- Tomato firmware
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SQL kérdések
- Facebook és Messenger
- Milyen program, ami...?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok.
Egy elég fura kérdésem lenne. Egy ismerősöm megkért, hogy segítsek neki. A férje állandóan a gépet cseszteti, nemhogy őt. Szeretne valahogy a windows-on egy sérülést okozni, hogy legalább egy pár napig ne legyen, amíg valaki nem telepíti újra a gépet, mert Ő úgy sem tudja. Én mikor ott voltam, titokban mindig a system32 mappábol törölgettem ki pár fájlt, de most már többször is, már alig van bent valami, de még mindig működik az a piszok. Mit kell törölni belőle? Valami olyan fájl kellene, ami akkor nem áll le egyszerre, nehogy feltünjön neki, hogy mi voltunk, hanem olyan , ami újraindításnán hal le. Valami indító fájl. Biztos, hogy van valami ilyen, mert egy másik ismerősöm meg egyszer törölt valamit véletlenül, és indításnál kiírta, hogy ez és ez a a fájl sérült, és nem tud indulni a windows.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Tomato firmware
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.