Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispalya
tag
Ha rámegyek egy alkalmazásra, jobb klikk--->tulajdonságok--->kompatibilitás--->
nah itt hogyan lehet kipipálni az adminisztrátori privilégiumot, mert nekem nem aktív.
Counter Strike kilép játékindítás közben, hibára hivatkozva...
Olvastam, hogy attól, hogy a felhasználóknál adminisztrátort ír, még aktiválni kell. Azt hogyan lehet? (tudom, hogy valószínűleg leírták már, de nem találom)
Jah,egyébként angol vista-m van...
Előre is kösz a segítséget -
kispalya
tag
Emberek!
Tudom, hogy már kérdeztem és kaptam egy választ, de az nem segített.
Valaki segítsen, hogyan lehet kiküszöbölni a véletlenszerű kilépéseket Vista 64 alatt?
Lehet, hogy a memóriakezeléssel függ össze?
Hibaüzenetet nem ír ki, csak azt, hogy probléma lépett fel és ezért leáll.
Bármilyen észrevételt szívesen fogadok
Előre is kösziU.I.: a memóriával kapcsolatos beállítások hol találhatóak?
hogyan kell rendszergazda fiókot aktiválni? -
kispalya
tag
Hi
Egyszerűen nem értem!
Játékok közben kiszámíthatatlan módon kilép a Vista hibára hivatkozva.
SEGÍTSÉG!!!! -
kispalya
tag
Hi.
Láttam, hogy sokan kérdezik, megéri-e átállni 64bit-es vistára.
Nekem 2 hete van 64bit-es Vista Ultimate-em (előtte XP SP2-m volt).
Eddigi tapasztalataim:+ gyorsabb boot
+ gyorsabb játékok (Bioshock, Airbourne,HL2,Cod4 demo: konfig-ommal full beálításon 1680*1050-en simán fut)
+ drivert csak a hangkártyához kellett tennem, meg leszedtem a legújabb nVidiát
+ ötletes gadget-ek
+ 32bit-es progiknak van egy saját Progam Files x86 mappája és automatikusan oda teszi be őket- a kétmagos procihoz az AMD honlapjáról kellett leszednem a Dual Core Optimalizer nevű cuccost, hogy mind a két magot felismerje (lehet, hogy ez AMD sajátosság, havernak a Core 2 Duo prociját az XP alapból felismerte 2 magosnak
)
- idegesítő UAC (ki is kapcsoltam)
- a kezelőfelületeket és menüket szokni kell
- Cod2 single playerben megy hibátlanul, de multiban már el sem indul
- BioShock, Oblivion, Gothic 3 néha teljesen váratlanul kilép és azt írja, hogy hiba merült fel a játék .exe-jével kapcsolatban (Dark Messiah Of Might And Magic el sem indult)
- nem találtam még az acer AL2223W-m hez Vista-s Pivot szoftvert (ha azt telepítem fel, amit adtak hozzá, akkor a max felbontást visszadobja 1280*1024-be, pedig XP alatt ment tökéletesen)
Remélem valamennyire építő jellegű a hozzászólásom.
Ezek ellenére is ajánlom, szerintem ezek a hibák orvosolhatóak (ha valaki tud valamelyikre válast, pls ne fogja VISTA magát...)
-
kispalya
tag
köszi szépen, az UAC-ot sikerült kikapcsolni, de a másik dolog nem ment, mert angol vista-m van és ott nem tudom mit kéne...
nah mindegy, majd próbálkozom még.
Jah és még valami: játékok közben pl WoW, bioshock, gothic 3, oblivion, hl2 portal egyszerűen kiírja, hogy hiba merült fel és leáll a játék, de teljesen kiszámíthatatlanul (van, hogy egyből, van, hogy 3 óra után sem).
Ez mitől lehet? -
kispalya
tag
Hi.
Nincs időm végigolvasni az egész topicot, ezért lehet, hogy olyan a problémám, amire már javasoltatok megoldást.Ha el akarok indítani egy alkalmazást (.exe, játék, akármi) bejön egy User Account Control ablak és megerősítést kér, hogy biztosan futtatni akarom-e?
Ezt hogyan lehet kikapcsolni, mert kezd kicsit idegesíteni
a másik, hogy olvastam az egyik hozzászólásban, hogy az ultimate csinál bizonyos biztonsági másolatokat, meg bizonyos felesleges dolgokat, amik csak foglalják a helyet és lassíthatják a rendszert. Ezeket hol lehet megnézni, esetleg hogyan lehet kiszedni, hogy ne tárolja ezeket.
Törölni kell-e?Bocs a megfogalmazásért....
-
kispalya
tag
Hi
Pár órája tettem fel a Vista Ultimate x64-et *********Eddig teljesen jól megy (4200+ X2;7900GT;SATA2;2GB ram).
Szinte minden driver megtalálható hozzá (aki tud Vista-s Irfanview-t az tegye fel a kezét), a játékok pedig jobban futnak alatta mint XP alatt.
Gyorsan indul (igaz még nincs is telepakolva), a menük is gyorsak, nincs akadozás, nem eszi a memóriát.
Összességében örülök, hogy feltettem és csak ajánlani tudom.
Egy próbát szerintem mindenkinek megér.
A PH!-n nincs warez, ezért figyelmeztetlek és nem is kifestőkönyv a sormintát mellőzd!!
[ Módosította: Racecam ]
-
kispalya
tag
válasz
s7evcsenko #2847 üzenetére
Hát én nem tudom, nekem is van külön partíció a windows-nak. amire csak azt pakolom (15GB eddig elég volt). 3 különböző SP2-vel próbálkoztam és egyik sem ment annál tovább, hogy felmásolta a telepítéshez szükséges file-okat. Utána partíciós tábla hibára hivatkozva megáll...
-
kispalya
tag
Hi
Az XP SATA II-es winyóra történő installálláskor fellépő "kellemetlenségek" (vezérlők telepítése, elsődleges meghajtó beállítás) a Vista Ultimate x64 telepítésénél is előjön, vagy az már alapból kezeli a satás winyókat. Csak mert sehogyan sem tudom felimádkozni az XP-t a gépemre (nincs floppy meghajtó a gépemben és az alaplapi (K9N) cd-n csak úgy van meg a driver, hogy floppyt tegyek be és utána azt használjam), a röhej az, hogy egyszer már sikerült... (az előző hercehurca nélkül)
Szóval pár ismerős javaslatára, akik vistát használnak (mondván, hogy ők csak betették a lemezt és mindent csinált rendesen) kipróbálom én is.
Azért tudnátok egy pár tanácsot adni ezzel kapcsolatban?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 4 Lapok
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest