Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz D1L1ZS #127303 üzenetére
Köszönöm, ezzel a párossal sikerült, bár érdekes módon nyaralás közben itt sem tudtam beváltani a kupont, csak miután haza jöttem a nyaralásból... Valószínüleg a poggyászaim közé rejthetnek valamit, a Chromeban több fiókot is kezelek. Mostantól a Vivaldi lesz az üdülőcsekkem, a chrome-ot meg megtartom minden másra - természetesen szikronizálás nélkül.
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Van egy török fiókom, arra szoktam venni kódot, amivel feltöltöm és vásárolok vele. Most nem tudom beváltani a kódot, pedig két hónapja még minden teljesen jól ment. repülővel be se töltődik az oldal, repülő nélkül meg csak annyit ír ki, hogy valami hiba történt. A kódok forrása megbízható, eddig mindig működött. Változott valami?
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz parandroid #123162 üzenetére
Hol lehet kapni 2T wd passportot 24euroért? Azokban kerregős hdd van ugye, nem ssd? Nem tudom, nem ismerem őket.
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz Daragoo1971 #123124 üzenetére
Ezen a 20.000Ft-os USB-n akadtam csak fent, ezért gondoltam beteszem ide, hogy én egy Transcend 512GB JetFlash 790 USB 3.1 Gen 1 USB Stick TS512GJF790K vettem 33euroért és tökéletesen működik. Másolásnál 580Mb/s is volt, közvetlen MS Storeból rátöltés 240.
Hátha érdekes lehet valakinek
Most néztem, 23,89€. Vettem is még egyet a másik xboxba[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz icemad #121359 üzenetére
Ebből új emailcím lesz, amúgy is vezeteknev_keresztnev@ az emailcíme, az meg itt fordítva van...
Ott próbáltam áttállítani amiről #121361negyven2 is tett be képet, de ott szűrke a Magyarország amikor rákattintok, hogy megváltoztassam és nem tudom átírni se az országot, se a születési évét. Az xboxon belül meg rá se tudok menni a régió beállítására, de akkor ennek nincs is köze egymáshoz - nem tudtam, nem értek hozzá. Olvastam vissza picit a topikba, lehet az lenne a legjobb ha hírtelen öregedne 8 évet... Mondjuk akkor meg nem lenne Family App - ami azért sokszor jól jött, bár márciusban már ő is betölti a 13-at... (csak még olyan kis ártatlan, meg lázadó, meg csibész és feszegeti a határait álandóan lány létére, meg ő a legkisebb...)Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz icemad #121357 üzenetére
adott országban(NO) élünk 2019 óta. A suliban nem fér hozzá az MS iskolai xarokhoz, mert MO a régió... Az xbox régióját se tudom átállítani se laptopon se xboxban... Az xboxot én homeoltam, homeoljam hozzá is és akkor tudom majd váltani neki xboxon a regiót? Lehet egyáltalán két fiókhoz homeolni egy xboxot? Bocs, tényleg tök süket vagyok hozzá... Most a laptopján elvileg átállítottam a régiót, de beléptem az MS fiókjába és az maradt MO... totál katyvasz nekem ez az egész.... (ehhez is kell pár nap míg átál?)
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Megint belefutottam a lecsóba.... Elnézést azoktól akik unják a hülye kérdéseim...
Szóval annó MO vettük az xbox 360-at(2009), ott is regisztráltuk, régió MO. Kihoztuk NO 2019-ben, akkor kellett valamit mokolni, mert az euroért megvett játékokat nem tudtam telepíteni. Helpdesk ajánlotta vegyek egy használt one-t legalább... és álítsam át a regiot. Elengedtem, több is veszett mohácsnál. Aztán a covid alatt a nagylánynak kellett MS fiók a suliba, mert otthoni iskola volt. Neki magyarról németre lett állítva - nem is biztos hogy én csináltam, lehet hogy a tanárok mókoltak valamit. Közben vettünk tavaly xbox series s-t. Nem tudom számít-e... A lényeg, hogy a legkisebbnek is át kellene álítani a régiót, de nem tudom. Belépek az xboxba, ott rá se tudok lépni a régió átálítására. Laptopon belépek a fiókjába, rámegyek, de szürke és ott se tudám átálítani... hol és hogy tudom áttálítani a gyerek régióját magyarról németre?Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz Agent_007 #121116 üzenetére
Persze! Sőt még olyan is van, hogy melyik vpn bővítményt töltsd le az adott böngészőhöz, és milyen oldalon vegyél kupont amit ott be tudsz váltani... Srácok fel életüket áldozzák arra, hogy a magamfajta gamersüketek fillért basszanak... Adjunk már némi tiszteletet... Én kérek elnézést! Adminra bízom, hogy törli vagy marad.... elnézést, hosszú napon volt és ma éppen az én munkám se tisztelték és becsületèk...
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz Dinomano #121095 üzenetére
Most kíváncsiságból kipróbáltam - vagy magyarstoreban veszem vagy musztiiitól szoktam venni ha kell valami... Ez nekem is új. Én rámentem számítógépen #121083elder troll linkjére, ott jobb felső sarokban belépés, majd automatikusan visszadobott a fenti izlandi linkre linkre(de már bejelentkezve), ott pedig játék vásárlás. Ki választottam a magyar címemet és tovább, utána már a vásárlás ugrott fel. Se VPN se egyéb mókolás. Gondolom ha kattintok a vásárlásra, akkor tölthetem le xboxon. Én ennyit tudtam segíteni, szerintem tényleg nem bonyolult, de én se tudtam erről - mondjuk olyan messze vagyok a gamerségtől mint Makó Jeruzsálemtől...
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz Levente1991 #121079 üzenetére
igen, nekem vannak 10 évvel ezelőtti 360-as játékaim is amit le tudok tölteni, de sajna olyan is van, ami éppen nincs fent a szerveren, de ezek a régebbi játékokra vonatkoznak.
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz vicces #121076 üzenetére
Amazon most nagyon belendült. Kaptam kupont. Feldobta a kamatmentes részletfizetést és levitte a series s árát. 200euroért tudtam megvenni 5 havi részletre. Szombaton rendeltem a használt one-t. Írtam is az eladónak, hogy bocs de storno ha még nem adta fel, mert ha igen akkor küldöm vissza. Ahhoz kellett volna még controller(+40), meg táp is(+35) mint utóbb kiderült és egy 10 éves gép... (155euroért... Az S meg zsír új) DOT is most volt akcióba. Szintén kuponnal két darabért fizettem 22eurot. Srácoknak meg van a karácsonyi ajcsi
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz parandroid #121032 üzenetére
Köszönöm a segítséget!!!! Nem kapkod, próbál, tapasztal, nem idegeskedik, kérdez és csak azután cselekszik!!! Köszönöm és elnézést, de engem teljesen frusztrál ez a gamer világ... nem szeretnék xar apa lenni, meg lúzer se a szemükben. Mindent SE akarok megadni nekik és elkényeztetni őket, de nem akarom, hogy miattam szaladjanak bele valami pofonba...
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz bpmcwap #120573 üzenetére
Faxom katyvasz az egész Amint meglett a lánynak játék jöttek a gondok... van egy 360 ami szerencsére MÉG leköti a kicsilányt(12)... A nagylányom az én GPUmmal játszik a TV-n appon felhőben ami hétvégén agyvérzés, mert alig tud feljelentkezni, de a HL nem fog neki menni ha jól értem mert hiába GPU és megevett játék, nincs felhőben, szal kell neki a box. A fiunak viszont saját neve alatt van fortnite és Forza, amit szintén csak homeolt xbox alatt tudd játszani... Tök igaza volt annak aki azt írta, hogy nem fogom tudni elkerülni a 2 boxot... esélytelen.... három gyerekkel pláne - még úgy is hogy én nem is játszom! Most vettem egy használt csupasz(kontroller nélküli) ONE-t 80(€)-ért... elvileg szerdán jön. Ha jól értem, akkor a Series S kontrollerei jók lesznek hozzá. Azzal felhőben lehet játszani a frotnite-val és a forzával ugye???? EZ KÉRDÉS VOLT! Viszont egy időben, egy GPUval nem fog menni ha ketten két xboxxal akarnak játszani - egyik felhőben, másik a haverjával...? EZ IS EGY KÉRDÉS VOLT! Akkor kell még egy GPU? Ez is egy kérdés volt! Van nekem még egy régi 360-as accountom... arra gondoltam, arra teszek GPUt... Az eredeti lesz series S-en, ez meg a ONE-on... Ez így működik? EZ is egy kérdés volt!
És itt jön a GPU kérdés.... van ugye 1 éves core, ami 8 hónap GPU konvertálva.(?) Igen, ez is egy kérdés... Ha két 12 hónapos core-t veszek az összeadódik és lesz belőle 24 hónap, amit 16 hónap GPUra tudok konvertálni???
1 bocs hogy ennyire fillérbaxo vagyok, de valamit ennünk is kéne karácsonykor...
2 bocs hogy ennyire hülye vagyok hozzá, de baromira nem kötött le soha a játék - kivéve az NFS undergrund 1-2-t... amiről meg lehet ti nem is hallottatok...
Köszönöm ha valaki veszi az időt, energiát, fáratságot hozzám!
Válaszokat várom a hülye szőke vénember jeligére.... (természetesen felemás cipőkkel )[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Ha megveszek egy játékot a fiamnak és előfizetek neki Game Pass Core-ra, akkor az xbox appon ugyan úgy tud játszani a saját account-jával ezzel a játékkal akkor is ha nincs benne abban a 25-ben, mintha az xbox series s-en játszana, ami az én nevem alatt van homeolva az én GPUmmal?
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz NoOne1976 #120773 üzenetére
az semmi én mondok jobbat... xbox 4k-s TV-re van kötve, ami tud game mósünt vagy mi fax... azt se tudom hogy mit kellene beálltani, hogy ne csak 1080ba tolja a TV-re a jelet.... Pedig nem is tartom magam hülyének, de rájöttem, hogy ezen a szinten nagyon az vagyok.... Sebaj, a gyerek 14.... még egy év és belövi magának ahogy kell....
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz NyMRooD #120679 üzenetére
Én ehhez se értek, de ezt a díjat nem a közönség szavazza meg? Na már most egy 85 euros játéknak, ami nem érhető el GPU-val sem, annak mekkora közönsége lehet azokkal szemben amik elérhetők GPU-val és ráadásul mondjuk jóval olcsóbbak is...? A bevétel pedig az árából kiindulva magyarázható is... Meghát azért egy HA-nak tényleg réteg érdeklődői lehetnek, mert elég speci
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz Incubus #120618 üzenetére
Ha a megszokott márkákra gondolsz mint profi gyártó, akkor azt felejtsd el. A TCL önáló márka, nem a Samsung vagy az LG almárkája, DE kb mindnek a fenekére ver hármat ami csak kétszer annyiba került méretben és tudásban mint a TCL! Előttem már javasolták, pontos tipusért fordulj a Milyen TV-t vegyek topikba, ott nagyon profik a srácok, én helyettük nem mernék konkrét tipust javasolni, mert nem értek hozzá. Viszont ha ez jelent valamit, én az összes TV-t lecseréltem az elmúlt 4 évben mindenhol(családban is) TCL-re. Összesen 8 TVről beszélgetünk 43astól a 75ös méretig. Streamingtől xbox felhasználásig és mindenki el volt ájulva. Személy szerint engem a 75c735ösöm a mai napig elkápráztat. bitang a hangja, a képe, 100Hz motion clarity... másfél éve megvan, de a mai napig ha bekapcsolom, akkor megvan a hub+ élmény...
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz icemad #120581 üzenetére
Ezt a hszt elmentettem és majd mutatom a gyereknek....én éppen xbox one konzolt akartam venni, erre feldobta az amazon, hogy hasznélt xbox one 180 euro helyett vegyek 250ért új series S-t... kamatmentes 5 havira.... tököm teli ezekkel a hülye shopingolós marhaságokkal meg a játékokkal.... én ehhez ma fáradt vagyok, majd holnap vissza olvasom és értékelem a magam sanyarú alantos szintjén... De neked nagyon köszönöm a segítséget! Jó éjt srácok!
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz icemad #120578 üzenetére
köszi ez az app meg van, de még ahhoz is hülye vagyok hogy ezt rendesen beállítsam... PL Fortnite-ban nem tudja felvenni az osztálytársát barátnak, pedig még az epicre is beregeltem... Irtam a suportnak de ők se tudnak vele mit kezdeni... olyan süket vagyok hozzá, ogy még az epik szülői felügyeletét is megborítottam.... Pedig sajnálom, mert tök jól összehaverkodtak és ez nekem fontos, mert csak pár éve koccoltunk MOról, és tolom hogy haverkodjanak itt is, meg bandázzanak... amihez azért belátom kell ez is...
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz icemad #120575 üzenetére
EL se hiszed, hogy mennyit SEGÍTETTÉL ezzel az egy hozzászólással!!!! Nagyon szépen köszönöm!
Nektek ez lehet hogy hihetetlen, de nekem teljesen kínai ez a világ! Még ha a fiam ha akar valamit, beütöm a jelszót, ott ülök mellette és mondja meg mit akar beállítani, vagy megkérdezi a haverját, hogy kell és 44 éves fejjel azt csinálom amit a tinédzser kis pöxxök mondanak - már ha jónak tartom engedni... azt nagyon nem szeretném, ha fű fa bokor virág kapcsolatba tudna velük lépni ismeretlenül a neten... pláne a 12-15 éves lányaimmal nem... annyi beteg dologról hallani és most nyugodtan lehet röhögni rajtam, de inkább óvatos vagyok mint megijedjek...Fortnite: pedig erre költünk a legtöbbet... A lánytesóitól is vbooks vagy mi a xar kártyát kér álandóan szülinapra, karácsonyra meg arra megy a zsebpénze is... lányok meg tolják állampapirba... agyam eldobom ettől a gamerfüggőségtől...
Még egy, ha a Hogwarts Legacy-t Xbox Series S-re optimalizálva veszem, akkor azt a használt one is megeszi, vagy inkább vegyem az one verziót?
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz Döglött Róka #120508 üzenetére
Még egy hülye kérdés... Értem, előbb utóbb elkerülhetetlen lesz még egy konzol... Ez idén nem fog beleférni... Viszont, ha lesz még egy konzol, akkor az mehet az én nevemen? A GPU-m két konzolon is érvényes? Account-hoz van kötve vagy xboxhoz? Egy usernek több xboxa is lehet ugyanazzal a GPU-val? Lényegében azért kérdezem, mert előzmények alapján nem tudom, hogy a saját nevemre vegyem meg a Hogwarts Legacy-t és akkor a másik két gyerek is tud vele játszani, vagy a nagylányom nevére. A nagylány le fogja tudni tölteni a mostani xboxra a játékot ami az én GPUmmal fut és majd később a sajátjára is? Nekem ez nagyon boynolult... Mint írtam tök süket vagyok hozzá.... Azért gondolom a játékokat nem kell három példányban megvenni a három gyereknek - még ha a konzol ajánlott is fejenként...
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz Döglött Róka #120506 üzenetére
Választ írtál, csak nem lettem előrébb... Kifejtenéd esetleg, mert nem nagyon értem és mivel nem vagyok gamer, minden véleményre/tanácsra/meglátásra nyitott vagyok.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok, nagyon süket vagyok a témában és tanácsra lenne szükségem. Xbox 360ast vettem kb 10 éve kinnecttel, hogy ha esik az eső vagy rossz az idő, akkor legyen valami program a kisgyerekeknek. Tök jól be is vált. Tavaly karácsonyra - mivel már 14-15 évesek -, kaptak egy Series S-t. Vettem + 3 kontrollert és egy tucat játékot, amin lehet osztott képernyőn játszani.És persze van rá GPU-m is. Aztán jöttek a kihívások... A fiú a barátaival akart játszani online, fortnite kártya stb... nagy nehezen megbírkozom ezekkel, bár a Fortnite szülő felügyelettel a suport se tud mit kezdeni, mert van, hiszen kapom a használatról a statisztikát, de pl a barátait nem tudom jóváhagyni... nem is értem, de a suport sem... A lányom is elkezdett online játszani a laptopján - nem egy gamer laptop, mert HP ProBook 640 G1 Core i5 4310M 16 GB, de el van vele felhőben -, az én nevem alatt a barátnőjével - mivel én egyáltalán nem játszom, pont nem érdekel. A legkisebb - 12 kicsit kiszorult, de osztott képernyőn még szoktak hármasban játszani. Ez a jelenlegi felállás és jön a karácsony... A nagylány a barátnőjével szeretne játszani valami Harry Potteres játékkal. Ezt kérte karácsonyra. Egy dolog hogy vagy 80 euro az a hülye játék, de ha ő is 3-4 órát akar ülni legalább egyszer az xbox előtt, akkor az nagyon nem fog menni. Ráadásul, ha a saját nevemre veszem, akkor attól tartok csak xboxon fog tudni a saját neve alatt játszani, laptopon nem - nem mintha bírná a gép. Ha az ő nevére veszem, akkor meg nem fog tudni GPU nélkül a barátnőjével játszani ha jól értem. Mivel két TV-nk van, és Androidos ezért némi utánajárás után rájöttem, hogy fel lehett tenni egy appot, amivel tud játszani a TV-n, de az is eléggé hááát nem az igazi, plusz szintén az én nevem alatt van. Marhára nem akarok 2 xboxot, majd aztán jövőre meg egy harmadikat, megazért akkor kellene még egy TV neki is, így meg alsó hangon már simán beleszaladok az 1000 euroba TV-vel, xboxxal, játékkal, GPUval és akkor ez még csak az egyik gyerek, akkor a másik kettőt is kináljam már meg ugyanezzel a szeretettel.... ha multimiliomos lennék se. És akkor itt jönne a kérdés. Hogyan lehetne ezt úgy megoldani, hogy gazdaságos is legyen, igazságos is és működjön is. Egy TV-t így is úgy venni kellene a lányok szobájába... nézegettem 43-as TCL akciósan 250 euro, ezt mondjuk be tudom nyelni, mert a két csaj kapja. De hogy oldjam meg, hogy a nagylány tudjon rajta játszani azzal a játékkal amivel szeretne, ráadásul a barátnöjével?
Néztem a TV-re telepített appot, amiben vannak lehetőségek, hogy felhő alapú játlk, vagy letöltés, vagy xbox. Ez azt jelenti, hogy a TV-re is lehet telepíteni? Gondolom ha igen is, azért annak a procija nem hiszem hogy bírná. A másik a játék xboxal... Ez azt jelenti, hogy helyi hálózaton van az xbox, akkor úgy is tud vele játszani, hogy nincs összekötve hdmi kábellel? Esetleg azt is bírná, hogy a fiú játszik vele az egyik szobában, a lány meg a TV-n helyi hálózaton? Net 1GB, router egy asus ax86s
Bocs ha hosszú volt, de inkább leírtam azt amit tudok/vélek és a pontos problémát, hátha ti tudtok rá valami megoldást, javaslatot.
KöszönömTúrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
-
bpmcwap
senior tag
válasz parandroid #98579 üzenetére
360bol nem tudom hogy jön ki a matek... a legnagyobb BF akció is 249 euro volt. a kontrollerre meg 36. 3gyereke + én... 3 x 36 = 108 most járok 357-nél.... 26 hónap okosban volt 72 euro, az 429. A játékokat tegyük fel hiszek neked hogy olcsóbban megtudtam volna venni - bár lásd előzmények, EGY FILLÉRREL SEM OLCSÓBB MOST, HOGY VAN GPU-M, mint amikor nem volt.... 629 euronál járunk még így BF-el, okosított GPU-val IS! és itt vannak ezek a pixeles xarok, amik nekem fent vannak a padláson ingyé... Közben meg elhaladt a technika... Mi a xart csinéltak a fejlesztők??? Persze, megértem, hogy ráépült a retróra a kultusz, csak ennek még igy sincs értéke.... Na azt ne mond nekem, hogy a padlásról lehozott kvarcjátékokért, comodor64-ért, videotonért, majd adnak nekem többszáz eurot... Fejlesztőként én azt mondom - hozzá teszem SOHA nem voltam gémer - ez qrvára vér ciki és pénzgyár.... DE!!!!!! Tök jó!!! Mert a naiv kislányom karácsonyra smart grafikus táblát kap és abban él, hogy majd mekkora játékot/animációt tud írni.... ehhez képest meg jobban fog menni a pixeles amit én írok, az nagy raj lesz... hú de gexi vagyok.... beteg világ ez és kerek, oly kerek hogy én már álmodni is csak laposat merek...
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
-
bpmcwap
senior tag
válasz Bogyi007 #98572 üzenetére
Adom - így mondják manapság??? plusz fiókomból kiszedem az U2-t és berakom a laptopomba...az lesz az én igazi karácsonyi ajándékom a 25 éves whiskey mellé... ;)
Elnézést ha valakit megbántottam, de ha pixelest akarok játszani lehozom a padláson lévő comodorom, bedogom a magnot és nosztalgiázás a köbön, DE mai áron mai tech minőségű játékokat szeretnék... Pláne ennyi pénzért.... Persze ezt is megértem aki nosztalgiázik.... Pláne a felhozatalt tekintve ár érték arányában....Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz #79563158 #98554 üzenetére
pl? Én most verem a fejem a falba.... nyúzott a gyerek neki series kell... 360 tökéletesen működik, van 50+ játék... Előfizettem a GPU-ra. Nézem milyen játékok vanna
k... basszus commodore 64-en játszottunk ilyeneket, meg ha valaki emlékszik a videoton 64-re... Oké, van pár jó játék, pl a Forza, de bakker nem lehet lokálban a három gyerekemmel játszani? Nézem az NFS játékokat... Hát lehúzhatják magukat az U1 - U2 mögött.... oké, én idén töltöm a 43-at, meg nem is voltam nagy gamer soha, de basszus 20+év után ott tart a játékipar mint az én gyerekoromban a kvarcjátékkal???? ez mekkora cink már??? Közben meg a tech fejlődött akkorát, hogy többRAM van a telomban, mint a P1-em ROMja volt... és akkor a grafikus kártyákról még nem is beszéltem.... kibactam uszkve 800 eurot, egy olyan fostalicskára, ami nekem annó gombokból megvolt.... kíváncsi leszek karácsonykor mit mond a gyerek... mondjuk ha azt mondja amit én érzek, akkor ennyit megért - remélem legalább annyira elindul a programozás felé mint én -, ha nem akkor apaként nagyon elbactam valamit (mondjuk a költségeket és az értékarányt nézve ez nem is kérdés... )Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz IntelKiller7 #98313 üzenetére
köszönöm, ezt így nem ismertem, inkább maradok az ajánlott "helyi" kereskedőknél.
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz IntelKiller7 #98254 üzenetére
"kulcsos oldalon megveszed a 3 ev goldot"
Hol van ez a kulcsos oldal? Tudnál adni egy linket? KöszönömTúrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
-
bpmcwap
senior tag
válasz Wesder #95230 üzenetére
20 éve azt sem tudtam mi az a GTA, de együtt voltam a mai feleségemmel... 30 éve meg nem volt még ilyen szintű játék, vagy csak engem nem érdekelt.... 12 évesen basicben írtam a repülgépes bombadobós, meg tilitoli pinpong szintű játékokat... Öreg vagyok én ehhez. Egyébként egyáltalán nem attól félek, hogy tömeggyilkosok lesznek, inkább a lelkivilágukat próbálom egészséges szinten tartani... El se hiszed, de 4-5 órányi youtubozás után, mikor kvázi hülyítőket néznek, hogy ki mekkora balek meg lúzer, mennyire ki tudnak zökkenni az egyensúlyból.... az meg hogy 2-3 napig nincs telefon és xbox és hisztigörcsben vannak, szvsz elég beteg...
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz icemad #95228 üzenetére
uuuu, ezt a menüpontot nem találtam meg ma, KÖSZÖNÖM! Igaz, kb 2 órát nyomtam csak, azt is beállítással, bejelentkezéssel és el is tettem karácsonyig...
Nem tiltom mert nincs mitől, mert nem veszem meg, nem töltöm le...
Így is ki vagyok akadva.... heti kb 30-36 órát vannak képernyő előtt - igaz ebben a streaming is benne van, de akkor is, szvsz ez marha sok....[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz hombre[EU] #95224 üzenetére
Köszönöm, próbálkozom, meg keresgélek, csak nem nagyon ismerem a játékokat... Valami realisztikusabb kellene, de se nfs, se forza nem tud 4 játékos lokált - sőt ha jól láttam még két játékosat sem...
Újabb agymenő kérdés... ugye van a 360, meg most vettem a series s-t és két tv is van, meg router is... Van esetleg olyan, hogy a két konzolra ugyanaz a játék letölthető - pl nfs carbon -, és helyi hálón két konzolon négyen játszunk osztott képernyőn???Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz hombre[EU] #95221 üzenetére
ez vagánynak tűnik, köszönöm! Ebben van 4 játékos mód is?
Megtaláltam, lehet, szuper! Köszi![ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz icemad #95218 üzenetére
12,13,14 évesek
A saját játékok menüben csak az van amit le is töltöttem - még tök új a gép, amit nem töltöttem le, az nincs benne... Köszönöm a tanácsot, külön profilok lesznek már csak azért is, hogy ne tudjanak a kártyámmal a tudtom nélkül fizetni... (lementettem jelszóval a profilom)
Lehet nagyon buta kérdés, de ami lemezes játékot megvettem, azt le is tölthetem a store-ból vagy újra meg kell venni?
November végén december elején ha össze tudom hozni, akkor még egy 3 éves games passt is összeraknék ha lehet majd valahogy akcióba, úgy ha jól értem nem feltétlenül kell majd megvenni se a játékokat - nekem ez az egész eléggé tájidegen, elnézést ha fárasztó amit írok, vagy ökörség. Max akkor ülnék a gép elé, ha játszhatnék azzal a játékkal amivel utoljára játszottam és le is kötött, de gondolom az NFS Underground felejtős xbox seriesen....[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Hát megvettem az xbox series s-t - igazából fogalmam nem volt mit vegyünk a gyerekeknek karácsonyra, asszony meg rábeszélt, mert amúgy is kamatmentesen hozzánk dobják. Még vadásznom kell 3 kontrollert, ami ahogy elnézem többe kerül mint maga a gép...
Másnapra ki is jött, de csak ma volt időm beüzemelni, mikor elmentek suliba. Én nem vagyok egy nagy gamer, lehet ezért nem ájultam el tőle... Ami nagy csalódás számomra hogy a megvett játékokat nem tudom kilistázni a Store-ban - szerintem ez azért alap lenne. Sok játék nem is megy rajta mondjuk. Viszont van egy nagy kedvencük, amivel még a feleségem is szívesen szeret játszani, a Crash Time 4... rengeteg pálya, autó, 4játékos lokál mód... Keresgélek, de nem nagyon találok ilyen típusú játékot. Ezért kérdezném a jelenlévő gamereket/szakértőket, hogy tudnak esetleg ajánlani nekem valamit? A Cars 3-at megvettem, pont akciós volt, de ehhez szerintem már nagyok lesznek...
Nagyon köszönöm[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ, sokkal okosabb lettem!
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz icemad #94231 üzenetére
na ettől tartok én is... ha meg azt a külsö dedikált tárhelyet meg kell vennem amiről indulnak is a játékok, akkor ott vagyok hogy s helyett már megéri az x
Egyébként a gyerekek 11L,13F,14L, lövöldözőssel nem is nagyon engedem nekik hogy játszanak. 4játékos minecraft, autoverseny, járkálós kalandjátékok disney, ilyesmik - ezt szeretem az xboxban és ezért is vettem, mert van hozzá kinnect és alapvetően csak akkor játszhattak ha rossz volt az idő, és így mozogtak legalább ahelyett hogy csak a tv-t nézték volna....[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz icemad #94230 üzenetére
Köszönöm!
Bááár:
"Az xbox régió független. Ez nagyon leegyszerűsítve azt jelenti, hogy bárhol a világon veszel egy játékot/előfizetést, azt bárhol a világon tudod használni is. Szóval Németországban is tudod használni a magyar előfizetést is. Vagy a törököt, vagy a hollandot, vagy a nepálit... Szóval nincs semmilyen földrajzi megkötés."Sajnos ezt elsőkézből tudom hogy nem így van... Mikor kihoztuk az xboxot, elszált a pendrive egy idő után és újat kellett vegyek - ezen tároltuk a játékokat. És hát sajnos amíg nem mentünk haza, csak a lemezes játékokkal tudtunk játszani, mert semmit nem engedett letölteni. Mondok aktuálisabbat. Itt EZ A JÁTÉK, 1990.- MO, megveszem de nem tudom letölteni, viszont újra megvehetem 15euroért ha le szeretném tölteni...
Ha letöltöttem gamepassal a játékot és nincs net akkor is tudok játszani a játékkal vagy akkor nem? Ha tudok vele játszani offline is, akkor ha nem dugom vissza a gépet netre, akkor is fogok tudni játszani a letöltött játékkal ha már nincs előfizetésem? Mondjuk fizetek egy hónapra gamepasst, leszedem az össze játékot amivel játszanánk, aztán kihúzom a netből a gépet és offline játszom örök élet? Vagy ezt hogy? Én eddig azt hittem, hogy ez úgy működik mint egy kvázi külsö meghajtó amiről csak akkor tölthetek be ha előfizettem...
Egyébként ez a cloud game működhet most is a 360-on, úgy hogy közben a fiam barátjának one s-van de tudnának egymással Forzázni? Elnézést de mint te is észrevetted tényleg nagyon láma vagyok ehhez...Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz IntelKiller7 #94224 üzenetére
mert nem fillérekért van, hanem kb egy árban vannak az új series s gépekkel??? Series S 260€-ért tudnék most, de van 24hó részletre 0% THM-el 24havi game pass ultiméttel 25€/hó, mondjuk ez meg 600 két év alatt... Viszont One X 250 alatt nem nagyon van megbízható forrásból... akkor meg már nem egy garimentes kitudja mennyit nyüstölt gépet veszek... de simán lehet hogy rosszul gondolom, mert mint írtam, nem értek hozzá!
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz elder troll #94222 üzenetére
Ez a Game Pass Ultimate előfizetés hogy lehet 1000-1200 forint? Valami akció? Amit MO veszek GamePass-t az működik Németországban is? (Pl MO-n vett játékokat nem tudtam letölteni NO, csak otthon... ) Itt meg 9,9eur a game pass, de ha 700mb/s kell hozzá, akkor felejtős is, mert hiába gigabites netünk van, mi homeofficeban dolgozunk, sokszor telefonban vagy videokonferencián és az csúnya lenne ha megszakadna... van ennek valami minimális sávszélesség elvárása, vagy ha kell neki a net akkor megakad és élvezhetetlen ha nem kapja meg - gondolok itt valami qos-re a routeren...
Van valami oldal ahol rá lehet szűrni a játékokra coop 4-ekre?Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok,
nyúz a gyerek, hogy vegyünk új xboxot. Én nem vagyok valami nagy gamer, de a haverjának one s gépe van és vele szeretne játszani online a Forzával. Nekünk 360-es van vagy kb 30 játékkal. Egy one x-ben még benne is lettem volna de már nem lehet kapni. A series s-be nem mennek bele a lemezek, a tárhelyet meg elég kicsinek találom, a külső bővíthetőség meg horror ahogy néztem. A series x meg hát brutál ára van, plusz nagyon nem tetszik az a bazi nagy doboz. Igazából a 360-nak semmi baja, de az 55-ös 4k TV-n gondolom szebbek lennének a játékok…
Kérdés:
– át lehet-e menteni ezt a 30 játékot az xbox 360-asról a series s-re? (mondjuk pandrivra átmásolom 360on és bedugom a series s-be?)
– a 360-assal tudna játszani online a kisbarátjával, vagy ez még nem arra lett kitalálva?
– van valami leírás, hogy miként működik ez? IP címet cserélnek, vagy Live előfizetés kell?
– jól értem, hogy a gamepassal azokkal a játékokkal is tud játszani amiket nem vett meg? Nem tudja letölteni, de online szerveren belép és olyan mintha kvázi külső lemezen lenne a játék? Mekkora sávszélt hasít ez ki a netből és működik e wifin, vagy muszáj kábelezni?
– 360-nal is működik a gamepass? Csak regisztrálok fizetek és van valami app amit a konzolra le kell tölteni? Vagy hogy kell ezt elképzelni?Elnézést ha fárasztó vagy egyenesen buta kérdéseket tettem fel, de ez tőlem olyan messze van, mint átlag embernek a stop loss… :D
+1 fontos!
3 gyerekem van és többnyire olyan játékokkal játszunk, amivel négyen is lehet osztott képernyön. Léteznek ilyen játékok Series S-re is, illetve a régi négyjátékos játékok futnak 4 játékos módban S-en? Ebből adódik a
+2, most vehetek megint még három kontrollert, vagy a 360-as kontrollerei működnek Series S-el?[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest