Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digital
addikt
Tiszteletem!
Egy régebbi alaplappal rendelkező gépre (AsusP4C800) szeretnék Vista-t (Home premium 32bit) telepíteni. Az asus oldalán a laphoz csak XP-s driverek vannak. Jók lesznek nekem ezek is, vagy a Vista által felkínáltakat (ha van ilyen lehetőség) használjam?
THX -
Digital
addikt
Hali!
Vista Home premium (32 bit) alá keresek valami jó videólejátszó programot. A media player finnyáskodik, nem játszik le mindent, nincs kedvem kodekekkel szórakozniAzon felül lassúnak is találom
-
Digital
addikt
Tudja valaki hol lehet letölteni dreamscene videókat?
-
Digital
addikt
válasz
WonderCSabo #26533 üzenetére
Köszi, már megtaláltam a megoldást, működik frankón!
-
Digital
addikt
Háj!
Fel tudom rakni valahogy (és fog-e működni?) a dreamscene-t Home premium vistára? -
-
Digital
addikt
Hali!
Valamiért nem tudok frissítéseket telepíteni 80240016-os hibakódot kapok! Nod 32 naprakész,de nem talál semmi kártevőt a gépen. Tudnátok segíteni?
-
Digital
addikt
Be lehet úgy állítani a Windows Mail-t,hogy a megjelölt levélszemetet küldje vissza a feladónak? Az azonnali törlés opciót megtaláltam.
-
Digital
addikt
A rendszervisszaállítás törli a pont után telepített programokat,fájlokat?
-
Digital
addikt
Tud valaki témákat Vista alá?
-
Digital
addikt
Hol találok sok Vista témát? Köszi
-
Digital
addikt
Az ablakok (új ablakokat) méretét,ikonok nézetét hogyan lehet beállítani,illetve fixálni?
-
Digital
addikt
Media player 11 alá van valami kassa codek/codek pakk?
-
Digital
addikt
com surrogate probléma megoldása: [link]
-
Digital
addikt
A Vista indításakor nem jön be az oldalsáv
Beállításoknál úgy szerepel,hogy induljon el,és ne látszódjon a többi ablak elött. Van valami megoldás?
-
Digital
addikt
Mostmár tényleg ez az utolsó
:
A C meghajtón maradt az XP után egy Windows.old mappa,ez nekem kb 8 giga (program files/documents...) Ezt kitörölhetem? -
Digital
addikt
Még egy olyan BS player verzió kellene,ami fut Vista alatt
A C meghajtón maradt az XP után egy Windows.old mappa,ez nekem kb 8 giga (program files/documents...) Ezt kitörölhetem?
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
A Windows Mail-t be lehet úgy állítani,hogy e-mail érkezésekor valami kis kép/jelzés bukkanjon fel? Ezért tetszett az incredimail,viszont megfelelne nekem a Win Mail is ha ezt tudná
-
Digital
addikt
Melyik NOD32 kompatibilis a Vista-val?
-
Digital
addikt
Gyors kérdés:
Xp-re telepítenék Vista Home Premiumot,az XP egy 9,7 gigás partición van. A Vista a telepítéskor képes ezt a 9,7-es részt kb 15 gigásra növelni (nem kell partition magic-et használn) ?
Köszi -
Digital
addikt
Rendelt valaki a T-től Vistát? Én ma megtettem,kíváncsi vagyok holnapra ideér-e? Amúgy hogy megy a telepítés ( Home premium,oem verzió)? Kapok hozzá valami instrukciót,vagy a kéopernyőn lévő utasításokat kell csinálnom? Szerintem vagy nagyon egyszerű lesz,vagy oltári nagy szívás
-
Digital
addikt
Vett már valaki Vistát a T-online-tól? [link] Itthonra melyiket volna érdemes megvenni,ha hosszabb távra gondol az ember?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest