-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
-
KisApám
addikt
Ez sokban függ attól, kikkel rak össze... 2 nappal ezelőtt noob gyülekezet volt a neten, valahol kinyitottak nekik egy sportcsarnokot fullon tömve gépekkel és közvetlen kapcsolattal WoT-hoz...
...és játszottak...̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
Valakik segítenek nekik tutira... kapnak valami Tier akárhanyadik tankot, hogy hogyan bírnak velük... (vagy apuci helyett beugranak, nincs általános iskola, vagy ovoda aznap).
Hát láttam minden nap mostanság önjelölt vízalattjáró tankot. Egy ideíg mindegyik birta , de csak egy ideig[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Enzolord
addikt
Akkor az A lesz.. VK 45..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
echterion
nagyúr
Az amerikai T34 az prémium tank, ha 8-as amerikai heavy, akor T32. Erre gondoltál?
Nekem a VK és a Ferdi van meg, ezek közül nekem a Ferdi jobban bejön. Még 10-esek között is használható ágyúja van (nagyot üt pontosan), a felső része erős, emelett egy 5-600 közötti puszi után majd' mindenki odébbáll, viszont lassan fordul és mozog, tehát nem rambózásra való. A VK nekem annyira nem jön be, nagy és csak ritkán pattint és a Ferdi után nagyon gyengusz az az ágyú, de még mindig használható és pontos, viszont szinte minden lövéssel átlövik, szerintem a KT jobb.
A T32 nekem nem jött be, azzal az ágyúval, amilye van, szerintem nem elég jó, viszont a torony erősen páncélzott, hull down-ban még a tizesek is megizzadnak, mire átlövik.
Pershing-em nincs, nem tudok a medekkel sajnos elég jól játszani, így inkább heavy + td-kkel játszom. Azokkla azért jól megy.
-
törölt tag
T-32
105 mm Gun T5E1E 320/320/420 HP 198/245/53 mm 5.05 r/m 0.42 m 2.3sVK45A
10,5 cm KwK 45 L/52 320/320/420 HP 200/244/60 mm 5.5-6.74 r/m 0.37 m 2.3segy kicsit gyorsabb meg egy kicsit pontosabb a VK ágyúja amúgy semmi különbség nincs köztük de szerintem a T32 egy jobb tank
[ Szerkesztve ]
-
Jo33by
tag
Nem hiszem hogy csinál különbséget prémes és nem prémes közötti időszakban. Amikor prémes voltam akkor is ugyanazt a szopóágat nyomta mint most. Megyek 3 jó csatát, top gamernek érzem magam, aztán átrak szopóágra ahol az egész csapat nyomi 8 kör alatt. Most Obj704-el voltam bent és mire felérek 0:10 az állás. Ilyet azért tier 9-10-ben nem szabadna produkálni, valami mégiscsak nincs rendben. Mert lehet béna 1-2 ember de hogy 15 ember nem képes akár egyetlen tankot kilőni az több mint furcsa. Egy tisztának látszó lövésem volt E-75 aljára, természetesen nem találtam. Mondom a Wot belenyúl a játékba és az elején eldönti melyik oldalnak kedvez. A spot rendszer meg egy katasztrófa az egész. Bent áltam az erdőben, több mint 50 méteren keresztül fa és bokor takar. Erre fel észrevesznek 6 fa és 8 bokor mögött hogy ott állok. Ilyen a mesébe nincs hogy ennyi növényen átlátnak.
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Én a 8.9 kijövetele óta szopóágon voltam. Tegnap szűnt meg. Végig prémiummal... BIztos azt akarják, hogy egy egész évre fizessek be!
Azt hiszem az ilyen átfogó bölcseletek mellé illik belinkelni a noobmeter profilt
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Bingisz
addikt
Maradjunk, annyiban hogy nem oroszok a fejlesztők. Ők a leendő konkurens játékot fejlesztik (WT). A többire nem reagálok, mert már 1000+1-szer le lett zongorázva ez az egész, és a végén vagy bannoltak valakit, vagy bezárták a topicot.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
-
Angel1981
veterán
Szerintem nem számít, én csak prémmel játszom, mégis vannak szívóágak.
De nem panaszkodom az 56,5%-os win rate-emmel.
(Öcsém alig költött a játékra, mégis még jobb a win rate-je, mint nekem...)Mondjuk vannak érdekes dolgok.
Szinte csak hétvégén játszom, és a következőket figyeltem meg a magam vonatkozásában;
8-10-ig szívás
10-12-ig tűrhető
12-15-ig nagyon jó
15-19-ig katasztrófa
19-22-ig nagyon jóPersze vannak eltérések, de az esetek 80%-ban ez frankón áll a szombatra / vasárnapra, ezt 8 hónapnyi tapasztalat alapján mondom.
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
"A Wargaming.net egy 1998 óta működő videojáték-fejlesztő cég. A cég központja Londonban található, fejlesztőközpontjuk azonban Minszkben."
"Minszk (belaruszul: Мiнск, oroszul: Минск, lengyelül: Mińsk) Fehéroroszország fővárosa"
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Chris0321
addikt
A T32-t elég régen használtam, főleg a torony páncélzata jó de nekem az ágyúja nem jött be mert távolra elég pontatlan. Egyébként ugyan az mint a T29-é, csak ugye ez már mehet 10-esek ellen is. Az utána következő M103-ast viszont nagyon szerettem.
A Pershinget nem régen vettem meg, még csak a lánc és a legjobb ágyú van meg hozzá, a torony hiányzik. Bár még csak ismerkedünk és nem elit, nem igazán tudok róla véleményt mondani de eddig nem csalódtam benne. -
Stauffenberg
nagyúr
Nekem egy deka MOD sincs fent, mégis ugrál. Szerver oldalon van a probléma. Ha csak 40-80 között ugrál akkor az teljesen jó (szarkazmus), inkább az a sokkal aggasztóbb, mint kiakad a mérő 999-nél. Olyankor 2-3 másodpercre is megbénulhatok. Ha éppen kibújnék a fedezékből, ez pont elég ahhoz, hogy nyílt célponttá tegyem magam. Rohadt idegesítő, múltkor jött a szövegelés arról, hogy a hibát kijavították és mindenki kapott egy ajándék nap prémiumot.
-
nagyúr
-
Ry0K3N
senior tag
Kezeld úgy mint egy nagyranőtt medet. Modulokat végig kell szenvedni ágyúval együtt szóval amíg nem lessz fullos a szokásos nyögvenyeléses óvatoskodás megy.
Az ágyú pontos, a tank sebessége jó. Legjobb vele az ellenfél medjeit levadászni mert ott ki tudod használni az ágyúdat és a nagyobb HP poolodat ezért érdemes azokat az útvonalak követni. Azért az észben kell tartani nincs gun depression, ezt figyelembe kell venni ha olyan helyet néztél be a meccs elején."Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
Stigma.HC
senior tag
Nekem ma mind a két alkalommal jóváírta pedig a timed out szöveget kaptam folyamatosan. Biztos azért mert régebben vettem már aranyat
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
K6000
aktív tag
Én még csak ismerkedem a járgánnyal, (85 csatám van vele) el elsődleges benyomásom nem túl pozitív. A szokásos hibába estem már sokadszorra, most sajnos a Tiger II a minta ami szegény VK4502A tankra nézve enyhén szólva nem előny. A pozitív oldalát még nem sikerült meglelnem, de nem adom fel, biztos van neki csak még én nem nőttem fel hozzá.
A hátrányok sora:
Mednek túl lomha és lassú. Azért ismerjük be a tier 8 med szinten ez a mozgékonyság gáz (igaz ez nem is med) ami azt jelenti, hogy ha egy pályán a med útvonalat választjuk, akkor mi leszünk az utolsók aki odaér a fontosabb helyekre. A med taktika sebesség hiányában a nagyobb (tier 9-10) heavy-k esetében sem jön be, egyszerűen túl lassúak vagyunk még a lomha nagy tier 10 tankok megkerüléséhez is.
Heavy-nek túl papír. Az már az álmoskönyv szerint sem jelent túl jót, ha egy nehéztank nem rendelkezik megfelelő páncél védelemmel. A fronton harcolást el kell tehát felejteni, mert a páncélzat 200 mm páncélátütés felett gyakorlatilag bárhol belőhető. Ami azt jelenti, hogy még a medek többségének sem kell keresgélnie a gyenge pontokat, a front páncélt ott lövik át ahol akarják. Ezen a tényen a hull-down taktika sem segít mivel a torony szemből különösebb probléma nélkül pelőhető mindennel aminek legalább 180 mm páncélátütése van. Ez szó szerint azt jelenti, hogy még tier 8 csatában is az ellenséges tankok fele ránk fog vadászni, mert nagy biztonsággal sebezni fognak, és nem kell tartania egy ellenfélnek sem, hogy elszaladunk. Bonuszként olyan nagy célpontot, hogy még a legendásan pontatlan orosz BL-10 ágyúnak is igazi csemegét jelent a VK4502A.
Marad a sniper mód, és a 2 vagy 3 vonalból lövöldözés. A helyzetet nehezíti az ágyú, ami ugyan nem pontatlan, de igen gyenge átütéssel rendelkezik. 200mm páncélátütés! Hááát nem tudom van a garázsban Indien-Panzer aminek 212mm páncélátütése van 0.34m pontossággal, meg Centurion Mk. I 226mm páncélátütés 0.33m pontossággal. Szerintem kevés az a 10.5 cm. KW.K. L/52 ágyú tier 9 vagy tier 10 csatában. Választhatunk a sok - sok lepattanó (ha 100 méter felett van a célpont akkor ez a 200mm már sokkal kevesebb) vagy a "gold noob" játék között. Itt jegyezném meg, hogy a prémium lőszer átütése 244 mm ami tier 10 csatában fájdalmasan kevésnek bizonyul.ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
dfsz34
őstag
Igen, egyébként tényleg függ valamennyire tanktól is egyébként a
ostobaultra gyenge játékos eloszlás.(#64675) Chris0321 Ha nem vagyon nagyon eleresztve szabad xp-vel, akkor a comet-re ne költsd el.Alig van különbség a cromwell ágyúja és a top között és a nagy motor is minimálisat tesz csak hozzá, az alap lánctalp tulajdonságai is közel vannak a nagyobbhoz. Egyszóval pazarlás erre elkölteni, van annak jobb helye is később.
(#64679) HáGé Ebben biztos lehetsz, alig lehet kiszedni, ha kicsit is értelmes játékos megy benne. Mondjuk én azt nem értettem, hogy beforgatva eddig is nagyon jól pattintott és nagyon gyakran a torony tetejét lőtték inkább, az nagyon gyenge, még most is gyenge érdemes inkább ott próbálkozni. Az eleje meg így tényleg vadállat lett, beforgatva ez iszonyat nehezen belőhető. Az lehet, hogy majd kap egy csendes nerfet, vagy meggyorsítják a hd modellezés rá, hogy ne legyen nagy arcvesztés.
Most komolyan nem értem őket, picit normálisan használva az eleje elég megbízható volt, miért kellett ekkorát növelni. Az lesz mögötte szerintem, hogy nagyon népszerűtlen típus volt és talán így akarják felpörgetni a használatát.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
"a fejlesztők tudnak róla, hogy a 9.2 laggolást okoz, és dolgoznak a javításon" (Fejlesztői Hírcsokor 84)
HáGé: Ha jól emlékszem, akkor ki volt fejlesztve csak meg kellett venni!? Tévedek?
Bocs a dupláért, kettő ablak volt megnyitva véletlenül.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
dfsz34
őstag
Ha úgy érted, hogy sz@rrá nerfelik a T6 kv1s-t és ez a tank már nem lesz annyira rettegett a tier6-ban, akkor igen, felkavarja. Per pillanat a tomátó jóska odamegy a kv1s-el és ha eltalálja (mert ez nem mindig jön össze neki), akkor egy lövéssel kiszedi a tier4 tankokat, a tier5 jó részét, illetve 2 lövéssel az összes tier5 és nem nehéz tier6 tankot. 3 lövéssel még a tier6-ban togot leszámítva mindenkit, tier7-ben meg a legtöbb tankot. A tier8-hoz kell neki sok lövés, meg ott már vannak kemény tankok is.
Érdekes, hogy ennek ellenére az átlag sebzés nem magas ezzel a tankkal, de ahogy írtam el kell találni az ellenfelet, hiába a nagy alfa, ha a földet meg a holdat bünteti a lövész.
Mondjuk az ágyút megtartja, de sokkal kevesebb lövést tud majd leadni vele, meglátjuk, hogy elég lesz-e. Szerintem eléggé odavágtak neki.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
A páncélzata gyengébb lesz, és az eddigi infók alapján a gun depressionje is sokkal kisebb; -7 kontra -3,5, ez igen jelentős.
Ahogy HáGÉ írta; most már T5-ben is lehet majd választani, hogy páncélt, vagy mozgékonyságot akar az ember - mintha behozták volna az opcionális tanktesteket.
(Aminek, ha így folytatódik tovább a tankok bontása és szaporítása, szerintem egyre kevesebb értelme lesz....) -
scyllarus
veterán
Jó kis gép az. Bár ellenkező híreket hallottam előtte, nekem sidescrape-re is nagyon bevált, az ágyúi meg jók. (Csak a középső véleményes, én nem tettem fel, a Tigrisével elvoltam a top ágyúig)
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
törölt tag
A WN8 hajszoláshoz még eredmény se nagyon kell, mert némelyik vas 3-4 találó lövése is elég szépen tudja hízlalni az értéket.
Ellenben egy igazás jó körre, méltán lehet büszke bárki, még akkor is, ha statgyiklos.
Hiába csinálsz ászt egy űberspottal, ha nem sebzel, akkor kitörölheted azzal WN8-cal amit a csatára kapsz. -
dfsz34
őstag
25 nap, ezt már érdemes tervezni vagy nem is kell neki állni, az is egy taktika. Az időmilliomos nekimegy brute force technikával és addig játszik minden nap, amíg mindkét küldetés nincs kész, de az már szeptember, úgyhogy maximum a munkanélküliek vagy egyéb okból nagyon ráérő embereknek lesz rá ideje.
A legtöbben meg jobban teszik, ha kiválasztják az egyik prém tankot és arra fókuszálnak, az még talán beleférhet. A type62 minden szempontból jobb tanknak tűnik. Szerintem a napi 15-20 csata, amivel számolok elég lesz rá, bár a 25 frag kérdéses. A sebzés és xp mennyiséget le tudom tolni, de amilyen durva frag lopások lesznek, a 25 nem lesz egyszerű, de abban bízom, hogy 1,5 átlagot tudom hozni, akkor beleférek az időbe is. Reggel meg este tudom tolni, 10-10 csatát a terveim szerint.
Nekem egy hétvége biztosan kiesik majd, úgyhogy maximum 3 napot bliccelhetek el
-
Bad Pritt
félisten
Mégis rázúdulnak a lámák. A WoT ilyen akcióinak célközönsége elsősorban a 18 év alatti korosztály, bár az tény, hogy az átlagéletkor jóval magasabb, mint más MMO-knál, ha lehet hinni a saját felmérésüknek. Ettől függetlenül van, aki csuklóból kigrindeli az ilyeneket, mert van rá ideje meg kedve,
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
dfsz34
őstag
Igen, csak azt felejted el, hogy nem a prém tank miatt játszom, amúgy is húzom a med ágakat szóval jöhet a hegyi beszéd, hogy te miért nem, én meg azt tudom, hogy én miért igen.
Minden akciónál jönnek az okosok, akik szidják a kockákat és kiszámolják fillérre a dolgokat, hát evvan. Ugyanez a hegyi beszéd megvolt az is6, megvolt az SP és most megvan a szeptemberi akció során is. Nem kéne hülyének tartani azt, aki megpróbálja, még akkor sem, ha te nem próbálod meg.
A tervezési rész meg nagyon is kell, szerintem, mert ez most egy komolyabb kihívás. Szerintem inkább ez a segítség a játékosoknak, nem az, hogy megpróbálsz másokat lebeszélni róla. Uff.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest