Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
haho,
töröltem egy partíciót, de valami rosszul mehetett, mivel a drive lettert nem törölte
most van a sajátgépnél az other részben egy Local Disc (E), holott a partíciója már sehol
van ötlet, hogy hol tudom ezt eltávolítani ?(disc managementnél ugye nincs, mást meg nem tudok ahol ilyenekkel lehet játszani)
köszi
bb -
bbazsy
őstag
válasz
bbazsy #31581 üzenetére
haho,
töröltem egy partíciót, de valami rosszul mehetett, mivel a drive lettert nem törölte
most van a sajátgépnél az other részben egy Local Disc (E), holott a partíciója már sehol
van ötlet, hogy hol tudom ezt eltávolítani ?(disc managementnél ugye nincs, mást meg nem tudok ahol ilyenekkel lehet játszani)
köszi
bb -
bbazsy
őstag
haho,
most van a sajátgépnél az other részben egy Local Disc (E), holott a partíciója már seholvan ötlet, hogy hol tudom ezt eltávolítani ?
(disc managementnél ugye nincs, mást meg nem tudok ahol ilyenekkel lehet játszani)köszi
bb -
bbazsy
őstag
hali
fájlmegosztási gond n+1 vista(sp1) és xp(sp3, de már sp2nél se ment) között. mind2 rendszeresen frissített, legális rendszer. amit megpróbáltam:
-ntlmv2 mind2n, bejelentkezési mód classic.
-jelszó hozzáadás(nem szeretném, csak kipróbáltam)
-engedélyek beállítása
-link-layerd hozzáadása, de azt írta, h túl friss a service packem hozzá(ennek látszania kell a protocoloknál? mert se most, se eddig nem volt ott, pedig 2-3 hete ment a megosztás rendesen, ebből következtetek, h valszeg fel van rakva)
...xpből látom vista sharedjét, fordítva nem.
ami érdekes, h egész eddig ment oda-vissza, és tudtommal semmi nem változott egyik gépen se(igen, tudom, valami biztos).
most annyi van, h ha vistan mapelem úgy, h \\xpnév\mappa, akkor megy, de ha start/network/xpnév -re rányomok, akkor hibát dob, h nincs jogom megnézni.
ill. remote shutdown -hoz tud valaki valami okosat(vistaról xpt) ?
próbáltam /run/shutdown -t, de gondolom itt ugyanaz lehet a gond, amit sharenél, nem látja rendes jogokkal(?).ötlet?
köszi
bébémod: pár órányi googlezés után 1 embert találtam pontosan ugyanilyen gonddal, de neki a ntlm + mód beállítása megoldotta. - nekem nem
-
bbazsy
őstag
hali
notebooknál tapasztalta már vki, h ha visszatér a sleepből és úgy használom, akkor ~15°C-al melegebb, mintha kikapcsolnám, és úgy használnám?
CPU teljesítmény levéve, azt tudom ellenőrizni.. ATI Powerplay száll el sleep után?
mi lehet még? megoldás?köszi
bébé -
bbazsy
őstag
sziasztok
miért lehet az, h akárhányszor kinyomom az office 2007 termékeit, mindig kiírja, h leállt, és újra akarja indítani? reinstall se segített...
illetve az IEvel is csinálja, de ott nem rendszeresen.
köszi
bébé -
bbazsy
őstag
hi
vistának van saját partíciónálója?(üres területre raknék partíciót)
nem találom, és ha jól emlékszek pmagicnél kompatibilitási dolgokat írt ki...
köszi
bébé -
bbazsy
őstag
sziasztok
miért van az, h az internet explorer megnyitása és cím beírás után nyit egy újat(elsőnél trusted sites, másodiknál(amibe megnyitja) internet a zone).
hogy tudom visszaállítani alap helyzetre?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest