Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz Wesder #126042 üzenetére
Következő update-ben kiveszik az ellenfeleket , hogy könnyebben lehessen nyerni .
Komolyan , hogy ennyire ne legyen tökük , hogy felvállalják az egyik játékmechanikát , amit nagy büszkén hirdettek , hogy így meg úgy ki kell ismerni , meg kell szeretni az adott kocsit , hogy nem csak úgy mindent meg kapjon a user .
Pancser és töketlen bandaIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Bep
őstag
válasz csuvicsuva #126045 üzenetére
Az egészet nem értem. Nem kellett sok mindent tenni, hogy kiszintezz egy kocsit maxra. Soloban mindegy, multi fix car tuningnál mindegy.
Volt egy car progress elem, amit teljes egészében eltávolítanak, aminek már megjelenéskor is nagyobb jelentőséget fordítottak (tesztekben), mint ami ténylegesen volt. Ráadásul megjelenés óta kb. felezték azt a kis tp szerzést is.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Forza Motorsport | Update 6 will remove the locked part mechanic so all car parts can be accessed at Car Level 1 for every car in the game.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #126036 üzenetére
Venom aksi van benne. Már több mint 3 éves. De az a fura,hogy amikor a gyerek játszik a FM-al akkor nem csinálja.
-
modflow
veterán
Remélem az lesz a bejelentés, hogy a Senua's Saga: Hellblade II hamarabb jön PS5-re, mint Xbox-ra!
-
parandroid
félisten
válasz AMD Power #126034 üzenetére
Most nem rémlik, mivel használod, de akkufeszültség miatt szokott lenni. Friss akku van benne (fel van töltve)? Esetleg egy formázós töltés, ha valami tud ilyen funkciót?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
AMD Power
titán
válasz parandroid #126032 üzenetére
A kontrollerem 10 percenként levál a gépről. Mitől lehet?
-
Marcsello31
őstag
Ráadásul, több cikk is megjelent erről,
Mi lesz veled ixbox?! Kickbox .
Remélhetőleg nem lesz teljesen kuka a történet.
Vagy unlockolják a bootloadert S cső. -
parandroid
félisten
válasz NJanika #126031 üzenetére
3 éves cucc, egy éve lejárt garival, vadi újan 160k körül van, ha épp nem akciós. Mégis mennyit érhet használtan? Pláne leharcolt kontrollerrel, vagy anélkül...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #126027 üzenetére
Egy teljes újraindítás megoldotta
-
Roland861010
addikt
Amúgy ha mindenhol azt írják megjelent a Palworldhoz az új 0.1.1.4-es frissítés de nálam nem talál hozzá frissítést és azt írja, hogy 0.0.457..
Van valami manuális módja a frissítésnek vagy majd egyszer csak megérkezik? -
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz persil #126019 üzenetére
Ezzel nem vitatkozom. Egyébként itt sem jobb a helyzet. Funkcióját ellátja pl az inventory, de borzasztó komplikált az egész. Utoljára a State of decay 2-nél tapasztaltam hasonlót. Ott is úgy voltam a társammal, hogy "akkor is puska lesz a kezedben, ha negyedóráig szopok közted, az inventory, meg a kocsi csomagtartója között , hogy rohaggyámeg..."
(Aki játszott vele, az tudja és átérzi ezt a helyzetet.... )Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Frod
addikt
válasz Roland861010 #126012 üzenetére
Számomra elképesztő, hogy a legelavultabb, leggyűlöltebb mmorpg mechanikákat hozza vissza, és ennek most valamiért tapsol a közönség
Do you see the white shadow?
-
Ha 10 ugyanolyan lényt elfogsz(!), azért kapsz bónuszt. Nem kell mindent megölni.
Minibossok, bossok legyőzése esetén is jár bónusz. Barlangok kipucolása esetén is. Lehet benne azért haladni. Bár én is most kezdtem egy új mentést, mert az előzőnél elég szar helyen volt a bázisom. Inkább kezdtem egy újat.
Bossoknál meg figyelni kell, hogy milyen fajta. Pl az első boss elektromos, akkor érdemes föld lényekkel nekimenni.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Roland861010
addikt
válasz Döglött Róka #126014 üzenetére
Persze
-
Döglött Róka
veterán
Mégis játszol vele🤷
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Roland861010
addikt
Amúgy ez a Palworld egy rakás f…
Ugyan azokat a dolgokat csinálom mint mások es nekik mondjuk egy mob megölése 20k xpt ad nekem 15xpt .. ezek a glitchek szerintem csak pcn működnek -
Bad Pritt
félisten
Van eszük szerencsére.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Janusz001 #126005 üzenetére
Meg a "The Xbox will return on Playstation" felirat.
Roland861010
Csak a miheztartás végett: Nem, nem mondom komolyan.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Janusz001
őstag
válasz Roland861010 #126003 üzenetére
Hajnal 4-5 között ment, utána jött egy "The End" felirat. )
-
.LnB
titán
válasz Roland861010 #126003 üzenetére
Persze, hogy nem megy. Mert bezárt az Xbox. Egész héten ez volt a téma, hogy az Xbox halott. Hát nem figyeltél?!
Nem tudom most megnézni, hogy megy e.consono
Egy "felelős gamer szülők" topik![ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Roland861010
addikt
Nálatok megy az rendszer ?
Elindítom a gépet es azt írja hogy szerver hiba.. -
.LnB
titán
válasz vonSux #125953 üzenetére
Sosem hallottam róluk. És egyébként fura, hogy egyáltalán ilyen "jelenség?"-ről beszélni lehet. De én elég büszke vagyok a közösségi médiás és youtube-os profiljaimra. Amúgy sem használok sokat, hármat talán. A facebook-ot leszámítva, ami teljesen elszabadult az utóbbi időben már, és használhatatlan. Minden profilomon elég igényes tartalmak és ajánlások vannak. Szóval amikor rájuk nézek, nem az jut rögtön eszembe, hogy a világ megérett a pusztulásra. (Láttam már ilyen YT és egyéb profilokat már, azért írom ezt. )
Mondjuk ebben van is meló, mert próbálom minél jobban megnehezíteni ezeknek a tech cégeknek azt, hogy minél jobban profilozzanak. Természetesen, teljesen nem lehet kikerülni, de ne legyen már könnyű dolguk. Egyedül a Meta az a Facebook-kal, aki ilyenkor átmegy amolyan "durcás" üzemmódba és olyan lesz tőle az oldal, mint ha tényleg Fekete Pákó és Győzike lenne az admin, megfűszerezve több száz reklámmal. Sebaj, egyébként sem használom nagyon, app sincs a telefonomon.
Hát van aki a Call of Duty-ban harcol, én ezeken a platformokon a bigtech cégek ellen.Egyébként is én már gondolkodtam ezen sokat, hogy az internet "helyes" használata, az már simán egy komoly tantárgynak kellene lennie. Iszonyat nehéz az, hogy hiteles, megbízható forrásokból tudj tájékozódni a világhálón, és elkerüld azt, hogy elnyeljen a trash. Mert elég csak pár alkalommal megnézni vicces-cicás videót, máris betemet a szemét.
És arról nem is beszélve, hogy itt a 11 éves fiam, akit szintén felügyelek. És elég nehéz lavírozni a generációs különbségek határán. Komoly fejtörést okoz, hogy mennyire nyúljak bele, és szabályozzam a tartalomfogyasztását. És én az "eléggé" szintet tartom célravezetőnek. De a fiamnak, nem csak a telefonhasználata, de konkrétan időlimitre van állítva a Youtube app is. Az az egyetlen ilyen app, amit már használhat. És amikor megláttam, hogy a short-okat pörgeti, "lebeszéltem" róla. Most elég rózsásnak tűnik a helyzet, mert nagyon sok űrrel, űrkutatással kapcsolatos és igényes tartalmat néz. Ha pedig becsúszik néha egy-egy nem kívánatos tartalom, amihez ő még kicsi, akkor tiltom a csatornát.
Én arra jutottam így felnőtt fejjel is, hogy legjobban azzal tudom védeni a mentál higiéniámat az internet mocskától, ha minél kevesebbet használom. És láss csodát, lehet ám úgy is élni. (ez a fórum egyedül a kivétel, függő vagyok na. )
Fujj de undorító off lett ez ide.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest