Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
A Black Friday akcióban vettem egy WD bővítőkártyát, amihez adtak egy 1 havi GPU kódot. Viszont az apróbetűs résznél találtam egy olyat, hogy ez csak új fiókra váltható be. Nem tudom jól értettem-e.
Ilyen van? Tehát én mint "régi" felhasználó már nem tudom ezt használni?Üdv: Mcrazy
-
őstag
válasz Wesder #123255 üzenetére
& skroy
Köszi a válaszokat!
Hát akkor ez nem annyira baráti. Nem is értem, hogy miért tesznek - ha már tesznek - ilyet egy egyébként nem igazán olcsó kiegészítőhöz.
Ilyet csak új fiókhoz vesznek? Aligha. Szerintem nagyítóval kéne keresni az olyan felhasználót, aki új felhasználóként egy új konzol mellél mindjárt vesz egy 1TB-s bővítőt is.
Na de mindegy is.. Majd elajándékozom akkor valakinek.[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
JamesHun
addikt
van valami trükk, beállítás amivel a gta5 ben a kocsik jobban vezethetőek lesznek?
Megvettem most akcióban, de rájöttem miért nem tetszett ez régen se. Borzasztó a kocsi irányítása.SeriesX: JamesSHun
-
Forraszto
tag
válasz Janusz001 #123242 üzenetére
Üdv! Megnéztem Series S-en ezt a játékot, Fidelity beállítással így megy: [link]
Nekem teljesen gördülékeny volt, nem vettem észre zavaró lassulást vagy bármit. Persze, itt kevés dolog van még a képernyőn, csak a tutorialt csináltam meg egy darabon.Jópofa kis játék, de azért érezhetően nem kontrollerre van kitalálva ez az építkezés.
-
-
Helga0203
tag
válasz parandroid #123240 üzenetére
Nem olyan rossz a One X, pl a Gears5 4K-ban elég jól néz ki!
És az előző generációból csak a One X tudott 4K-t, még a ps4 pro sem! -
consono
nagyúr
válasz Helga0203 #123264 üzenetére
Nem rossz, csak már nem arra fejlesztenek... Meg ugye a OneX erős GPU gyenge CPU-val, meg mai szemmel kevés RAM-mal...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
persil
nagyúr
Microsoft account balance-on megmaradt penzbol lehet jatekot giftkent venni?
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
YxVs
senior tag
Azt, hogy melyik játékhoz van magyar felirat, hol tudom megnézni?
-
Bad Pritt
félisten
Erre maga a Remedy is megadja a választ amúgy:
Ma már azért elég rozsdás az első rész grafikája és játékmenete még a remastered változatnál is, egy sztori összefoglaló videót érdemes lehet viszont megnézni a második rész előtt.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Norb79
őstag
Storeban írja. Továbbiak menüpont alatt.
https://www.xbox.com/hu-HU/games/store/assassins-creed-iv-black-flag/BRKMHZX1RCF2
-
A régebbi xbox one topik összefoglalójában eldugva meglehet találni. Azt nem tudom, hogy mennyire aktuális. Ott ezek a címek szerepelnek: [link]
Ezen kívül van még a Paint the town red és a 8bit rts széria, de mindkettő "guglifordítós".
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz Norb79 #123272 üzenetére
Azt nem tudod véletlenül, hogy erre direktben hogy lehet rákeresni? Próbáltam simán a "magyar" szóra keresni, de valami nem is jött be, amiben biztosan van magyar felirat, és olyat is beadott, amiben nincs magyar felirat.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
twinfather81
tag
Sziasztok. Series S-ről váltottam Series X-re. Úton van, Alza.
2 kérdésem van, nézzétek el nekem, ha a profiknak evidens..
1. A Series S-re megvásárolt játékomat saját profilból az X-re is le tudom tölteni ingyen? Ergo nem kell újból megvásárolnom, ugye?
2. A tárhely bővítésnél a külső SSD/HDD-n tárolt adatok tekintetében hasonlóan az S-hez, csak visszafelé kompatibilis játékok futtathatóak róla?
Köszi előre is a segítő szándékotokat. -
Helga0203
tag
válasz twinfather81 #123279 üzenetére
Szia, Igen és Igen.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz twinfather81 #123281 üzenetére
Embere meg játéka válogatja, nincs univerzális jó döntés, neked kell kitapasztalni majd, mit hogyan akarsz játszani.
-
Tomi0703
addikt
válasz united28 #123232 üzenetére
Ha van gpu-d akkor a Dirt Rally 2.0 benne van. Ha nincs, akkor 4k korul van a fullos verzio belole. WRC is akcios (11k).
Egyebkent Dirtnek nincs Series-re optimalizalt verzioja. Szoval grafikaban biztos a WRC a jobb.
En eddig csak a Dirt-ot probaltam, bejott. Gondolkodom is, hogy a gpu ellenere megveszem a goty verziot. -
-
Bad Pritt
félisten
válasz twinfather81 #123284 üzenetére
60 meg 120 között? Azért látszik, de a cserébe csúfabb grafika még inkább.
-
mike1334
veterán
válasz twinfather81 #123279 üzenetére
Szabad tudni mennyibe fájt a váltás?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
parandroid
félisten
válasz twinfather81 #123281 üzenetére
120 FPS? Örülj a 60-nak, ahol van. Ha szerencséd van, nem csak fHD felbontással... Egyáltalán a TV-d tud 120 Hz-et?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Wesder
félisten
válasz twinfather81 #123289 üzenetére
Akkor rosszul gondolod.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
válasz twinfather81 #123289 üzenetére
Melyik játékra gondolsz? Halo Infinite, Gears 5, Apex Legends, Dirt 5 mind csúnya volt 120fps módban, abszolút nem éri meg úgy játszani őket.
-
twinfather81
tag
válasz parandroid #123290 üzenetére
Ö szerintem nem. De megnézem a leírásban. Szerintem csak 60Hz. Akkor felesleges ezen aggódnom úgy látom, elég lesz a 60FPS is.
-
Bep
őstag
válasz parandroid #123290 üzenetére
Illetve még quality beállítások mellett is ritka, mint a fehér holló a natív 4K.
-
Bad Pritt
félisten
válasz twinfather81 #123294 üzenetére
Na, hát ezekhez a Fortnite kivételével nincs is 120fps mód, szóval tényleg nem kell aggódnod.
-
parandroid
félisten
válasz Bad Pritt #123296 üzenetére
Ha kurrens címekhez 120 FPS + 4k kell, akkor oda egy nagggyon drága PC kell, nem egy xbox. Kb csak a VGA lesz minimum 3x olyan drága, mint amibe a series x kerül. Kb egy 2k-ra már megfelelő VGA van egy árban egy series x-szel, de felhúzva a részletességet valami komolyabb szintre, már szó sem lesz 120 FPS-ről. 60 még ok.
És akkor még ott a PC többi része (RAM, proci sem mindegy), meg nem árt hozzá egy olyan megjelenítő, ami ki is tudja tolni magából a 120 FPS-t...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
twinfather81
tag
válasz parandroid #123297 üzenetére
Hát igen. Nekem 7.genes i7+32GB+RX6600 Xt alig tud 50et...
Új hozzászólás Aktív témák
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Vezetékes FEJhallgatók
- STB+külső HDD help
- Autós topik
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest