Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz eL Geri #98519 üzenetére

Azt be tudom állítani, hogy ne indíthassa el az x évesnél idősebbeknek szóló tartalmakat. De én azt szeretném, ha a durvább játékok borítóját sem látná (pl. RE Rev 2: vérben forgó szemgolyó). Én is úgy képzeltem el, hogy van valami gyerekzár-féleség, de csak a játékok elindítására vonatkozó korlátozást találtam. Szóval most vagy én vagyok béna, vagy nagyon el van rejtve ez az opció, vagy borzasztóan rugalmatlan a felület, ha erre sem képes.

De engem kezdettől fogva zavar az is, amiről korábban írtam, hogy nem tudom úgy rendezni a játékaimat, ahogy szeretném. Tudom, háklis vagyok, de ez van. :)

Ha már szóba került a RE Revelations 2: ha jól láttam, akkor 4 részből és 2 extra epizódból áll, és ebből az első szedhető le teljesen ingyen. Utóbbi felénél tartok, nekem kb. 1 órámba került és kifejezetten hangulatosnak találom (megjegyzem, hogy elég korrekt anyagot adnak ingyen - azt hittem, negyed óra alatt kivégzem, aztán jön a "vedd meg a többit"-felirat, de szerintem a leggyakorlottabb spílerek sem fejezik be 1 óránál rövidebb idő alatt a teljes ingyenes részt). Grafikailag messze van attól, amit ki lehetne hozni a vasból, de mindig is sokkal fontosabbnak tartottam a hangulatot. Szóval tetszik az alapszitu és az is jó volt, amikor kiderült, hogy egy szigeten vannak. Ha ilyen jó lesz az első rész 2. fele is, akkor lehet, hogy megveszem a teljes játékot.

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)

Új hozzászólás Aktív témák