Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
-
30z.Samu
félisten
válasz kazuma921 #12398 üzenetére
Kicsit én is félek tőle egyébként, de igazából amire szánom a gépet, arra teljesen jó lesz. Plusz ha azt a 1080p-t felskálázza Nekem, akkor pont nem érdekel.
De egyébként most lehet én gondolkodom hülyén, de ebben az esetben simán lehet a fejlesztők lustasága is a 1080p.[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
kazuma921
aktív tag
[link]
Dead by Daylight Series S teljesítmény, a játék kap egy next gen upgradet, 1080p-t fogja bírni.
Nekem nagyon ambivalens érzéseim vannak a Series S-el kapcsolatban. Idehaza remek befektetés, nem mindenki képes megfizetni a drágább konzolokat, de egy kicsit aggódom a masina hosszútávú teljesítményéért. Ha már most "csak" 1080p-t tudnak kicsikarni belőle, mi lesz a későbbi, jóval nagyobb hardverigényű játékokkal? Ez a beszélgetés lehet lezajlott már többször is, de én csak nemrég kezdtem el itt olvasgatni. Tegnap raktam fel a Wolfenstein New Order-t, és egy 50'-es 4K TV-n nem is néz ki rosszul a 1080p felbontás, de félő hogy pár év múlva akár ez alá is leesik. Csak elmélkedem.We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
Jovanny2
őstag
válasz Hashvrad #12393 üzenetére
Tök jól látod a helyzetet, ez egy normális tábor, tele segítőkész emberekkel, és hogy így is maradjon, elég gyorsan kiveti magából a trollokat. Szóval szerintem az indító stílusod itt felejtsd el, maradj inkább read-only, megpróbáltad, nem jött be. Ha lesz majd valami értelmes kérdésed, problémád, akkor 10 percen belül segíteni fog valaki. De eddig nem nagyon tetted oda magad, hogy itt elfogadjanak.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Hashvrad
tag
válasz Jovanny2 #12390 üzenetére
Elismerem, hogy rosszul ítéltem meg a dolgot. Eddigi tapasztalatom alapján sokkal normálisabbnak tűnt az X-Box tábor (nem találkoztam ilyen szélsőségesekkel), tévedtem, ez így nem fér bele. A többség ugyanúgy normális mint másik oldalon, de sajnos itt is van egy réteg aki túl komolyan veszi, fanatikus módon áll hozzá. Gondolom a jövőben még jó párszor el fognak küldeni az "anyámba".
Ha pedig "tirpákok", eddig hány személyeskedő kommentet láttál tőlem? Vagy olyat, hogy csoportosan szedem szét más profilját mert nem tetszik a véleménye? (feltételezem a doxolás is belefér)
Én részemről befejeztem a vitát, felesleges szétoffolni a topicot (eddig se reagáltam a személyeskedésre, csak már szemet szúrt, hogy milyen mélyre képesek lemenni). Akiknek nem tetszik, hogy ironikusan/gúnyosan fogalmazok, vagy esetleg negatív véleményem van valamiről (tudtommal ez nem tilos) lehet ignorálni/nem olvasni vagy tovább köpködni.
[ Szerkesztve ]
R7 5800X | RX 6900 XT | 32 GB@3200 | LG C2 42"
-
Lifer092
senior tag
válasz 30z.Samu #12381 üzenetére
Én már countdown widgetet is akartam a telómra kitenni, de a mentális egészségem érdekében (már ami maradt belőle ) inkább elvetettem az ötletet.
Kollégámnak csináltam PS5 "adventi naptárat", van benne három random Xbox logó is. Mondtam neki hogy ha az adott napok valamelyikén kinyitja, és Xbox logót lát, aznap vissza kell mondania a PS5 előrendelést.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #12387 üzenetére
Ja, ez nem hivatalos, csak azért raktam be hogy làssuk mit ad a GPU. Mehetne összefoglalóba. Majd Madoc gondolom megoldja.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #12385 üzenetére
Nekötekedjél.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Ha jól értettem a DF videót, akkor az SX úgy ad 802GB szabad helyet, hogy az OS-en felül màr 4 SX jàtéknak le van foglalva egy partició a QR-nek.
Azért az úgy durva. Ugye One X 780GB szabad és nincs Quick Resume.[ Szerkesztve ]
-
-
Lifer092
senior tag
IRL szituáció:
Én: Joghurt lejárati idejét nézem... 2020.10.29
Én: (Félhangosan), na onnantól már csak 1,5 hét....
Párom a háttérből: Micsoda már csak 1,5 hét?Respect neki, hogy elviseli lassan 2 hónapja amióta eladtam a One X-et az 5 éves gyerek szintjére beállt viselkedésemet.
-
Grawens
senior tag
Nézzük csak.
Aszongya: P=U*I tehát 12v* 21,25A= 255W max. A készenléti 12V/5A ágat nem számolom ide, nem is kell. Tehát van egy tápegység maximális 255W teljesítménnyel, aminek a rendszer maximum 80 - 85% -át emésztheti fel, azaz 204 - 217W -ot.
Namármost a látottak alapján (SX felépítése) elhisszük, hogy ekkora "folyamatos" hőtermeléssel nem tudna megbírkózni a hűtés?
Következtetésem:
Szerintem pusztán arról van szó, hogy a hőtermeléshez kötött légátáramoltatást próbálják a minimumon tartani. Értem ezalatt, hogy pl. felesleges a ventillátort magasabb fordulatszámon járatni 30 - 40°C -os belső hőmérsékletnél és ezzel jelentősebb zajt generálni, mivel bőven elegendő ugyan ezt megtenni pl. 80°C -os belső hőmérsékletnél, hiszen elbírják az alkatrészek. Ugan ezt csinálja a One X-is.
Viszont én nem olvastam sehol, vagy lehet átsiklottam felette, hogy a SX a "hú de forró levegőt" süvítő ventillátor mellett fújta volna.
Rosszúl gondolom? -
opr
nagyúr
Ok, ok, nincs gond, megoldjuk. A két hosszúkás fehér porcelán vázát lecseréljük olyan fekete kaspókra, mint amibe a virus reakciós akciócsoportot ültették (vagy operatív törzs, vagy mi a rák volt a nevük) 1-2 szál virág helyett mehet bele muskátli, középre XSX.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Ugyan. No para, mi itt kérem szakmai népek vagyunk, ráadásul kreatívok is, megoldjuk.
Szóval... Fogsz egy asztalt, kirakod az erkélyre/teraszra, fölé egy esernyőt, és akkor balról jobbra: XSX, hosszúkás fehér porcelán váza egy-két szál virággal, PS5, még egy váza, kész is vagy. Minden probléma megoldva, mert:
Az XSX miatt nem fagy meg a virág.
A PS5 a hülye design miatt szépen megbújik a vázák között, észre sem veszed, PLUSZ ezeken a fostalicska, szürke, téli napokon ad némi fényt is a gaznak.
A virág jó dolog, szép is, az illata is jó, mi kell még?[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
Hàt hogy lenne szar? Ez egy tök jó feature. Jàtszol, közben fűteni se nagyon kell, mert az SX ràsegít. Így télen igazàn praktikus. Plusz ha úgy van az ebédet is feldobhatod főzni.
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Pöppet lemeradtam : akkor most mégis szar, meg forró, stb az XSX?
Bocs, nehéz hetem volt. -
RudY
addikt
válasz bulikavagyok #12351 üzenetére
Nekem pont jól jönnek a költözéshez ezek az infók, azt hiszem tényleg váltok majd a 3 TB-os külső HDD-ről, egyértelműen jobb lesz tárolásra (másolásra) már a "normál" SSD, haladni kell.
-
nagyúr
-
RudY
addikt
válasz bulikavagyok #12347 üzenetére
Na ez legalább hasznos és értelmes.
-
nagyúr
Élni és élni hagyni
-
30z.Samu
félisten
Hoppá! Nem feltétlen idetartozik, de aki korábban megvette valahonnan a Pokoli Szomszédokat, akkor most a Remaster verziót megkapja ingyen.
Sic Parvis Magna
-
Wesder
félisten
Az egyetlen probléma egyébként ezzel a TV reklàmmal az volt hogy Halo-t promózta, pedig ugye késik 21-re.
-
Hashvrad
tag
Nem tetszik egy reklám ezért elindul a profibányászat.
R7 5800X | RX 6900 XT | 32 GB@3200 | LG C2 42"
-
RudY
addikt
Csak ebben a topikban van hozzászólása, úgyhogy meglehet.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Atyánknak 2 profilja lett?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox Series X|S – Us Dreamers – Power Your Dreams
00:23-nál az az ARC kinézetű űrhajó nekem új csak? Vagy ez melyik játékban lesz?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Gregszton
tag
Én is nagyon várom a The Medium játékot nagyon jónak tűnik.
-
Wesder
félisten
-
Bogyi007
veterán
válasz Jovanny2 #12270 üzenetére
Hagyjátok rá! 20 napos friss reges az emberke, egyértelműen ez valakinek az újrahasznosított kiadása aki a régi nevén sem volt hasznos tagja a közösségnek...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz l.skywalker #12319 üzenetére
Én így vagyok a Dota2-vel...viszont a warframe miatt is vacilálok megint a pc-n, mivel szinte nincs is játékos ps4-en és xbox one-n, egyszerűen mintha nem is játszanának vele konzolon (pedig hónapokig próbálgattam mind a két konzolon)
-
Madwe
nagyúr
válasz parandroid #12315 üzenetére
+ azért 8 éve nem ilyen sebességű ssd-k voltak. Ok, gpu tfben van erősebb (ahol a kártya egymaga drágább s többet fogyaszt mint a konzol maga) cpuban is van bikább, de ssdből most top of the line került bele.
-
30z.Samu
félisten
válasz l.skywalker #12319 üzenetére
Én is úgy voltam vele, hogy na majd CSGO-zok meg ilyesmi, de végül nem nagyon játszott vele senki, akivel mentünk team-ben. Egyedül meg nem akartam menni 8 évesekkel meg olyanokkal, akik azt se tudják mi a lényege és csak rohangálnak visítva.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
l.skywalker
Topikgazda
De végül csak jött PC-re is. Én mostanra jutottam oda, hogy hiányzik sok stratégiai játék és pár PC only cím. Kellett a PC, na meg persze multi felhasználásra is van.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
parandroid
félisten
válasz CptAdamica #12268 üzenetére
“Nekem már kissé unalmas ez az SSD-vel való fancyzés. Értem, hogy újdonság, de a gépemben már 8 éve ott figyel lassan.”
Az a fancy, hogy 1 TB-os SSD-t kapsz egy vadas újan, 2 év garival együtt 500 eur-s gépbe, ami az aktuális játékokat is 4k-n 60 fps-sel tudja, de a nextgen jó részét is.p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Bad Pritt
félisten
-
Wesder
félisten
Hozzàadtam a Famitsu Series X-ét az accountomhoz.
21.12.14-ig garanciàs.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
30z.Samu
félisten
válasz l.skywalker #12308 üzenetére
Nekem is only PC volt nagyjából 15 éven keresztül, előtte volt egy kis sárgakazettás meg Super Nintendo-s történet, de amikor jött a PC, akkor kiszorultak a körből szegények. Pedig előtte mennyit nyüstöltük őket...
Ez idő alatt egyszer volt egy X360-am, de kb 1 év után győzött a PC bütykölés iránti hiányérzetem és ment a levesbe a konzol. 2017 nyaráig nem is akartam hallani a konzolról, aztán egyik ismerősöm vett egy PS4-et és noszogatott hogy na vegyek egyet, ne szórakozzunk már a PC-vel stb. Decemberig ellenálltam, amikor is szerettem volna fejleszteni a gépet és pont akkor volt ez a nagy bányász mánia, ami kihatott kb mindenre, ami hardver. Osztottam-szoroztam és arra jutottam, hogy jobban járok most, ha veszek egy PS4-et. Aztán legfeljebb ha nagyon nem jön be a történet, akkor eladom. Sikerült jó áron szereznem egy gépet és lassan 3 éve nyüstölöm. Nagyon nem bántam meg, olyan kényelmi faktort ad, ami számomra ma már megfizethetetlen kategória. A PS játékokról ne is beszéljünk, mind minőségi cím szerintem. És most hogy ezt leírom, leesett, hogy kb ugyanez lesz a helyzet az Xbox-szal is. PC-t fejlesztenék az MS játékok miatt, de kis számolgatás után arra jutottam, hogy egy Series S-sel jobban járok hosszú távon, mint egy PC upgrade-el. Durva, pláne hogy előtte tényleg foggal-körömmel ragaszkodtam a PC-hez.Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #12308 üzenetére
Ettől függetlenül. Ha Kojima úgy jelentette volna be a DS-t, hogy jön PC-re is, akkor most nem itt tartanék.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
l.skywalker
Topikgazda
Mondjuk ez ismerős. Nekem pont az első gyerekig nem volt semmi, utána kezdtem el újra keresni valamit. Ebből lett a 360, One S, One X most meg már a PC. De ha több időm lenne (és nem folyton csak a Destiny menne) akkor a PS is jöhetne, sok játék van ott is ami érdekel. Szóval megértem, csak
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #12303 üzenetére
Hát... így köszöntem be a PS4 topikba anno: [link] Elég válasznak, vagy részletezzem?
(X360-am volt, akkor át akartam térni konzolra, de annyira nem jött be, hogy csak jobban megutáltam. )
Csak a Pc létezett. De én kompetitíven CS-ztem, Quakeztem, komolyabban WoW-oztam, Dota2-eztem. Aztán jött a gyerek, és a komolyabb játék ment. Aztán mi marad olyankor PC-n?! A PUBG, Fortnite, meg a Sims Szóval semmi. Így pont jókor talált be oriic a "visszautasíthatatlan ajánlattal". A többi meg le van írva, a "Miért vegyél PS4-et" írásomban logout-on. Ő hibája az egész.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
RudY
addikt
A világ nem változik, de a Micro olyan jól tolja, hogy csábító tud lenni. ahogy a Sony is. Új címek közül egyik se fogott meg igazán, de a Bugsnax olyan szürreálisan aberállt, hogy kénytelen leszek behúzni, jó hogy kijön még PS4-re is.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fun fact:
Kerdezd meg kitol vette elso PS4-et.
PC miatt amugy is szivom veret idonkent
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Hajjaj, mennyit változik a világ. Jó rémlik, hogy te PC-n toltad? Aztán jött a "miért nem veszel Xbox-ot" blogbejegyzésed és most már itt tartunk?
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #12289 üzenetére
A PS5-öt elvileg kapom november 19.-én. A PS5 fix. És ha úgy alakul, akkor lehet, hogy veszek jövő év elején egy XSX-et is a GP miatt. De ez már közel sem biztos még. Ha nem annyira rossz, akkor lehet XSS is. Utóbbit viszont saját szememmel akarom kipróbálni, hogy milyen. Azt kipróbálás nélkül nem veszem meg, az biztos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Linux kezdőknek
- DIGI Mobil
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest