Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #122495 üzenetére
2 év után, közel 700 óra játék alatt összenő az ember a kedvenccel. AZ FH4-be 3 év alatt tettem kb 800 órát, ezzel meg még mindig elvagyok minden héten napi átlagban közel 1 órácskát. Szóval azért van benne mit csinálni, ja.
Leárazás ugyanaz, mint az őszi? Sok minden már nem érdekel, így is túl sok minden van backlogban, Dirt5-öt vettem meg deluxban, mert az alap autókínálat borzasztó szegényes benne, meg a Divinity-ken gondolkozom még, bár BG3 mellett sose kerülnének sorra… De ennél olcsóbbak azok sem leszenk már, mint amennyibe a legutóbbi vásárban kerültek.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
zozika84
őstag
válasz parandroid #122488 üzenetére
Ha ezzel letudod a kötelező közlési kényszered, akkor hajrá.
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Új xbox-os vagyok és szükségem lenne egy kis felvilágosításra. Rendeltem az alzától egy felbontott csomagot: Xbox Series S (500 GB) + 3M Xbox Game Pass Ultimate
Kinyitottam, a konzol hibátlan azonban gamepass kódot nem találtam hozzá. Írtam az ügyfélszolgálatnak, akik ezt válaszolták:
"Értesítjük, hogy a Game Pass az Xbox konzol bekapcsolása után jelenik meg."
Ez tényleg így működik? Mitől tudom majd akkor a saját felhasználómhoz rendelni?[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz knoxhu #122507 üzenetére
Általában az ilyen kódokat egy kis papíron küldik a konzollal együtt csomagolva, vagy szokott még olyan lenne, hogy a webshop fiókban jelenik meg a kód, ahonnan be tudod aktiválni.
Viszont elkeserítelek, mert általában az ilyen visszaküldött termékeknél úgy szokták, hogy az első vásárló felhasználja a kódot, így valószínű a tiédhez már nincsen."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
consono
nagyúr
válasz AssAssynn #122511 üzenetére
Simán lehet, hogy ott van a blokkon a kód, vagy tényleg a fiókban (nekem ott volt, migok Goldot vettem tőlük). Nem kell elhinni amit az 1.0-s telefonos droid mond
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
eL Geri
őstag
Az Alza szokott kódokat a weboldalon, a profilodba is tenni:
https://www.alza.hu/my-account/my-games.htm -
Tasunkó
senior tag
Nekem is így jött. Kód sehol, de valami olyat ír hogy nem kell kód, mert a gépben van. Ezért nem merem bekapcsolni, hogy ne induljon el túl korán. Ajándékba lesz. Vagyis az az elméletem, hogy akkor indul el az előfizu, ha bekapcsolom, de lehet csak aķkor ha hálózatra csatlakozik és szinkronozálja az órát.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Frod
addikt
válasz beyruth82 #122506 üzenetére
Elsőre én is ezt gondoltam, de aztán beütött a soundtrack és bólogattam a tévé előtt
(Egyébként ilyet a legkönnyebb csinálni, amit mutattak az alapján újrahasznált/átszínezett asset-ekből áll az egész)
Engem inkább a tény lep meg, hogy még kap dlc-t, nagyon kikopott már a játék, így visszatekintve kijelenthető, hogy kb nulla hullámot vetett.Do you see the white shadow?
-
vg
addikt
válasz Döglött Róka #122519 üzenetére
Erre való a fórum. Azért az a neve, hogy fórum. Gyengébbek kedvéért, mondjuk neked:
A fórum definíciója; A fórum egy olyan webhely, amely egy kommunikációs platformot biztosít közös érdeklődésű emberek számára. Egy fórum felhasználói megoszthatják egymással tapasztalataikat és véleményeiket egy vagy több témakörrel kapcsolatban, illetve kérdéseket tehetnek fel, vagy válaszolhatnak meg.
-
Neurotoxin
őstag
válasz Tasunkó #122515 üzenetére
Én ilyenről még nem hallottam, maximum azt tudom elképzelni, hogy amint bejelentkezel a felhasználói fiókoddal a gépre, az n+1.-ik ablak után felajánlja a lehetőséget, hogy csatlakozz a GP-hez, de akkor is fog kérni bankkártyát, hogy egy 0 Ft-os/ajrós tranzakciót végrehajtson (a 3 hónap GamePass esetleges, lejáratkori meghosszabbításához). A gép hálózati azonosítója/serialja alapján hozzárendelheti végülis...De egy mellékelt kártyán vagy a nyugtán/számlán szerepelnie kellene a kódnak.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
nanofocus
tag
Hátha működik valakinek. Vegyétek vigyétek:
[SKULL AND BONES CLOSED BETA INVITE]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
-
DaVE-1
aktív tag
válasz Scholes9 #122533 üzenetére
Van olyan ember aki azért rendel videokártyát vagy processzort mert mellé jár xy játék. Majd miután aktiválta visszaküldi a terméket és eláll tőle. A játékot nem kérik ugye vissza. A kövi vásárló meg megkapja a "bontott" feliratú terméket game nélkül
Moslék húzás ,de az ilyen emberek mindig kihasználják a kiskapukat.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Nem tudok belepni a g2a oldalara, masnal is problema van vele?
Access denied.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
AMD Power
titán
Nagyon büszke vagyok magammal. Olyan jól haladok a Remnant 2-el. Sajnos 95%, folyamatosan egyedül vagyok. Hiába van public állítva a játék.
-
F_Peter
őstag
Érdekes dolgot produkál a Baldur's gate 3.
Tudom hogy bugos a mentés boxon, de ez nem az amiről én olvastam.Amikor elinditom a játékot akkor kiírja hogy a konzolon lévő mentés nem egyezik a felhőben lévő mentéssel és ki kellene választanom hogy melyiket szinkronizálja. (A felirat ismerős mert több gépet használok és néha előfordult már.)
Viszont a két választási lehetőség közül egyik sem a valódi mentésem, ez látszik a mentés időpontjából. Ezért nem választottam egyiket sem, hanem csak "mégsem" - ezem, így rendben voltak a mentéseim.
És itt jön még egy csavar. Az időpont alapján kiderült hogy az az asszony mentése lehet, aki játszott ezen a konzolon, de most az a fiók nincs is bejelentkezve, de az én fiókom alatt azt akarja szinkronizalni. -
parandroid
félisten
válasz F_Peter #122539 üzenetére
Valami lehet a felhős mentéssel, a Forza Horizon 5 is ezt csinálja pár napja. Minden napi első indításnál ki kell választanom, hogy felhős, vagy lokális mentást akarok-e használni, mindkettő ugyanaz a dátum (jellemzően előző napi, de volt, hogy aznapi). A felhőset szoktam választani, eddig nem volt adatvesztésem (illetve nem buktam előrehaladást).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
F_Peter
őstag
válasz parandroid #122540 üzenetére
Nálam az baj, hogy 2 napos mentés mind a kettő, az igazi pedig pár órás.
Viszont akkor lehet nem is a BG-nél a hiba.
Köszi. -
mucsácsó
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy teljesen új controllernél (Electric Volt) extrán érzékeny a LB gomb? Gyakorlatilag kb. hozzáérek véletlen a széléhez, és már regisztrálja hitként a konzol... wtf?! Már alapból a kattanás hangja se olyan, mint a jobb oldali RB-nél, illetve másik, konzolhoz eredetileg adott controllerrel összevetve is tök más.
Nem lett leejtve meg semmi ilyesmi, biztosan zsír új a cucc, be is van regisztráltam az MS fiókon felbontás után.
Utánanéztem, redditen írtak hasonlókat, és hogy állítólag ez megjavult, de kicsit szkeptikus vagyok ...
Küldjem vissza úgy ahogy van, vagy lehet szervizben esetleg cserét/bevizsgálást kérelmezni ilyenre? Kicsit tré, hogy egy zsírúj controllernél ez így egyből előjön..[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok,
bekapcsolasutan mikor kiválasztom melyik profil a szeretnék belépni akkor mindig kéri a jelszót.
Ezt hol tudom kikapcsolni? -
S@c@
őstag
Szerintettek lesz meg valami learazas, vagy iden ami most megy ennyi volt a storeban?
-
l.skywalker
Topikgazda
Skulls & Bones béta hozzáférés vihető:
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
parandroid
félisten
Csodát ne várj, azt fogják variálgatni, ami most van, meg ami fekete péntek körül volt. Mostantól kb január első hetéig mindig lesz valami akció, szóval ha épp nem akciós, amit keresel, akkor várj vele kicsit.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- MinDig TV
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest