Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    válasz .LnB #5639 üzenetére

    mi a B jelű mobil lelátóra megyünk majd, ahova 15 eur a jegy. Az F jelű résznél levő kanyar, és a célegyenesre ráfordító kivételével mindent látni.
    Célegyenes vége, boxutca kijárat ilyen távolságra:

    A pálya részét pedig ilyen szinten látni még pluszba, ha csak magad elé nézel:

    Szóval egyszerre 4 pályaszakaszt látni közvetlenül, de szemmel majdnem végig lehet követni az autót. Itt volt a michelisz mánia csoport is tavaly, hangulat is volt. Előzési pont is a célegyenes vége is, meg a feléd jövő hurok közepén ott van az a felüljáró rész, az is.
    Kivetítő volt tavaly, igaz egy pici, de a semminél több.

    Igen, tribünönként vannak a jegyek, azt ellenőrzik is végig. Haverom tavalyelőtt a fedetten volt a boxutca felett, azt mondta, hogy neki az annyira nem jött be.

    Jegyet helyszínen vettük tavaly is, idén is ott fogjuk.
    Parkolás a mezőn van, a kövecses parkolóhelyre csak a vipek mehetnek.
    Kaja sokféle volt, ilyen tipikus fesztivál kajások: gyros, kolbász, lángos, kürtős kalács, társai. Árban talán picit drágább, mint Hungaroring, de nem vészes. Kiírva kevés dolog volt magyarul, de a legtöbb helyen a személyzet magyarul beszélt. Budi kinn mobilrötyi van, paddockban rendes, de elég kevés. Viszont akár a Coronel, vagy a Norbi is ott vizelhet melletted :D
    Ha nem lesz fos idő, és idén is jó betétfutamok lesznek (a tavalyi gt3-asokat sajnálom, hogy nem tudtuk nézni), akkor mi is ott leszünk (20-án lesz a playoff meccsünk!!4!!), szerintem legalább olyan jó, mint a Hungaroring, csak kicsit családiasabb.

    [ Szerkesztve ]

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák