Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz melan #73987 üzenetére

    A gép később bővíthető külső, USB-s merevlemezzel, szóval akár az 500-as is elég lehet, de meg kell nézni az árkülönbséget - ha drágább egy 500GB-os külső drive, mint amekkora az árkülönbség a két modell között, akkor szerintem egyértelmű, hogy melyik éri meg jobban. Én ezzel együtt inkább a nagyobbat venném (vettem).

    A Live Gold rendszer, amire gondolsz, szerintem az xbox egyik legnagyobb előnye a playstationnal szemben, gyakorlatilag amellett, hogy az online játékhoz kell, havonta négy ingyen játékot ad (amikkel addig játszhatsz, amíg él a gold előfizetésed, de ha nem fizeted be egy ideig, de később megint, akkor ismét), amik között egészen szórakoztató, és használható darabok is vannak. Mindemellett online, digitális vásárlásnál gyakran ad extra kedvezményt is. Emellett él a visszafelé kompatibilitás egy egész szép, és folyamatosan bővülő választékkal az xbox360 játékok közül, amiket aztán tényleg bagóért lehet az online store-ban digitális formában megvenni. A harmadik lehetőség olcsó játékok beszerzésére a használt dobozos kínálat figyelemmel követése, bár ez kezd beszűkülni, mióta egyre többen veszik a digitális verziókat.

    Játékkal együtt max újan vegyél gépet, ilyenkor vagy dobozos játékot, vagy letöltőkódot adnak, használt gépet rajta lévő accounttal, és arra megvásárolt játékokkal veszélyes dolog venni, ha a korábbi tulaj úgy dönt, hogy mégis inkább megtartaná a játékait, akkor egy levélváltással visszaszerzi, neked meg semmi nincs a kezedben.

    Június közepén az E3-at mindenesetre most már érdemes lenne megvárni, a pletykák szerint lesz valami xbox-related bejelentés, utána lehet, hogy változik kicsit a piaci helyzet.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák