Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Vista Ultimate van fent, az lene a gondom vele, hogy a procit akarom húzni és a memoriát, a Q6600 -at állitanám 3.2GHz -re 8x400 FSB, a ramokat meg 1150MHz -ről 1200MHz -re, de a Vista nem engedi elinditani a gépet, kiír valami hibát és memoriadiagnosztikai kavarással is hibát ír ki, pedig jónak kellene lennie
Miért nem engedi a vista elinditani a gépet, nem lehet valamit kezdeni vele
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Kezd összeomlani a vistám
Két gondom lenne velem:
1. nem ismeri fel, ha fel akaom telepiteni az új hangkártya drivert, egyáltalán nem enged felrakni hangkártya drivert, ezálltal rendszervisszaállitással vissza kell raknom a régit:
2. nem enged frissiteni, ezt írja ki Hibakód: 80070005, a tűzfal kikapcsolásánál sem enged frissiteni:
-
HoReSz1975
őstag
valaki segíthetne, hiába telepitem fel a hangkártya dsrivert nem látja a hangkártyát, csak ha rendszer visszaállitással visszarakom a régit
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Lenne egy kisebb gondom, a realtek driverem szarakodik, letörlöm a drivert és nem tudok felrakni másikat, vagyis felrakja magát, csak nincs hang, és a régit is csak rendszervisszaállitással tudom helyrehozni. De viszont nem tudok benne állitani semmit
Mit tudok csinálni, hogy rendbehozzam ezt a sz*rt
-
HoReSz1975
őstag
TuneUp Utilities 2008 v7.0.8002 mindjárt futtatom, kíváncsi vagyok, mi lesz, mit talál
-
HoReSz1975
őstag
most 3.22Gb szabad érdekes
de mindjárt lesz rosszabb is, ich denke
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Valami gáz van a vistámmal, bárhogy takarítom a C:/ meghajtót, valamitől egyfolytában televan, szabad hely 75mb - 1.5 Gb, de inkább már csak 175mb szabad helyeket ír ki, ha megnézem akkor 8Gb kellene, hogy legyen szabadon
Ez mitől van, hogy valami telerakja a C:/ meghajtót, hiába takarítók róla
C:/ amúgy 60Gb van, ahová a rendszert telepítettem
-
HoReSz1975
őstag
vista (ulti. x64) -hoz milyen codec -et használtok
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Az lenne a kérdésem, hogy a C:/ meghajtón hogy a francba telik meg a meghajtó és hogy tűnik el magától
Néha 9GB a szabad hely, néha 5GB, 4GB
Mi szabályozza ezt
-
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen tűzfalat és vírusírtót használtok Vista alá, vagy esetleg Internet Security -ot
Nekem most Vista Ultimate X64 van fent, ehhez szeretnék valami normális védelmet felrakni...
-
HoReSz1975
őstag
az lenne a kérdésem srácok, hogy Vistánál hogyan kell helyreállítást, javitást csinálni a rendszerlemezzel, úgy mint az XP -nél, mert nem adja fel a lehetőséget
-
HoReSz1975
őstag
Vista Sidebaron miért nem látszanak az eszközök
[link]
-
HoReSz1975
őstag
[link] erre valami ötlet, esetleg valakinek volt hasonló problémája
megoldás
-
HoReSz1975
őstag
még mindig ezzel szívok [link], a pandat leszedtem, de semmi nem változott, valami megjelenítő szarozik
-
HoReSz1975
őstag
-
HoReSz1975
őstag
Vistánál hogyan lehet kitörölni Speciális beállitások/Speciális/Índitás és helyreállítás/Beállítások/Alapértelmezett operációs rendszer -t
Mármint nekem 1 helyett 3 van ott, és a nem odavalót ki szeretném iktatni
-
HoReSz1975
őstag
nem keres a progi, pedig beírom neki ezt a Pro Evolution Soccer 2008 -at
-
HoReSz1975
őstag
-
HoReSz1975
őstag
vistánál nem lehet 3 napnál régebbi rendszervisszaállítás csinálni
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975 #11199 üzenetére
Valaki segítsen please, nincs valami takarító progi vista alá ami kitörölné egy játék progi benmaradt fájljait
téma még mindig ez [link]
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
az lenne a gondom, hogy a Pro Evolution Soccer 2008 -hoz akartam felrakni az evolution 2 patch -et, de nem sikerült, uninstallálni akartam a programot, de nem engedte, erre kitöröltem a progi könyvtárát, majd a saját lemezével uninstallálta a maradék cuccot, de most vissza szeretném rakni a játékot és ezt írja ki
mit lehetne tenni, vista ultimate 64 bites van fenn
hogyan lehetne leszedni minden pes 2008 -ra vonatkozó cuccot a gépről, hogy újra felrakhassam
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Vistanál, nem lehet 3 napnál régebbi rendszervisszaállitást csinálni
Ha igen hogyan
hol
mert nekem csak 28. -a a legrégebbi, holott pár hónapja fent van a cucc
-
HoReSz1975
őstag
Miért lehet az, hogy bizonyos játékok, amik eddig mentek, játék közben kifagy a gép és megmerevedik a kép, aztán semmi, csak reset gomb -al tudok újraindulni
hogy tudom megkeresni melyik driver lehet a ludas, vagy mi lehet a szar
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
smrgdf.exe not found autorun check
Minden bootoláskor ez a sz*r fogad
probáltam már sokmindent, de nem jött be.
