Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
szereba
csendes tag
Én is ebben az irányban keresgéltem, nekem a "nincs művelet" opció van kiválasztva, és igazság szerint nem is nagyon szeretném, ha folyton kikapcsolgatna, vagy elaludna ha lecsukom a fedelét.
(Az XP-nél is a "ne csináljon semmi"-t választottam ki anno, és ki is kapcsolta a háttérvilágítást rendesen mindenféle egyéb akciózás nélkül.)No mind1 úgylátszik Microsofték nem számoltak az ilyen "extra" igényekkel
, ami már jobban idegesít, hogy a Dell fantasztikus programjából sem lehet semmit beállítani
.
-
Köszi a tippet! Valóban nem rossz megoldás. De valami haxx-ra gondoltam. Mint pl XP-nél is volt. (gondolom úgyis tudtátok)
De még azt mondja meg valaki, hogy ha a Vista-m nem 30 napos, de nem is a legális, akkor azon minden funkció működik? Egyáltalán van ennek hátránya, hogy nem vettem meg? Köszi... -
Siriusb
veterán
-
ballington
addikt
sztem itt megpróbálhatod a pack nélkül, mint az xp-nél:
divx - elég egy light verzió bőven, hacsak nem akarsz konvergálni - (esetleg xvid), ac3, meg a feliratokhoz egy kis kodek (pl vobsub)...esetleg érdemes feltenni a G-Spot-t, ami mutatja, milyen codec kell az adott filmhez.
mikor anno próbáltam a vistát, nekem is csak ezek voltak fenn. -
Lortech
addikt
[link]
Itt találsz egy egyszerűbb az összehasonlítást a Windows Vista verziók között. Office 2007 felhasználói felülete teljesen más ( szerintem jobb, de nagyon szokatlan lesz ). Konkrétan Vista kapcsán olyan új feature nem hiszem, hogy lenne, amit használnál is, de ha ''csakúgy'' lehet választani, akkor 2007.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest