Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
poli27
veterán
válasz N.YCityBoy #123433 üzenetére
Pl én se szeretek használtan venni semmit kb... mert elég sokszor rábaxtam már ezzel... inkább az újat preferálom!...
[ Szerkesztve ]
-
-
S@c@
őstag
Szerintetek érdemes az Alan Wake 2-ből a deluxe editiont megvenni? Vagy ami érkezik hozzá az megéri?
-
veterán
-
twinfather81
tag
válasz N.YCityBoy #123456 üzenetére
Nekem a papné
-
válasz twinfather81 #123457 üzenetére
Fujj... Nekem a pap 20 éves lánya.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
twinfather81
tag
válasz twinfather81 #123459 üzenetére
-
homerhamm
addikt
válasz N.YCityBoy #123456 üzenetére
123456
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Van itthon egy 35 éves Milf. Néha kell a változatosság.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
veterán
Nekem igen. Bár már 41 vagyok de világ életemben vonzódtam az idősebb nőkhöz. 3. Házasságomat taposom. A 2.feleségem 20 évvel idősebb volt mint én. Nem milf hanem már mature. Amikor megismertem ő 50 volt én meg 30. 7 évig voltunk együtt.
Annyi idős lánya volt mint én....😂😂😂
Mature nők a legjobbak!!!! -
consono
nagyúr
válasz twinfather81 #123465 üzenetére
Hát inkább két 18 éves mint egy 36... Persze én már vén kecske vagyok...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
homerhamm
addikt
-
Levente1991
tag
Sziasztok, Boldog Új Évet mindenkinek!
Olyan jellegű problémám van, hogy Series S-re telepítettem a Rainbow Siege játékot, nem nyerte el a tetszésemet, töröltem a mentésekkel együtt, saját könyvtáramban tehát már nincs is benne, de a főképernyőn még mindig ott van az ikonja, amire rányomva felajánlja a telepítését vagy hogy játszhatom felhőben.
Hogy tudom a főképernyőről is letörölni? Eddig minden kipróbált aztán törölt játék ikonja törlésre került a kezdőlapról is, de ez csak ott éktelenkedik.
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz Levente1991 #123473 üzenetére
BUEK! Benne van a pass-ban és mivel "megvan" előfizu miatt a felhős játék révén ott marad, mivel bármikor folytathatnád. Ahogy más dolgokat indítasz el majd hátrakerül és eltűnik.
.
-
addikt
Búék!
Go Gunners!
-
poli27
veterán
BUÉK!
a forza horizon 5 nálam rendszeresn azt csinálja, hogy a középső, menübe lépős térkép nézős gombra nem csinál semmit. hiába restartolom a játékot utánna se, ki kell törölnöm a mentett game adatokat, és utána jó.. valaki tudja ez mi a fene?
[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
#1 MOST PLAYED GAME
Zero Escape: The Nonary Games
Time Played so far
76h
Gamerscore
1,000/1,000#2 TOP GAME YOU PLAYED
Sea of Stars
Time Played so far
64h
Gamerscore
780/1,000#3 TOP GAME YOU PLAYED
Edge of Eternity
Time Played so far
60h
Gamerscore
580/1,000Játékokban gazdag boldog új évet minden topic lakónak!
-
Tomi0703
addikt
Hali!
EA WRC-vel jatszik valaki? GPU (ea play) miatt ki tudtam probalni, de nekem valami borzasztonak tunik a grafikaja. Series X-em van. Eloszor azt hittem, hogy a trial az One-os verzio, de ha jol nezem One-ra ki sem jott.
Masnal sem tul szep? -
oriic
HÁZIGAZDA
Boldog Új Évet mindenkinek!
Live-Die-Respawn
-
poli27
veterán
Boldog Új Évet mindenkinek!
-
homerhamm
addikt
Boldog Új Évet Mindenkinek, és idénre még kevesebb bugot kívánok a topiklakóknak.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Boldog Új Évet kívánok!
Üdv: Mcrazy
-
D1L1ZS
őstag
válasz Levente1991 #123473 üzenetére
Szia!
Rá állsz az "ikonjára", majd kontrolleren menü gomb (3 vízszintes vonal), majd törlés/ eltávolítás a kezdő képernyőről...
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
hackeeeee
Jómunkásember
Diablo iv jatszhato eger+billel, esetleg?
BUÉk mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
parandroid
félisten
válasz hackeeeee #123486 üzenetére
Diablo a tökéletes játék a kontrollerhez. Próbáld ki. Ha az inventory-kezelést megszokod, minden más teljesen intuitív. Kamerakezelés, meg a mozgás pl egy teljesen másik dimenzió kontrollerrel.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
S e t h
nagyúr
A virsli, lencse mellé, búlyék.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz parandroid #123487 üzenetére
Hatjo. anno a 3-at probaltam, arra nem sikerult raallnom. De akkor szerzek lemezt es kiprobalom.
Véleményem szubjektív...
-
Tomi0703
addikt
válasz Steve1207 #123480 üzenetére
6k-ert meg tudtam volna venni, majdnem elcsabultam. Meg jo, hogy kiprobaltam elotte. Dirt Rally 2.0 sokkal jobban bejon.
Na majd mire ea playbe bekerul, ha bekerul. Addigra talan javitanak valamit rajta. De a grafikan azota is le vagyok dobbenve, hogy mennyire szar.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
New Star Wars Outlaws preview from Kotaku:
• Set between Empire Strikes Back and Return of the Jedi.
• Seamlessly go from on foot, to your speeder, to your ship, and easily jump between planets.
• Jabba the Hut is a quest giver confirmed.
• Three core gameplay experiences:
1. Dense cities bustling with activity 2. Vast, stunning, open environments 3. Exploring space on Kay's ship The Trailblazer
• Enter your ship and fly to space with no loading.
• Features both original areas and famous Star Wars locations like Tatooine, Avika, and Kimiji.
• Going off the beaten path will reward you.
• Faction system; do quests with various syndicates to increase your reputation with them. This affects the jobs they offer and their impact on the story.
• Combat seems inspired by The Division. Kay doesn't have Jedi powers so has to rely on her friends - a cute alien companion named Nix and a commando droid called ND-5.
• Kay is a scoundrel who has no problem stealing, interacting with underworld criminals, or conning people.
• Story premise; Kay is attempting one of the biggest heists ever in the galaxy.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bep
őstag
válasz Tomi0703 #123490 üzenetére
Dirt 2.0-ban még megyek gyorsaságikat és még mindig jó páran futnak.
Dirt a maga idején sose volt szép. Dirt 2.0, hát ahogy az a mászerfal kinéz... pálya sem túl részletes, a fények néhol ocsmányak. Dirt 4-nél meg nem voltál benne biztos, hogy ezt, vagy a Dirt Rally-t indítottad el még véletlenül.
Codemasters Rally játékot nem a grafikért szerettük sose. -
erikke17
őstag
Sziasztok
Remote Play-t szeretném használni helyi hálózaton PC-n.
De valahogy nem akar össze jönni. Kép van tökéletes, hang szakadozik, az irányítás is necces. Mindenáron bluetoothon csatlakozik konti a konzolhoz hiába van USB-n keresztül PC-re kötve ebből kifolyólag az irányítás is darabos...
Van erre valami orvosság?Előre is köszönöm
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
válasz Wesder #123497 üzenetére
Akkor a "saját frekvenciájukon"
Igen úgy csináltam fel is ismeri de valami borzasztó lassú a reakció nem értem mi történhetett fél évvel ezelőtt simán ment||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- MinDig TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest