Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
colin81
tag
Sziasztok! Ha csatlakoztak a wifimhez (ami nincs jelszóval védve) megnézhető valahol, hogy milyen weblapok voltak nézve.
-
mezis
félisten
válasz Pepe003 #27894 üzenetére
Akkor lehet, hogy egyszerűen csak sikerült lekapcsolnod a PC-d WiFi kártyáját. Ez az op rendszerből mindenképp megtehető, de a laptopokon vagy külön billentyű van erre, vagy Fn+valamelyik billentyűvel is megtehető.
(A korábban írt parancs Futtatás - cmd ..."előjátékkal" indítható.
mezis
-
Pepe003
csendes tag
Szia!
Sajnos nekem idegen amit mondasz. Annyit tudok, hogy kábeles internetem van, aminek a modemjén van wifi gomb is. Eddig semmi bajom nem volt az internettel, egyik nap bekapcsoltam a gépem, és nem tudtam rajta internetezni. Mozillán, és Exploreren is azt írja ki, hogy probléma az oldal megjelenítése közben. Közben a kis ikon a tálcán azt jelzi, hogy egy hálózati kábel nincs bedugva. Pedig wifi működik. -
StSanya
senior tag
válasz csabszli11 #27877 üzenetére
Először is frissítsd a routereket, vagy alap Tomato 1.28-ra, de inkább [Shibby]-félére.
1. Router:
A cimét beállítod 192.168.1.1 -re, maszk 255.255.255.0 -ra, DHCP: pl. 192.168.1.10 - 192.168.1.100 közé.
WAN-t konfigolod, szolgáltatótól függően DNS-re érdemes lehet megadni vagy 8.8.8.8 és 8.8.4.4 (Google) vagy 208.67.222.222 és 208.67.220.220 (OpenDNS) címeket.
Basic->Network -> Wireless-ben: Wireless Mode: Acces point + WDS erre alul megjelenő WDS résznél "Link with" s megadod a másik router WIFI MAC-jét. (Ezt itt találod meg amúgy, az Enabled wireless és a Wireless mode között)
Wifi-t beállítod fix csatornára, Mode: G only, SSID pedig angol betű + szám, extra karakterek nélküli legyen.
Security: WPA/WPA2 personal és TKIP/AES, jelszó min. 8 karakter (Először lődd össze titkosítás NÉLKÜL, s ha megy, akkor kapcsold csak be.)
Basic -> Identification-ben a Router Identification pl. Router12. Router:
A cimét beállítod 192.168.1.2 -re, maszk 255.255.255.0 -ra, DHCP: OFF, WAN: OFF Default Gateway: 192.168.1.1 DNS-re is beírhatod: 192.168.1.1
Basic->Network -> Wireless-ben: Wireless Mode: Acces point + WDS erre alul megjelenő WDS résznél "Link with" s megadod az első router WIFI MAC-jét.
Wifi-t beállítod ugyanarra a csatornára, SSID pedig ugyanaz mint az elsőn, Mode: G only,
Security: WPA/WPA2 personal és TKIP/AES, jelszó ugyanaz, mint elsőben.
Basic -> Identification-ben a Router Identification pl. Router2Reboot (de inkább áramból ki, majd be) az első routeren, s ha azon már megy a net, akkor kapcsold be a másodikat is.
[ Szerkesztve ]
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
Pepe003
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám: Se a Mozillán se az Exploreren nem tudok lapokat megjeleníteni, pedig van internetem, kiírja, hogy csatlakoztatva. Telon keresztül felmentem wifire és tudtam internetezni, de viszont a gépemen nem tudok. Mi lehet a probléma? Előre is köszi a válaszokat. -
nemdan
senior tag
-
nemdan
senior tag
válasz hackeeeee #27884 üzenetére
Esetleg szétszedni (ha lehetséges) és megpucolni. Nekem állandóan eldobálta a netet a noti, két hete kivettem belőle a miniPCI-e kártyát, áttörölgettem, kifújtam az aljzatot, megmozgattam az antennacsatikat rajta és azóta nem jelentkezett a probléma. De az is lehet, hogy kezd meghalni a wifi modulod. Linux-al megér egy próbát, fél óra alatt megvan az egész.
A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz nemdan #27883 üzenetére
Pontosan mióta ilyen, azt sajnos nem tudom. De már egy ideje jelentkezett a probléma., és azóta sajnos meg is van.
Én az esetleges melegedésre gondoltam, mivel ugye netbook, elég forrófejű, + ugye a "terhelés" miközben dolgozik, az már sok Neki..
Lehet akkor majd ez lesz, csak kicsit komplikáltabb megoldani, mivel ugye netbookról van szó. Én esetlegesen arra gondoltam, hogy Wifi stick-et rá, és megnézni, hogy azzal fagy-e. Ezzel ugye kizárom a saját wifi-jét. Mondjuk ugye gyanús, sajnos, hogy ezzel függ össze a gond.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Valószínűleg nem teljes mértékben ide tartozik a kérdésem, de úgy gondoltam, hogy először itt kérdezek rá, hátha tud valaki mondani valami okosat.
Szóval, adott egy Acer Aspire One D257-es netbook, ha jól emlékszem, akkor Intel® Centrino® Wireless-N 100 adapterrel. A gondja az, hogyha úgymond "terhelve" van a wifi, akkor lefagy a gép. Terhelés alatt azt értem, hogy bármiféle letöltés, vagy pl. LAN-ban másoláskor is. Energiagazdálkodásban már levettem legnagyobb energiamegtakarításra a wifi-t, akkor is csinálja.
Szerintetek ez mitől lehet? Haldoklik a modul?
Az, hogy hol van felcsatlakozva, az teljesen mindegy, bárhol is használja a wifi-t, jelentkezik a hiba.
Véleményem szubjektív...
-
Rico83
tag
Üdv.
Nos,van egy ilyen kütyüm Long Range Multi-Client Bridge,alias NL-2611CB3 PLUS MERCURY (DELUXE)/ETSI
úgy tudom ezt be lehet állítani wifi jel fogására is,nem csak továbbításra.Egyszerűen nem tudom bekonfigurálni a jel fogásra,net megosztásra viszont simán.Ha valakinek van egy kis tapasztalata ilyen téren kérem segítsen.Mivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
csabszli11
csendes tag
Sziasztok.
Két linksys routert\tomato1.27\ szeretnék ap wds módban összekötni de se-hogysem sikerül,mindent beállítottam,de a 2-router nem látja egymást.Így működött vagy 4-évig,de most behalt,és a beállításokra már nem nagyon emlékszem.
-
And
veterán
-
Treff
aktív tag
na, ezt megcsinálva most egyáltalán nem tudtam nyomtatni
Szóval ezért csináltam egy rendszer visszaállítást, majd a gyári cd-ről a drivert újra raktam. Most tudok nyomtatni, de ugyanott vagyok, ahol a kiinduló helyzet volt: vagyis hogyan tudok nyomtatni wifin csatlakozó laptopról???
A TP-Link USB Printer Conroller lett telepítve, amihez Auto-Connected módjára csatlakoztatva van a printer.
A Controller progijában a Toolsban van olyan menüpont, hogy Network Scanner, de arra kattintva azt írja ki, hogy előbb intalláljam a scanner drivert, mielőtt használom a Network Scannert. (nem tudom, ez szükséges info-e).[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
ezt a D-Link DIR-300 wireless router g modellt ismeri valaki?
wireless access pointnak/switchnek kellene, tehát DHCPt kilőve akarom használni egy másik routerrel és egy hasonlóan beállított DI524el együtt (utóbbi két eszköz már működik). kb 2500forintért adják, szerintetek jó lesz a célra?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
czgabi76
tag
A kinti Mikrotik AP-ot összekötöttem a benti routeremmel,WDS-en keresztül hogy a Mikrotik AP-on is legyen internet.
De az a problémám hogy a Mikrotikon valamikor van internet valamikor nincs.
Én meg azt akarom hogy folyamatosan legyen rajta internet,szerintetek mi a hiba?A felhasználó nevem csak kitaláció!
-
bl4ze
veterán
válasz StSanya #27858 üzenetére
ezen eredetileg Toshiba driver volt, amit a géppel kaptam, csak elkezdődött ez az anomália.
láss csodát ma reggel megint tökéletes a speed :
ami még fura, hogy ez a TP-Link router folyamatosan olyat csinál, hogy ha több órát be van kapcsolva a laptop akkor sokszor van, hogy a wifi újra csatlakozik magától pedig a jel 100%-os.
kali: ok, megnézem. a routert nem én configoltam be, haver úgyhogy az admin felületbe még nem léptem be, a password-ot tudom, megnézem mit hogyan kell és akkor állítok csatornát. a régi driver-ben lehetett állítani csatornát is an én oldalamon a laptopon.
[ Szerkesztve ]
.:. bl4ze .:.
-
StSanya
senior tag
Én egyszer nagyon megjártam a Toshiba-val, hogy mindenféle wifi drivert frissítettem rajta. Satellite L500 volt, ha jól emlékszem, s látszólag működött a legutolsó driverrel, de szakadozott, több AP-s rendszerben nem roamingolt, stb. Aztán rá lett rakva a Toshiba oldaláról a megfelelő driver, és megszűntek a problémák.
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
Topikgazda
-
Tosee
őstag
Üdv!
Gondolom a nyomtató a router usb portjára van kötve! Először is nézd meg, hogy a router milyen IP-t ad -a nyomtatónak! (ez lehet akár a router IP címe is, amin keresztül az admin felületét eléred)
How to install TP-LINK Print Server by using Standard TCP/IP port in Windows Vista and Windows 7A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Treff
aktív tag
Sziasztok!
Nyomtatót szeretnék használni wifin keresztül, ehhez kérnék segítséget:
Vettem egy WR842ND TP-Linket, nagyon zsír kis készülék. Ez egy asztali géppel és egy nyomtatóval van összekötve. Feltelepítettem a CD-jén lévő USB nyomtató drivert. Minden okés vele, szépen megy a nyomtatás a routeren keresztül.Viszont van egy laptopom, ami a netre a routeren keresztül csatlakozik. Ezen kellene megoldani azt, hogy az asztali gép kikapcsolt állapota esetén is lehessen wifin keresztül nyomtatni a nyomtatóval a laptopról. Kérdés az, hogy ezt hogyan kell megcsinálni, mit kell telepíteni vagy beállítani a laptopon?
Előre is köszi!
-
krealon
veterán
válasz #51242752 #27853 üzenetére
"Ez azt jelenti nincs AP módban a TP-LINK? "
Pontosan.
Az AP mode beallitas leirasa. -
törölt tag
válasz Gubek-Einste #27793 üzenetére
Megvettem a második routert TP-LINK WR842ND és rákötöttem az DLINK524-re, ami a netet kapja.
Minden működik csak a TV-m ami a DLINK524-re van kötve nem látja a számítógépemet, ami a TP-LINK-re van kötve és természetesen a TP_LINK-re wifin csatlakozó eszközöket sem. Pedig ez lenne a lényeg!
A DLINK az alábbi DHCP címeket osztja ki:
TP-Link wr-842nd:192.168.0.133
TV: 192.168.0.169
Számítógép1: 192.168.0.186A TP-LINK modem pedig:
Számítógép1:192.168.1.100
Telefon .....
Laptop .....Nem nagyon értek hozzá mint látjátok, de a vastagított lehet a probléma, mindkét modem megcímezi a számítógépet. Ez azt jelenti nincs AP módban a TP-LINK? Mit csináljak, kikapcsoltam a DHCP-t és csak reset után tudtam újrakonfigurálni a rendszert.
Minden segítséget köszönök!
-
-
bl4ze
veterán
Üdv! Olyan gondom van, hogy adott egy Toshiba laptop rajta Win XP Pro SP3, wifi-s net : Realtek RTL8187B hálózati adapter, a wifi router egy TP-Link, nem tudom annak a fajtája fontos-e, mivel a sávszélesség megvan, "csak" letöltési sebesség gond van...
Pár hete jött olyan hiba, hogy speedtest-tel volt full sávszélesség (15Mbit DSL), de ha letöltést indítottam (ftp, http) akkor session-ként max 420kb/sec volt, ha indítottam 4-5 letöltést akkor simán vitte az 1800kb/sec-et azaz ki volt hajtva a 15Mbit DSL, de egy-egy letöltés nem ment 420kb/sec fölé.
Akkor kutattam utána és azt találtam kinti fórumokon, hogy TCP gond lehet, így a TCPOptimizer [link]proggyt leszedtem és mindent "Optimal"-ra állítottam és jó is lett, ment a mai napig a letöltés 1800-1900kb/sec sebességgel. Mai napon megint jött a para, letöltés (FTP, HTTP) nem megy 200kb/sec fölé, de most annyiban más, hogy bármennyi letöltést indítok, nem kumulálódik, itt ingadozik a letöltés, sőt még 40-50kb/sec-re is leesik.
Speedtest szerint továbbra is full sávszélem van.A TCPOptimizer beállítások nem "másztak" el, kalibráltam, volt restart, de továbbra is ilyen brutál rossz sebességem van.
Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond ? Nem akarnék egy Win XP re-install-lal menni ennek, csak ha nincsen más megoldás... Válaszokat, segítséget előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
.:. bl4ze .:.
-
legenda
válasz snooze #27839 üzenetére
nézz rá itt; link
a parental control az access control opciókat érdemes részletezni, ott add new, time settings, schedule...stb!
akár azt is megteheted, hogy csak bizonyos weblapok elérését engedélyezed bizonyos mac adress elá, de akár teljes netes elérést is lehet tiltani, mindezt konkrét időintervallumra beállítva!
alapban tudja a 700-as széria és attól felfelé![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Topikgazda
válasz snooze #27839 üzenetére
Ez a funkciót szülői felügyelet, webkorlátozás vagy hasonló néven kell keresni. Amikor először írtad akkor én sem értettem de miután leírtad pontosabban már tudtam mit is akarsz.
Közben megjött pontos válasz.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
And
veterán
válasz snooze #27836 üzenetére
Ezer éves Linksys routerek is tudnak ilyet gyárilag (Access Restrictions szabályok), de valóban bármely normálisabb 3rd-party firmware támogat hasonlóan bonyolult szabályokat. DD-WRT-vel használtam ilyesmit: beállítható napszakra, óra-percre a korlátozás adott IP- vagy MAC-című kliensekre, ráadásul nem csak időpont, hanem protokoll vagy keresőkifejezés / URL alapján is.
Mod: amúgy milyen routered van? Mert ezt azóta sem közölted.[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz Gubek-Einste #27838 üzenetére
az baj.. csak tudnám,hogy lehet-e kapni gyárit..neten nem találtam ilyen opcioval egyet sem..vagyis a leirásokba nincs..
GO Gunners!!!
-
Topikgazda
-
kudlacsek
csendes tag
Sziasztok
az lenne a problémám hogy tettem a számitogépbe gépbe 2db wifi kártyát és összekapcsoltam.Bekapcsoltam az egyik kártyát SWITCH AP MOD-ba és igy az egyik kártya veszi a jelet a másik meg adja és müködik is de kb.25perc mulva kikapcsol a net ha ujra inditom akkor megin megy egy ideig .Van valami időkorlát vagy hogy kell beálitani ? Valaki tud segiteni megkösszöném -
snooze
veterán
-
Topikgazda
válasz snooze #27832 üzenetére
Többféle 3rd party firmware van és ezeket szinte az összes ma kapható N-es router-re fel lehet tenni valamelyiket.
Ha gyárival meg lehet oldani akkor alapból benne van, ha kell valamilyen 3rd party firmware akkor azt fel kell tenni az adott router-re.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
-
kircipeti
senior tag
válasz Gubek-Einste #27830 üzenetére
Köszi! És gondolom ugyanúgy fog működni, hogy nem csinál egy külön SSID-t, hanem "átjárható" lesz a két adó. Tehát ha az egyik helyen felcsatlakozik rá a jóember, akkor a másik helyen is fog még menni a laptop anélkül, hogy bármit is észrevenne a váltásból.
-
snooze
veterán
válasz Gubek-Einste #27831 üzenetére
konkrétan tipust tudsz?vagy azt az sw-t rá kell tenni?
GO Gunners!!!
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
kircipeti
senior tag
Üdvözlet!
A TP-Link TL-WA901ND típusú cuccos alkalmas "Range Extender"-nek? Tehát egy vezetéknélküli hálózat jelét kellene vennie és azt továbbszórnia. A TL-WA830RE -vel van tapasztalatom, az jó volt erre, de gondoltam a 901ND mégiscsak három antennás.
-
snooze
veterán
válasz Gubek-Einste #27825 üzenetére
be tudjak állitani idöpontokat,amikor tiltva van vagy engedélyezve a net annak a mac addressnek..
pl:hétfö 10.00-18.00-igGO Gunners!!!
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
snooze
veterán
GO Gunners!!!
-
brekes
tag
Sziasztok, nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdésem, de hátha
Na az én problémám az volna, hogy van egy T-com speedport w 700v nevezetű wifis routerem, bevan üzemelve megy minden, csak éppen nem tudok rákapcsolódni wifivel, se telefonnal, de laptoppal semmivel.... Akárhogy konfigoltam a böngészőben nem jó, de a hálózatot megtalálja a telefon is, és a laptop is. Ha pedig kábellel szeretnék rácsatlakozni úgy meg engedi. Mi lehet a probléma?
-
Miki522
csendes tag
válasz snooze #27813 üzenetére
A szócikkben található táblázat szerint a sebességen túl az n szabvány előnye a nagyobb hatótávolság.
Az n szabvány által használt sávszélesség 40MHz, a b/g esetében 20MHz. Én még úgy tanultam, hogy ha egy adott teljesítményt (jelen esetben 100mW) minél nagyobb sávszélességgel sugárzunk le, annál kisebb jelszintet kapunk. Tehát ugyanakkora teljesítményű adó magasabb jelszintet állít elő 20MHz-es sávszélességnél mint 40MHz-esnél. /Régen volt már, javítsatok ki ha tévednék./
A másik a saját tapasztalat: míg az ő n-es routerének jelét itt az utca túloldalán alig lehet venni, jóformán csak a kerítésénél van használható jelszint, addig az enyém az utca végén (kb. 120-130m) is tökéletesen használható. (A csapnivalóan gyenge vételkészségű Belkin kártyával)
Az új, TP-LINK 722N kártyával még nem próbáltam ki (ez nyári sport), de ha a Belkinnel működött akkor ezzel még messzebbről is fog. A szembeszomszéd jelét ez sem tudja használható erősséggel venni. Ha eljön a jó idő kipróbálom majd n-es üzemmóddal is, hiszen az új kártya tudja.szerk:
@ Gubek-Einste
"1, Semmi közöd, hogy ki milyen eszközt használ."
Szerencsére nem zavar mert más csatornán dolgozik mint az enyém. Egyszerűen feleslegesnek tartom jelen esetben."2; Az N-es eszközök alapból erősebbek mint a régi G-sek."
Úgy tudom, de javíts ki ha nem így van, hogy ők is max. 100mW-osak.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Miki522 #27812 üzenetére
1, Semmi közöd, hogy ki milyen eszközt használ.
2; Az N-es eszközök alapból erősebbek mint a régi G-sek.
3; Manapság már csak N-es eszközöket lehet kapni.
4; Az N-s szabvány fejlettebb így alkalmasabb olyan helyeken is wifi elérést biztosítani ahol eddig nem volt.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
krealon
veterán
válasz Krissz5435 #27814 üzenetére
A megoldas ez: --> (#27815) Gubek-Einste
vagy ez:
3G/4G USB STICK modem internetelérésének megosztása WIFI-n keresztül, WIN 7 alatt
(ertelemszeruen a 3G kapcsolat helyett a vezetekes internet helyettesitendo) -
Krissz5435
aktív tag
válasz Gubek-Einste #27815 üzenetére
Köszi, valami connectes dolog rémlett régebbről, de nem jutott eszembe.
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
Topikgazda
válasz Krissz5435 #27814 üzenetére
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Krissz5435
aktív tag
Hello, mivel elég sok hasonló topic van, de talán ide illik a legjobban, ezért itt kérdezném meg:
meg lehet-e azt csinálni, hogy ha egy gép kábelen kap netet, azt tovább tudja osztani, egy wifis stickel?
A baj az, hogy a készülékek, amit használnék, nem elég jók wifi ügyileg, ezért gondoltam, hogy ha már a gép úgyis kap netet, akkor esetleg azt tovább tudnám osztani. Lehetséges-e ezt valahogy megoldani valamilyen programmal? Ha igen, leírnátok hogyan? Előre is köszi."Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
Miki522
csendes tag
Sziasztok!
Az inSSIDer nézegetésekor egyre gyakrabban látom, hogy szaporodnak az n-es routerek. Már többször felvetődött bennem, hogy mi értelme van n-es routert használni (illetve n-es beállítást) 2, 5, 10MBit/s-es internetkapcsolat megosztására?
A szembeszomszédomnak 2 megabites nete van és 150Mbites Wifin osztja. Mivel egységsugarú userről van szó, ezért egészen biztos, hogy nem mozgat nagy méretű (de leginkább semmilyen) állományokat egyik gépről a másikra hálózaton keresztül, tehát ide is felesleges az n szabvány. Ez azért baj, mert az ISM sávnak a felét teleszemeteli, zavarva ezzel másokat.
Az én routerem is tudja az n szabványt, de mivel 10 megabites netem van (névlegesen, gyakorlatilag 6 körül) ezért eszembe nem jutna így beállítani.
Ilyen körülmények között mégis mi értelme van az n használatának, vagy csak tudatlanság, nagyzolás stb az oka?
-
snooze
veterán
sziasztok!
olyan wifis routerre lenne szükségem,amin be lehet állitani a mac szürést intervallumokra,minden kapcsolodo mac addresre..van-e ilyen?tud valaki segiteni?köszi!GO Gunners!!!
-
Z2YJMANKA
csendes tag
Nem tudom jó helyen vagyok-e de szeretném megtudni mia külömbség a skpe-on a "Nem lehetett kapcsolatot létesíteni" és a " Nincs válasz" között? Köszönöm
-
Balage79
csendes tag
Ez érdekes. Ha nem fut semmi a háttérben pl. inSIDDer, vagy fire fox, akkor 4 megabyte körüli a sebességem NAS-ról helyi hálózaton. Viszont ha fut valamelyik progi, még ha nincs is adatforgalom akkor 50 és 100kbyte közötti a másolási sebesség, ha pedig tálcára minimalizálom firefoxot akkor meg megindul rendesen.
erre valami ötlet?ez egyre furább, csak ha prohardver van firefoxban akkor lelassul, de ha más akkor megy rendesen.
prohardver.hu lopja a sávszélességemet.[ Szerkesztve ]
-
gabor128
aktív tag
Üdv!
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy a D-link DIR300-nak a wifije az belépő szint, vagy átlagos szintűnek mondható, illetve kategorizálható.
Azért kérdezem, mert egyik barátomtól most megvehetném olcsóbban, de wifit még nem nagyon használtam. Jó lenne, ha később egy laptopot, vagy telefont rá lehetne kötni és akadás mentesen menne, akár 2 wifis eszköz egyszerre.Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest