Új hozzászólás Aktív témák
-
TeJay
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozik de olyan kérdésem lenne, hogy milyen processzort és milyen videókártyát érdemes venni játékhoz??
Válaszotokat előre is köszönöm. -
TeJay
csendes tag
sziasztok.
olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy 64 bites windowst ha feltelepítek egy olyan gépre amibe nem 64 bites proci van. elviseli a kettő egymást, mármint csinál vmi furcsaságot a windows??
vagy pl. 64 bites procihoz 32 bites windowst telepítek fel. ezesetben történik vmi rendellenesség??
válaszotokat előre is köszönöm. -
Casanova*
veterán
szasztok! windows xp 64 angol szövegét szeretném lefordítani magyarra! az lenne a kérdésem,hogy tudtok olyan programot,ami frankón lefordítaná? olyan progi,ami kimondottan erre a célra van? próbáltam Neuro Tran progival más egyébbel. vagy esetleg olyan egész xp magyar szöveg dokumentumot...
-
sorbit_4
csendes tag
válasz
kraftxld #2230 üzenetére
Igazad van. De sajnos a pesti szervízben (győri vagyok) lematricázták a gép hátlapját, így a gari lejártáig (jövő április), nem akarom bolygatni (ők a normál ár kétszereséért bővítenék).
Az a gyanúm, hogy hibás az install, most fedeztem fel, hogy multimédiás támogatás sincs
benne (nem tudtam feltenni a widows playert és az alap kodeck-eket sem), nincs msinfo sem. Ez tényleg így van, vagy hibás az install lemezem? -
sorbit_4
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem az 1 GByte-os AMD-s laptopomra az XP X64-et (duál boot-ban a 32 bitessel).
Van egy dolog ami nagyon tetszik:
- A proci kb. 6 C°-al hűvösebb mint a 32 bites XP alatt. Ennek nem értem a magyarázatát.
A 32 bites alatt állandóan megy a venti, itt időnként teljesen leáll és tovább tart az aksi is.Viszont van jópár dolog ami nem:
- Egy csomó program nincs rajta, ami a 32 biteshez jár. Pl. defreg, diszk karbantartó, write, movie maker, játékok, stb. program (ez tényleg nem jár hozzá)?
- Nem ment föl az IE8 (azt írja, hogy az oprendszer nem támogatja).Áttérnék Win 7 64 bitre, de kérdés hogy elég-e neki az 1 Gbyte (ami valójában csak 768 kbyte mert a többit a videochip lefoglalja).
-
törölt tag
válasz
#41133696 #2226 üzenetére
Találtam a témával kapcsolatban, egy youtube-os oktató videt.
-
törölt tag
Úgy látom ez fizetős ... van esetleg ingyenes alternatívája ? Az EASYBCD úgy tudom ,nem megy 64-bites XP-n, pedig az kellene, hogy 64-bites XP alól helyre lehessen pofozni a vistát .
szerk :
http://lacy.hu/windows_vista/regebbi_windows_telepitese
Esetleg ezt a módszert próbálta valaki ? Működik?
-
zsolty28
tag
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, nekem csak annyi lenne a kérdésem felétek, hogy az op. rendszer miért nem tölti le az automatikus frissitéskor, a .NET Framework csomagot? Ezt csak manuálisan lehet? Ma egy kicsit eltoltam a gépem, beraktam sajátkezűleg, de a telepités vége felé kékhalált kaptam
Na mindegy, mondom-megpróbálom most már MICROSOFTON keresztül, amiről le is lehetett tölteni, ez a legfrisebb 3.5-ös ha jól tudom. Csak az a gondom, hogy van program, ami most már nem indul el. Az alaplapom AI Suite-jét nem lehet elinditani, EAccesViolation hiba üzenettet dob ki. Miért van ez?
-
s1st3m
csendes tag
*MEGLEHETŐSEN
-
-
Misi 007
őstag
Skacok lesz ehez valaha SP3?
Mert már egy újabb messengert se egyszerű így feltenni rá... -
törölt tag
sziasztok,
jelenleg vista 64 bit van fent, de le szeretném cserélni sima xp 64 bit-re
viszont a rendszervinyóm nagyon sok anyag van, amit most nem tudok kiírni
ha cserélem formázás nélkül az oprendszert és a régit beteszi az old könyvtárba, azt később törölhetem és nem fog gondot jelenteni, ugye?
válaszokat előre is köszi -
Parson
addikt
Sziasztok Srácok!
Új vagyok itt, mert csak most kezdtem el foglalkozni ezzel a 64 bites xp témával, viszont éppen ebből kifolyólag lenne egy alapvető kérdésem. Hol áll most a szitu, melyik a legújabb verzió amit fel lehet lelni? Van jelenleg Windows XP Professional SP3 x64 HUN verzió? Ha nincs, akkor melyik áll legközelebb ehhez? Köszi előre is a válaszokat!
-
-
polgcsabi
aktív tag
Az SCSI winyót miért nem ismeri fel a win 7? Nem ajánlja fel a telepítést az SCSI winyóra miért van ez?
-
AMD!4ever
őstag
Nemá,1szer irok ide és meghal a totyik
-
AMD!4ever
őstag
Sziasztok!
Az én Gépemen,kerek 3 éve van fent a 64bit Xp,azóta nem kellet ujratelepiteni,nemvolt semmi különösebb baja.Közbe a gépem persze kicsit változott.
Szóval szerintem is betonstabil rendszer,drivereket 99%ban sikerült találnom mindenhez ami kell.
Csak ajánlani tudom.Esetleg majd 7esre váltok abból is egy OEM-re,majd kiderül.
-
polgcsabi
aktív tag
Hali
Érdeklődnék, hogy a x64-es rendszeren csak 64-es szoftverek futhatatók?
-
norb000
csendes tag
Hali!
Nem tudtok egy oldalt ahonnan tudnék leszedni 64-es magyar xp-t? Magyart nem találok sehol.
Köszi
-
Geryson
addikt
Hát Apám, nem győzött ez a totyik!
Itt állok én is, hogy mi a jó fészkes fenét vegyek (tiszta XP-m van, mostmár ugye SP3) de nem látom a negyedik gigát és egyébként is sajnos kicsit gyakori egy kedvenc játékoknál a fagyás. Most lesz lap és memocsere (merthogy itt lesz nálam az egyik gyenge láncszem), gondoltam legyen oprendszer is, de Vista szinte kizárt (2x próbáltam és megbántam) így gondoltam legyen x64 (merthogy úgy olvastam, hogy ez igenis más mint a sima 64 bit-es XP). GTX260 driver van, wifikártyát még megnézem de úgy olvasom, hogy azért nem ennyire egyszerű merthogy nem vagytok elolvadva az oprendszertől.
Hagyjam mostmár az 32 bites XP-t és majdan toljak fel egy 7-est ha kijön?
-
Stirbi
addikt
üdv all
feltettük tesom gépére xp 64 bit et és nemlátja a 4gb ramot csak ugynugy annyit mutat minta 32 bitnél
, (3,37gb)
mi lehet a gond?
-
Üdv
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Feltettem az XP-t. (64 bit) Van egy egerem és egy digitalizáló kártyám, amihez nincs 64-es driver. Azt tudom, és kezdek is beletörődni, hogy 64-es driver nélkül nem tudom használni a digitalizálómat.
Viszont a Samsung egérkémet, szeretném használni. Érdekes, hogy feltettem a drivert, fel is ment, működik is. Van rajta egy gomb, amihez egy tetszőleges funkciót rendelhetek. Ezt a driver feltelepítése után az egér beállításoknál 2 új lapfülön tudom beállítani. Ez közvetlenül a telepítés után meg is jelent, be is állítottam, működött is. Viszont újraindítás után eltűnt és nem is működik az extra gomb. Mivel tudnám ismét működésre bírni?
-
Csakénvagyok
őstag
Nekem volt X64esem. Nem tünik semmivel sem rosszabnak mint akármien ikszpé. Átlagjúzer nem lát külömbséget, talán picit hamarább bútolt, ne nem mondanám hogy jobban mozgot. Ha nincs 4 giga RAMod nem éri meg kílódni a driverekkel, mert elég nehéz lelni X64es drivert, főleg régi tv-tunerekhez, s egyébb spéci lapokhoz.
-
animatrix11
őstag
üdv
mennyivel jobb/rosszabb a 64 bites mint a 32-es érdemes felrakni?
-
kawa
csendes tag
Sziasztok!
64 bites Vista + "service" pack1...
Nehogy!!!
Nehézkes, gyötrelmes...
4Gb ramomat csak nézhetem mert egy tisztességes oprendszert nem tudott létrehozni a M.s.
A Logitech Mx laser 1000 driverét azonnal letiltja.
Az Adobe master collection 4- et azonnal letiltja!
Használhatatlan gané!
És akkor még a játékokig el sem jutottam.
-
Pörp
senior tag
Hűha, úgy látom mostanában mindenkit elkapott a legyn 4Gb ram láz
Én se tudom eldönteni, hogy XP 64bit legyen vagy Vista 64bit. Játékok is futnának, meg filmezés, zenehallgatás. Szeretem a régebbi játékokat is, mint a Colin4, nem tudom hogy az pl melyiken futna jobban?
-
Pá
addikt
Milyen 64 bites oprendszert javasoltok, ami a leghasználhatóbb?
Programtámogatás meg hasonló szempontjából.Csak a RAM miatt kéne, egyébként XP párti vagyok.
-
fgordon
senior tag
A Windows XP 64 bit és x64 ugyanaz?
Ha van mondjuk 4x2 gb ddr2 ram egy gépben, és XP x64, akkor boot.ini-ben a /3G kapcsoló után látni fogja egy alkalmazás az összes ram-ot, például photoshop cs4?
-
orionpro
tag
vki tudna mondani egy internet security-t ami műxik xp64 alatt?
-
wakh
csendes tag
sziasztok!
segitség kéne nagyon,ha bárkinek van ötlete, hálás köszönet
szóval tegnap felraktam az xp 64-bit sp2 oprenszert, minden oké volt, beállitottam mindent ahogy kell, semmi gond nem volt. utána elkezdtem gta4-ezni rajta
egy későbbi újrainditás után viszont már nem tudott betölteni, ahogy megjelenik a kurzor windows bootnál, rögtön kékhalál.
page_fault_in_non_paged_areaazóta mindent próbáltam, de nem sikerül. az érdekes,h újrainditás előtt már nem raktam drivert,softwaret, csak gta-ztam. hardverekkel, memóriával sem lehet gond, mert a korábbi xp-m ugyanúgy megy jól egy másik particióról.
arra gyanakodtam,h gta4 valahogy rosszul cimeztem meg a memóriákat, ezért virtuális memóriát kikapcsoltam, de igy sem oké.
csökkentett módban, ill vga módban nem fagy ki.
ha valaki tudna segiteni, nagyon örülnék.köszi, szép napot, boldog karácsonyt!
-
-
TBG
senior tag
válasz
zoltanz #2177 üzenetére
Érdemes előtte a neten körülnézni, hogy a hardveredhez van-e driver. Mindegyikhez. Nekem van egy SMC USB wifi kártyám, nem egzotikus hardver, de nincs hozzá x64-es xp driver. Szerencsére volt másik kártyám otthon, ahhoz volt. Persze, amihez meg van, az meg kvázi egzotikus..legalábbis az SMC-hez képest. TPLINK.
-
VaZso
senior tag
válasz
zoltanz #2177 üzenetére
Driver gond arra vonatkozik, hogy sok esetben XP 64-hez nem írták meg a megfelelő drivert, míg Vista-hoz elérhető.
Elsősorban egzotikusabbnak mondható hardverek esetén érdekes a kérdés. Tehát IDE vezérlőhoz/chipkészlethez ill. videokártyához nagy valószínűséggel találni fogsz drivereket.
Minden attól függ, milyen alkatrészeket tartalmaz a géped. -
zoltanz
nagyúr
Fontolgatom felteszek egy ilyen Windows -t, olvastam vannak driver gondok. ez mire vonatkotik?
Lassan érkezik a gépbe 4 GB memória és ki akarom használni (sok progit futtatok egyszere, néha egy kis játék is beficen) magyar nyelv hiánya nálam nem probléma.
Ha valami bevált azon ne változtass, ha nem muszály nem akarok Vista -t. -
duni84
aktív tag
válasz
Rockybro #2170 üzenetére
összesen 4 gigát fogsz megcímezni a 'sztenderd' xp x86-ossal.
látni fogja a videókártyád 0.5 GB memóriáját, na meg gondolom 4* 1 GB ramod lesz ---> 3 gigát látni fog ... a 0-1-2 slotban levőt .. a 4es, mintha ott sem lenne
ha 2*2 GB blokkod lesz, akkor a 0 slotban levőt fogja használni, a másikat nem fogja címezgetni/látni.
számolj még bele mindent, aminek memóriája van, mondjuk a maradék az már nem zavar sok vizet ( cpu max 6-12 mb lesz, hangkártya sem lesz gondolom egetverően sok memóriával, hálókártya sem ... tehát ezek elhanyagolhatóak )
lényeg a második sorban ;)
-
Rockybro
tag
na elmondom mi a helyzet... szóval lesz 4gb ramom plusz 512mb a videókártyán... mivan ha én 64bites oprendszer helyett csak 32bites xp-t rakok föl?
azért kérdezem, mert vistát igazándiból ki szeretném hagyni, xpből meg csak 32bites a jó... (xp után a windows 7 lenne a következő)
-
Lenry
félisten
válasz
steveistvan #2167 üzenetére
mert gondolom annyira kis réteg használja, hogy nem éri meg igazán... amikor kijött, még csak nagyon kevés embernek volt szüksége 64 bites OS-re, akinek meg igen, az úgy is tud angolul
Vista 64-ből meg van magyar
honosítás alatt gondolom a MUI packot érted, de az sincs
-
VaZso
senior tag
válasz
steveistvan #2164 üzenetére
Én még nem találtam... eredeti, magyar XP64 biztosan nincs.
...hogy esetleg HunMuiPack van-e azóta, nem tudom, de szerintem az sincs.
-
steveistvan
tag
válasz
steveistvan #2163 üzenetére
hát mégsem jötem rá hogy létezik e magyar 64bite xp???????
-
steveistvan
tag
bocsi viszább olvastam és megtaláltam
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon gondolokozóba estem, hogy XP-re váltok, Vista 64 bitről. Kérdésem az lenne, hogy a Vista 64 bithez képest, milyen inkompatibilitási különbség van. Egyszerűbben, van e olyan alkalmazás, ami Vista 64 biten elment, de XP 64-en nem. (Most persze nem a külön Vistára megírt programokra gondolok...)
Még 1 gondolkozásra méltó dolog, hogy csak SP1-es a legújabb belőle. Mennyire stabil? Kékhalálok, fagyások, gyorsaság? Pl az XP 32 Bithezképest.Igen sok kérdést tettem fel, de mind nagyon fontos ezért kérnélek meg titeket, hogy ha lehet mindre válaszoljatok, nagyon fontos lenne. (Lassan 1 hete csak kék halált látok a Vistán mert "érzékeny a tunningra...")
-
VaZso
senior tag
válasz
Rockybro #2160 üzenetére
Én jobb' szeretem az angol verziókat használni, mert régebben nagyon sok probléma volt a fordítással/fordíthatósággal.
Maga a nyelv szerintem nem akkora probléma.
Viszont kérdés, melyik rendszer mennyire jól használható a gépen. Nekem XP64-felé húzna a szívem, noha annakidején annyira nem voltam elragadtatva tőle, elsősorban driverek miatt.Vista64-et nem próbáltam.
-
Lenry
félisten
válasz
Tűzkígyó #2157 üzenetére
akkor a válaszom
ebben a hsz-ben
daa-raa kiigazítása ittmagyar nyelv nincs XP64-hez, én inkább a Vistát ajánlom, 4GB RAM-mal abszolút tökéletesen fut minden rajta, és még magyar is, meg van rajta DX10
jah igen, SP-k...
az XP64-hez a Server2003 Service Packjai kellenek, úgyhogy az most SP2-nél tart -
Tűzkígyó
tag
A fenti két kérdésre adandó válaszra én is kíváncsi vagyok!
Kösz!
-
Rockybro
tag
-
Rockybro
tag
új gépet veszek karácsonyra, amiben 4gb memória lesz, és ahhoz ugyebár 64 bites operációs rendszer kell... xp-ből milyen 64bites változatok vannak jelenleg? (magyar, sp?...)
-
VaZso
senior tag
válasz
Vasinger! #2153 üzenetére
Ha 64-bites win, akkor biztosan...
Egyszer próbáltam az x64-es XP-t. Végülis működött minden rendesen, de fellépett kisebb 64-bites driverprobléma is, meg a csomó 32-bites program miatt sok értelme nem volt (több nyűgöt éreztem mint hasznát)... a gépnek amúgy vannak Vista driverei is.
Nem tudom, Vista x64-nél hogy van, XP-nél volt egy külön Program Files a 32-bites programok számára.
/Egyébként Linuxon sokkal több értelmét látom az x64-es használatának, mint XP-n, mert ott sokkal több program (gyakorlatilag mindegyik - azért van kivétel) elérhető 64-biten. Nyilván Vista+ -on is egyre jobb lesz, elsősorban a RAM miatt muszáj is lesz váltani az embereknek./
FlashPlayerrel pozitív fejlemény: talán egy héttel azután, hogy írtam, hogy nincs x64-es változat, megjelent egy előzetes (talán 17-én), kevésbé publikus (pre-alfa) verzió az Adobe oldalán + egy tájékoztatás, hogy a Linuxos változatnak van prioritása, de utána készül majd a Win x64-es változat is.
Tehát úgy tűnik, mozgolódás van és lassan alakul valami ezen a téren is végre Adobe részéről. -
Vasinger!
nagyúr
Azt szeretném kérdezni, hogy az XP 64 bit, mennyiben tér el a 32-bitestől, a nyelven és a mem kezelésén kívűl? Van olyan stabil mint pl az XP 32 bit?
-
Lenry
félisten
válasz
Printszkrín #2147 üzenetére
nincs 64 bites flash player
-
VaZso
senior tag
válasz
Printszkrín #2147 üzenetére
Az Adobe már eléggé a "bögyömben" van, Linux x64-hez sincs megfelelő programjuk, viszont majdnem minden nyomorult oldal ezt használja...
Egyébként ugyan részmegoldás, de a 32-bites változat működik.
(Talán XP x64-en is.) -
törölt tag
Jaj
nincsen meg mindig hun mui es nem is lesz
magyar nyelvu programok siman futnak, ekezetek is siman mukodnek, de ezeket ugye mar telepitesnel be lehet allitani...
a 32 bites programok is siman futnak a 64 bites xp alatt, csak a programok a program files(x86) konyvtarba kerulnek be -
Nyx89
aktív tag
Helo
Most raktam fel eloszor 64bites angol xp/t. es most nem tudom hogy kell atallitani a billentyuzetet angolrol magyarra. legyszi segitsetek -
Destloler
tag
Hali
Olyanszertnék segítséget kérni hogy a 64 xp hez man magyar mui pack? Előre is kösz a segtséget
-
duni84
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #2139 üzenetére
nálam gond nélkül működnek/működtek az ékezetek eredeti angol nyelven
nem az angol nyelvű OS-el vannak a gondok, mert ha ilyen előfordulhatna, akkor onnan már csak egy lépés, hogy minden nyelvű kiadásban csak az adott nyelvben használt karakterek látszódnak, a többi krikszkraksz ... nem a MUI pack fogja megoldani az biztos ... a control panelben kell nézelődnöd
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Beowulf_78 #2139 üzenetére
Nem megy a 2003 Server MUI pakkjával.
Mindegy...annyira megy az angol hogy nem okoz gondot a kezelése, csak jobb lett volna, ha magyarrá tudom varázsolni.
-
Beowulf_78
addikt
Kipróbáltátok? Megy a 2003 Server MUI pack 64bit XP-n? Jó lenne ha menne így vagy úgy, mert az Excel-ben mindenképp szükségem lenne az ékezetekre.
-
Vasinger!
nagyúr
Felraktam ezt a 64 bites xp-t! Csak olyan problem van, hogy nem magyar... Lehet ezt vhogy magyarositani? Foleg a bill kiosztasa miatt :s PLS help!
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy SP2-es 64 bites xp telepítése előtt állok, ehhez adtak már ki SP3-mat? Vagy csak x86-hoz van?
A torrent az nem warez=A warez nem torrent
-
Lenry
félisten
-
Lenry
félisten
-
t0m_
tag
Van valamilyen hátránya egy 64-bites rendszernek? pl. kevesebb elérhető program stb. vagy ha lehetővé teszik a hardvereim (gigabyte DS35, E6320) akkor máris váltsak 64bitre?
köszi
-
zzzaaa
csendes tag
Üdv!
angol sp1-es 64 bites xp kulcsra lenne szükségem (5.2.3790)
fent van már az xp , de egyből kiírta hogy 30 napom van, valami b2rbk-s kulccsal tettem fel
vagy tud ajánlani valaki egy torrentfájlt és az abban lévőt tegyem fel ?
jah és ilyet is kiirt a rendszer hogy "windows cannot access the sepecified device, path, or file" ...
amikor futtatni akartam volna 1 exe-t, de csak némelyikre , ötlet?Attila
-
Finwe
őstag
Hali!
Légyszi dobjatok egy linket vagy valaki küldje el azt a csomagot amivel az activex-et telepíteni lehet mert csak ha ez nincs még magát az activex-et sem lehet updatelni a microsoft oldalán, tipikus tyúk-tojás eset...
Köszi!
Finwe
-
fabicska
tag
Én ma rakom fel a 64Bites XP SP2-t Hun mui pack-al megtámogatva... Remélem jó lessz
Drukkoljatok !
-
törölt tag
WindowsXP-KB896256-v4-x86-ENU.exe
Idézet (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=c2ab5a48-8240-4934-bbd8-34fb8a0fce3b&DisplayLang=en)
Overview
Install this update to fix a situation where your Windows-based system that supports processor power management features, and is equipped with multiple processors, may experience decreased performance. After you install this item, you may have to restart your computer.No ennek van 64 bites XP-hez alternatívája, vagy az alá nem kell? A Chip magazin 2008 májusi számában lehet róla olvasni a 122. oldalon, de csak 32 bites XP-ről szól.
Továbbá:
Idézet (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=990ba8a0-a2be-468b-b105-b6d6e0dd7ce1&DisplayLang=en)
Update for Windows Server 2003 x64 Edition (KB924441)
Brief Description
Install this update to address an issue where a system using a dual core or multiprocessor Advanced Micro Devices (AMD) processor that supports ACPI processor performance states (AMD PowerNow!) stops responding.ugyanaz a kérdés ,mint az elsőnél. Az energiagazdálkodás egy hibájából fakadó lefagyás ellen javasolják.
-
kircipeti
senior tag
Udv!
x64-es Windows alatt nvidia kartyaval sikerult valakinek mar dualview modot beizzitania? Nalam clone modban van kep a tv-n, de dualview-ra valtva csak hangyahaboru lesz. A konfigom az adatlapomon van.
-
rotax123
csendes tag
hi!
ma feltettem a 64 bites xp sevice pack 1-et és nem látja a 4 giga ramot........kérdésem az, h service pack 2 jött-e ki rá , azzal látná-e. (ramok és slotok tuti jók az alaplapon)köszi -
pimmi
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem, adott egy laptop 120 gb vinyóval, feltettem rá az xp-t, ugy hogy a vinyo kétfelé van partícionálva 20gb és 100 gb.A 20gb on van a rendszer.Ntfs.
A nagyobbikon nincs semmi adat még ,és mégis ha megnézem a tulajdonságait azt írja hogy foglalt terület 64mb ,ez hogy lehet mi foglalja ? Nem a system volume mert azt lekapcsoltam.
Nem azért kérdezem mert számít ez a 64mb-t csak érdekelne hogy mire kell ez a terület. -
KubanitoS
veterán
Hali!
Annyi lenne a gondom, hogy 64 bites XP alatt eltűnt a háttérképem! Hiába választok ki akármit is, úgyanúgy egy sima kék hátterem lesz...
A probléma valami NET Framework program telepítése után jelentkezett....
Remélem tud valaki segíteni!
Előre is köszi!
üdv
-
Nescafé
őstag
Akkor ebből csak angol létezik,és szerintetek melyik vista 64 bit vagy xp64 bit,4 giga ram mmiatt kellene.
-
törölt tag
sziasztok,
tegnap lecsereltem a procit, memoriat + alaplapot es ujratelepitesnel a fileok masolasa utan kifagy a gep, nem megy tovabb a telepito
se a 64 bites vista se a 32 bites vista nem mukodik, csak a 32 bites xp
mi lehet a baj?
mit lehet tenni ilyenkor?
azert kellene a 64 bites xp, mert azzla latom mind a 3 vinyomat, de a 32 bites xp-vel csak 2-t... -
törölt tag
vki aki erre jar?
-
törölt tag
sziasztok,
ha masolok vinyorol vinyora, akkor iszonyatosan belassul a gep + az internet is
ez miert van?masik dolog: a smart capability az micsoda vinyoknal?
jo az, ha engedelyezve van? -
törölt tag
aaah, meg egy dolog
a nod32 3-sd verzioja telleg muxik rendesen 64 bites xp-n?masik kerdes: ha letelik a 180 nap - nekem ez a verzio van meg - akkor reinstall? vagy mi lesz?
-
törölt tag
sziasztok,
veletlen a sok install kozott ranyomtam, hogy a publisher, outlook es visionhoz tartozo frissiteseket is telepitse az -uj - update
de ezek a progik nicnsernek is fent, csak a word, excel, powerpoint...
utana nem jott ujabb frissites, leallt hibaval az oldal
uninstall utan megint ugyanott vagyok, hogy vagy leall hibaval az update oldal vagy csak ezt a 3 frissitest tolti be...az uj update oldal muxik mindenkinel rendesen? nekem kb 5 percig keres es teljesen lefogja a gepet
silverlight ota van uj frissites?valaszokat elore is koszi
-
actommy
tag
sziasztok!
login/logout loop ba kerültem, és az lenne a kérdés hogy a regisstribe milyen programmal tudnék bele piszkálni kívülről, mivel nem tudok belépni.
kösz
T
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest