Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
válasz interstate76 #98735 üzenetére
Ha megtartottad a másik gép számlamásolatát, akkor szerintem simán garizzák azzal.
Ha nincs meg a számlamásolat, akkor nem biztos, de megpróbálhatod a mostani gép papírjával is, szerintem nem fognak rájönni, hogy nem ehhez volt eredetileg."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz interstate76 #98735 üzenetére
Már ezt is megválaszoltam, már rég..
De, igen, tényleg hagyjuk.
Ha gariztatni kell, majd kiderül, vagy elfogadják, vagy nem.. De valszeg nem fognak vele foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz interstate76 #98733 üzenetére
Ha gyári MS kontroller, és külön vásárolt, van hozzá nyugta, akkor MS garanciális, vásárlástól számított 1 évig, ami MS ügyfélszolgálaton keresztül intézhető, ha nem gyári, vagy nincs hozzá nyugta, akkor nem az. A lényeg ennyi. A gyári amit a géphez adtak, az a gép vásárlásától számított 1 évig garanciális.
Mivel azt állítod, hogy vezetékes, onnantól Én azt feltételezem, hogy nem gyári, vagyis onnantól arra nincs semmiféle MS garancia.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz interstate76 #98726 üzenetére
Ha gyári volt, akkor az is wireless-es. Ha valami utángyártott, akkor mindegy.
Gyári XO kontrollerből nincs csak vezetékes. Mind wirelesses.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz interstate76 #98718 üzenetére
Lényegében igen.
1 év gari van rá. Ha gond van vele, és regisztrált a gép, akkor úgy kell lejelenteni, hogy kiegészítővel van gond, és ennyi.
Hát, az jó kérdés. De őő.. XO volt a z is? Mert ott minden controller wireless, nincs csak vezetékes controller.
Hogy az menni fog-e, az jó kérdés, mert nem tudom, hogy az MS-nél az külön nyilván van-e tartva, hogy milyen géphez milyen SN-nel regelt controller-t pakoltak. De, szerintem nincs, bár ez csak tipp.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
NoMagix
addikt
válasz interstate76 #98672 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, semmivel sem lett jobb!
-
DaveHutt
őstag
válasz interstate76 #98672 üzenetére
Megy itt a fingreszelés világba, úgy látom. Dobáljátok a magánvéleményt, ami a lényegen úgyse változtat. A felület ilyen, többségnek tetszik, innentől nincs miről beszélni.
-
gianni85
veterán
válasz interstate76 #98648 üzenetére
anno nekem is volt gold újra előfizetésnél, hogy csak 1-2 nap után érzékelte a rendszer. Olyan szuper néha a live
-
gianni85
veterán
válasz interstate76 #98522 üzenetére
almappa van, de hogy azokat lehet-e tiltani az már más kérdés.
-
gianni85
veterán
válasz interstate76 #98517 üzenetére
(#98520) interstate76
szerk: akkor úgy néz ki ezen már túljutottálDe engem kezdettől fogva zavar az is, amiről korábban írtam, hogy nem tudom úgy rendezni a játékaimat, ahogy szeretném. Tudom, háklis vagyok, de ez van.
pedig már a konkurencia is tudja, hogy almappákba lehet pakolni a játékokat. Onnan már csak egy apró lépés lenne egy felügyeleti védelmet rakni egy mappára. Hát igazad van, hogy nem elég rugalmasak a konzolok kezelőfelületei[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz interstate76 #98517 üzenetére
Sose használtam, de nincs valami gyerekfelügyelet opció?
Ha az azt jelentené, hogy a hivatalosan pl. a 18+ -os játékokat elrejti, akkor elég lenne, ha külön profilt használnátok, te lennél a HOME profil, de a kicsit belépve jeleznék, hogy ők még nincsenek 18-ak és így életbe lépne a gyerekzár / védelem.
De ezt csak most találtam ki, nem tudom mit takar XBOX-ona gyerek védelem, ha van egyáltalán ilyen rajta.
-
ferensz
senior tag
válasz interstate76 #98509 üzenetére
Nekem egy dolog jut eszembe, veszel egy külső merevlemezt, azokat a játékokat, amiket el akarsz rejteni átmozgatod rá és amikor a gyerkőc játszik lehúzod róla a HDD-t. Miután először lehúztad a Ready to install részen el kell hideolni az átmásolt játékokat, hogy ott se lássa.
Ezen kívül más lehetőségről nem tudok.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #98471 üzenetére
Erre tud valaki valamilyen megoldást: "hogy tudom megcsinálni, hogy ha a lányom belép a saját accountjával, akkor ne lássa az összes telepített játékot? Nem azt szeretném, hogy ne tudja elindítani, hanem hogy pl. a RE2 borítóját se lássa. Bocs, ha láma a kérdés, de nem találtam ilyen opciót."
Köszi!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz interstate76 #98371 üzenetére
Le van árazva 20€-ra, gondolkozom rajta, hogy rárepülök.
-
Sicilian
addikt
válasz interstate76 #98310 üzenetére
"megbízhatónak tűnő eladó váltig állította, hogy a gépén hagyott játékokkal az accountja törlése után is tudott játszani egy újonnan, a régi törlése után regisztrált, teljesen új accounttal."
Ez X360-an esetén igaz is volt ! Lehet abból gondolta, hogy működni fog a One esetén is.
Gondolom a home rendszer miatt ugrott ez a dolog.[ Szerkesztve ]
nothing is true everything is permitted..
-
parandroid
félisten
válasz interstate76 #98036 üzenetére
A géphez nem férek hozzá, de mobilról az xbox.com nem tud beléptetni engem sem, szóval nem lokális, magyar probléma.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz interstate76 #97884 üzenetére
Hasonló játékok tetszenek, kivéve a WD, az nem kötött le.
Köszi a tippet, mindenképp ráugrom a QB-re.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz interstate76 #97878 üzenetére
Eredetileg azért + GoW4-ért mentem, de lebeszéltek róla.
Holnap berántom.
-
L1MaT
tag
válasz interstate76 #97840 üzenetére
Ezt hol tudtad választani, hogy lemezes vagy digitális?
Én a Watchdogs 2 Gold Editiont néztem ki, arra lenne 58% kedvezményem 12.000 HUF körül fizetnék. Szerintem az korrekt a Gold Edition-ért, de lemezes verzió nekem nem gyere be ha csak úgy lehet -
félisten
válasz interstate76 #97773 üzenetére
Értem, köszi!
Szerintem sem gond a több kontroller..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
sugarforce
addikt
válasz interstate76 #97280 üzenetére
Nálam megy minden.
-
okibots
aktív tag
válasz interstate76 #93171 üzenetére
"ha használt gépet veszek, akkor mi a helyzet a gépen lévő, telepített játékokkal?"
Ha nem törli ott marad, de játszani nem tudsz vele, csak abban az esetben ha le homeolod a profilt amivel vásárolva lettek. (csak digitális játékoknál működik a homeolás)
"Mi történik, ha lemezes a játék, a lemez az eladóknál marad és telepíti az új konzoljára?"
Ha lemezes kell hozzá a lemez, ha rajta van a gépen azt te nem tudod semmiylen formában működésre bírni a lemeze nélkül, ő a lemezt bármikor újra telepítheti oda ahova akarja és játszhat is vele amíg megvan a lemeze."És mi történik akkor, ha letöltőkódos játék marad a gépen, de az account, amivel telepítették, törlésre kerül? "
Ebben az estben elérhetetlenek lesznek a játékok, a home sem segít mert annak az a feltétele, hogy a profil a gépen legyen amivel meglettek vásárolva, de nem kell bejelentkezve lennie.A merevlemezen lévő játékok értéke 0 Ft a te szemszögedből, azért extra pénz ne adj ki érte!
[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #93108 üzenetére
Az előzményben hülyeséget kérdeztem, vagy nehezet? Bármelyikről legyen is szó, nagyon megköszönném, ha valaki felvilágosítana! Köszi előre is!
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #93053 üzenetére
Újabb kérdésem támadt az accountokkal és a játékokkal kapcsolatban: ha használt gépet veszek, akkor mi a helyzet a gépen lévő, telepített játékokkal? Mi történik, ha lemezes a játék, a lemez az eladóknál marad és telepíti az új konzoljára? És mi történik akkor, ha letöltőkódos játék marad a gépen, de az account, amivel telepítették, törlésre kerül? Bocs, ha lámák a kérdések, de belefutottam pár hirdetésbe, ahol telepített játékkal, de lemez és account nélkül árulnak konzolt.
-
Bogyi007
veterán
válasz interstate76 #93046 üzenetére
Az accounthoz mindenképpen de tapasztalatom szerint valamilyen szinten van licensz a játékoknál arra a konzolra is amire letöltötted.
Szerk.: Jó kis csapat ez. Rendesen adtuk a segítséget. ;-)
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
Az accounthoz tartozik a játék. Pontosan úgy ahogy leírtad!Na majd legközelebb.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Accounthoz tartozik a jatek, mas gepen ugyanugy tudsz vele jatszani.
Live-Die-Respawn
-
Atomgeszi
nagyúr
Profilhoz rendeli a játékot nem pedig géphez. Ezért van, hogyha eladod a fat boxod és veszel egy Slimet, bejelentkezel a profiloddal akkor ott lesznek ugyanúgy a játékaid.
Account árusítása tilos. Ha megegyezel a vevőddel, hogy rajtahagyod a profilod(bár én nem hagynám rajta senkién), akkor ő tud játszani majd a játékkal továbbra is. De egyszerre nem lehettek bejelentkezve két gépem ugyanazzal a profillal.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest