Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz073
tag
Sziasztok.
Virtual drive -ra van már valami megoldás ???
Egyébként már kint van a Corporate verzio is -
max-pain
senior tag
Egyreszt az XP beepitett tuzfala nem olyan rossz, masreszt Bővebben: link
-
moonman
titán
-
Valakinek sikerült már a 64 bites xpvel megetetni egy HP Laserjet 1000-es nyomtatót?
-
Kobe
veterán
az érdekelne hogy hálókarik esetében milyen a driver felhozatal mostanában ? az rc 2 idején még nem találtam a karimhoz, se alaplapihoz se külön kareszhoz drivert ezért nem maradhatott
-
Pete!
csendes tag
Sry,de nincs kedvem visszaolvasni..Ha esetleg le lehet tölteni ezt a 64bites xp-t valahonnan(legálisan, akkor egy linket dobhatna vki.Előre is köszi!
-
code1005
senior tag
Hi
Van már hpt370a raid kártyához driver?
thx -
asturel
őstag
van 120 napos trial win xp x64 pro.. ezt csak cd-n lehet megrendelni ?
posta koltseget szamolnak fel ?
-
Cyno
tag
Olvastam vmilyen külföldi fórumon, hogy a Virtual drive 9-es is jó. Srácok nehogy kipróbáljátok, mert az eredmény egy xp reinstall lett.
A Mcafee desktop firewall szintén nem működik. Kéne egy normális tűzfal, mert minden egyes perc szorongással telik a neten.
Akkor majd kipróbálom ezt a FD64-et.
Egyébként én a WOWal szoktam játszani és az jobban megy, mint a sima xpn. -
o0tomy0o
tag
Hy All!!
Valaki nem tudja hogy a SB Audigy 2 es hangkarim hogy tudom működésre bírni 64 bit es win alatt??? valami alternate driver esetleg??? -
Tepla
csendes tag
válasz
TrollBalint #584 üzenetére
Hali! A Filedisk64 nevü progi. Ismeri az iso,bin,nrg kiterjesztéseket, szóval a főbbeket és tuti müxik legalábbis nekem.
-
G.I.JOE
senior tag
Hi!
Miért lehet az, hogy a első reboot után azt írja ki, mind a 1433-as RC2, meg egy másik is, hogy: error loading operating system. Előtte formáztam le a vinyót, azelőtt meg sima xp volt rajta. PQmagic nem ír ki semmi hibát. -
Somydemy
senior tag
szóval akkor érdemes már felraknom????
-
Gergello
addikt
Gondolkodok e, hogy felrakjam, pár kérdésem lenne:
nforce3 250 chipsetes lapokhoz van már rendes driver/ LAN, E.NET,hangkari..../
geforceokhoz tudom, hogy van az nem kérdés
és akkor még wincommander, winrar,cd író progi, mp3 lejátszó, dvd lejátszó, ilyenek vannak már 64 bites xp-re?
Thx! -
Osiris
őstag
Tud valaki egy daemontools szerű (cd-rom emulátor) programot ami kompatibilis az x64 edition winnel?
-
Tepla
csendes tag
válasz
TrollBalint #570 üzenetére
Nekem is 7.0 Messenger van azt raktam fel előbb de nem müxik!!!! Olyan mintha nem lenne Internet kapcsolatom legalábbis ő azt hiszi és mindig a 32 bites explorert akarja megnyitni ha a helpre megyek azmeg ugyebár nem müxik. Úgyhogy nem tom mi a gond aki tud az segítsen, please!!!!!!
-
thaler2
senior tag
Felrakta már valaki a napokban kiadott 64bites full xp-t?? Milyen teljesítmény-többletet lehet észrevenni??stabilitás milyen?
-
Proky
senior tag
Ami XP64-hez kellhet, driver, progik, stb:
Bővebben: link
Bővebben: link -
Tepla
csendes tag
Re!! Érdekes serialt azt lehet kérdezni, hogy holvan bezzeg cracket nem hm... na mind1 akkor sorry, akko léci azt mondjátok meg, hogy a MSN Messengert, hogy lehet beizzítani mert nekem nem müxik 64bit Windows alatt!!???
-
moonman
titán
sok rizsa, meg a nagyját már tudni, deazért lelkesítőnek Bővebben: link
-
feltettem a 64 bites xp mellé a 32 biteset, mert nincs nyomtatódriver a nyomtatómhoz még 64 bites
, s most meg nem indul el a 64 bites vin, azt mondja, hogy gondja van az ntoskrnl fájllal javítsam ki. mit tegyek hogy működjön?
-
Konflikt
addikt
Megtudná vki adni pliiz, pl. az msncimét, aki rendelkezik 64bites xp vel?
nagyon nagyon kéne, holnap jön meg ha minden jol megy a deszkám -
moonman
titán
-
Cyno
tag
Köx a választ.
De akkor felteszem másképp a kérdést. Ha az Xp CDből csináltam egy iso fájlt, akkor azt, hogy írom ki hogy működőképes(installálható) is legyen?
-
Cyno
tag
Ha biztonsági másolatot akarok csinálni az xp CDről, akkor Neroban boot CDként kell megírni?
-
Tepla
csendes tag
UP!!!!
-
Tepla
csendes tag
Hello! Léci valaki nem tudja hol lehet az activation kódhoz cracket találni ??? Mer én nem találtam sehol.
-
PEPE85
senior tag
válasz
max-pain #545 üzenetére
Bővebben: link Itt az INF fájl ami a legújabb 64 bites Catalystben van benne. Ha valaki ért hozzá csinálja már meg nekem légyszíves vagy mondja meg mit töltsek le, módosítsak és telepítsek?! Előre is köcce.
-
valaki nem tudja hogy van-e 64bitex xp-s driver a HP LaserJet 1000-as nyomtatóhoz?
-
asturel
őstag
firefox x64-re
http://www.mozilla-x86-64.com Bővebben: link
-
max-pain
senior tag
Probald meg ezt:
gerg0
aktív tag
Nincs egy olyan progi amivel cd/dvd kép fájlokat lehet bemountolni?
Daemon tool, alcohol 120% és a nero image drive-ja sem megy.
Találtam egy filedisk64 nevű progit csak nem tudom beindítani.:
PEPE85
senior tag
Felraktam nagy örömömre a full Windows XP Professional x64 Edition-t, gondoltam telepítek már egy 64 bites Catalystet a 9000Pro AIW kártyámra és egyik dolog, hogy AIW abszolút kizárva és 9500 alatti ATI kártyák is. Akkor most mit lehet tenni? Új kártyát nem akarnék venni, kidobni sem szeretném a gépem, tehát valami driver-rel kéne megoldani, de ötletem sincs.
NET van, de mit töltsek és honnan?
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
válasz
#61666560 #540 üzenetére
Ha ez az a driver ami már a windows 64 béta idején is kint volt, akkor az nem sokat ér... Annyi, hogy szól két hangfal aztján jól van, meg tudsz hangerőt állítani.
Nekem berakott valamit audio center-t a vezérlőpultba, ami nem indult el, mondván, hogy nincsen fent az audio driver -
törölt tag
van creative karikhoz driver igaz meg csak beta allapotu....
http://preview.creativelabs.com/default.aspx
itt nezelodj...allitolag ez az utolso beta allapotu driver nemsokara jon a vegleges -
Tepla
csendes tag
Re! Nem tudja valaki,hogy hol lehet találni activation crack-et a 64 bites Windowshoz ?
-
MoP_FX 57
őstag
Na valaki....#529. Lécci
-
-=ManDrake=-
csendes tag
Hy! az a kérdésem lenne, hogy a 64 bites windows alá milyen ezközökhöz kell szereznem drivert? A VGA drivert találtam, alaplaphoz gondolom gyárilag van, és mi kell még?
-
Thom!
veterán
Windows Windows ellen, 64 bit kontra 32 bit
Csalódás a köbön... -
MoP_FX 57
őstag
-
MoP_FX 57
őstag
Na valaki legyen olyan kedves és segítsen már csak ez hiányzik de ez nagyon.
[Szerkesztve] -
MoP_FX 57
őstag
Szisztok, lenne egy nagy kérésem.Valaki tudna nekem küldeni e-mailban egy termékkódot a winxp 64 rc2-höz? Nagyon fontos lenne.Előre is kössz
-
Coboly
csendes tag
ezer hála
-
Coboly
csendes tag
hi emberek!könyörgöm, vki dobjon már meg 1 product key-el!a végleges verzióról lenne szó.
előre is köszönöm. email címem:mlac2@freemail.hu -
a nyomtató használatára senkinek sincs tipje???
-
t_ferenc
őstag
én lehet várok addig, amíg több progi fogja támogatni a 64bites windows-t.
-
van egy problémám feltettem a végleges verziót. És a HP LaserJet 1000w nyomtatómat nem sikerült rá erőszakolnom, viszont fontos lenne, ha menne vele.
Valakinek van valami ötlete?
Valakinek sikerült megoldani ezt a problémát? -
TrollBalint
addikt
Tudja valaki, hogy miér nem tudom telepíteni (ill.engedélyezni) a Nero ImageDrive-ját? (6.6.06)-os verzióm van
-
jrpryv
tag
Találtam egy nagyon hasznos oldalt.
[Szerkesztve] -
jrpryv
tag
válasz
TrollBalint #519 üzenetére
Néztem azt is, de közben egy másik fórumon találtak egy beta-t, ami kifejezetten a Audigy2 szériához van.
-
TrollBalint
addikt
Itt sem találtál?
jrpryv
tag
Tudna valaki mutatni valami driver-t, Audigy2 ZS-hez, ami 64 bites XP-n müxik? Egy röhej, de a Creative honlapján a választható opprendszerek között ott van a 64 bites XP, csak éppen egyik termékükhöz sem tudnak hozzá drivert produkálni, ráadásul beta driverekkel sem találkoztam sehol.
-
Dave64
aktív tag
válasz
Darth_Revan #488 üzenetére
Szerintem aTom stabil csak hát a progik....
-
asturel
őstag
akinek tunerje van es xp x64-et hasznal, chirstv-vel megy a tvnezes? elvileg tamogatja a 64 bitet..
itt egy link (30 napos trial)
2 mirror
megtenne valaki hogy kiprobalja, hogy mukodik-e chirstv-vel ?
[Szerkesztve] -
Tibcsó
aktív tag
Sziasztok!
Müködik valakinek a Far Cry xp64 alatt? Én nekem nem sikerült elinditani sehogyan sem nvidia karimmal! -
Folze
aktív tag
normális EGÉR-driver van már hozzá??? értem ezalatt pl a logitech-ket, mx510-et, vagy esetleg van vmi hackelt??? mint pl a libusb vagy éppenséggel a razer drivere???
-
Danecay
addikt
Hi! Nekem lenne egy olyan gondom, hogy feltelepítettem az 71.84 nVIDIA Forceware-t és a DRIVER beállításoknál nem jelent meg a ''FRISSÍTÉSI SEBESSÉGEK FELÜLBÍRÁLT ÉRTÉKEI'' fül, ezért nem tudok képfrissítés rendelni a különböző felbontásokhoz és elindítva egy játékot, a képfrissítés visszaugrik 60Hz-re, ami nem esik túl jól. Ezek után hozzáadtam a COOLBITS 2 registrykulcsot az adatbázishoz, aminek hatására elvileg minden rejtett fül és állítási lehetőség megjelenik a driver beállításoknál, de sajnos semmi nem történt. Ezt követően elindítottam a REGEDIT-et és megkerestem az előbb hozzáadott REG kulcsokat és ekkor vettem észre, hogy 2X is szerepel az nVIDIA a [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ elérési úton, anyi különbségel, hogy ha jól emléksem az egyik egy NON 64 vagy valamilyen hasonló kulcson, ''mappán'' belül van, és hát a COOLBITS bejegyzéseit ide pakolta be, így a megfelelő bejegyzéseket beírtam a másik nVIDIA kulcshoz is aminek hatására meg is jelent a kívánt panel a driver beállításoknál, de sajnos hiába állítom be a megfelelő képfrissítési értéket a kívánt felbontásnak, mintha nem csináltam volna semmit, elindítva a GAME-t a MONITOR ismételten 60Hz-el bombázza a szememet.
Másnál is megvan ez a jelenség? Mi a megoldás? -
mihist
csendes tag
CZKaresz itt sincs 64bites SATA Driver: http://www.short-media.com/download.php
-
g3d
tag
helló uraim.segítség kéne. a problémám az lenne, hogy az XP 64 bites változatának telepítésénél (F6 és SATA driver betöltés után) azt írja, hogy a driver (gondolom a betöltött SATA) nem kompatibilis a win ezen verziójával vagy valami ilyesmi. túrom a fórumokat, de ezen probléma 1000 változata felnt volt, az enyém az 1001-edik lenne
.lehetséges-e, hogy rossz SATA drivert használok ?
-
t-rac
senior tag
Ez a windows 64 bit egy olyan celeronnal ami a konfigomban van elmegy?
-
Nyuf
senior tag
válasz
GombócArtúr #500 üzenetére
Újabb, amugy jelenleg semmivel sztem, de majd térjünk vissza a kérdésre fél év mulva
-
Nyuf
senior tag
válasz
pini1020 #499 üzenetére
Ilyen ip-cimed tuti nincs ez max az alhálozati maszk lehet.
A te ip-cimed valoszinüleg 192.168.x.x vagy vmi 257 vagy ilyesmivel kezdödö lehet.Amugy arra voltam kiváncsi, hogy a routerednek mi az ip-cime, tehát mit irsz be az explorerbe ha fel akarsz lépni a router admin felületére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Ózongenerátor a háztartásban
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest