- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Asustor NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gmail
- Router gondok
- Zyxel NAS326
- Hálózati / IP kamera
Aktív témák
-
supercow
őstag
Nincs egy rohadt bolt ebben a rohadt nagy városban, ahol raktáron tartanak wireless usb adaptereket normális áron, hihetetlen. Mondom oké, akkor megrendelem neten. www.pcland.hu, megrendelést feladtam tegnap délután. Azóta semmi visszajelzés, még egy rohadt emailt sem küldtek, hogy ''megkaptuk, de most nincs''. Ma sokadik telefonomra felveszik, mondom mi a bajom, erre: ''nincs raktáron, a nagykerben sincs, az importőrnél sincs, nem lehet tudni mikor érkezik''. NEM LEHET TUDNI. Oké, rendelés lemondva. Ide se jövök többet.
Hihetetlen felháborító. Tudom, hogy nem sokan keresnek ilyesmit de hát ne azt mondja már a boltos hogy nem lehet tudni. Ha ő nem, hát ki fogja megmondani?
Esetleg tudtok olyan boltot ahol tartanak raktáron? Nem nagykert, hanem kiskert ahol emberi áron lehet venni, és lehetőleg nem Buda végén, mert nem pesti vagyok, Pest északi része lenne farnkó
arrghhh fáradt gőz kiengedve.
UI: Tompo sikerült megtudni valamit?
Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest