Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Köszönöm a tippeket, meg a linkeket. Most a bal oldalira találtam egy gumigyűrűt, az addig ideiglenesen jó. a jobbon meg marad a szigszalag.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Dorzolamid
csendes tag
Sziasztok.
Van itt olyan aki végig vitte a Gears Tactics -t ? Ha igen akkor az utolsó boss-t (Hidra) , hogy győzte le? Bármivel próbálkozom, az első 1/3 - nál nem jutok tovább. Jó lenne valami tuti tipp vagy módszer. -
parandroid
félisten
válasz pourri #122606 üzenetére
Te most ironizálsz, ugye? Ebben 2, azaz kettő darab AAA cím van, kb ugyanennyi MS Game Studios játék. Abból a kettőből az egyik kb 3 évet csúszott. Ja, meg a Redfall. Szorri, el is felejtettem, a tavalyi év nagy sikere, game of the year award várományos.
De mit panaszkodok, végre kaptunk új Forzát. Juhu...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
pourri
aktív tag
válasz parandroid #122608 üzenetére
Nem ironizáltam, de elfogadom ha neked ez az év nem váltotta be a reményeket. Én örültem az Atomic Heart, MLB 23, Redfall, Amnesia, A texasi lánfűrészes, a Starfield a Party Animals, a LOP, forza és a football manager legújabb részének. Mind olyan játék melyet meg kellett volna vennem, ha nem kerül be pláne nem first day a GP-be.
A játékokkal szembeni kritikák ismertek, azokat el is fogadom, de én örültem. Ha csak ilyen lesz a 24-es év is, akkor nekem megéri továbbra is előfizetnem. -
Wesder
félisten
Gondolom ezt eltartott kisujjal írtad, esetleg mèg monoklin is igazítottál.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Norb79
őstag
Mindeközben a való világban a képről kettő játék is bekerült az idén megjelent játékok top12 metascoreos játékai közé.
Igen, az against the storm idén 3., a quake2 meg 12.
-
parandroid
félisten
válasz Norb79 #122611 üzenetére
Ez nem azt jelenti, hogy ennyire jó a felhozatal, hanem hogy máshol os pon ekkora pangás van.
Amúgy ha ezek közül kellene választani év játékát, akkor Party Animals, és HiFi Rush. Mindkettő el lesz felejtve egy éven belül, pedig ezek tényleg jópofák, és végre valami eredeti ötlet (na jó, valami ritkán használt ötlet, friss köntösben). Van még pár cím, ami a maga kategóriájában kiváló játék lehet, de csak szűk körbven lesz ismert, szintén nem fog maradandó nyomot hagyni egyik sem. Amiből még lehetett volna valami, az a Starfield, de nem az lett, amit mindenki várt tőle, ezért is érzem durván túlzásnak a 85%-át. Talán pofozgatnak még rajta valamit, sok contentet én nem várnék bele. Pedig jó játék lehetne, van benne potenciál, megvettem PC-re, de nem bírt beszippantani. A Forza meg... Meh, hatalmas csalódás a várakozásokhoz képest. Ma is játszottam vele 1,5-2 órát, de nem az a játék lett, amit ígértek/vártunk. De legalább már nem fagy, crashel, legalábbis career módban nem. Fizikán már nemigen fognak változtatni, a büntetési rendszerén muszáj valamit kalapálniuk, mert közutálat tárgya, emellett a multi vontatott, és bugos, a content meg, mint olyan, meg gyakorlatilag nem értelmezhető. Sok lesz oda is a 84%.
De tudod, mit? Nézzük meg, mi volt a Game of the Year mezőny 10 évvel ezelőtt: [link]!
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
pourri
aktív tag
válasz parandroid #122614 üzenetére
Persze, 2013 egy kivételesen erős év volt, de akkor nézzük meg 2014-et amit az idei év kenterbe ver, még ezzel a folhozatallal is.
-
consono
nagyúr
válasz pourri #122615 üzenetére
Hát azért 2014-ben is volt egy Divinity Original Sin, egy Alien Isolation, Dragon Age Inquisition meg Mario Kart 8, hogy a Dark Souls 2-ről ne is beszéljünk...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
parandroid
félisten
válasz pourri #122615 üzenetére
Heh?
Dragon Age: Inquisition
Bayonetta 2
Dark Souls II
Hearthstone
Middle-earth: Shadow of Mordor
Valiant Hearts: The Great War
South Park: The Stick of Truth
The Walking Dead: Season Two
The Wolf Among Us
Wolfenstein: The New Order
Far Cry 4
Call of Duty: Advanced Warfare
Destiny
Titanfall
Divinity: Original Sin
Mario Kart 8Ja, jó szar év volt ez is. Vagy nézzük meg 2015-öt? Akkor jött a Witcher 3, biztos akarod látni a többit is? Biztos találni szarabb évet felhozatal szempontjábl, mint az idei volt, de keresni kell, az tuti, és úgy sem lesz könnyű dolgod...
p
-
pourri
aktív tag
válasz parandroid #122618 üzenetére
Közel sem mondtam, hogy szar év volt, de az idei évben én több mindennel tudtam játszani mint akkor. Ez teljesen szubjektív dolgok, amikről kár is vitázni.
"South Park: The Stick of Truth" (lol) erős... Ilyen címek idén is voltak meg lesznek is minden évben. illetve bocs, hogy egy mobilos kártyajáték számomra nem etalon egy konzolos Starfielddel szemben.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz parandroid #122618 üzenetére
Azért a Day1 címek mellett, sok jó játék került Game Passbe idén. Jövőre még jobb lehet, ha jönnek újabb EA, plusz Activision címek.
pourri:
Mondjuk az SP: TSoT, marha jó játék volt. Manapság nem sűrűn jelennek meg hasonló, agyament címek.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
parandroid
félisten
válasz pourri #122619 üzenetére
Jó, hát neked a Redfall is jó játék volt, szóval sok mindenben tényleg nem fogunk megegyezni.
Redneck: Nem is elsősorban, vagy nem is csak a game pass-szal van a gond, az egész játékipar egy durva mélyrepülésben van. Amúgy ugyanez van filmeknél/sorozatoknál is. Másrészt meg sokszor nem is arról van szó, hogy az adott alkotás szar lenne, csak akkora hype-ot kerítenek köré, amihez maga a termék nem tud felnőni. Ez történt a Forza, és a Starfield esetében is. Redfallról ne is beszéljünk. De még jobbat mondok: The Day Before. Egyszerűen most vagyunk abban a fázisban, amikor a kiadóknak szükségük van a pofonokra, amit kapnak, mert józan ésszel végigondolva az a csoda, hogy csak most jutottunk el idáig, és nagyon nem lenne jó ebben az irányban továbbmenni. Gondolj csak a hisztire, hogy milyen rinyahalmot ki tudtak okádni magukból, miszerint a Larian veszélyes precedenst teremt a BG3-mal, mert a játékosok ezentúl ezt a minőséget fogják elvárni.
p
[ Szerkesztve ]
-
pourri
aktív tag
válasz parandroid #122621 üzenetére
Ezt sem írtam, azt írtam, hogy örültem neki, de egynek elment és kijátszottam, valóban nem az idei év húzócíme, de pont ezért is örültem, hogy nem kellett megvennem, hanem kvázi ingyen játszhattam vele a GP-nek köszönhetően.
-
parandroid
félisten
válasz pourri #122622 üzenetére
De amiket felsoroltam, azok a tényleg jó játékok voltak, nem az egynek elmegy címek, amikre két év múlva senki nem emlékszik… Na, ilyenből idén van vagy 3, abból kettő elrettentő példa lesz az iparágnak, ha visszatekint az évre 10 év múlva.
p
-
pourri
aktív tag
válasz parandroid #122624 üzenetére
Mondatod első felét nem vitatom, a második még mindig szubjektív, de elfogadom és abban igazad van, hogy régen jobb játékok készültek, ennek oka lehet az is ami itt sokszor ki van vesézve, hogy egy játéknak már minnél magasabb igényeknek kell megfeleljenek, illetve hogy a játékipar már nem tud újat mutatni, mert nagyon kevés az olyan téma, amiből már nem készült korábban vagy 3 ugyanolyan.
Módosítanám akkor az eredeti hozzászólásom amiről azt hitted, hogy mémelek. Remélem legalább ugyanilyen lesz a következő év is, de az sem baj, ha ennél jobb. Vannak várós címek, hogy azok milyen állapotban jelennek majd meg az meg majd kiderül. -
NJanika
aktív tag
Emlékszem 10 éve mikor először lett gpu-m, milyen jókat játszottunk
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
Bep
őstag
válasz S e t h #122630 üzenetére
Hát pár kommentet olvasva ugye (itt és máshol) objektíven csak akkor tudsz szavazni, ha játszottál az összessel. Ha már csak a felével mondjuk és ez alapján hozod meg, az már nem objektív szavazat, így lényegében egyenlő egy facebook féle gyerek/karácsonyfa/halloween tök/esküvői fotó szépségversennyel, ahol nagyrészben az ismerősök mozgatható szavazóbázisa dönt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új teaser videón az MMO játék PIONER. Friss trailer jön december 20-án. [link]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
Neked ketto, masnak 12 vagy meg tobb amivel jol szorakozott
es lehet pont az a ketto nem megfelelo masnakiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Ebbol amlistabol a black flag, tomb raider meg akar Bioshock ami okes. Nintendom akkoriban nem volt de megertem azokat a cimeket
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
parandroid
félisten
válasz pzstm #122639 üzenetére
Írtam egy hosszú hsz-t, de minek, inkább töröltem, neked úgyis annyi jön csak le belőle, hogy valaki megint beszólt a game passra. Mondjuk nem ez történt, de mindegy is. Mindenki más érti, miről van szó.
p
-
Német amazonon 100 euró az Elite 2 kontroller. Ilyen olcsó még sosem volt.
[link]Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
pzstm
titán
válasz parandroid #122640 üzenetére
dehogy az jött le......annyi hogy tök mások vagyunk......én november közepe óta pl Nintendo-n élek, és super mario wondernél szélesebb a mosoly nekem mint akármelyik PS vagy Xbox játéknál
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Vezetékes FEJhallgatók
- STB+külső HDD help
- Autós topik
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest