Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
Ha már szóba került a Forza Motorsport:
120-144 Hz-es tévével rendelkezők milyen videó beállításokat használnak (Xboxon, nem a tévén)?
Többnyire Rocket League megy, az gyönyörű, lejön a képernyőről, a Forza viszont olyan, mintha húztak volna a képernyőre egy fakító réteget. Már mindent próbáltam, de nem tudok rájönni, hogy mi a baja, a játékon belüli két csúszka meg szart sem ér.. 60 Hz-en DV-vel csodaszép (mint a filmek is), viszont ugye az csak 60 Hz-ig megy.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
bandi0000
nagyúr
válasz csuvicsuva #123952 üzenetére
1 megoldás van, motorsport helyet indítsd a horizon-t
Xbox One: bandymnc
-
Döglött Róka
veterán
Az a játék csak 60fps-t tud.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
csuvicsuva
addikt
válasz Döglött Róka #123954 üzenetére
Azt tudom, de nem az volt a kérdés.
-
42861
senior tag
válasz csuvicsuva #123955 üzenetére
Semmit nem tudsz vele kezdeni. Ez ilyen, gyárilag.
-
bandi0000
nagyúr
válasz 42861 #123956 üzenetére
Engem am jobban idegesít, hogy a H5 veri látványban, pedig az mégis csak egy open word és 1 évvel fiatalabb, verseny közben a messzebbi kocsik is recések, és mosott valamik
Amúgy most elkezdtem vele játszogatni, jobb mint a semmi alapon, de örülök, hogy nem kellett közvetlen fizetni érte
Xbox One: bandymnc
-
boxmaci
tag
Nekem 60Hz-en van az Xbox mindig, mert 120Hz az csak egyes multiplayer játékokhoz illik. A 60Hz mód biztosan fullos grafikai minőséget ad, a 120Hz-es butíthat a kêpen a sebesség érdekében.
Ês ha már Forza Motorsport. Nekem ez a játék pont olyan lett amit vártam, elképesztően jó. A vezetési élmény sokkal komolyabb és egyben kézreállóbb lett a korábbi arcade Forzákhoz kêpest. Itt minden rezdülését érezni a kocsinak és tényleg különbség van a járgányok között! És ez még csak a joypad. Kormánnyal még jobb, főleg egy komoly szettel pl Fanatec vagy Moza. Csak be kell kalibrálni a kormányhoz, youtubon vannak videók, mert az alap gyári beállítás kb nulla. Tudom miről beszélek játszottam Assetto-t is. Bekalibráltan nagybetűs élmény az FM.
-
boxmaci
tag
válasz bandi0000 #123957 üzenetére
Ja az FH5 amibe közel 100 órám van tiszta recés az FM-hez képest. Szép az FH5, de a Motorsport még szebb a kidolgozott pályákon, pl Hakone, Laguna Seca, stb. LeMans-ban szabályosan fotoreál érzésem van mikor 300 felett száguldok az egyenesekben. Hozzáteszem Performance módban kell játszani ott 4K a felbontás, az RT mód kb fele ekkora felbontással fut és az RT szinte semmit se tesz hozzá a látványhoz! Brutál jók a tükröződések normális azaz Performance módban is.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz 42861 #123956 üzenetére
+boxmaci
De ez rohadt zavaró és nem értem, hogy a Rocket például miért pompázik gyönyörű színekben? Valószínűleg marad akkor a 60 Hz, mert Dolby Visionnel sokkal szebb, az FPS-re meg annyira nem vagyok háklis. HDR nélkül mondjuk még pont nem néztem.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Stylerr #123959 üzenetére
Szerintem igen, csak most iponon valamiért olcsóbb.
@csuvicsucsa, mert a Rocket League egy árkád cucc, az FM meg egy pályaverseny ahol nincs a fű neonból. A játék alapból fakóbbra van belőve, természetesebb fényviszokkal. Nyilván a túlszaturált kijelzől korában a sport-módos tévéken már depresszívnek hat, de ha kinézel az ablakon, nem rikítanak a színek...
@bandi0000, van ilyen mód, még a játék is azt ajánlja.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
boxmaci
tag
válasz csuvicsuva #123961 üzenetére
Szerintem ez TV függő is. Nekem egy fullos MiniLED-em van, azon HDR10-ben lemászik a játék a képernyőről olyan színek vannak.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Döglött Róka #123962 üzenetére
Persze, ebben igazad van, de attól még zavar és mint mondtam, DV-ben gyönyörű, sima HDR-ben meg ilyen mosott szar feelingje van. PC-n még nem néztem, de most már letöltöm kíváncsiságból.
boxmaci: 60 Hz-en nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
boxmaci
tag
válasz bandi0000 #123963 üzenetére
Dehát a Performance mód az 4K/60 FPS... És nem vêletlenül ezt ajánják a készítők is a menüben. Ez az RT szerintem marketing miatt lett beleheggesztve, ok a Turn10 megcsinálta, fasza meg minden, hogy megy konzolon is csak êpp egy autós játêkban szinte értelme nincs. Pont az előbb leírtak miatt, nézd meg Performance-ban ami 60 FPS, hogy milyen jók a hagyományos Cube Map tükröződések pl a motorháztető nézetben, és mennyivel jobb a kép felbontása.
-
T.Peter
őstag
válasz boxmaci #123958 üzenetére
"A 60Hz mód biztosan fullos grafikai minőséget ad, a 120Hz-es butíthat a kêpen a sebesség érdekében."
Tajekozodnod kene mielott irsz (tanacsot adsz), mert latszolag fogalmad nincs az egeszrol.
Az xbox video beallitasanal nem csinal semmit a 120hz mod, atallitja a frissitest 120-ra. Ennyi.csuvicsuva:
Tedd 120-ra, ha birja a tv/monitor. Felezed vele az input lagot a 60 hz modhoz kepest. Az mindegy hogy a jatek milyen fps-sel fut. -
T.Peter
őstag
válasz boxmaci #123960 üzenetére
Egyik mod sem 4k, dynamic 4k mind, szoval alacsonyabb felbontasrol upscale-el legtobbszor. A 30 fps modban van a legnagyobb esely arra hogy tudja tartani a 2160p-t valosan upscale nelkul. A tobbiben nem sok.
bandi0000: A sima performance az rt nelkuli mod.
[ Szerkesztve ]
-
boxmaci
tag
-
-
addikt
válasz Norb79 #123974 üzenetére
Úgy, hogy magasabb Hz -en alacsonyabb lesz az input lag.
Szerk.:
Itt van például a C3 input lag adata 4K 60/120Hz mellett:4k @ 60Hz
10.3 ms4k @ 60Hz + 10-Bit HDR
10.5 ms4k @ 60Hz @ 4:4:4
10.2 ms4k @ 60Hz Outside Game Mode
89.6 ms4k @ 60Hz With Interpolation
77.5 ms4k @ 120Hz
5.5 ms[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
veterán
-
.LnB
titán
válasz N.YCityBoy #123976 üzenetére
Rég volt már a közép kategória 6 milla.
Honda Jazz-t nem kapsz ma már annyiért.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
válasz N.YCityBoy #123976 üzenetére
Csak az ülés alatti "rángató" (franc tudja mi a neve) 18000 euró. Plussz a monitor, pc, stb. Alsó hangon 30-40 ezer lehet ez így együtt. És nem forintban.
Mentem vele pár kört, durván odabasz. Itt van róla egy régebbi videó : [link]
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz N.YCityBoy #123979 üzenetére
Hát max akkor veszel lakást 40K-ért ha Timbuktuban akarsz lakni a sivatag közepén.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
veterán
válasz Bad Pritt #123980 üzenetére
Nagyon mellé lőttél, mert pont most nézegetünk lakásokat a lányomnak akarunk venni, és itt Bp-n az Oktogonnál találtunk egy 26nm2 garzont 19millért, nem sokkal több mint 40000€...de Pest környékén is találni simán ennyiért, persze nem palotát, de nem is ez a cél! Vidékről meg már nem is beszélve, ott fele ennyiért is lehet venni akinek megfelel egy kis faluban az élet 👍
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz N.YCityBoy #123979 üzenetére
Láthatóan a lakásárakkal sem vagy képben. Hacsak nem valami borsodi zsákfaluban akarsz bevásárolni...
Jah, 26 nm, az egy közepes méretű nappali, nem egy lakás...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Srácok! Kikapunk a sok offért!
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
veterán
válasz parandroid #123982 üzenetére
Azokkal sem? Miért még mivel nem, kérlek mesélj 🤔😂
Szerintem "ugródeszkának" egy egyedül álló fiatalnak teljesen jó, biztosan te egy 200nm2-s családi házat kaptál a szüleidtől ugye?🤔 Nekünk sajnos csak ennyire telik...
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz N.YCityBoy #123984 üzenetére
Az a durva, hogy mi egy 28m2+12m2 galériás lakásba költöztünk feleségemmel a Klinikáknál, durván 25 éve, akkor ez 2.6 misi volt...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
veterán
-
l.skywalker
Topikgazda
Az OFF nem gond, de ez az egymásnak való ok nélküli beszólogatás nem szép. Alig született meg a Kisjézuska, ti már temetitek
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #123988 üzenetére
Alig született meg a Kisjézuska.
Más családi élete főleg nem érdekel.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
MODERÁTOR
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
.LnB
titán
Xbox, Fifa, nem is annyira off: [link]
Végén azért mosolyogtam egyet, hogy mire akar költeni a nyereményből..
Sok mindent megmagyaráz, a kora.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
csuvicsuva
addikt
-
batai15
félisten
Most néztem az Xbox appba amikor távolról akartam feltelepíteni egy játékot hogy valami nem kerek a tárhelyel .
Azt írja a felhasználható 802gb ,szabad 124. A játékokat ki listázva ,valahol 100gb szabad hely eltűnt .
Ötletek esetleg ? Elvileg a mentett felvételek felhőbe vannak nem ? -
Döglött Róka
veterán
válasz csuvicsuva #123994 üzenetére
Értsd már meg hogy sosem lesz olyan harsány mint a rocket league vagy a horizon
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- STB+külső HDD help
- Autós topik
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest