- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz unravel #44415 üzenetére
Hát, Te sem barátkozni jársz ide, az is biztos...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
uniqm1
tag
Lehet, hogy szimplán az én hibám és nem a frissítés vagy a lag miatt volt, de tegnap nem igazàn tudtam értelmezni azt a szituációt, amikor a Ferdinand nagyágyújával oldalba durrantottam egy kis Luchsot, és lepattant a lövés. Eddig azt hittem, hogy a papírt minden átviszi.
-
diegho
nagyúr
válasz unravel #44419 üzenetére
Nem kutakodok, tudtam, hogy nem mered felvállalni az ingame neved, ez egyértelmű volt szerintem bárki számára. Azt viszont nem értem, hogy ha átlagos vagy és nem vagy kiemelkedő, akkor miért osztod itt az észt? Ezzel szeretnéd kompenzálni a játékbeli gyengébb teljesítményed?
-
uniqm1
tag
válasz unravel #44429 üzenetére
Na jó, de úgy hogy majdnem teljesen 90 fokban állt nekem? Szerencsétlen annyira igyekezett menekülni, mikor felfedezték, hogy scoutol, hogy nekitolatott egy házfalnak szinte az orrom előtt. Szóval még csak nem is mozgott a lövés pillanatában. Na mindegy, én nem idegesitem magam ilyen dolgokon, csak furcsállottam.
-
jozefgucci1
addikt
Nem is értem off-ban sírtam egyet és nem a szokásos jaj elbuktuk -sok a piros retardált dologról , hanem igen is létező problémáról . Ettől függetlenül játszom a játékkal és remélem megoldódik a dolog záros határidőn belül . Ha hasonló hsz-t látsz lépd át ...
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
Bingisz
addikt
válasz unravel #44598 üzenetére
Legalább azt idéznéd amit írtam....
-moderálva- Mind1 én meg lelkes fiatal vagyok szóval megpróbálom elmagyarázni.
A paradicsomok egyszerűen nem akarnak nyerni. Ők csak "játszanak", de szerintem sokkal jobban leírja a tevékenységüket a vegetál szó.
Na most hogyan fogjak össze olyasvalakikkel a győzelem érdekében akik alapvetően nem is akarnak nyerni?
Ezért kell neked mindent megtenni a győzelem érdekében egyedül, és emellett remélni, hogy a paradicsomleves képes azt a minimumot hozzáadni a csatához, ami a te teljesítményeddel összegezve végül a győzelmet hozza meg a csapatnak.-----------
Téged is megkérlek, hogy ne ilyen módon reagálj, inkább ignoráld a másikat.
[ Módosította: #40993792 ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Angel1981
veterán
válasz unravel #45037 üzenetére
És szerinted ők a játékosok hány százalékát teszik ki?
Egy? Kettő? Annál nem több.
Mi most a többségről beszélünk.dfsz34:
"Egyébként pontosan ez a jó marketing, amikor az ember azt gondolja, hogy milyen értékes dologhoz jutott ingyért. Látod, te is ezt gondolod"Mert így is van!
Velem nem jár túl jól a WG a sok akcióival, mert most sem költök több aranyat, mint korábban, sőt!
Pl. az IS-6 akciót is megláttam, átgondoltam alaposan, és 2 perc után arra jutottam, hogy még ha lenne is rá időm, ez egyszerűen nem éri meg nekem, mert ahhoz, hogy teljesíteni tudjam, legalább 4-5 ezer aranyat el kéne költenem...
Ellenben tényleg úgy dől a lé, hogy az utóbbi időben többször játszottam prém nélkül, míg ilyesmit korábban nem tettem...Ok, mindegy, ők döntenek a játékukkal kapcsolatban!
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz unravel #45060 üzenetére
Szóval én a stat miatt csináltam új accot? Azért jó, hogy jobban tudod Azt elárulod, hogy mi értelme lett volna a stat miatt újrakezdenem. Az az acc 96. volt a hivatalos rating-en, ugyanúgy super unicum minden mércén, 14 tier10 tankkal 480 ezer free-vel, 2.6 millió váltható free-vel, 14k golddal, 180 nap prém accal, prém tankok is voltak rajta bőven. Ha statot akartam volna növelni nem lett volna egyszerűbb megvennem free-ből a f155-öt és aratni a birkákat? Hihetetlen milyen hülyeségeket tudtok kitalálni
[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
válasz unravel #45065 üzenetére
Szerintem azert csinalt masodik acc-ot mert sok volt a hulye kerdesek / invitalasok szakaszba igy besokalt es kezdte elolrol. Hogyha nem igy volt elnezest a feltetelezesert.
Arty elol nagy esellyel el lehet lavirozni de egy F155 vagy csillagharcos (Wtfe100 meg vicc) ellen mit csinalsz? Ha esze van golddal lerushol akar egy IS4-et vagy E100-at is.
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
dfsz34
őstag
válasz unravel #45065 üzenetére
"Tartom a véleményem, mert senki nem írt rá épeszű magyarázatot, hogy mi szükség a második fiókra."
Pár oka azért lehet, az első a stat. Nagy klánokba a belépés szigorúan stat alapján, szinte kizárt, hogy az első acc-on tudjál olyan statot csinálni, hiszen hozod magaddal a korai csatákat, akár több ezret, ahol örültél, ha löttél egy sebzőt. Ilyen esetben kell párhuzamosan az első fiók is, hiszen ki kell próbálj egy adott tankot, meg kell ismerd és nem akarod, hogy a másikat terhelje az ismerkedés szükségszerűen alacsonyabb statja. A második acc meg a kirakat, ahol már csak akkor mész a tankkal, ha kiismerted.
A második eset, ha unod már a prém tankjaidat és kipróbálnád a többit. Más megoldása nem nagyon van. Az első acc-ot el lehet adni és a befolyt pénzből a másodikon venni, amit akarsz.
A harmadik, ha lelassítod a játékot, akkor az elsőt eladod és nyitsz egy újat, ahol eljátszogatsz és a pénzedet is visszakaptad, legalábbis egy részét, amit a játékba fektettél.
(#45073) diegho Amíg nem a moderátor írja neked, ne foglalkozz vele
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz unravel #45076 üzenetére
Az egész a te hülyeségedből indult ki Csillagvirág, hiszen arról volt szó, hogy nem mennek át a playerek a WT-be, mert a nulláról kell újrakezdeni. Jöttél a példáddal, hogy és akinek több fiókja van? Világosan meg lett írva, hogy a második/többedik acc igen nagy százalékban a jobb stat miatt lesz. Egyébként hidd el, elenyésző (max 1%) a többfiókos játékosok száma, és a maradék 99% nagy része meg lusta újat kezdeni, ezt is írtuk fentebb miért (elkényelmesedés).
Jött diegho, hogy miért van több fiókja (félreértések elkerülése végett, mindegyik lila), ennyi. Aztán felbukkantál Te is, gondolom elfogytak a legutóbb összekapargatott fórum-morzsák a barlangban, és a troll éhes. A történet már rég véget ért, csak számodra nem.Angel1981: ha fent vagy a barátlistámon és nevet váltasz, akkor tudtommal nem fogsz onnan eltűnni, tehát a szakaszba hívogatás ellen ez nem véd
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz unravel #45076 üzenetére
A levéltitok az esetek többségében magát a feladót védik a tartalma miatt. Itt se lett közölve a feladó neve, így szerintem határeset, de nem nekem kell erről döntenem.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Gyuri27
félisten
válasz unravel #45112 üzenetére
Ászf.
„Privát üzenetek kiadása”: a Felhasználók közötti ún. privát üzeneteket a levéltitok védi, azok megosztása a másik fél hozzájárulása nélkül tilos!"
A levelet nem osztotta meg. Idézett belőle (gondolom több magvas gondolatat írtál még). Ez szerintem nem minősül annak.
Azt azért elmondom, hogy privát üzenetben is illik viselkedni!Amd - Radeon - Ryzen
-
Angel1981
veterán
válasz unravel #45450 üzenetére
Ezek a hsz-ek a meccsek legeslegvégén születtek - mint írtam.
Tipikus példája annak, amikor már rég földön van az ellenfél, de még belerúgsz párat, meg leköpöd, csak hogy megalázd még jobban, pedig a célodat már rég elérted.Ez a mentalitás az emberelődök szintje.
Az, hogy a meccs elején ki hogy trollkodik nem érdekel, nem befolyásol - és gondolom mást sem nagyon, ezért is lehet az, hogy a troll hsz-ek 90%-a akkor érkezik, amikor már biztos a vereség.
-
biacsia
tag
válasz unravel #45512 üzenetére
Igen, azt látom, de a Wg oldalán is ez van.
hmm.. örülnék ha visszatennék oda , ahol volt
Mogyesz75 Az a baj, hogy a "másnak is rossz" kis mértékben nyújt vigaszt.Bár legalább látszik, hogy nem csak a "méltán híres" 29-es körzetű "tanyanet" okozza. Ez úton is köszi upc, hogy 6 éve nem fejlesztesz hálózatot
[ Szerkesztve ]
"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
-
válasz unravel #46606 üzenetére
amikor folyamatosan olyan csapatot kapsz, hogy az ellenfelek nincsennek felderítve, a csapattagjaid hullanak mint a legyen, és 15 darab fregvadásszal állsz szemben, mert mindenki a gyertatartóra hajt és csak 3 fregjük van
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
diegho
nagyúr
válasz unravel #47396 üzenetére
Nos téged nagyon is érdekel, hiszen te küldöd őket de akkor már itt nyilvánosan is elmondom, hogy unalmas amit művelsz. Nyugodtan mondd el a véleményedet itt a fórumon, mutasd meg a többieknek milyen kemény legény vagy, milyen művelt és intelligens. Ne bújj el, ne csak privátban csináld a fesztivált, ne legyél töketlen! Gyerünk, mondd ki nyíltan, vállald fel!
-
mcwolf79
veterán
válasz unravel #48217 üzenetére
Ez miért lenne gyökérség? Egyébként benne volt a modpack-ban amit felraktam. Akkor meg mi van?
Akkor ezek szerint te is ilyen gold-huszár vagy,hogy ennyire a lelkedbe tiportam? Igenis noob-ság amit egyesek művelnek a gold-ammo-val. Szükség van rá az tény, mert ha pl. a Panther2-vel berak egy rakás T9-T10 közé akkor én is nyomom be egyből, de hogy top tier tankkal is sokan azzal puffogtatnak az gyökérség.
Fel van hígulva az egész WoT játékosállomány gyökerekkel. én sem vagyok pro, de csak akkor töltöm be a gold-ot ha nagyon muszáj. Amúgy megpróbálok inkább ésszel harcolni, minthogy mindenféle light és med tankra is gold-dal lőjek.Remélem ha kijön a konkurencia ez a sok csíra eltakarodik a 'csába. Vagy a WG csinál valamit, mert ez így gáz.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz unravel #48223 üzenetére
Olvasd el mit írtam, és meglátod a választ a kérdésedre.
Ha már tisztában vagy a gyenge pontokkal (legalábbis gondolom) akkor mi szükséged van gold ammo-ra? Ja, hogy ahhoz már skill is kellene,hogy kilődd a másik gyenge pontját. Mert ahhoz már tudás is kellene, hogy célozd a gyenge pontot. Minek ez,ha csak találomra gold ammo-val odapörkölsz,és úgyis átüti mindenhol. Persze ha peched van,akkor pattan, de onnan a normal ammo si pattanna valszeg.
Az ilyen nem tom miért nem megy pl. BF4-be valamilyen járműves pályára tankozni?!? Oda nem kell ész,csak lőni kell a tankot, és imádkozni,hogy az ellenfél HP-ja hamarabb elfogyjon.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest