Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Programozás topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen switch-et vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
És miért lesz jobb SP2 nélküli? Sok idő mire felrakod a 2 SP-t ráadásul jó 4GB-tal több helyet fog foglalni a vinyón.Amit leszedtél nem kókányolt változat,nincs benne módosítás,csak a gyári SP2.Ott valami hardver vagy driver hiba van szerintem. Minden fentlévő driver Windows Update-es? Más oprendszerrel jó a gép?
-
én anno először egy lg tv-vel próbáltam ki, de sajna az tesómé, azzal semmi gond nem volt. Most egy ősrégi darab van a birtokomba, összedugtam és megy, azzal nincs is gond, 1024x768-ba, és ha pl filmet nézek azon kivül h nem telíti be egészen a kijelzőt nem venni észre semmit, viszont ha pl valami feliratot akarok nézni, pl powerdvd menü, az olvashatatlan, szinte a betük sem látszanak....pedig 1024-be azért kéne...
kösz a tippet, megyek a kártya topikjába... -
-
Thrawn
félisten
Ez bizonyos updatek és az SP1 esetén érvényét veszti nem lehet megkerülni de csak driverekre vonatkozik. 32 bites rendszer esetén nincs ilyen. Ha egy program nincs a megbízható programok listáján, akkor az UAC mindig rá fog kérdezni
Bali27: Ha jól tudom egy (azaz 1!) ember foglalkozik vele
-
Bali27
addikt
-
Bali27
addikt
Még nincs.. De készül.. A 32 bites is tökéletesen müködik nekem.. AMugy kéynelmi szempontból meg áll biztosnágiból is jobb az Opera.. Kényelmi pl a gyorsinditás, nagyítás(nem csak a szöveget hanem az egész odlalt 1:1 be nagyitja, képekkel stb vel együtt.)., a keresése sem semmi.. Szerzői nézet, kép nélküli oldal megjelenítés (ha lasabb a need valamiért) Igaz ha nem az Opera torrent letöltőjlt akarod használni akkor ki kell kapcoslni.. De az már tényelg egyszerű dolog..
-
törölt tag
tavaly majus-junius ota van fent a vista, az elso problemak kb december kornyeken jelentkeztek, kiveve az usb-t, az mar a kezdetektol fogva nem muxik rendesen
frissitesek le vannak toltve
majdnem minden beallitas ugy van, ahogy azt a vista beallitotta, kiveve swap file, hasonlo dolgok
uj eszkoz egy vinyo + videokartya volt, de a drivert is rendesen eltavolitottam, ugy csereltem eszkozt...azert meg megvarom moomant, hatha tudna megoldassal szolgalni
ha megse, akkor asszem visszarakom az xp-t vagy a win 2000-et -
RI/OS
addikt
-
Thrawn
félisten
Ezek szerint az SP1 RC rev 2 a végleges SP1 tökugyanaz. De akkor mit fordítgatnak rajta áprilisig?
szerk: Lemaradt a lényeg. Ha más nyelvű Vista-t teszel fel, csak az Ultimate verzióhoz van letölthető magyar nyelvi csomag.Lehet érdemes lenne kipróbálni egy angol Vista-t feltenni, ráereszteni az SP1-ett, majd megnézni van-e hozzá MUI pack.
űnődő smiley:
-
Bali27
addikt
ajánlom cigyelmedbe ezt a linket..
http://www.neowin.net/forum/lofiversion/index.php/t554122.html
[link]
Legfölső hozzászólás.. Ott leirják h miért jó, meg a tapasztalatát is...
Na léptem.. Majd este leszek..
Sziasztok.. éS sok sikert
Ja még van egy Vista manager nevü program.. Letöltöd stb.. Ott is rengeteg beálitéás van.. Meg van egy olyan h VISPA... AZ olyan mint az xp antispy.. Még a mérete is.. és ingyenes... -
-
Anthony28
őstag
Nem annak szólt akinek semmi gondja nincs vele.
Én is használtam 64bitest...kalap xar.Lassabb is mint a 32bites verzió, azon felül hogy teljesen felesleges...mi értelme a 64bitnek ha nincs progi ami kihasználja?Ami meg kihasználná, jelen esetbe a rendszer, az meg lassabb mint a 32bites változat.
De ha meg tudod magyarázni miért használsz 64bit Vista-t akkor hallgatlak... -
Skyer
senior tag
Normális mert a HD audio és a Realtek audional is külön van egy drivere, de legtöbb esetben 1 szokott lenne Realtek HD audio output néven, vagy High Definition audio eszköz. Nemtudom hogy az 5.1 el hogy működik, nekem még mindig csak 2.1 es volt. Mivel a 64 bites vistára még nagyon nincsenek driverek, akkor ajánlom hogy probálj ki egy 32 bites Vistát is, hogy ott is inverz e a sztereo. Nem szabadna a csatornákat összekevernie. A számítógép előlapjába dugod a fülest és ott is inverz vagy hátulra a többihez?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gran Turismo
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest