-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
sziasztok ! költöztetném az outlookot, de az smtp jelszót nem tudom , hogy tudnám megjeleníteni? thx
-
Jarod1
veterán
válasz Vanekvanek #45869 üzenetére
lehet nem stabil az 5V az USB-n, Asztali gép v laptop?
-
Jarod1
veterán
válasz csoszrobert #44630 üzenetére
az ip cím kiosztás automata vagy manuális?
-
Jarod1
veterán
válasz szucs.miki #44628 üzenetére
bootolj cd, ről és ramtesztet indítsd el,
-
Jarod1
veterán
miért van az hogy elindul a utorrent és a ffox baromira lelassul, még akkor is ha nem töltök semmit, csak fut a torrent progi.
-
Jarod1
veterán
miért van az hogy msconfigban állítanám az automataa indítást és kiírja hogy nem vagyok rendszergazdai jogosultsággal rendelkező, igy nem tudom változtatni, pedig az vagyok csak az az egy fiók van a gépben.ötlete valakinek?
-
Jarod1
veterán
win könyyvtárat hogy tudnám csökkenteni? mert 6 gigára hízott...
-
Jarod1
veterán
ma bekapcsoltam a gépet, l(aptop acer2410) Xp van rajta, és egszerüen nincs also sáv a win gombal sem jön elö a menü, wifi nem kapsolhato, valakinek valami ötlete mi lehet ez?
-
Jarod1
veterán
Üdv! Box.com os felhőszolgátatás fritést ajánlott fel, leokéztam de a végén kiírta hogy nincs fent a framework 2.0 így nem tudja telepíteni, próbáltam a 2,0 ás keretrendszert telepíteni de nem engedi,( 3.5 ös és 4.0 ás már régrn fent van) van valakinek ötlete hogy tudnám telepíteni?
-
Jarod1
veterán
Hali Frissítéseknél, Net keretrendszer 1 v és a 3.5 ös verzióhoz töltené le a szükséges dolgokat de a végén azt írja nem tudja telepíteni, lehet ez valahogy javítani?
-
Jarod1
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #40455 üzenetére
kösz Fire/SOUL/CD
-
Jarod1
veterán
Üdv! Nero 7 et akarnám eltávolítani de valami Nero.msi filet keres az uninstallhoz ami nincs, hogy tudnám eltávolítani???
-
Jarod1
veterán
Sziasztok , nyomtató megosztást próbáltam beállítani és kiderült :aservices.msc nem indul
hogy lehet ezt helyrerakni? -
Jarod1
veterán
a következő gondom van, 1 file-t szeretnék törölni amit nem rég szedtem le, valami dowloadmanager, szóval amikorr törölném azt írja védett fille, törlés rendszergazdaként, (felhasználónév, jelszó) csakhogy én rendszergazda fiókban vagyok és nincs jelszó megadva sem...
-
Jarod1
veterán
xp sp3 as laptopon van, és az alábbi gond jelentkezett első rebdszerindításkor wifin nem megy a net , a routerhez csatlakozik a gép mert 1 led jelzi de semmi netkapcsolat, se firefox se ie és semmi ami kapcsolódna a netre, viszont amikor újraindítom akkor már megy, Ötlet valakinek mi lehet ez? Adv Sys care van és f secure
-
Jarod1
veterán
Hali
Ezt a parancsot akarom 1 bat file tenni:
taskkill /im swoff.exeMit kell elé írni hogy végrehajtsa a parancsot?
-
Jarod1
veterán
Van valami program ami ben megadott programokat lő ki a task managerben 1 gombnyomásra? 1 gépen bentragadnak programok és ezeket egyenként kell kilőni.
-
Jarod1
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #37846 üzenetére
Kösz szépen! Sikerült
-
Jarod1
veterán
erre valaki tud valami megoldást?
-
Jarod1
veterán
Sziasztok erre a problémára tud valaki megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
tudtok ajánlani valami progit a tálca óra megváltoztatására? atomic alarm clock kilőve ..
-
Jarod1
veterán
tudtok ajánlani valami progit a tálca óra skinelésére? atomic alarm clock kilőve...
-
Jarod1
veterán
Hali, NET 1.1 Framework öt lehet törölni a programokból vagy szüksége van az xp nek rá
Ha jó látom már a 4 es verzió is fel van rakva.. -
Jarod1
veterán
Sziasztok, próbálok témát változtatni az Xp-n de nem változik az ablak keret színe, starmenü is szürke marad, Valami ötlet mi lehet ez????
-
Jarod1
veterán
Hali, tudok úgy nyomtatni hogy van 1 asztali gép nyomtatóval és laptomon csatlakozom a nethez wifivel, tudok nyomtatni a laptopról????
-
Jarod1
veterán
tudja valaki hogy lehet megcsinálni hogy amikor beteszem a pendrive-ot akkor a tálcán is elinduljon a portable progi start menü-je
-
Jarod1
veterán
tud valaki olyan progit amivel az outlook jelszavát tudom megnézni,
1 ismerősnek az outlook elkezdte kérni és 4 éve csinálta és nem tudja..thanx
-
Jarod1
veterán
Sziasztok Van 1 Külső winyóm USB-s amit ha lehúzok akkor kékhalál jön elő, mitől lehet ez?
-
Jarod1
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #34114 üzenetére
kössz,
-
Jarod1
veterán
hogy tudom megcsinálni hogy az Xp alatt ne jelenjen meg a pajzs, a windows biztonsági központ
-
Jarod1
veterán
Hali, mitől lehet az hogy beállítom 1 időzítő programmmal hogy hibernálja magát 1 óra múlva a laptop és mikor hazajövök akkor az a kép fogad hogy felkészülés a hibernálásra, szóval nem hibernálódik.. win xp sp3 van fent.
-
Jarod1
veterán
üdv: van 1 usb-s winyó, eddig amikor rádugtam K: meghajtónak nevezte el, tegnap rátettem 1 pendriveot és ezek után a winyót M: nek nevezi, hogy tudom rávenni hogy újra K: nak nevezze,( torrent elérési utvonala az usb winyón) ?
-
Jarod1
veterán
válasz pukkancska #33797 üzenetére
nekem az összes többis iskiírja már, telpítettem 1 új témát és mostmár jó, a többi téma is látszik a megjelenítési menüben..
-
Jarod1
veterán
válasz pukkancska #33794 üzenetére
annyit még sikerült kiderítenem hogy ha megjelenítést fület megnézem az üresen van
csak ha átállítom win xp stílusra akkor csinálja a keretet más színre... -
Jarod1
veterán
válasz pukkancska #33794 üzenetére
megcsináltam ezeket , semmi változás, amikor témát akarok váltani ott eddig mindig mutatta a hátteret meg 1 ablakot hogy milyen színű lesz a keret, most csak a hátteret mutatja...
-
Jarod1
veterán
Hali , Témát akartam volna váltani de mindegyik témának szürke a keret színe pedig mindegyiknek másnak kell lenni , tudja valaki mitől lehet az?
-
Jarod1
veterán
Hali , Témát akartam volna váltani de mindegyik témának szürke a keret színe pedig mindegyiknek másnak kell lenni , tudja valaki mitől lehet az?
-
Jarod1
veterán
megnőtt a windows könyvtár mérete 3 gigásra hogy tudom csökkenteni a méretét? törléssel rendszerösszeomlás nélkül?
-
Jarod1
veterán
válasz PowerBuldog #33703 üzenetére
akkor tuti vírus, ne csak avastot futtasatok hanem kémprogi keresőt is..
-
Jarod1
veterán
válasz PowerBuldog #33697 üzenetére
víruskereső van a gépen?, mert nekem mikor anno ugyanez a szindróma volt,
blokkolta a wifi netkapcsolatom, -
Jarod1
veterán
programok telepítése és törlése indításánál ezt írja ki
tud valaki valami megoldást rá?
-
Jarod1
veterán
hibernálás után lockolt xp fogad hogy lehet megcsinálni hogy ne lockoljon le?
-
Jarod1
veterán
erre valaki tud valami okosságot?
-
Jarod1
veterán
sziasztok, mitől lehet az a helyzet hogy nem működik a drag and drop funkció
szóval 1 filet nem tudok áthúzni 1 másik ablakba -
Jarod1
veterán
tud valaki hangsémákat? xpre
-
Jarod1
veterán
Hali hogy tudnám a rendszervisszaállítási pont ot aktiválni?
-
Jarod1
veterán
sziasztok a win indításkor egy értelmetlen file keres, automatikus indítások közt nincs benne
hogy tudnám megoldani hogy kivegyem és ne keresse az xp.? -
Jarod1
veterán
3 gigás lett a windows könyvtár, hogy tudom a méretét csökkenteni, mi az amit törölhetek rendszerösszeomlás nélkül??
előre is kösz. -
Jarod1
veterán
Hali A laptopomon 3 gigára nőt a win könyvtár, mivel tudom pucolni?
-
Jarod1
veterán
az uj 1.74 myphoneexplorert es verziót próbáltam letölteni de Nod32 vírusjelzett, másnak is van gondja vele?
-
Jarod1
veterán
válasz Steelmanus #27533 üzenetére
kösz, már fent van xerencsére.sikerált
-
Jarod1
veterán
Hali Hogy tudom az asztal ikonjain lévő nyilat eltüntetni vagy kisebbé tenni?
-
Jarod1
veterán
hali van 1 vendég fiókom xp nél azt a fater használja, de kellene instalálni 1 desktop side bar progit, ezt hogy tudom megcsinálni( rendszergazdai jogokat kéne ideiglenesen adni)
-
Jarod1
veterán
Mediplayerben ohgy lehet beállítani hogy megjegyezze amit előzőleg játszott le?
-
Jarod1
veterán
Hali!
az a gondom hogy a firefox és torrent nem működik egyszerre
Van egy régebbi ghost mentésem, és abból ki tudom menteni a registryt, okoz ez vmi gondot a betöltöm a lementett reg-et
a mostani xp-be? -
Jarod1
veterán
"Sziasztok, xp sp3 at próbálnám telepíteni de kb a felénél kiírja hozzáférés megtagadva, és megáll, rendszergazdai fiókban vagyok. Van valakinek ötlete mi lehet ez?"
ezt tudtam kihámozni ötlete vkinek?
#E065 A(z) c:\ae24cfb85e9e232f36f69a626d4c28\i386\update\update.inf Product.Add.Reg szakaszában található AddReg feldolgozása nem sikerült: Hibakód: 5: A hozzáférés megtagadva.
#E064 A(z) c:\ae24cfb85e9e232f36f69a626d4c28\i386\update\update.inf ProductInstall.GlobalRegistryChanges.ReInstall telepítési szakaszának feldolgozása nem sikerült: Hibakód: 5: A hozzáférés megtagadva.
#E008 A(z) HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\BITS\\DependOnGroup rendszerleíró kulcs beállítása
#E033 Hibakód: 5: A hozzáférés megtagadva.
#E065 A(z) c:\ae24cfb85e9e232f36f69a626d4c28\i386\update\update.inf Product.Add.Reg szakaszában található AddReg feldolgozása nem sikerült: Hibakód: 5: A hozzáférés megtagadva.
#E064 A(z) c:\ae24cfb85e9e232f36f69a626d4c28\i386\update\update.inf ProductInstall.GlobalRegistryChanges.ReInstall telepítési szakaszának feldolgozása nem sikerült: Hibakód: 5: A hozzáférés megtagadva.[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
Sziasztok, xp sp3 at próbálnám telepíteni de kb a felénél kiírja hozzáférés megtagadva, és megáll, rendszergazdai fiókban vagyok. Van valakinek ötlete mi lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini-ITX
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 10
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest