Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
azt már meglestem, most jön a warez verzió, semmilyen help nem segített....
-
Sanya
nagyúr
válasz
diablo1984 #32295 üzenetére
fotózzam le a dobozt?
vagy töltsek egy warezt?
ezért szeretek legális programot venni....
-
diablo1984
veterán
az egy külön kategória lenne, windows vista ultimate language packs címszó alatt fut, nekem 34 nyelvet ajánl fel!
biztos ultimate verziód van(csak annál van több nyelv letölthetősége)
rakd fel a frissítéseket és keress újakat!
-
Sanya
nagyúr
válasz
diablo1984 #32292 üzenetére
nincs ott semmi
-
mh197
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Vista ultimate telepítésekor amint kiírja, hogy "windows loading files", és ez végigmegy, jönne egy "microsoft windows" kis logos cucc, aminél megfagy a gép.
Tehát: telepítés, végigmegy a windows loading files csík, utánna jönne be a microsoft windows pici logo, ami halványan ki is jön, de ott rögtön megfagy a gép.
Ez a kis halvány félig előjött logo megmarad, és nem megy tovább a gép. Két vista CD-t próbáltam, az egyik a sima, a másik SP1-es, mindkettővel ugyanaz van. Xp gond nélkül felment.
A gép amire lenne: Asus P5WD2-E premium, Pentium D915, 4Gb kingmax ddr2, Club3d x800xl, 2x160 Gb WD re2 winyó raid0-ban az ICH7R vezérlőn. 1x400Gb Samsung winyó a Marvell vezérlőn.Mi lehet a probléma? Miért fagy meg ott a vista? Esetleg vmi spec beállítást lehet/kellene csinálni?
Kérlek segítsetek, mert megőrülök. Azt gondoltam a vista már gond nélkül felmegy bármilyen vasra, nem fagy ki,és nem kell
Arra gondolok, hogy esetleg a winyó vezérlés miatt fagyna ki, mármint a raid0, de korábban ugyanúgy ICH7R chippes lapra raid0-ban feltelepült. Ja, és ha kikapcsolom a raid0-t, akkor a sima samsung winyóra sem települ fel a marvell vezérlőn, szóval nem valószínű, hogy amiatt.
-
Sanya
nagyúr
szervbusztok!
KAptam egy laptopot, hála istennek egy vista 32 bites ultimate programmal, meg 2 kila előretelepített céges programmal.
hogyan magyarosítom? a winportal.net által ajánlott frissítés nem megy fel
a windows updae alatt nem találtam mui pack-ot. a languages alatt ahol a help írta nincs semmi.hogyan magyarosíthatom?
-
Mian
aktív tag
Hi!
Van nekem egy ilyen "Folding@Home" nevezetű program a program files x86 on belül a JRE mappában, gondolom a videokártyához tartozik mert látok itt egy data ati nevü mappát,és az lenne a gondom, hogy néha amikor bekapcsolom a gépet kidob valami üzenetet, nem tudom most pontosan, valami olyasmit, hogy indítsa ujra a gépet de mielőtt megtenné győződjön meg arról hogy ebben a mappában ez a program már nem fut, angolul van csak én ezt vettem ki nagyjából kútfőből, + van a jobb alsó sarokban is ilyen kis ikonja ott pedig azt írja: "GPU - F@H core download error (#11), waiting before retry" eddig nagyon nem foglalkoztam a dologgal, a gép igy is tökéletesen müködik, és már jó pár hónapja kiirogatja, csak gondoltam mostmár azér csak utánna járok, de igazából semmi negatívumot nem érzékeltem emiatt a kiirás miatt, hogy valami emiatt ne müködne....
Vélemény? -
gabipaci
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy az asztali ikonok helye változik?
Elrendezem őket, ahogy nekem jó, aztén egyszer csak azt veszem észre, hogy nem úgy van.
Mit lehet ezzel tenni? -
Sziszifeca
őstag
válasz
Kiskrapek13 #32286 üzenetére
Elvileg igen, mást nem nagyon tudok javasolni. Nem lesz semmi baja a gépnek ne izgulj.
1 próbát simán megér.De megtaláltad a CLR_CMOS-t?
-
Kiskrapek13
csendes tag
és az memgoldja elméletileg?,
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Kiskrapek13 #32284 üzenetére
Az alaplapon, ott az elem és a PCI-expressz körül van olyan, hogy CLR_CMOS felirat , előtte pedig egy jumper. Azt vedd le és kapcsold be a gépet, vagy ha nincs rajta jumper, akkor tegyél rá, és nyomd a bekapcsoló gombot kb fél percig. Utána visszateszed a jumpert és kész.
(csak nekem nem asus lapom van
)
-
Kiskrapek13
csendes tag
Asus p5q3 deluxe wifi ap 775 p45 4xDDR3 1600
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Kiskrapek13 #32282 üzenetére
milyen alaplapod van?
-
Kiskrapek13
csendes tag
válasz
Sziszifeca #32281 üzenetére
a Bisz resetet azt mivel csinálom?kell hozzá valami program?Bioszon belül meg nem tudok mozogni csak aztt a "main" oldaalt nézni de semmit se tudok mozogni vele
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Kiskrapek13 #32280 üzenetére
Szerintem csinálj egy bios-resetet. Vagy a biosban - Load default settings, vagy az alaplapon a jumper-rel.
-
Kiskrapek13
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy a gép folyton lefagy van hogy el se inidul, van hogy elindul és bírja 1 óráig van hogy 2 percig,megpróbáltam újrarakni a vistát, hiába nem bootol be a DVD-ről megpróbáltam a BIOS-ban beállítani, hogy először a dvd olvasóból bootoljon, de a BIOS meg se mozdul a main fül ottvan számol azz óra de nem tudok lépkedni, próbáltam már hagyományos és USB billentyűzettel is. Mi lehet vele a probléma? Lehet hogy Hardver?
-
Gááboor
tag
válasz
|kisbandi| #32268 üzenetére
Vannak olyan gombok amiket nem. De már próbáltam anélkül is. Másik usb csati fogadja látszólag felismeri telepíti, de nem történik semmi, a driver nélkül.
-
fatal`
titán
Defragoljatok IOBittel az nekem nem csinál ilyet.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
|kisbandi| #32268 üzenetére
Az adatvesztésre azért gyanakszom, mert mikor felraktam az XP-re az SP3-at, akkor minden beállítás elveszett stb stb, ami eléggé kiakasztott(pl háttérkép,téma,asztal). Ezért kérdeztem, hogy kell e valamit menteni.
-
|kisbandi|
tag
harry3 (#32259): Pár helyre nem raktál szóközt (pl. nyilak előtt, után), és a sorkizárt megjelenítésnél emiatt látszik ilyen töredezettnek, amit írtál.
Vasinger! (#32261): Felkerül majd a Microsoft oldalára, és a Windows Update-re is. Ha naprakészen tartod a géped, érdemes az utóbbi forrást választani, mert így kevesebb időt igényel a frissítés. Adatvesztést szinte biztos, hogy nem okoz. Elég sokan (és elég alaposan) tesztelik, mielőtt kiadják.
Gááboor (#32267): Neked nem gyanús az a driver?
Egyáltalán kell hozzá? Van olyan funkció, amit nem érsz el nélküle? -
Gááboor
tag
Sziasztok-
Arra kersnék válsazt, hogy vettem egy trust egeret és fel is tettem a drivert , de nem működik.
mikor először csatlakoztattam ment de akkor még nem volt fenn a driver majd felraktam és semmi. Leszedtem a trust oldarálór is a drivert azzal se semmi. Most épp nem is világít az egér de amikor világít is akkor sem reagál semmit. Eggyik usb-ben sem működik.az eszköz kezelőben nem mutat hibát és más usb-s eszközöket fel ismer.
Van valami ötletetek? -
gg72
veterán
Sziasztok!
Egy érdekes problémám van: töredezettségmentesítésre az O&O 11-es verzióját használom és egy nemrég telepített Vista 64bites rendszeren azt vettem észre, hogy töredezettségmentesítés után a HDD-n (rendszervinyó) a foglalt terület nagysága 22 gigáról felmegy 34-re! Az első eset után egy idővel ugyan visszaállt 22-re, de nemrég töredezettségmentesítettem újra és megint 34-en van... A Vistában kikapcsoltam mindent, amit ajánlanak: automatikus töredezettségmentesítés, hibernálás, indexelés.
Ami érdekes: egy másik rendszeren (XP) ez a jelenség nem fordul elő.
Szerintetek miért van ez? -
fatal`
titán
Sziasztok!
Van már valami módszer, amivel az SP2-t integrálni lehetne a korábbi SP1es telepítő DVDbe?
#32262: Partition Managert javasolnám inkább, vagy egy Ubuntu live cd-t.
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Vista alól szeretném még jobban szétbontani a vinyót adatvesztés nélkül. Érdemes a Vista saját programjával, vagy használjam inkább a partition manager progit?
Köszönöm.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Utána olvasgattam ennek az SP2-nek és eléggé megtetszett. Vistáról rálehet frissíteni? Vagy, külön fel kell menni a microsoft oldalára? Ha felrakom, minden adatom hiány nélkül megmarad?
-
emre33
addikt
SP2 ujdonsága:
"Lehetőség a nyitott TCP kapcsolatok maximális számának állítására a rendszerleíró adatbázisban"Lehet már tudni hogy mi ez a regedit beállítás?
Köszi
-
person
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy ablak mozgatásakor csak a keretet viszi és
ha elengedem akkor kerül oda a teljes ablak.
Ezt hol tudom beállítani és megszüntetni mert nagyon idegesít ! ?
Lehet kiszúrja a szemem de akkor sem találom és nincs hangulatom keresgélni.
Ma kezdte pedig nem állítottam el semmit. Előre köszönet! -
twollah
nagyúr
Kijott a Vista Codec Package uj verzioja (v5.2.1).
Ez egy kodek ami kifejezetetten Vistara keszul.
Hivatalos oldal itt. -
Mans20
addikt
Helosztok
Ma harmadjára történt az hogy reggel bekapcsoltam a a gépet,és megint nem nyillott meg egy program se,az avast meg kikapcsolódott,de vissza se lehetett kapcsolni.Safe modba indítottam a rendszert,úgy megnyilt az avast,futtattam de nem talált semmit,emellett még 4 kémkeresőt is de az se talált semmit.Emiadt már kétszer raktam újra a vistát,és most megint ez van.Most engedtem hogy frisíítsen a windows update,és reboot után megint jó a rendszer.
-
válasz
stvnppp #32250 üzenetére
hivatalos ütemezés? hát, ja; A kód véglegesítését bejelentő blogbejegyzésben ezzel kapcsolatban csupán az a nem túl precíz közlés szerepel, hogy az SP2 kiadását „2009 második negyedévében tervezzük”, azaz még június vége előtt. Egyelőre az RTM-hez az MSDN- és TechNet-felhasználók sem férnek hozzá. link
-
naot
tag
válasz
Core2duo6600 #32235 üzenetére
Kösz a választ, de még most sem megy.
A bekeretezett részhez szeretnék odatenni egy Videos, illetve egy Downloads mappát, azonban mindig azt írja ki, hogy Move to Pictures, Move to Music, stb. Nem jelenik meg az a vékony csík a mappák között, ami jelezné, hogy érzékeli a szándékom a rendszer.
-
k.
őstag
Lenne egy elég érdekes problémám.
Adott a laptopom aminél a vistának 20gb helyet adtam(tudom kevés).Namost itt az SP2 amit le is töltöttem(tudom hogy még nem jött ki és torrent dolog de még használni sem tudtam) de nem sikerül telepiteni.Kiirja hogy neki 4gb hely szükséges.Nekem annyi nincs csak 2,6 minden törlés után(érsd temp mappa törlése hibernálás kikapcs stb).
Namost a probléma az hogy ha ujra is tenném és több helyet adnék neki(3 particio van abbol 1 felesleges azt olvasztanám vele össze) akkor is a progikat ujra kéne telepíteni.Amit viszont nem szeretnék.Kérdésem ha lementem a registry-t akkor ha ujratelepitem majd a progival(pl ccleaner) visszamásolom akkor folyhat továbbb a munka? -
válasz
harry3 #32242 üzenetére
de nem tudtam vele semmit sem kezdeni - ezt sokan általában akkor szokták írni, amikor a letöltött és kicsomagolt illesztő/frissítés nem tartalmaz *.exe vagy más futtatható állományt.
az eszközkezelőben megkeresed a Relatek RLT8169/8110 PCI Gigabit Ethernet adaptert -> jobb klikk -> illesztőprogram frissítése -> betalózod a korábban letöltött és kicsomagolt állományt -> hajrá frissítés! -
akoska23
aktív tag
Hello
Lenne egy problémám:
Van e gépembe 1 db vinyo kettéparticionáltam az eggyik particiora elsönek felraktam a Windows Vista Ultimate t utánnna ismerkedés céljábol a másikra a vindows 7 t a 7 csinált egy boot menüt hogy melyiket akarom inditani és miután a meghajto formázásával (amin a 7 volt) megszabadultam a 7 töl még mindig el akarja inditani mind a két op rendszert pedig a másiknak már nyoma sincs ( vagy van?) ezt a boot menüt akarom eltüntetni és ha még maradt valami a Vistámon a 7 böl akkor ezeket eltüntetni. Csináltam már mindenfajta registry cleanert windows takaritást semmi sem segit. Nem akarok Vistát telepiteni mert a mostani tökéletesen megy köszönöm -
MZsoltee
veterán
válasz
Core2duo6600 #32235 üzenetére
Mert akkor bootoli kell, fel kell éledni az adslnek, nekem erre nincs időm!
-
harry3
őstag
Üdv.
Egy jó ideje amikor netezek szinte minden alkalommal kapok egy kék halált.
A hibára van megoldás:
Download updates for your network adapterThis problem was caused by your network adapter, which was created by Realtek Semiconductor Corp.
To solve this problem, go online to download and install an update from the Realtek Semiconductor Corp website.
A megadott link felhasználó nevet és jelszót kér. Az oldalon találtam frissítést, de nem tudtam vele semmit sem kezdeni (kb.300Kb).
-----------------
Relatek RLT8169/8110 PCI Gigabit Ethernet adapterről van szó.
Valaki tud megoldást? -
gti16v
őstag
megvan köszi
bár a narrátor még mindig nincs meg
-
gti16v
őstag
válasz
Core2duo6600 #32239 üzenetére
ezt a srtartup ot nem lelem az a gond
azért köszi...
-
Core2duo6600
veterán
válasz
gti16v #32238 üzenetére
Startmenu / startup
És msconfig, majd startup
Ezen a 2 helyen.(#32236) DeadMeat
Akkor még az az 5letem van, hogy a
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download -ból törölj ki mindent
és kergesd meg ismét a winupdate-tIll, szedd le külön a sp1 et
majd rendszergazdaként futtasd a telepítőt. -
gti16v
őstag
gyakorlatilag az induló programokat hol találom?
-
gti16v
őstag
Hell
A vistán valahogy magától elindul a narrátor bootoláskor, angolul
Hogy tudnám ki kapcsolni?Köszi
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #32203 üzenetére
Persze.Azt az első körben szokom felrakni.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Bulitt #32223 üzenetére
Jahh, ez a különség xp re és vistara történő kam telepítésnél, ezt valamiért elfelejtettem mondani.
Amig a logitech pl nem adott ki egy javítást, ami lejön már a winupdate ről is, addig nem tudtam a kamerámat használni.
Azóta meg már a driver is lejön a winupdateről.
Magát a progit persze fel kell tenni külön.(#32225) cadarn
A Group policy ben kell valami állítgatni.(#32227) MZsoltee
Na ez jó kérdés
Amúgy miért nem shut downolod ?(#32234) naot
Igen, csak ráhuzod és kész. -
naot
tag
Lehet hozzáadni új mappákat a Vista start menüjében lévő jobb oldali listához?
A képen: Jeff, Documents, Picture, Music részre gondolok. -
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #32231 üzenetére
sikerült feltámasztanom a vistám, de egy furcsaságra lettem figyelmes: ha simán indítok, akkor a microsoft corp.-nál(betöltö csík) megáll, deha nyomok rá egy resetet és bejön az a képernyő,hogy csökkentett mód....normál mód, akkor a normálra kattintva betölt normálisan...
halálos?
-
19870820
senior tag
Ajánlom mindenki figyelmébe 32bit és 64bithez is egyaránt sp2
ja és végleges én ezt használom.
-
Gabás
addikt
válasz
diablo1984 #32228 üzenetére
a recovery consolban ilyen formában: bootrec /fixboot vagy bootrec /fixmbr
persze ha már ott vagy, egyszerűbb a grafikus felületet használni, van erre egy külön opció (startup repair vagy ilyes) -
diablo1984
veterán
sziasztok, gondom van!
hogy lehet a vista64 boot részét újrarakni? anno az xp-nél volt a fixboot, fixmbr parancs és talpra lehetett állítani.....de a vistánál nem tudom, hogy van-e ilyen és ha van, akkor hol?
alaplapot cseréltem nforce-ról ati-ra, x2-ről x4re és megfeküdte e gyomrát....
-
MZsoltee
veterán
Hello!
Az lenne a kérdésem kedves fórumtársak, hogy mért nem indul a Vistám hibernálás után. 10-15 hibernálás után megadja magát vagy 3-4 nap után. Mit lehet ellene tenni? Konfig az adataimnál (minden alapon nincs tuning), Vista 64bit SP1 Home prémium.
Előre is köszi!
-
pzstm
titán
-
cadarn
tag
Üdv,
Az volna kérdésem hogyan tudom beállítani központilag(tehát minden mappában), hogy a mappákban csak azokat a tulajdonságokat mutassa, amit én akarok, például típus, méret, stb. (nem pedig olyan marhaságokat mint rating és testvérei)Előre is ty a választ.
-
pzstm
titán
válasz
19870820 #32213 üzenetére
[I]The key features of SP2 are:
* Windows Search 4.0 for faster and improved relevancy in searches
* Bluetooth 2.1 Feature Pack supporting the most recent specification for Bluetooth Technology
* Ability to record data on to Blu-Ray media natively in Windows Vista
* Adds Windows Connect Now (WCN) to simplify Wi-Fi Configuration
* Windows Vista SP2 enables the exFAT file system to support UTC timestamps, which allows correct file synchronization across time zones.[/I]Szemfülesebbek már letölthetik....igaz nem hivatalos forrásból egyenlőre....
32-bit (x86) Windows Vista and Server 2008 SP2 RTM (All 36 Languages)BUILD: 6002.18005
FILE: Windows6.0-KB948465-X86.exe
SIZE: 475,67 Mb
CRC32: 8D07A886
MD5: cad218b99fc301836e385049c75f5eaf
SHA-1: 7f8aa802e157282d84cf47950281de53a8c26f2264-bit (x64) Windows Vista and Server 2008 SP2 RTM (All 36 Languages)
BUILD: 6002.18005
FILE: Windows6.0-KB948465-X64.exe
SIZE: 745.67 MB
CRC32: 19C1676E
MD5: db35df98ae5a6fd085386580a6ee8b55
SHA-1: f0e46deb7734b8ed277b0cf2304ee2babc4d9b1cHa esetleg beszereztétek valahonnan, ezekre figyeljetek oda, saját érdeketekben
-
Bulitt
addikt
igen, ezt szedtem le én is, ki is dobta, hogy törlés, vagy módosítás. Felraktam még1x és ugyan az a hiba :S Én ezt nem értem :S Van több mint 30gb szabad helyem. Memória használat minimális alap helyzetben, akkor hol a gond?
-
Bulitt
addikt
válasz
Core2duo6600 #32215 üzenetére
Kivan kapcsolva az UAC. És telepítettem mást is már, és az ment rendesen.
Nem trust kamera. Ilyen:
-
Gabás
addikt
válasz
Bulitt #32214 üzenetére
sztem nem kompatibilis a driver. asszem, eredetileg ez egy trust kamera, itt keresgélj
-
Bulitt
addikt
hello all
olyan problémám lenne, hogy Vista SP1-et használok, és van nekem egy Nortek WebCam300-as kamerám. Leszedtem hozzá a Vista drivert, de telepítés után,mikor frissítem az eszköz driverét ezt kapom:
A windows talált illesztő programot az eszközhöz, de a telepítés során hiba történt
USB PC Camera (SN9C103)
Nincs elég szabad memória a művelet befejezéséhez.
Na ilyenkor mi a rák van? nem találkoztam még ilyen problémával :S
-
19870820
senior tag
hali gyerekek hamarosan jön az sp2?
ki tud róla valamit? nekem ma felrakott egy az sp2 telepitéséhez szükséges frissitést,szóval kiváncsian várom mi lesz...
-
SAS107
tag
Nem értelek, van egy másik gépem is amin szintén ugyan ez a rendszer fut már lassan 1 éve és az még a mai napig problémamentesen fut, pedig rendszeresen frissíti magát.
-
-
SAS107
tag
Sziasztok, szükségem lenne egy kis segítségre.
Windows Vista Ultimate 64bit SP1-es rendszert használok már több mint 1 éve, eddig gond nélkül. Sajnos nem eredeti, de még anno felraktam valamilyen vista boot loader-t, nemtudom már pontosan melyiket és ezzel megoldódott számomra a hercehurca. Müködtek a frissítések, minden gondmentes volt.
Egyik nap kapcsolom bea gépet és elöjön egy ablak hogy: "Ma aktiválnia kell. Ha most kívánja aktiválni a Windows rendszert..." Pedig elötte nem töltött le semmi frissitést, én se telepítettem fel semmit, és semmilyen hardware csere se volt, úgyhogy nem értem mi üthettt a gépbe.
Fekete háttérrel jön be a windows, és a job alsó sarokban ez áll hogy: A windows nem eredeti
Bár ezt leszámítva minden hibátlanul működik, csak zavaró hogy nincs háttér, illetve hogy bekapcsolásnál mindig 20msp-t kell várni hogy belépjen a windowsba.
Töltöttem le különböző oldalakról egy rakás vista aktivátort meg boot loadert meg egy csomo ilyen cuccot, és egyik se segített. Kiírták a végén hogy minden ok, aktiválva lett, inditsam újra a gépet és jó lesz. Közbe mégse lett jó
Van valakinek valai ötlete?
Somebody help me!! -
twollah
nagyúr
Kijott a Vista Codec Package uj verzioja (v5.2.1).
Ez egy kodek ami kifejezetetten Vistara keszul.
Hivatalos oldal itt. -
sereeff
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #32205 üzenetére
Köszi!
-
Core2duo6600
veterán
válasz
sereeff #32204 üzenetére
Le kell szedned az összes particiót arról a hdd ről, amire telepíteni akarod a vistat.
Majd dvd ről boot, és a telepítővel létrehozod a rendszer particiot, legalább 50 gigat, így nem lesz hely gond.
Felteszed, és a másik, particiót adatoknak vagy akárminek, meg a vista alol hozod létre a particiót, és persze formázod is. -
sereeff
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #32203 üzenetére
Sejtettem! Leirnád hogy érdemes reinstallozni, hogy ez ne legyen? 2 vinyó van egy kettéparticionált- ennek egyik felén van a win, s egy másik, ami most rendszer lett! :-) ezt kivehetem előtte, de még marad a particionált!
-
Core2duo6600
veterán
válasz
sereeff #32202 üzenetére
reinstall nélkül sehogy sem
(#32199) gabipaci
Akkor lehet vissza kéne venni alapra.
Ram testet: memtest86.com(#32198) paprika
HA fizikailag 1 HDD re akarod tenni.
Akkor elösször xp, majd utána vista.
De a legjobb ha külön hdd én van.
És a telepítések alatt a többi hdd lehuzva.(#32197) DeadMeat
A VGA driver fent van ?
Mert asszem az feltétele az sp1 nek. -
sereeff
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #32190 üzenetére
Köszönöm! Ez a része sikerült! Már nem látszik a menü!
De szeretném megváltoztatni a winchi betűjelét, s nem engedi ( D ) mert rendszer meghajtó! Hogy törölhetném a rajta levő BOOT & Bootmngr mappát, ill filet? Gondolom ezek miatt lett ez a wincsi is rendszerem része!
-
Barney™
aktív tag
Örömmel tapasztaltam, hogy megérkezett az internet explorer 8 a vista automatikus frissítéseihez tegnap. Annak pedig külön örülök, hogy most már nem akad össze az oldalsávval
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest