Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

válasz Tegla80 #31100 üzenetére

Ez nem olyan egyszerű egy nagyobb városban! Egyrészt lehet a szomszéd sem fogja tudni nagyon máshova állítani, mert mondjuk egy másik irányból, amit Te már nem is érzékelsz, Őt még jobban zavarják! Másrészt lehet nem is ért hozzá, azt sem fogja tudni miről beszélsz amikor becsengetsz hozzá, és nem gondolod, hogy majd enged belenyúlni egy vadidegen valakit a cuccába..?! Ezen kívül itt a szomszéd nem olyan mint vidéken, még csak az sem biztos, hogy egy lépcsőházban, vagy egy házban laknak, akik falszomszédok egymással! Lehet a másik egy másik utcából jár be éppen, és még soha nem is találkoztak! Aztán mire mindenkivel kiegyezel, addig jön egy újabb szomszéd, aki most költözött oda, és az egészről semmit sem tud, vagy a régiek közül valakinek rosszabb lett mint előtte volt, így szarik az egészre, és visszaállítja oda ahol volt, és máris borul minden! Szerencsére én is vidéken lakom, így ez engem sem érint, ritkán van két WiFI háló ami elérhető a sajátomon kívül, ebből az egyiket én felügyelem mert egy jó ismerősé, aki nem ért hozzá, így bármikor oda állítom ahova akarom! A routerem tudja az 5GHz-et, bár kliensem nincs hozzá, de ami van 2.4-es, azt se nagyon használom, csak fiam WiFi-zik telefonnal, a többi cuccunk kábeles!

Új hozzászólás Aktív témák