Ez sem [link]
Valaki HELP
-
HoReSz1975
őstag
Úgy néz ki jó lett, az Ashampoo WinOptimizer 2008 kavart szerintem.
Ledúrtam, most nem csinálta...
-
HoReSz1975
őstag
driver problémát hogyan tudom ellenőrizni
3d mark tesztnél úgyanúgy kimerevedik a gép és annyi
-
HoReSz1975
őstag
Mitől van az, hogy bármilyen játékot elínditok, és rögtön kifagy a gép, semmi nem műkszik, megáll a kép és ennyi, csak resettel lehet korigálni
-
HoReSz1975
őstag
Ezt valahogy meg lehet oldani, hogy ne pictures -t írjon ki, hanem képek .et pld...
-
HoReSz1975
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy nem lehet a paraniconokat valahogy elrejtett előbukkanó ablakban elrejteni, mint az XP -nél
-
HoReSz1975
őstag
Vistanál van temp file, hol lehet megnézni, mennyi ragyi ment bele
Nincs hozzá valamilyen progi takarítás cáljából
-
HoReSz1975
őstag
1. realtek AC 97 audio alaplapi 8.1---még mindig nem látja a headphone -om mikrofonját a vista ultimate
2. A másik furcsa dolog, hogy 2db 7900GT megy a gépbe, és diretx 10 -et rakott fel a vista
, megy a gép
, sokkal szebb grafikával, mint XP -n. De hogyhogy amikor a 7900GT nem diretx 10 -es és csak 256MB db -ként és 1000 MB ír ki nekik összesen
3. Vistán hol lehet törölni a temp filekat
-
HoReSz1975
őstag
OK
-
HoReSz1975
őstag
Eltünt a kuka az asztalról, hogyan lehet visszahozni
Itt nem lehet olyat csinálni, mint az XP -nél, hogy létrehozok egy Program's eszköztárat és az asztalon elhelyezem bal oldalon hide -ra beállitva és abba gyűjtöm a programok iconjait és onnan indítom őket
-
HoReSz1975
őstag
Honnan tudnék AMD X2 Dual Core drivert tölteni vistához és EPOX 9NPA+SLI alaplapphoz Nvidia Nforce alaplap kezelő driver csomagot
Hol lehet kikapcsolni a felh. fiókok felügyeletét, nem találom
Most raktam előszőr fel Vista Ultimatot, bocs, hogy ilyen NOOB vagyok
-
HoReSz1975
őstag
az alaplap chipkészlet és minden fajta vezérlő drivert a lemezről...
Tehát felraktam a C: -re a Vistát és a D: -n maradt régi Program Files mappát nem akarja törölni, azt írja ki engedély szükséges
-
HoReSz1975
őstag
Hogyan bírok rendszergazdaként belépni
MSN -t csak rendszergazda telepíthet, ezt írja
Miért kér engedlyt, hogy töröljem még a régi program files mappát, hol lehet ezt engedélyezmi
A másik, Epox9NPA+Sli -s alaplapom van és nem engedi a telepítő lemezét installálni, miért
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Ezeket hol lehet kikapcsolni
UAC
felhasználói fiók felügyelete
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975 #3357 üzenetére
Még valami érdemes átállni, mivel jobb a vista
gyorsítja a gépet valamivel, vagy lassabb lesz tőle a konfig
-
HoReSz1975
őstag
Ha átállnák Vistára, akkor minden XP gamma menne rajta és programok, esetleg driverek
Gondolom driverek biztos nem kompatibilisek az XP -sel...
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest