Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Proxmox VE
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
natë
nagyúr
Amúgy az első hetekben nem - szinte - teljesen ugyanaz az élmény lesz, mint a XOX? Én is várom, de azért annyira nem vagyok bezsongva
-
HUmenetke
tag
Szerintetek, ha a GLS rossz címmel akarta kiszállítani a csomagom, de azt modositottam megfelelően, megkaphatom még holnap?
-
EmThor
addikt
Youtube -> Tom warren csatornaja (the verge ujsagiro) -> valhalla series s jatekbemutato, szerinte 1440/30at megy es nincs mód 1080/60ra. Lehet majd bepeccselik.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
hadam98
senior tag
Milyen event lesz ma? Nem holnap lesz?
-
hyggelig
senior tag
Hát gyerekek, engem elkapott a hype. Nagyon várom a holnapot
-
EmThor
addikt
Raktárhideg box ha megjön mindenkinek, várjátok az összeszereléssel míg szobameleg lesz, mert a pára kicsapodik a elektronikán aztán reszeltek. Amennyire tudom.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
kazuma921
aktív tag
Ügyesen kiragadták csak a negatívumokat, a Digital Foundrynak pont manapság lett elege ebből.
Még alapvetően pozitív kritikákból is kiemelték a kb. 2 mondat negativitást. Az ilyen cikkírónak már bőr sincs a képén, és a gerincét is tejesdobozon keresi a rendőrség..[ Szerkesztve ]
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
GEIL
addikt
válasz 30z.Samu #18015 üzenetére
Ohh....benéztem...azt hittem a One fórumra írom....
A "#18014" hozzászólásom törölhető, ha egy moderátor olvassa ezt !
köszi és bocs srácok ![ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Bird
addikt
válasz batai15 #18018 üzenetére
Egyébként tényleg nem értem ezeket a degredáló, lesajnáló, csak nagymamák- nagypapák vesznek xboxot kommenteket.
Valahogy xbox oldalról nincsenek nagy általánosságban ennyire szélsőséges megnyilvánulások. Konzolháború mindig is volt, de az utóbbi években radikalizálttá vált. Miért is kellene szégyelnem, hogy 2003-ban az xbox mellett tettem le a voksom?Befejeztem, csak úgy kikivánkozott.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
GEIL
addikt
válasz 30z.Samu #18012 üzenetére
Forza Horizon 4-ben tartja az atomfix 30fps-t....remekül játszható....
Mortal Kombat 11 és XL is szépen röccenésmentesen 60 fps.....oké.DE Fortnite Save the world-öt már nem erőltetem rajta....elvileg max 30 fps...
de van egy játékon belül egy "uncapped framerate" opció, ahol elengedi 60 fps-ig is......ez szép...és üres pályán vagy kb egyedül mászkálva pörög 38-58 fps-sel....de ahogy akció van, sok csapda, fények és effektek...már a 30-at se tudja tartani...nem ritka a 17-25 fps....vért izzadós szenvedés a "játék" rajta.....na Sony oldalon a PS4 slim ugyanezt tudja a Save the world.-ben.... 19-28 fps...rotty......tudom...a játékkal van a gond....de nem jobb a helyzet a PS4 pro-n és az xbox one X-en sem......talán 5-8 fps-sel több a minimum fps.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
NemMo
őstag
Megkaptam az emailt én is, de abban mai kiszállítást írnak. Kíváncsi vagyok mi lesz
-
kazuma921
aktív tag
Nekem is megérkezett a levél, de valamiért rossz címre van címezve... Változtattam a jóra az emailen keresztül, remélem így is kiküldik holnap.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
Vasy09
őstag
-
hyggelig
senior tag
Itt is jött az e-mail
-
30z.Samu
félisten
Sic Parvis Magna
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest