Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
válasz
#54715584 #908 üzenetére
én éppen mostanában tettem fel a 64bites Vista Business-t és magam is meglepődtem rajta milyen kellemesen csalódtam. Még nem is sikerült kifagyasztani, minden cuccomhoz van driver (még egy régi thrustmaster ff kormányhoz is) és egy-két régi játék kivételével minden progi teljesen jól fut. Egyedül tűzfalat nem találtam még hozzá. Régebben zoneAlarmot használtam, az nem megy vistán, Agonitum, Comodo, szintűgy nem. Tudnátok egy ingyeneset ajánlani?
Viszont egy érdekes problémába ütköztem a minap: ha leállítom, pontosabban ''elaltatom'' a rendszert, majd visszalépek, valamelyik szabályozott ventim nekiáll 100% pörögni. Ahogy eddig kiszűrtem vagy a tápegység vagy a videókártya valamelyik ventije. Ha újraindítom a gépet ez megszűnik. Valakinek valami ötlete?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tomi84
aktív tag
sziasztok
lenne néhány kérdésem vistával kapcsolatban. Vista Business 64-bit-es rendszert használok, a változatosság kedvéért teljesel legálisanEgészen jól kijővünk, sőt már majdnem azt mondhatnám, hogy kifejezetten tetszik, de van egy-két dolog ami azért kissé zavaró.
1. Átalagosan mennyi memóriát eszik? Én egy kicsit sokallom, mert nekem lekiismeretfurdallás nélkül lefoglal 1.1Gigát, és nem is nagyon akar ez alá menni. Ha még futtatok is valamit 1.2-re is simán felmegy.
2. Baromi magas a lemezhasználat. Nem úgy tűnik mintha swappolna, hiszen még bőven lenne a memóriból, de nagyon gyakran olyan 10 percre elkezd kerregni a vinya, és nem tudom mitől. Resource monitor azt jelzi, hogy a System működik, és valamit loggol. de ennyire??
3. Hogy lehet az UAC-al ''megjegyeztetni'' hogy mit engedélyezek és mit nem? Pölö egy fájl felülírása egy másikkal, csak négy engedélyezés után lehetséges. Néha ez azért egy kicsit frusztráló, főleg, hogy a monitorokat is ''villogtatja''.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest