-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz
StSanya #27858 üzenetére
ezen eredetileg Toshiba driver volt, amit a géppel kaptam, csak elkezdődött ez az anomália.
láss csodát ma reggel megint tökéletes a speed :
ami még fura, hogy ez a TP-Link router folyamatosan olyat csinál, hogy ha több órát be van kapcsolva a laptop akkor sokszor van, hogy a wifi újra csatlakozik magától pedig a jel 100%-os.
kali: ok, megnézem. a routert nem én configoltam be, haver úgyhogy az admin felületbe még nem léptem be, a password-ot tudom, megnézem mit hogyan kell és akkor állítok csatornát. a régi driver-ben lehetett állítani csatornát is an én oldalamon a laptopon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest