Új hozzászólás Aktív témák
-
Villanyász
tag
válasz Villanyász #123146 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Lehet, sőt biztos is volt már kérdés, ezért előre is elnézést! Nekem van gamepass előfizetésem, még nagyon régen testvéremet be raktam home-ba, amit a mai napig használnak is. A kérdésem az lenne hogy ha fiamnak is lenne egy xbox konzolja, akkor őt is be tudom még rakni home-ba, vagy erre nézve bármilyen korlátozás van-e?
Köszönöm!
-
JenciHUN
aktív tag
Far cry 6-ról mi a véleményetek? Most hogy bekerült game passba gondoltam adok neki egy esélyt, de ez lenne az első far cry játékom, szóval nem tudom mennyire éri meg ezzel kezdeni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz JenciHUN #123153 üzenetére
"ez lenne az első far cry játékom, szóval nem tudom mennyire éri meg ezzel kezdeni "
GP-s cím, szóval max nem tetszik és letörlöd. Tök mindegy amúgy melyikkel kezded, mindegyik külön sztori más szereplőkkel nincs közöttük kapocs (Kivéve 5. rész és New Dawn)
Live-Die-Respawn
-
válasz Gtaati #123152 üzenetére
2 gépen működik csak. A fiad gépe lenne a harmadik, így elméletileg nem működhet.
Gyakorlatilag működik, de van korlátozás. A home gép működni fog mindig, ez ugye most a testvéred gépe.
A másik kettő (tiéd és a gyereké), csak úgy működik, hogy vagy az egyik vagy a másik. Egyszerre a kettő nem. Ha ezt megtudjátok beszélni, akkor működhet. Pl a gyerek játszik este 8ig. Utána meg te. De az egésznek így csak akkor van értelme, ha nem egy háztartásban éltek.
Másik megoldás, hogy a gyerek gépét homeolod és a testvéred vesz magának előfizetést.
Kb ezek a lehetőségek.[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
ati888
senior tag
Sziasztok,
Series X-hez billentyűzet, egér kombót lehet csatlakoztatni? FPS játékok mennyire támogatják?
Köszi
-
-
bpmcwap
senior tag
válasz Daragoo1971 #123124 üzenetére
Ezen a 20.000Ft-os USB-n akadtam csak fent, ezért gondoltam beteszem ide, hogy én egy Transcend 512GB JetFlash 790 USB 3.1 Gen 1 USB Stick TS512GJF790K vettem 33euroért és tökéletesen működik. Másolásnál 580Mb/s is volt, közvetlen MS Storeból rátöltés 240.
Hátha érdekes lehet valakinek
Most néztem, 23,89€. Vettem is még egyet a másik xboxba[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
-
-
parandroid
félisten
válasz bpmcwap #123159 üzenetére
Német árak kicsit mások, Mo-n orbitális sarc van a tárolóeszközökön a ‘kalózkodás kompenzálására’. Ennyiért amúgy pendrive-ot szerintem nem szabad venni, alig drágább egy mobil ssd. De gyakorlati használatban sok különbség meg nincs sebességben a hdd-hez képest sem, egy wd passport meg ennyiért kb 4x annyi tárhelyet tud.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bpmcwap
senior tag
válasz parandroid #123162 üzenetére
Hol lehet kapni 2T wd passportot 24euroért? Azokban kerregős hdd van ugye, nem ssd? Nem tudom, nem ismerem őket.
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
parandroid
félisten
válasz bpmcwap #123163 üzenetére
Hm, ahogy nézem, épp sehol. Mikor szálltak el ilyen csúnyán a HDD-árak?
Évekkel ezelőtt (direkt megnéztem, 2017-ben) 100 EUR körül vettem a 4TB-os passportot. Mondjuk annak az új verziója most is kb annyi, de a 2TB-osért is majdnem annyit kérnek, nagyobb meg azóta sem lett belőle (na jó, most van 5TB-os változat). Az 512 GB-os WD Passport SSD 2019-ben 69 EUR volt (ennyi áll a számlán, amit kaptam vele), most az utódmodellért is gyakorlatilag ennyit kérnek ( [link] ). Meg van hülyülve a világ...Amúgy a fent említett időpont környékén karácsony körül a MM-ban vettem mind a két gyereknek 1-1 2TB-os Passport HDD-t darabját valami röhejes 30 Eur körüli áron, hogy a sulis projektjeiket tudják archiválni, ne a laptopon foglalja a helyet. Ezek szerint ezek azóta 2x annyiba kerülnek.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Döglött Róka #123140 üzenetére
Akkor Döglött Róka feat. .LnB vs random loserek, ha van benne ilyen coop játékmód.
Legutóbb a Komplete Editionnel játszottam rengeteget még kalóz koromban (az volt az utolsó virágbolti játékom), aztán amikor megtértem, nem sokkal később meg is vettem, azóta sem volt elindítva.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Döglött Róka
veterán
válasz csuvicsuva #123165 üzenetére
Az X kivetelev mindegyikbe tobbszaz orat toltam. A 9. resz miatt vettem anno x360at es szoktam le a pc-rol
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
.LnB
titán
válasz csuvicsuva #123165 üzenetére
Én vagyok a random loser. Mondom, nekem a verekedős stílus a teljes homály. Általában ha belekóstolok valami multi mókába, akkor felhozom magam egy szintre. Na verekedősbe meg sem próbáltam sose. Pedig... lehet az hozta volna az áttörést az "Esport karrieremben" Úgy is azt olvastam, hogy esport fronton manapság a verekedős szcéna szárnyal csak.
Egyébként, ezzel játszom manapság, nem tudom ki hallott róla, de ez csak PC-n van: [link]
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
csuvicsuva
addikt
válasz Döglött Róka #123166 üzenetére
Én régen pont ilyenek, meg a klasszikus japán népirtós játékok miatt akartam konzolt venni, mert többnyire azok pc-re nem jöttek, aztán a 4K optikai miatt vettem a One S-t. 4K BD azóta sem járt benne.
Ami speciális támadás megmaradt bennem a Mortalokból, az Johnny Cage árnyékrúgása, de sajna már nem is kötnének le, ráadásul öreg és lassú vagyok hozzájuk.
.LnB: nem kell egyből a mélyvízbe, akár gyakorolhattok a botok ellen is, aztán ki tudja. Tavasszal eladod a bringát.
-
Redneck
nagyúr
Harmadszorra is rákérdezek, hátha most válaszol valaki. Vennék egy gyors 512-es pendriveot a felvételek lementésére, és régebbi játékok tárolására/futtatására. Működőképes a dolog, vagy nagyon lassú lenne, és SSD az ajánlott?
Utóbbit nem nagyon szeretném, mert nagyobb, és kábel is kell hozzá.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
Redneck
nagyúr
válasz Wesder #123172 üzenetére
Hát ez elég gagyi. Akkor inkább nem veszek semmit, mert alapvetően elvagyok az 1TB belsővel. A felvételeket meg lementem OneCloud tárhelyre.
IntelKiller7:
Nem kell HDD. Ha nem muszáj nem használok már évek óta, ahogy lemezt sem.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Forraszto
tag
válasz csuvicsuva #123168 üzenetére
A "klasszikus japán népirtós játékok"-ra tudnál példát írni? Köszi
-
-
newclass
tag
A Dead Space remake végigjátszása után előjön a "new game plus" lehetőség, amivel újra végig lehet játszani a játékot (úgy, hogy az első végigjátszásban megszerzett fegyverek/képességek/kreditek/stb... megmaradnak) ), sőt egy új befejezést is össze lehet hozni.
Csak kíváncsi vagyok, van aki végigvitte így is? -
-
newclass
tag
válasz raziel01 #123179 üzenetére
Én elkezdtem újra, de kezd unalmas lenni, szerintem én is hagyom kicsit, s majd folytatom valamikor.
Engem teljesen beszippantott.
Régebben játszottam mindhárom résszel, azt gondoltam nem fog semmi pluszt adni a remake (grafika ide vagy oda), de valamiért jobban élveztem mint anno az elsőt...
Pedig csak Story módban játszottam (nem tudom az eredetiben volt-e ilyen, de tuti nehezebb fokozaton csináltam) s így tényleg nagyon nagyon könnyű volt, teht nem volt nagy kihívás végigvinni. Viszont engem amúgy is inkább a története érdekel.
Köszi a linket. -
Frod
addikt
válasz newclass #123178 üzenetére
Biztos van aki megcsinálta így is, de tényleg csak a vége videó lesz eltérő, így én is inkább elkezdtem mást, sajnos nem férnek bele már ilyenek.
(amúgy nem vészes, mivel a newgame+t indíthatod Easy szinten is, tápos karakterrel nem kihívás, csak hát még legalább 10 óra...)Do you see the white shadow?
-
csuvicsuva
addikt
válasz Forraszto #123174 üzenetére
Pontosan, ahogy feletted írják, a Samurai/Dynasty Warriors és a Warriors Orochi szerű játékokra gondoltam elsősorban. Ugye most már jó ideje pc-re is jönnek, de amikor rákattantunk haverral, akkor ez még elvétve volt így. Volt olyan rész, amelyik csak Japánban jelent meg és csak japán nyelv volt benne. A menükhöz kellett kisokos, magához a játékhoz már nem. Egyedül nem annyira szórakoztatóak, de ha van kivel játszani, úgy sokkal jobb.
-
Döglött Róka
veterán
Nem olyan nehez belerazodni. Csak az alapokkal kell tisztaban lenni. PL ha tudsz 1-2 30%os kombot, az meg semmit nem jelent es a jatekosok tobbsege itt rontja el. Ismerni kell az alap tamadasokat es 3 uteses sorozatokat (az ellenfelet foleg, hogy tudd buntetni), azt hogy milyen messzire hatnak, milyen tavol erdemes helyezkedni.
Egy verekedos jatek ritkan szol reflexekrol, inkabb taktikarol.
Hulyen hangzik, de marha sokat kell agyalni bennuk online.Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
mike1334
veterán
Hhogy a Sony jött elő a PS Portallal? Én az MS-től vártam volna inkább, a game passhoz jobban is passzol, mint a playstation előfizetéshez szvsz. E mellé még az, hogy Xbox series pro se jön..komolyan, mi folyik itt?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Döglött Róka
veterán
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz mike1334 #123186 üzenetére
Mert olcsóbb 1 appot kiadni Androidra, iOS-re ott a böngésző.
A telefonhoz, tablethez, laptophoz, PC-hez meg hozzácsatolsz 1 kontrollert, és ugyan ott tartasz mint ahol a Portal 90k-ért.MS-nek az előfizetés értékesítés a fő célja, nem az, hogy eladjon 100 millió gépet, amin egyébként sem keres kb semmit.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
addikt
válasz mike1334 #123186 üzenetére
Mert telefonnal vagy tablettel ugyanott vagy. Felesleges erre egy plusz eszköz, főleg ennyiért.
A Portal -nak van annyi előnye, hogy egy DS van rajta kényelmesen(?) elhelyezve. Itt nagyjából az is mindegy lenne összevetve a Series kontroller tudását a piacon kapható egyéb opciókhoz képest.
Ezzel együtt viszont a Portal -nak sincs sok értelme. Szerintem. Felesleges ilyenre erőforrást pazarolni. Inkább mással foglalkozzanak a Microsoft -nál (IS).
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz gianni85 #123190 üzenetére
Nem a Portal -hoz képest van ugyanott, hanem például egy droid telefonhoz képest. Mert tudásban valószínű nem nyújtana többet.
Szerk.:
Legalábbis a felhasználó számára.Mert gyártói oldalról ott van még egyéb plusz költség is, (jogdíjak, K+F, gyártás...stb.) azzal szemben, hogy más eszközökön elérhetővé teszi.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Ps Portalhoz: szerintem nem teljesen olyan, mint egy telefon+kontroller, a telefon kijelzője kisebb, a kontrollerek meg hát nem az igaziak...biztos van hiperszuper is, de én pl normálissal még nem találkoztam (pl a "ravaszok" sok esetben csak kétállásúak).
-
mike1334
veterán
válasz Döglött Róka #123193 üzenetére
Nem is a ps portalról van szó
-
addikt
válasz mike1334 #123192 üzenetére
6.2 vagy 7 colos kijelző sem nagyon zavarja az embereket. Ott van példának a Nintendo Switch. Persze más kategóriájú konzol, de a kijelző mérete miatt írom.
Telefonok sem kisebbek. Igaz, hogy a képarány miatt nem is tölti ki az egész kijelzőt a tartalom. Persze még mindig ott a lehetőség tabletet vagy más kézi konzolt használni, amin megy a felhőzés és a távoli játék. Ráadásul ennél többre is lehet őket használni.
Szerk.:
Egyébként én telefonon szeretem a Kishi -t. Tök jól elvagyok vele, és még tölteni is tudom azon keresztül a telefont, ha szükség lenne rá.Sokan meg ugye jobban kedvelik a Switch Lite -ot a mérete miatt. Az meg még kisebb.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz IntelKiller7 #123196 üzenetére
Én szinte csak kézben használtam 2 éven keresztül. Switch OLED -em volt.
-
mike1334
veterán
válasz ρσгτσ #123195 üzenetére
Nekem az már tepsi, nem telefon, nem szeretném egész nap magammal hurcolni a zsebemben. Switch Oled mérete kb már jó. Illetve én szeretem a dedikált hardvereket
Na mindegy, én örültem volna neki, mert úgyis az a terv, ha minden jól megy, hogy júniusban visszaköltözök teljesen az xboxra...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Döglött Róka
veterán
Én, az az utazós konzolom. És még az original van, teljesen meg vagyok elégedve vele.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Csak úgy van értelme. Tv-n ott a ps5 meg az sx.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- MinDig TV
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest