-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi123
senior tag
Sziasztok!
Valakinek nincs ötlete, hogyan lehet eltávolítani az OSL2000 (tm) 9.26 Platinum edition nevű boot manager programot, hogy a gép indításánál ne dobja be a bios-nál a kis ablakot ahol op.rendszert kell választani?Egyébként csak 1 oprendszer az xp van rajta, de régebben próbálkoztam usb-s bootolással és akkor varázsoltam valahogy rá :SS
Próbáltam már az elemet kivenni az alaplapból, de az sem segített, visszaállítja ugyanarra a beállításra (dual bios alaplap miatt?) és csak a rendszeridő állítódik el.
Ha valakinek van ötlete, vagy tanácsa, hogy hová forduljak azt szívesen venném!
Köszönöm!
-
Levi123
senior tag
válasz
InfiniteReality #41199 üzenetére
Köszi a tippet, én is ezt sejtettem... inkább maradok a HDD mellett.
-
Levi123
senior tag
Sziasztok!
Gyors kérdés:
XP-t fel lehet telepíteni CF kártyára?
Régi gépbe tennék egy IDE-CF átalakítót, abba egy CF kártyát.Működne a windows xp? Elég a sebessége a CF kártyának? Nem nagyon értek ehhez,
csak most szerezném be a kártyát, meg az adaptert és ha nem működik, akkor nem veszem meg.Köszi a választ!
Üdv
-
Levi123
senior tag
Nem tudja valaki, hogyan lehet egy xp cd tartalmát cd, dvd képfájlá alakítani majd azt dvd-re írni?
Köszi
-
Levi123
senior tag
valaki megdobhatna priviben egy xp prof telepitővel..
-
Levi123
senior tag
de semmi sérülés nincs rajta, még egy karc se..
Na mindegy majd szerzek valahonnan egy telepitőt. -
Levi123
senior tag
Helló!
Valaki tudna nekem segiteni?
Ma összeomlott a rendszerem (xp) mondom újratelepítem, ment is minden szépen formáztam a c meghajtót, majd a telepitő fájlokat másolnál megáll a tudomány kb 20 %-nál.
Kiirja, hogy az akármicsoda.valami fájlt nem lehet másolni...
Hiába próbálom újra nem megy. A cd tiszta nem szennyezett, ja és tisztaszoftver programban van vásárolva. Már többször ujratettem a gépet erről a cd-ről.
Próbáltam többször lefuttatni a telepitést de mindig megáll. Ja és ha a kihagyást választom azaz azt az egy fájlt amit nem tud másolni kihagyom akkor nem soká megint nem másolható fájlt talál..Tipp ??
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest