- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssolitude
őstag
válasz Sir Pocok #4496 üzenetére
Én valami megjelenítésbeli problémára gyanakszom. Ez lehet hardveres hiba, de lehet egy nem megfelelő vagy hiányzó driver.
Kapcsold ki az automatikus újraindítást, ha kékhalál van, akkor jegyezd fel mire hivatkozik.Szerk: hardver nem lett bolygatva?
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
qestion
aktív tag
sos telepíteném az xp-t, egy serial-t tudnátok küldeni priviben, a fck..-on kívül?
a pálya
-
Sir Pocok
őstag
A következő problémám lenne, de nem tudom, hogy jó helyre írom-e be:
Adott egy irodai célokra használt gép:
Amd X2 3600+
Asus M2V-MX alaplap (VIA K9M890 integrált deltachrome)
1GB ddr2 800 ramMinden rendben volt vele, de amióta újra raktam az XP-t a következő érdekes dolgot műveli:
Az üdvözlő képernyő után a tálca visszavált klasszikus nézetre (szürke lesz), start menü megynyílik és a gép újra indul. Nos ezt a hibát nem mindig produkálja, minden második vagy harmadik indításra.
Az event viewer efs 6001 error-t jelez.
A windows sp2-es, a driverek a legfrissebbek.
Kérdésem mi lehet az ok?
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Immy
őstag
honnan lehet letölteni hungarian mui pack-ot xp-re? vagy csak a magyarítás a vistások kiváltsága?
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
fiATHaLON
őstag
Hogyan tudom XP alatt a 3-3.5G memóriát láttatni?
Az alapvető dolgokat már végigpróbáltam (biosban beállítva, boot.ini-ben a /3GB kapcsoló
ott van...)
Van-e valami egyéb, amit még meg lehet küldeni (Vistán kívül ), hogy lássa? -
ALI_G
veterán
SP2-ben szeretnék eltávolítani COM portot, de nem jelenik meg az eszközkezelő/COM portban az amit el akarok távolítani, amikor meg egy msáiknak akarom azt a COM értéket adni, kiírja, hogy használt.
hogy tudom eltávolítani ha nem látom? -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném elkérni valakitől a KB896256-v4 -es javítás magyar fájlját. Valahogy így néz ki: WindowsXP-KB896256-v4-x86-HUN.exe .
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Zebu
addikt
Nah igen, ez megoldás lenne, csak helyileg kell valahogy megoldani, mert a DC-t már nem a mi csapatunk menedzseli a DC mahináló team pedig nem hajlandó ezt megcsinálni pont azért, hogy az új névkonvencióra akarják az embereket erőszakolni, csak mivel van a reportingon kb 3000 excel sheet amibe össze-vissza linkeltek, így várhatóan akkor eléggé fognák a fejüket az emberkék, meg nem is csinálhatjuk meg a dolgot, csakis zökkenőmentesen
De fogalmam sincs, hogy a share miért nem látszik.... próbáld ki nálad megy-e!
Tök nem vágom....miért nem látja a share-eket. Böngésztem a logot is hátha látok valamit, de semmi. Szóval van egy kis tanácstalanság.
A másik, hogy a helyi groupokat a régi szerverről ki kellene exportálni úgy, hogy a SID-ek is megmaradjanak az új szerverre, ugyanis a SAN-on levő összes jogosultság megmaradjon.... ha mindent hozzá kell adni újra és a groupokat újra benest-elni, nah az brutál lenne. Ezt is ki kellene kerülni valamilyen módon.
Már arra is gondoltunk, hogy a régi szervert leghostolni és felhúzni az új vasra Csakhát ezzel az a baj, hogy NT4-ről lett migrálva és nem kellene a sok szutykot meghagyni.
Nah izé, bár ez már annyira nem illik az xp-s totyikba!
-
zsoi
senior tag
ilyen csúnya dolog jut az eszembe:
- újszerverbe beraksz egy hálókártyát
- a tartományvezérlőn rendelsz egy szabad ip-t a mac címéhez (DHCP)
- ezt az ip-t megadot fixnek az újszerveren,
- a tartományvezérlőn létrehozol egy alias-t (DNS): régiszervernév új_hálókártya_ip_cime
- kliens host: kitörlöd a beírt sort, +reboot
- tesztbiztos van 1xrűbb megoldás de sajnos csak ez villan be...
A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
Zebu
addikt
Azért kell a régi név, mert elég sokan készítettek különböző excel és word doksikat ahol össze-vissza linkelnek egymásba UNC névben keresztül és hatalmas munka lenne mindet kijavítani.
IP címmel jó a share, sőt a valós nevével is, viszont a régi névvel ami már fizikailag nem létezik, azzal már nem jó. Igen az új szerver is member, tagja a domain-nek.
Valójában, hogy milyen fix ip-t kap az tökmindegy az UNC kell.....
-
zsoi
senior tag
csak egy kérdés: ha már nincs hálóban, akkor a régi ip-t nem adhatod az új szervernek?
(az új szerver is member?)//nem tudom miért van az az érzésem hogy a névfeloldási hiba miatt csúszik az egész..
próba: UNC_név/megosztás név helyett, IP_cím/megosztás esetén mit csinál.A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
Zebu
addikt
Kliens host azért lett így belőve, mert az új szerverről szedi le a beállításokat ahol a régi szerverhez hozzárendeli a régi nevet az új iphez.
ARP-nél az IP címet egy helyre rendeli, egy mac addresshez. Igazából ez érthető is, mert lmhost egy virtuális megoldásnak tűnik.
nslookup-nál: Non-existent domain üzenetet dob.
Nem igazán értem, mert mondom a ping az jó és a remote desktop is, csak a share access-szel van baj...
Más megoldást nem ismerek több név egy IP címhez rendelésére....
Registryben azt módosítottam, amit az lmhosts.sam-ban kér. Megoszotottam az új szerveren egy meghajtót everyone red access-szel, és onnan szippantja be az lmhosts filet.
A régi szerver név amit tesztelek már nincs a hálón. A régi egy sima szerver egy w2k3-mal
-
zsoi
senior tag
elvileg elsőnek a saját host file karmolja fel, ha nincs benne az info akkor küld névfeloldásra kérést.
kliens oldalon: nslookup regiszervernev
erre melyik ip-t adja vissza a régi vagy az új szerverét?
arp -a mit mond? (mac-ip szinkronban/jól van?)lehet hogy én vagyok fáradt...de a kliens hostban nem olyannak kellene lennie, hogy:
10.10.10.1 regiservernev
?
hiszen egy új iphez rendeled a réginevet (UNC). ekkor a kliens már kapásból az új ip-re kellene hogy hivatkozzon.
- mit módosítottál a registryben?//nem lehet a régi szervert "leválasztani" még a hálóról? ez milyen szerver? (a régi) síma, member?
itt is fut proliant. (1 ml310, 2db ml350gr/ml350g4p)
Balinov: igen, fdisk,2. opció (aktív partíció beállítása. itt elvileg egy A betűt kell látnod a partíció előtt -amelyet aktívnak akarsz-. ha nem aktív itt be is állíthatod. aztán reboot)
-
Balinov
titán
fdisk? én nem legyalulni,lementeni akarom a régi oprendszer alól a dolgokat.
bootini-t sajnos nem tudok másolni,melóhelyen vagyok,a gép meg otthon.10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Zebu
addikt
Jajj bocs átszaladtam felette.
Na az a lényeg, hogy át kell rántani a vasat, mert kicsit döglödik (egy régi proliant server)
Az új már készen áll, rajta van az oprendszer meg minden, új neve lesz, mert sajna új névkonvenciót kell pluszban bevezetni. Van egy hatalmas domainünk, de a secondary DNS bejegyzés sajna nem kerülhet szóba... most nem részletezem miért...
Ami miatt az egész szopás indul, hogy nagyon sok doksi van a hálón ami UNC néven keresztül a régi szerver névre hivatkozik. Erre találtuk ki az LMHOSTS megoldást. Bejegyeztem az új file server IP címét a régi névhez is. Az IP címet megkapja az új is láthatóan. pingelni tudom, remote desktoppal rá tudok menni. Ha viszont a server share-ekre tallózom, akkor az eredeti néven megjelenik a share, a fantázianév mellett nem, holott a pingre megkapja az ip-t és a remote desktop is megy frankón. A share amit el próbálok érni egy everyone red access-t kapott. Muszáj volt ugyanis központi LMHOSTS menedzsmentet akartam
LMHOSTS-ból kettőt csináltam.
egy a kliensre:
[I]10.10.10.1 ujfileserver #PRE
#BEGIN_ALTERNATE
I#NCLUDE \\ujfileserver\network\lmhosts
#END_ALTERNATE[/I]Egy a szerveren:
10.10.10.1 regifileserver #PRE
10.10.10.213 domainkontroller #PRE #DOMOMAIN
10.10.10.100 domainbackup #PRE #DOMOMAIN
10.10.10.213 "DOMAIN \0x1b" #PREregistryben is átírtam amit kell.
Mit gondolsz?
-
zsoi
senior tag
válasz Balinov #4472 üzenetére
fdisk
én a "jól bevált" dos/win98 boot floppyval szoktam. (vagy pqmagic 8 ami jelen esetben tárgytalan, vagyi nem egészen ha van 2db-os pqmagic boot floppy készleted)+ másold már be ide légyszives a boot.ini tartalmát -+ mikori a file dátuma?
-
Balinov
titán
igen,próbáltam lehúzott sata vinyóval is,ugyanaz a tünet.
azt,hogy a patrició aktív,azt hogy tudom eldönteni? Hirtelen fogalomzavarban kezdek szenvedni. a javítókonzolban a bootcfg-t nem próbáltam.10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
üdv,adott 1gép,1 pata ill. egy sata2-es hdd. korábban 160-as pata wd-n rendszer,2patríció,xp sp2hun.erről kellene egykét dolgot működő xp alól elmenteni (sima átmásolom a fájlt nem ok,azt próbáltam). elkövettem egy baklövést,hogy egyből 200-as sata2 be,post után bootmanager,kiválaszt és arra telepítettem a rendszert. BIOS-ból hdd prioritásnál a 160PATA-t választva a system mappára hivatkozva sem csökkentett módban,sem normálban nem indul a windows. IDE és SATA vezérlő az a chipset (AMD SB600) natív, xp telepítő csak IDE módban látja a satás vinyót (RAID ill. OCHI(achi??) opciók vannak még a disableden kívül).Amit próbáltam: standalone 160as patás,javítókonzol->fixboot,eredménytelen,chkdsk,fixboot szintén. Mit lehetne csinálni?
Hálistennek nem életbevágóan fontos cuccokat kellene működő régi xp alól kimenteni,de azért jó lenne frappánsan,elegánsan megoldan,persze ha lehet.Köszi
balinov10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
zsoi
senior tag
+követem magam, NEKED VAN IGAZAD.
AJÁNLOM_ezen_témával_kapcsolatban pld. 50.cikk/bejegyzésA PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
zsoi
senior tag
ha jól értem a "tartalék-átmeneti" gépen (ez lenne a régi helyett) már létrevannak hozva a megosztások meg minden. jogokat megadtad?
Authentikáció hogyan történik?
ha rátallózól erre a gépre egy kilensről mi a reakció?A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
ludus
aktív tag
sziasztok!
nem tudom találkozott e már valaki azzal a problémával hogy a xp-m időről időre elfelejti a képernyőtaulajdonságoknál beállított témát. konkrétan arról van szó hogy indulásnál hol betölti, hol meg nem a "Windows XP" nevű témát. ha nem tölti be akkor nem is tudom beállítani mert csak a klasszikus beállításokat endedi... aztán egyszercsak engedi...
nem értem... -
zsoi
senior tag
- csökkentett módban/vga módban sem jön fel
- másik vga-val? (vlmi PCI jó lenne)
A leírás lényege:
- boot, F8: legutolsó helyes konfiguráció használata
ha ez nem megy:
- boot XP teleepítő cd, javítás->konzolba mégy és kiadod ezt a parancsot:
enable vgasave SERVICE_SYSTEM_STARTaya: XP 64bit. Volt erről egy részletes fórum-leírás valahol ha nagyon kell megkereshetem...
mitore: raid vezérlő, RAID 1. 2 forrás winyó esetén további 2 kell cél winyónak
keszegduda: első lépésben winyó ki, be egy másik gépbe, és onnan (másik windows) alól viruskeresés
-
keszegduda
őstag
Mostanában igen lassú lett a gépem, arra gondoltam elsősorban, hogy tele van rendesen a gép alapból, nem ártana neki egy töredezés-mentesítés. Megcsináltam, aztán véletlen figyelmes lettem a feladatkezelőben arra, hogy a procim folyamatson csutkán megy, megállás nélkül az egyik. (2 magos)
Ez mitől lehet? Rengeteg vírus van a gépemen, de honnan kerültek rá? Egy vírusírtó sem látja, sőt el sem lehet őket indítani..."hibát észlelt ezért leáll"
Minenféle ablakok jelennek meg IP címekkel stb..
Már van fönt minden írtó és folyamatosan 50%-on megy a dual proci. 1magos lenne rég kifeküdt volna a gép. A filmek szaggtnak, rengeteg hiba XP betöltéskor, a tálcára nem is tölt be sok mindent szokásos dumával...hibát észlet...stb.
Mit lehet csinálni a formaton kívül?
Köszi előre is! -
Zebu
addikt
Szevasztok!
Inkább itt teszem fel a kérdést. Hálón van egy rakás gép és éppen leállítani készülünk az egyik szervert. Közben azért a nevét még használnánk, hogy az átállás gördülékenyebben menjen.
Megcsináltam az LMHOSTS file-t megy is frankón, ledobáltam a kliensekre, viszont a kamu alias néven szereplő gépről semmiféle share-t nem érek el. Pingelni tudom, rá tudok lépni remote desktoppal csak a share-ek nem látszanak. Van valakinek ötlete?
-
mitore
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy egy új gépnél tükrözzem az egyik vinyó tartalmát a másikra XP rendszerrel együtt, illetve csak egy adattárolásra szolgáló vigyót egy megint másikra. Mi kell hozzá, meg egyáltalán hogyen kell nekifogni, mert még nem csináltam ilyet? Mit kell beállítani, milyen eszközök kellenek.
Köszi
-
aya
addikt
Szisztok xp alatt ténylegesen kihasznált a 3 gb ram?
Most vettem plusz ramot a gépembe, és az a problémám vele hogy a boot iniben beállitottam a /3GB bejegyzést de újrainditásnál tiltotta a videokarit (code 10) szerintem a karim lévö 256mb ram miatt mert azzal már 3gb + 256mb lett volt a gépben.
Ha visszavettem a bejegyzést akkor klappol minden.
Valami más megoldás van kihasználjam a 3072mb ramot?悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Csedit
aktív tag
-
Csedit
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm, letiltotta a gépén a vgasaveként felismert videokártyját. Ettől kezdve csak fekete képernyője van. Hogyan tudná újra engedélyezni? Csökkentett módban sincs képe..... -
Levi123
senior tag
valaki megdobhatna priviben egy xp prof telepitővel..
Levi
-
fulcrum
tag
Sziasztok
Van egy intel BLKD201GLYL mini-itx alaplap ráintegrált celeronnal 215 cpu-val. Szerintetek ezen türhető sebességgel elmegy az XP? Nem kell másra, csakhogy marha hangtalanul működjön, netezésre, zenelejátszásra, és nem akarom bővítgetni utólag.
Linux for human beings
-
kutga
nagyúr
Üdv!
Tudtok ajánlani valami jófajta ingyenes SMTP szerver progit, amit fel tudok rakni a számítógépre hogy kezelje a kimenő leveleim? Sajnos a hálózati beállítás nem működik, felraktam egy Advanced Smtp Server nevezetű programot, amivel tudok levelet küldeni, de az fizetősnek tűnik, bár ameddig nem lesz egyéb megoldás ez is megteszi.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Immy
őstag
honnan lehet letölteni hungarian mui pack-ot xp-re? vagy csak a magyarítás a vistások kiváltsága?
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
kutga
nagyúr
Akkor most kicsit más...be lehet állítani azt, hogy winbe bejelentkezésnél az outlook automatán elinduljon? Sokat böngésztem a beállításait, de ilyen lehetőséget nem találtam.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Otthoni számítógépemet használom a munkahelyemen, WinXP professional van rajt. Arra keresek megoldást windowsban vagy valamilyen programot, amivel meg tudom oldani, hogy ha felállok a géptől (kimegyek egy kávéra, stb...) akkor le tudjam zárni a gépet. Az előző munkahelyemen Ctrl-Alt-Delete kombináció megnyomásával lehetett lockolni a számítógépet, amit azután csak jelszóval lehetett újra használatba venni, de úgy, hogy közben a programjaik futottak a háttérben, vagyis a munkát onnan tudtam folytatni, ahol abbahagytam.
Az előző helyemen is XP volt feltelepítve a gépekre, de az nem a sajátom volt, arra nem én raktam fel a rendszert.
-
qwertly
addikt
Sziasztok van egy mappám és nem tudom törölni még csökkentett módba sem ,van valamilyen progi ami izomból le töri?Vagy legalább megmuttaja hogy miért nem tudom törölni?Köszi
-
rup1u5
nagyúr
hogy lehet az állandóan felbukkanó és nagyon idegesítő buborékokat a jobb alsó sarokban kikapcsolni?
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Fred23
nagyúr
Meg lehet oldani valahogy registry-buherálással,hogy a megjelenítés beállításainál a színminőségnél ne csak 16 és 32 bit legyen választható,hanem 22 is ? Ha igen,hogyan ?
-
Vicoo
senior tag
Hello mindenki!
Remélem van megoldás a problémámra:Van egy Samsung 160GB SATA2 HDD a gépemben,3 felé partícionálva,XP SP2 van rajta.Beszereltem egy WD 6GB PATA HDD-t amire Ubuntu Linuxot telepítettem.Ha elindítom az XP-t akkor a legtöbb startup progim hibát jelez és leáll,illetve a WiFi sem működik[ ].A Win szépen feltelepíti(szépen:akad...; kb. 30perc) és használatra kész (szerinte) de leállítani nem lehet a gépet rendesen,mert a kijelentkezésnél megáll és nem csinál semmit.Emiatt minden bekapcsoláskor ismeretlen eszközként újra fel kell telepíteni...Mit tegyek? Előre is -
kraftxld
félisten
Vezérlőpult, energiagazdálkodási lehetőségek.
Ha nagyon zavar a külön betűjel, akkor csatold be egy üres nfts mappába a meghajtót, és töröld a betűjelét. Mert ha csak úgy törlöd akkor nem tudja majd a rendszer oda pakolni a swap file-t.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Két gyors kérdésem lenne.
Az első...hol találom XP-ben a hibernálási lehetőség beállításait?
A másik...TweakUI-val kiszedtem a Sajátgép listájából egy felesleges meghajtót (nem felesleges, mert 2 gigás partíció lévén azon van a swapfile, a sajátgépből szépen el is tűnt, de Total Commander még mindig látja. A kérdés az lenne, hogy onnan hogyan lehetne eltüntetni?'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Sdi
addikt
válasz Levi123 #4422 üzenetére
Akkor valóban próbáld meg másik lemezzel, hátha. Azt tudod, hogy a legáll lemezről magadnak készíthetsz biztonsági másolatot ? A másik géppel ezt meg is tehetnéd, hátha az írott lemezt jobban szertné a drive.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
-
Levi123
senior tag
de semmi sérülés nincs rajta, még egy karc se..
Na mindegy majd szerzek valahonnan egy telepitőt.Levi
-
Sdi
addikt
válasz Levi123 #4411 üzenetére
Próbáld meg, hogy a lemez tartalmát másold ki valahová a vinyóra / pl. TC-vel /, ha ez sikerül tökéletesen, akkor nem a lemezben van a hiba. Ha esetleg eközben is hibát dob, akkor lehet a lemez vagy a meghajtó problémája is.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Levi123
senior tag
Helló!
Valaki tudna nekem segiteni?
Ma összeomlott a rendszerem (xp) mondom újratelepítem, ment is minden szépen formáztam a c meghajtót, majd a telepitő fájlokat másolnál megáll a tudomány kb 20 %-nál.
Kiirja, hogy az akármicsoda.valami fájlt nem lehet másolni...
Hiába próbálom újra nem megy. A cd tiszta nem szennyezett, ja és tisztaszoftver programban van vásárolva. Már többször ujratettem a gépet erről a cd-ről.
Próbáltam többször lefuttatni a telepitést de mindig megáll. Ja és ha a kihagyást választom azaz azt az egy fájlt amit nem tud másolni kihagyom akkor nem soká megint nem másolható fájlt talál..Tipp ??
Levi
-
Druss
aktív tag
válasz Avalon2007 #4381 üzenetére
Hello!
Nálam a time.kfki.hu van beállítva kiszolgálónak és működik.
Próbáld ki."A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
Atomgeszi
nagyúr
Heló guruk! Kéne egykis segítség!
Most telepítem a windowst, de van egy kis probléma: Telepítő formáz...Telepítő fájlokat másol...Újrainditás...Majd ezután Boot from CD kiírja hogy a Telepítő Hardvererőforrások vagy minek vizsgálata, majd újra előjön a kék ablak, és megin felakarja rakni az XP-tMit csináljak?
Köszi előre isEladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Bullet_
tag
válasz martonx #4404 üzenetére
[link]
ez az egy driver van a gépem hivatalos oldalán, és mivel minden notihoz külön lehet letölteni a cuccost, kétlem h. eltévedtem volna. Ezt lehet egyedül letölteni, és bele is raktam. Északit délit mindent ami csak benne volt.
Nlite-nál pedig a driver hozzáadásánál adtam meg az ini fájlokat. -
Larry303
addikt
nem igazán ebbe a topicba való, de ha vki mégis...
[link]https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
martonx
veterán
válasz Bullet_ #4402 üzenetére
Nlite-nál a driverekhez beteszed a szükséges drivert, készítesz egy képfájlt, amit kiírsz lemezre. Az már más kérdés, hogy a megfelelő drivert tetted-e bele, és jól tetted-e bele.
Aztán szépen felinstallálod a windowst, mintha bármelyik PATA-s vinyóra csinálnád ugyanezt.
Én kérek elnézést!
-
Bullet_
tag
"Ha már beleintegráltad Nlite-vel a sata drivert akkor nem kell F6-olni az elején." akkor meg az utóbbi lép érvénybe, megkédezi h. van-e külön driver, aztán nem talál semmit.
"milyen lapkakészlet? intel IC7?"
intel 965 -
lúzer
veterán
válasz Bullet_ #4395 üzenetére
milyen lapkakészlet? intel IC7?
Innen letöltheted, ez tuti jó akkorMO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest