában amint átveszem az X-em ami reális mert úgyis sokan keresnek majd plusz kontrollert, és vettem egy elite v2 kontrollert újonnan. Ha hozzá adod a 20hoz a 10es akku pakkot akkor van 30ért egy mezei kontrollered....igaz 25e plusz de más világ a kettő és legalább akkus
-
-
Grawens
senior tag
-
nagyúr
Egy ilyen szettel jobban jársz szerintem: LADDA AA Akku + KVARTS Elemtöltő
Bár a töltővel nincs tapasztalatom (én még a Sanyo Eneloop töltőjét használom), de szerintem nincs is jelentősége.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
No, Hölgyek/Urak. Mivel végérvényesen megmakkantak a ceruza akksijaim és a töltőm is hozzá, a premier előtti napokban vennék új szettet. Tudnátok ajánlani pontos típust (4akksi+töltő), amivel tapasztalatotok van? Nálam az előző GP ReCyko volt. Nyilván valami olyasmi kellene amit legkésőbb launchkor már megkapok (Valszeg Alza-s vásárlás lesz, de más megoldás is érdekel.)
Thx mindenkinek.
szerk:
Elsőnek talán ez tűnik szimpatikusnak:
Panasonic speciális töltő + Eneloop AA 1900mAh 4db
szerk2:
Meg ugye az EmThor által említett Ikea Ladda (Töltő+4-es szett) Thx kollega. [link]
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
kazuma921
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
nagyúr
-
kazuma921
aktív tag
2 nappal ezelőtt írtam egy kommentet, ahol az Xbox Series X|S innovációinak hiánya miatt "panaszkodtam".
Meg kell mondjam, igazatok volt, teljesen hülyeség volt a hozzászólásom. A kontroller "egyszerűségére" még mindig egy picit haragszom (de ez a saját véleményem, más meg lehet pont emiatt csipázza), de a Microsoft valójában kifejezetetten sok dolgot újít, a GamePass csak növekszik, xCloud gyarkorlatilag bármilyen UGP felhasználónak elérhető, a quick resume-t imádni fogom mert nem kell kilépnem a játékokból kikapcsoláskor se (ezáltal töltési időt spórolok meg), illetve a letesztelt, profin működő visszakompatibilitás is nagyon fontos számomra. Az meg hab a tortán, hogy az Xbox mint brand átalakul és egy teljes ökoszisztémát foglal magába, nem csak egy konzolt: Tökéletes példám van erre. Sajnos 2 nappal ezelőtt COVID pozitív lettem, így át kellett jöjjek a kisszobába, teljesen elzárva magam mindenkitől. Épp a LEMEZES Masterchief Collectiont nyomtam, de mivel a TV-t és az Xboxot nem hoztam át, így a játék félbemaradt. Mivel lemezes, a Play Anywhere nem játszik (pedig ez is tökéletes megoldás lett volna), de UGP-m van jövő nyárig, így laptopon folytatom a Masterchiefes kalandjaimat, pont ott ahol abbahagytam. Nagyon fasza dolog ám ez, mármint nem a betegség, hanem az Xbox Ökoszisztéma.[ Szerkesztve ]
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
30z.Samu
félisten
-
Jovanny2
őstag
Ilyenek ezek a párok. Mondjuk a feleségem a box hangja miatt még pont nem panaszkodott, ellenben a hangosan eszem a chipszet, hangosan iszom és hangosan veszem a levegőt már volt terítéken, szóval a box szerintem nem hangos.
-
-
addikt
válasz AMD Power #15216 üzenetére
Nekem (is) minden szép állapotban volt az X -nél. Bár a doboz pont az a tárgy, ami a legkevesebb igénybevétel kapja. Ettől függetlenül láttam elég trágya állapotú cuccokat Marketplace -n. S -t is így fogom eladni.
Előtte azért kíváncsi leszek arra, hogy mennyire zajosak az új modellek, amiben állítólag van előrelépés, de inkább megvárom innen a fórumról a valós tapasztalatokat. Tartós igénybevétel alatt, például nextgen játékokkal.
Én SX -et rendeltem, de bevallom engem felcsigázott az SS is, nagyon tetszik a kompakt kivitel...így a hálóban használt halkabb OS helyett lehet érdemes lenne beruházni arra is. Már ha tényleg halkabb az a modell (vagy max. annyira zajos), mint egy előző generációs all digital.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
NoMagix
addikt
Most volt időm és megnéztem minden next gen gép kicsomagolását.
Bizony bizony ezt mennyivel stílusosabban oldotta meg az MS!!
Le a kalappal előttük! -
félisten
Egy piacra még nem került termékért én tuti nem fizetnék előre, csak ha valamilyen előrendelői bónusz, engedmény, vagy ajándék járna érte.
Én k* nyugodt vagyok, itt egyedül Te vered az asztalt.
#15206 Csokifalo
Igaz, ezért jó az Alza: a webshopban a bontott termékek után is szabadon turkálhatsz.#15180 Def26
De jó, T-nél olcsóbb az SX, mint a One X![ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
HunChris
senior tag
válasz craftsman01 #15218 üzenetére
Elvileg emailt is kellett volna kapni ma, nézd meg a levélszemetek között, hátha.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #15217 üzenetére
Ez már PC-re (Steam) megjelent, csak konzolon eddig nem volt.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
craftsman01
senior tag
Üdv. Kv-nál rendelt S-nél megjelent az,hogy "befizetett előleg", meg le is van vonva az árból a 20 ezer.Engem még nem kerestek sehogy a rendelésnél személyes átvétel van illetve Miskolcon veszem át.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #15166 üzenetére
Én sajnos nem számítanék rá.
Legalábbis a DS3 nem kapott unlocked patch-t xbox one x-re (pedig a ps4 pro kapott). Így marad a locked 30. -
F_Peter
őstag
válasz hombre[EU] #15213 üzenetére
Igaz, bocs kimenet a fejemből hogy ubi.
-
i@lex
őstag
válasz hombre[EU] #15182 üzenetére
Eddig attól volt hangos a kommentszekció, hogy a konzol nem fog tudni megbirkózni a raytracinggel, mert hát a pc masterrace is izzad alatta. Látjuk, hogy vígan tudja, most attól hangos, hogy lol30fps...
-
Def26
félisten
válasz MrPeekaboo #15205 üzenetére
-30k
Még nem lehet rendelni. November 12 -őt mondtak haveromnak, megadta az ügyintéző (Budaörs telekom) az elérhetőségét és akkor rögzítik. Még azt mondták neki, hogy készlet szarásig lesz.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Csokifalo
senior tag
Azért vettem az Alzában, mert többek között ott opcio volt a személyes átvétel...
És visszatértve a válaszomra, kétlem hogy azért akarja 10-én az Alza showroom-ban átadni mert mondjuk a KV-nál vette...
Egyébként kétlem, hogy az Alza nem adná nekem át az első nap, ha más nem csak azért is priorban vagyok amennyi pénzt náluk hagytam eddig[ Szerkesztve ]
-
Hypper°
csendes tag
válasz MrPeekaboo #15205 üzenetére
Plafon dijcsomaggal 59k
Mobil+net -
Csokifalo
senior tag
válasz Zoleee83 #15197 üzenetére
Pontosan. Én ezt originalt mániának hívom. Mindig ki is kötöm ha online rendelek hogy csa bontatlan, gyári lezárású érdekel. Ezért is szeretem az Alzát ebből a szempontból mert sok kisker az elállt, visszavitt, vagy csak szimplán boltban kibontott/kiállított darabot is eladja újként, az Alza legalább ezeket külön mint bontott adja oda olcsóbban. Nem tudom, de nekem ha valami új, akkor az bontatlanul új,ha használtban kellene akkor olcsóbban tudok venni újszerűt, de ha tényleg új kell, az legyen bontatlan
-
Csokifalo
senior tag
Ez mondjuk nem igaz, az utóbbi évben kb 2-2.5M hagytam az alzában, és amikor visszavittem egy terméket elállás miatt, 2-3 nap múlva a számlámon volt a pénz, volt hogy másnap. És az visszavitt, elállt áru volt, nem előrendelés ahol még be se kellett vizsgálni amit vissza vittem. És a csávó is Alzában vette, hiszen ott akarja átadni. Mondjuk ezen felül felőlem bárki annyiért ad bármit, amennyiért talál rá vevőt, ezt pusztán arra írtam, hogy az Alzánál pont nem jellemző az amit írtál. A többi multit nem tudom. Egyébként pl egy ps5-re én is kiadnék 250-et, ha kellene a gyereknek mert megígértem, de már nem jut idén. Engem nem zavar, ha valaki ezzel keres. Akinek meg nem kell, ne vegye meg annyiért
-
Jovanny2
őstag
válasz Zoleee83 #15197 üzenetére
Láttam valamelyik nap egy unboxingot, amiben egy PS5 kiegészítőit bontogatta egy fekete (BLM) fószer. Szabályosan rosszul lettem, ahogy a kontroller dobozát úgy tépte le, mint egy banánról a héját. Kamerát ugyanígy. A PS dobozát is úgy vágta fel egy késsel a fülénél, ami be van dugva.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest