- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz Gaben360 #103247 üzenetére
Jó kérdés, szerintem a Manage Game & Add Ons menüből csak ki lehet választani, vagy automatikusan csak azt tölti le. A Ragnarök önmagában szerintem még 2 év múlva sem lesz ilyen olcsó, úgyhogy szerintem akkor is vedd meg, ha az egész hóbelevancot újra letölti.
#103232 NJanika: ezek nálad pluszban vannak az általam írtakhoz képest, vagy csak ezek vannak? Ha utóbbi és mondjuk az FC6 megvan, akkor mondjuk érthető.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Oled ELADVA!!!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen