Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixty21
aktív tag
válasz Intruder2k5 #29699 üzenetére
Azt meg tudnád nekem írni, hogy azt hogyan kell? Persze ha em bonyolult
Nem az számít, hogy hány Pirosom van!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
erikke17
őstag
válasz Intruder2k5 #29695 üzenetére
Hmm akkor első körben próbálkozok egy új antennával meglátom milyen javulás lesz, és ha úgy érzem hogy kell még kakaó akkor jön a custom firmware. Igen múltkor olvastam routerem topikjába hogy GoodSpeed nevű tag kisérletezett ezzel a TX Power-el. Persze természetesen nem várok csodát azért...
Gyári firmware mennyivel sugározhat?
Az azért egy ilyen aprócska routertől nem olyan rossz az a távolság, ezzel a 2dbi antennával szerintem még nyilt terepem is 35m-es távolságba hiányos lenne a jel.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
MODERÁTOR
válasz erikke17 #29694 üzenetére
Arra tehetsz Tomato fw-t, és abban tudsz még állítani WiFi TX Power-t, vagyis adó erősséget! Persze csodát ettől sem kell várni, de nekem a szembeszomszédban van egy ilyen RT-N10 router, Tomato-val, és szintén 8dBi TP antennával, ami tőlem körülbelül 30-35m távolságra, és 5 falnyira van, amiből az egyik egy zsalukő betonkerítés, és így is fel tudok rá csatlakozni egy WRT54L routerrel, kliens módban!
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
válasz Intruder2k5 #29693 üzenetére
Persze igaz, de szerintem jobb lenne azért a gyári mütyürke antennától, és a kábel nélküli verzió? Csak akkor másik helyet kell keresni routernek. Nem sok kábel van rajta egyébként 1,5m
Vidéken csak a szomszédba van router 6-os csatornán én 9-re tettem. De ha hálószobába megyek ott van minden kettő van 4-esen kettő 6-oson meg egy van 1-es csatornán, de mind gyenge -80 -90dBm között. Wifi Analyzer szerint mert notebook nincs, csak tablet és okosteló.
Mondjuk érdekes mert második szomszédba ami van router 1 es csatornán és fogom a jelét elég jól -80dBm gyári 5dbi antennájával valami TP link tipust nem tudok...
Sima RT-N10.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
MODERÁTOR
válasz erikke17 #29691 üzenetére
Szia!
2 fal és 10 méter után ez már nem csoda! Én semmiképpen sem tenném kábelre az antennát, mert ezeknek a routereknek a kimenő teljesítménye csupán mW-ban mérhető, ahol minden felesleges csillapítást kerülni kell! 2-3 méter kábel itt lehet többet ront, mint amit nyersz az antennával...
Nem lehet, hogy egy csatornaváltás segítenie a dolgon? Az inSSIDer2 programot próbáltad már?
A router milyen hardver verzió? Sima RT-N10, vagy RT-N10 B, RT-N10 Plus, stb...?
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Üdv, van egy Asus RT-N10 routerem, aminek ingen gyengécske 2dbi gyári antennája van. 2 fal és 10m után már nagyon gyenge a jel. Ha vennék egy ilyen antennát TP-LINK ANT2408C 8dbi, jobb lenne a jelerősség?
Ez hogy ilyen vezetékkel van megoldva, mennyire okés? Igazából azért kéne vezetés mert ahol van a router oda nem férne el az a batár nagy CL változat
Csatlakozó is passzolna?
Előre is köszi||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
petata
őstag
Köszöntem mindenkinek.
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
MODERÁTOR
-
Topikgazda
#29674 SirAlo A TP-Link 340G egy nagyon gyenge típus, a legjobb egy újnak beszerzése lenne. A 940N is jó de inkább legyen a cserélhető antennás verziója a 941ND. Ha nincsen 3 antennás adaptered akkor elég lehet egy 841ND vagy 842ND is, kicsit olcsóbb mint a 940N.
Alapvetően akkor jön jól a 3 antenna ha van ezt támogató adaptered is, ha nincs elég a 2 antennás is.#29679 petata inSSIDer mit mutat?
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
stvnppp
senior tag
válasz Intruder2k5 #29680 üzenetére
(#29678) nemdan; (#29680) Intruder2k5:
Köszönöm válaszotokat!
Sajnos akkor kénytelen vagyok a 11 alattiakat használni.
Amúgy egy sűrűn lakott lakótelepen lakunk, ahol sokszor problémám akad azzal, hogy azonos csatornán vagyok másokkal, emiatt ledobál a router. Néztem a csatornákat, melyik lenne optimális (androidos wifi analyzer és open-wrt router saját észlelésével), sikerült is kiválasztani a 10-est, mert ahogy láttam rengetegen használják az 1, 7, 11 csatornákat. Ennyire buták lennének a környéken használt routerek automata csatornaválasztási programjai?
Gondolom nincs mód USA szabvány megkerülésére? (12, 13, 14 csatorna tök üres)(#29683) petata:
Próbáld ki a Wifi Analyzert, hasznos program, HTC-re felmegy, és megmondja, melyik csatorna a "legtisztább"!(#29686) nemdan:
Az sajnos nem áll módomban.
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
petata
őstag
válasz Intruder2k5 #29681 üzenetére
Most átállítottam auto-ról egy random számra, meglátjuk hogyan fog viselkedni. Köszönöm a válaszod.
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
petata
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy pár napja az itthoni net néha jó, néha nem? Egyszer csak eltűnik a hálózat, majd ismét látható, minden vezeték nélküli eszközön ez a jelenség mutatkozik. A routerhez kábellel csatlakozó gépen viszont folyamatosan van kapcsolat. Mi lehet a probléma?
Előre is köszi.
PetiI didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
nemdan
senior tag
válasz Sixty21 #29676 üzenetére
Megoldható, csak firmware-t kell rajta cserélni. Felteszed a rávaló Gargoyle FW-t és beállítod Repeater módba.
Innen tudod letölteni: Gargoyle FW TL-MR 3420
i90venom: Lehetséges, válts csatornát!
[ Szerkesztve ]
A google olyan , mint a nők... Be sem fejezted a mondatot , már találgat..
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Az lehetséges,hogy egy öt éves laptop nem ismeri fel a 12-13 csatornát wifinél? Telefonok meg látják. 11-es csatorna jól működik, 12-es eltűnik a laptop számára! Van ilyen?
Üdv
István -
tbesze
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek. A gondom az, hogy egy nyílt wifi-t, amit addig simán tudtam használni, amíg újból fel nem raktam a win7-et, most sajnos nem. Pedig felismeri a helyet, van internetelérés is, de a böngészők nem töltenek be semmit. Az internet elérés is csak úgy sikerült, hogy az IP-segítőt engedélyeztem.
Hozzá kell tennem, hogy az itthoni wifi-mel pedig állítgatás nélkül is, az első pilanttól kezdve gond nélkül megy.
Ezt a wifi-t jó páran használjuk, gépekkel, és mobilokkal is, ( a mobilomon nekem is simán megy ) de csak nekem, és még egy másik gépen van ugyan ez a probléma. Nagyon hálás lennék, ha segítenétek megoldani ezt a gondomat.
Előre is köszönöm! -
SirAlo
aktív tag
Hi, az lenne a kerdesem hogy mit ajanlotok Wifi jel erositesre? van egy olcso TP-LINK TL-WR340G routerem de sajnos nem fedi le az egesz hazat wifivel, kb +1-2 szobat kellene erositni rajta es tokeletes lenne , antennaja nem cserelheto, egy Acess pointal megoldhato lenne? Az access pontokat be lehet ugy allitani hogy a Wifi jelet befogja es tovabbitsa (vagy csak kabellel lehet hozzakotni a routerhez ) ? Vagy inkabb vegyek egy dragabb routert ami tavolabbra visz (az a gond elore nem lehet tudni meik mennyire visz el) ? Ugy halottam a 3 antennasok tavolabbra visznek, ez igaz ? Itt van ez pl. olcso es 3 antennas : TP-LINK TL-WR940N
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Van egy felesleges tp-link MR 3420 routerem. Az lenne a kérdésem, hogy tudnám e használni jel vevő ként vagy jel erősítő ként a jelenlegi routerhez? Tp-link f583ba mellé kéne jel erősítéshez. Szomszéd lakásban van a TP-Link F583BA és néha gyenge a jel a másik házba(családi ház kb 15 méterre egymástól) és egy Dlink usb-s jelvevőt használok a jel vételére. De néha gyenge és van, hogy 400 kb/s-nál gyorsabban nem tudok tölteni pedig van mikor egésszen 1.2 Mbit/s ig felmegy. Ezért gondoltam arra, hogy az MR 3420-at valami jel erősítőként nem e lehetne használni. Bocsánat ha hülyeséget kérdezek.
köszönöm előre is.Nem az számít, hogy hány Pirosom van!
-
bigdady
nagyúr
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Otthoni hálózat: 2 PC, 300 mbites Wifi router, win7, androidos tab. A probléma a tabbal van, mégpedig az, hogy webről több mint 2 MB/s a sebesség, de PC-ről csak kb. 400 kB/s. Már kutakodtam a win7 beállításokban, de nem találtam semmit sem.
Hálás köszönet a segítségért![ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Mennyibe kerül kb egy 5-6 méteres hálózati kábel? Nem találok a neten, mert 220-asokat dob ki. Vagy nem tudom hogy kéne keresni rá?
Vagy van ilyen összetoldó is? Mert van itthon két db 3 méteres.n-es wifi adaptert szeretném lecserélni és közvetlen vezetéken a routerbe dugni, mert akkor felszabadul a wifi hálóm és stabilabb lesz a vezetékes pc-m. Igaz ez?
[ Szerkesztve ]
-
MEKK
aktív tag
Sziasztok,
Van egy intel ultimate N 6300 Wifi kártyát.
Win7 alatt a következő hibát kapom.
Az eszköz nem indítható el. Hibakód:10.Többször újratelepítettem már. Gyártó oldaláról is nem csak windows update webhelyről.
Ötlet hogy mi leehet a megoldás?
Köszi -
Dragon27
senior tag
válasz Forza_JUVE #29662 üzenetére
Nagyon nem értek hozzá de A munkacsoport nevének egyezzen az összes gépen ...
USB-s mobilnet így minden gépnek bekapcsolva van vagy cserélgeted a USB-t
Én mindenképp néznék 1 Routert ami képes kezelni a mobilnettet
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok.
Ebben tudna esetleg vki segíteni? Köszi
-
And
veterán
válasz LantosBerry8 #29658 üzenetére
"szeretnék venni egy olyan wifi adaptert, aminek irányított antennája van "netvadász""
Ehhez nem kell dedikált 'netvadász', mivel az antenna és a kliens (adapter) két független eszköz: megveheted külön az antennacsatlakozóval rendelkező klienst és vehetsz (vagy akár készíthetsz is) hozzá egy irányított antennát. Az árukapcsolás nem feltétlenül kifizetődő sem anyagilag, sem műszakilag.
"a kérdésem az lenne, hogy elég e az, hogy erős az adapter ahhoz hogy gyors legyen a net?"
Válasszuk ketté a dolgot: az "erős" (a gyakorlatban ez a szokásosnál nagyobb adóteljesítményt jelent) adapter egy dolog, az antenna "erőssége" (azaz nyeresége) pedig egy másik. A megnövelt nyereségű (általában irányított) antenna mindkét - adás és vétel - irányban is javít a kapcsolat minőségén, de a csak a te oldaladon megnövelt adóteljesítmény nem: attól csak a távoli AP fogja erősebben venni a te adásodat, te az övét továbbra is ugyanúgy fogod, ha az antenna nem változik.
Úgyhogy igazából bármilyen valamirevaló adapter jó lesz neki, ha van antennához csatlakozása, akkor is, ha nem feltétlenül egy 'netvadász' (hogy ezzel vajon miért lehet annyira megvezetni egy csomó júzert ) része. Szerez hozzá egy nagyobb nyereségű antennát (lehetőleg megbízható helyről, nem eBay / Vatera csillió dBi-s gagyikra gondolok; egy valós tizenvalahány dBi-s panel is megteszi, a nagyobb nyereségűek már nem igazán mobil kivitelűek). Vannak valóban növelt teljesítményű USB-s kliensek, de a wattos nagyságrendűnek hirdetett példányokat kerüld (ugyanis fizikai képtelenség egy USB-s táplálású cucc esetén), de én inkább a vételi képességét, az érzékenységét nézném (minél kisebb jel kell neki, annál jobb), mint az adóteljesítményét, az antennán ugyanis jóval több múlik, mint a teljesítményen. -
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Még új vagyok itt nálatok a topicban úgyhogy légyszi ne kövezzetek meg ha valami hülyeséget kérdeznék
Segítséget szeretnék kérni:
szeretnék venni egy olyan wifi adaptert, aminek irányított antennája van "netvadász"
a kérdésem az lenne, hogy elég e az, hogy erős az adapter ahhoz hogy gyors legyen a net? - vagy ahhoz a routernek is erősnek kell lennie?Csak, hogy tiszta legyen: fateromnak van rá szüksége, mivel külföldön dolgozik. Többen használják a netet egyszerre és sajnos az a tapasztalata, hogy annak gyors az internet akinek erős wifi-adaptere van (de lehet csak az antenna erős - én személyesen nem láttam, csak azt mondom amit ő is nekem)
Mit ajánlotok mit vegyek neki? -akár kínai webshopot is ajánlhattok, csak tudjam, hogy viszonylag megbízható (sajnos a pandawill.com -al befürödtem)
A válaszokat előre is köszönöm! -
nemdan
senior tag
válasz burtione #29652 üzenetére
Nem. Akkor még nem volt szó arról, hogy van router is.
Következő a felállás:
Először is telepítsd a már fentebb említett Connenctify-t. Bizonyosodj meg róla, hogy támogatja-e a jelenlegi wifi adaptert. (amennyiben engedi kiválasztani akkor már oké)
Aztán állítsd be, hogy a géped LAN portján ossza meg a netet. Ha ez megvan, dugd össze a router-t a géppel, mondjuk a LAN 1-es portba, lépj be a webes felületbe, kapcsold ki a DHCP-t, aztán állítsd be az egyéb dolgokat kedved szerint.
Ha ez meg van, akkor jöhet a próba.
Ui.: Használd a szerkesztés gombot, amennyiben 5 percen belül eszedbe jut valami, ne új hsz-t írj! Másik pedig, hogy nem vagyok biztos benne, hogy a demo connectify mindent tud amire szükség lenne, ez esetben keress egy Pro verziót, hogy honnan az már a te dolgod. ( van fent nem egy helyen is..)
-
nemdan
senior tag
válasz Soma01 #29644 üzenetére
Basszus tényleg, nem is néztem, hogy nincs WAN portja. Pedig nyerő megoldás lett volna.
Bár elvileg a DHCP-t kikapcsolva, LAN portba dugva is működnie kéne. Bár nem tudom az ilyen régebbi TP-LINK routereknél működik e ez a megoldás..
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
válasz burtione #29639 üzenetére
Nem g1 a vége annak hanem 1g, nem? De nem jó, mert az ADSL modem is. Az csak ADSL-t tud osztani, nincs WAN portja. De AP-nek lehet jó lesz. (2. routernek, ami majd szórja a jelet a lakásban) De kell még egy 1. router is ami veszi a jelet. Ha nem akarsz firmware-t cserélni akkor WISP-s router kell vagy ami tud AP kliens módot. pl. TL-WR743ND
[ Szerkesztve ]
-
nemdan
senior tag
válasz burtione #29639 üzenetére
Ez esetben nincs szükséged semmire. Feltelepíted a Connectify-t, beállítod hogy a netet a géped LAN portján adja ki, oda bedugod a routert (másik végét router WAN portjába), aztán felkonfigurálod és kész és is.
-
-
nemdan
senior tag
válasz burtione #29633 üzenetére
Legolcsóbb megoldás ha veszel egy USB-s wifi adaptert, és egy arra való progival megosztod a netet. Ennek hátránya, hogy az asztali PC-nek állandóan menni kell.
Vagy pedig mivel az antenna a tetőn van, így nem megoldható egyetlen eszköz használata (AP router), így bizony kell külön egy AP és egy router. Ez kb. ~ 9-10e HUF.
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
válasz burtione #29633 üzenetére
Elvileg igen. Hogy a második eszköz az mi lesz, az majdnem mindegy. Lehet wifi kártya (PCI-os) vagy usb-s is. Így a legolcsóbb, de ezzel sok gond lehet majd menet közben. Ha neked kell karbantartani, fog csörögni a telefonod elég sokat. Nem nagy gondok, meg sokszor olyan, hogy mire odamész meg is javul, újra kell indítani, vagy kihúzni-bedugni...
-
blakey
titán
válasz burtione #29625 üzenetére
Akkor a gépedből szeretnél routert csinálni? Valamilyen hotspot progi esetleg? Windows-ba beépített net-megosztás? Szerintem a legjobb megoldás egy router.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Soma01
veterán
válasz burtione #29625 üzenetére
Tudod a jelszót a nethez? Hány Hz-en sugároz a szolgáltatód?
Szerintem nem érdemes más megoldást választani mint AP + 1 router.
Az is "jó" (működik), hogy a PC-t bekapcsolva tartod és veszel egy másik kártyát bele vagy usb-s wifi adaptert. De így bekapcsolva kell tartanod a gépedet (PC-t) ha netezni akarsz a laptopon. Az áramszámla különbségből meg vehetsz 1 hónap alatt egy routert.
De vehetsz 2 olcsóbb routert is ami tud AP módot.
[ Szerkesztve ]
-
burtione
tag
válasz nemdan #29623 üzenetére
bocs emberek azt hittem egyértelmű voltam szóval wifis net azt jelenti, hogy nincs se router se AP csak a PC-ben egy wifi kártya aminek csak egy bemenetje van, abba van belecsatlakoztatva az antenna kábelja ami a tetőn van és onnan kapja a jelet
a probléma pedig az, hogy azt a bejövő jelet mivel tudnám szétosztani? kell külön AP és router is? vagy van olcsóbb megoldás?
-
_ATi_1
senior tag
válasz Gubek-Einste #29616 üzenetére
Szia!
Ilyet: [link] -
nemdan
senior tag
válasz burtione #29618 üzenetére
Szia! Először is hiába csatlakoznál fel a szolgáltató AP-jára, nem lenne neted. Feltételezem ha már mikros a szolgáltató, akkor kéne hogy legyen egy AP-od (modemnek is hívhatnám), de a leírásod alapján ez nem teljesen tiszta. Ha van akkor az lenne a legolcsóbb megoldás ha utána raksz egy routert, ez kb. ~3000 Ft. Azonban különféle programokkal is megoldható a wifi megosztása, és nem feltétlenül kell hozzá még egy wifi adapter, egy is ellátja a feladatot. De ehhez jó lenne tudni, hogy jelenleg pontosan milyen eszközök állnak a rendelkezésedre, mert így kicsit ködös ez az írás!
-
burtione
tag
hello! segitségeteket kérném. Van egy PC-m wifis nettel, a szolgáltató AP-ről jön a jel nemtom hány decibeles antennával stb...a kérdésem az lenne, hogy van egy laptopom is, ami túl messze van ahhoz hogy a szolgáltató AP-jére csatlakozzon, ezért az érdekelne, hogy hogy birnám legolcsóbban "netre" birni a laptopot?
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de gondolkodtam, hogy a PC-be raknék még egy wifi kártyát, amin keresztül megosztanám a netet a laptoppal...vagy ez igy hülyeség? ha igen akkor mi a megoldás? köszi előre is
-
Drótszamár
őstag
válasz Soma01 #29614 üzenetére
Igen probaltam. Felvittem a cuccot a routertol 2 meterre, ott is produkalta a jelenseget.
Kikapcsoltam a stream figyeleset, most allokepeket elemez a program. Egyelore nem halt le a halo, bar nem tudom igy erzekel e rendesen. Estig kiderul.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
Topikgazda
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Egy régebben már felvetett problémával kapcsolatban írok megint. Lenovo G580 notebook wifi kapcsolatával van valami gond, kissé lassú az adatátvitel. Linksys WRT-160N routerrel van megosztva a net, a sebesség pedig átlagosan 4-5Mbit/s környékén alakul, ritkán van hogy eléri a 15-20Mbit-et is. A gond biztosan a laptoppal van, mert ugyanezen a helyen másik laptop hozza az elvárt sebességet. Vettem már bele egy USB-s wifi adaptert, ami ugyancsak támogatja az n-es szabványt, 300Mbit/s-ig, de ezen is ugyanúgy lassú a kapcsoalt...
Valakinek van esetleg tippje? -
Soma01
veterán
válasz Drótszamár #29612 üzenetére
Szóval terhelésre kifexik a wifi-d.
Próbáltad csökkenteni a távolságot? Vagy valami módon növelni a térerőt? Pl. az emített, ingyenes megoldással? -
Drótszamár
őstag
válasz Soma01 #29601 üzenetére
Csináltam néhány tesztet. Úgy néz ki, hogy az mjpeg stream nyírja ki a wifit.
Próbáltam más csatornán, b/g módban, de egy idő után mindig letérdel, és amint lelövöm azonnal feléled
Mindegy hogy pc-n nézem, vagy a mozgás érzékelő szoftver nézi...
-
juhiati
aktív tag
válasz Dragon27 #29596 üzenetére
Erre gondoltam én is csak az a probléma hogy a két épület ami össze lenne kötve hálózatilag külön áramlekötésen megy tehát nem lehet megoldani. Mind1 akkor mard a kábelkrimplegetés 2. és 3. AP m eg a jó kis fúró. Köszi mindenkinek aki írt
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
jNk
senior tag
válasz czgabi76 #29605 üzenetére
Az épület magasságától és a konzolra szerelt antennák méretétől is függ a dolog. 80cm-es parabola antennát már nem erőltetném erre a konzolra, de egy 40es parabola/panel vagy egy bármekkora grid jól elvan rajta.
Esetleg egy telefon a boltnak és ők megmondják mit ajánlott még és mit már nem rakni rá. -
Drótszamár
őstag
válasz Soma01 #29601 üzenetére
Igen ez a helyzet. Sőt az elején még működik, pár perc után dugul be.
Visszahozom a lakásba a wifi-s pc-t kipróbálom úgy is.
A wifi be tud úgy dugulni mint sok feltöltésnél az ADSL? (Nem marad kapacitás az ACK-ra, és ez megöli a lefele ágat is?) Van itt is hasonló jelenség?
Bár mondjuk az 54 megás vonalat nem kéne lefektetnie egy 1 megás terhelésnek.Na mind1. Este közelebb hozom, és kiderül.
-
czgabi76
tag
Sziasztok!
Ha egy ilyet feltennék a lapos tetőre, és ha jönne egy nagy vihar mint PL:ami (március 15-én) volt akkor a tartót nem borítaná fel a rajta lévő eszközökkel?
Mennyire stabil,egy ilyen tartó nagy szeles viharoknál?A felhasználó nevem csak kitaláció!
-
Soma01
veterán
válasz Drótszamár #29600 üzenetére
A wifi kapcsolaton tudsz valamit javítani? Elhelyezés, irányított antenna... esetleg [link]
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
válasz Drótszamár #29600 üzenetére
Aha!
Tehát attól zavarodik meg. Ráadásul úgy, hogy ha az eszközön elindítod a mozgás figyelő szoftvert az egész wifire visszahat és úgymond tönkre teszi? Még a router wifijét is?Jaa.
Most elolvasom megint, mert összekavarodtam. Tehát a 2 eszköz van (a megfigyelő rendszer) 1. kamera 2. mozgásérzékelő? Ez 2 külön gépen? És mikor a 2-en indítod a szoftvert, akkor lesz kuka, de ha csak nézed, akkor jó. Tehát úgy tűnik, nem az adatfolyam a hibás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest