Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
borat26
aktív tag
válasz
pete_21 #33597 üzenetére
"Chipset driver ugye fent van?" - Ez azért szinte bántó. de elnézem, mert örülök, hogy már többek érdeklődését felkeltette a probléma.
Driverek mindig a legfrissebb verzióra vannak frissítve, ezzel együtt automatikus Win update, és autómata telepítés.A háttérben futó alkalmazások közül mindent kikapcsoltam, amik nem okoznak rendszer instabilitást.
Van már SP2 HUN hivatalos javítás Vista 32-bithez? -
tisszekreny
tag
válasz
|kisbandi| #33595 üzenetére
A Rendszerkonfigurációban (msconfig), Rendszerindítás fül, Speciális beállítások gomb. Ha ezt megnyitod ott lesz egy olyan hogy processzorok száma, és lesz egy olyan hogy maximális memória. Na én ezt a maximális memóriát még régebben egyszer bekapcsoltam és beállítottam 2048MB-ra, de nem vettem észre semmi külömbséget (mivel akkor még csak 2GB RAM volt a gépben), és úgy hagytam. Most eszembe jutott ez a dolog, és kikapcsoltam teljesen ezt a maximális memória dolgot, és a gép egyből látja a 3GB-t.
-
pete_21
addikt
válasz
borat26 #33592 üzenetére
Ahogy már localhost kolléga is megmondta, innen baromi nehéz megmondani, hogy a gond...
Először memóriára gyanakodnék, de ha tesztelve volt, akkor nem az...
Chipset driver ugye fent van?
Háttérben futó (rezidens) alkalmazások nem okozhatják? Mik futnak?
WinUpdate-t ugye megvolt?
SP2-t megpróbálhatsz feltenni. -
|kisbandi|
tag
válasz
tisszekreny #33593 üzenetére
És mi volt elállítva, ha szabad tudni?
Mert közben én is találtam egy eléggé hasonló esetet. -
borat26
aktív tag
válasz
localhost #33591 üzenetére
Először is köszönöm a gyors reakciót, megnyugtató, hogy legalább valaki próbál segíteni.
A problémám összetettségével tisztában vagyok.Tuning absz visszavéve: probléma tovább él.
Spyware és víruskeresés megtörtént.
CCleaner szintén lefuttatva.
Memteszt modulonként lefuttatva.
Oprendszer: Windows Vista 32 bit with SP1.
Minden program indítását próbáltam rendszergazda jogosúltsággal, de így si megállnak.Akkor lássuk a további lépéseket, javaslatokat.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
borat26 #33589 üzenetére
Tudod, az a helyzet, hogy a Te problémád távolról nézve eléggé sokrétű, nehezen mondható meg, hogy pontosan mi a baja.
Ha odaülhetnék a gépedhez, lenne rá két órám, biztosan előbbre lennénk.Hasonlat: felhívod telefonon az orvosodat, hogy Doktor úr itt {mutogatsz} annyira fáj, mi lehet a baj? Persze, ha tudhatná, hogy hol fáj pontosan, akkor is szükség lenne laborvizsgálatra, röntgenre, ultrahangra, kivizsgálásra, ugye érthető vagyok.
Kezdjük:
(1) tuning visszavétele.
(2) spyware és antivírus vizsgálat
(3) ccleaner
(4) memtest
(5) Windows update SP3 és driverek update
Ha ezen túl vagyunk, akkor felesleges programok uninstallálása... Szólj, ha meghetünk tovább.(*) én a jövő héttől két hétig nyaralok!
-
borat26
aktív tag
válasz
borat26 #33567 üzenetére
Állítólag ez a legprofibb fórum számítástechnikával kapcsolatos kérdésekben és megoldásokban.
Legalább annyit tegyen már valaki, hogy valamit hozzáfűz a kérdésemhez, mert már szinte semelyik programot sem tudom 5-10 percnél tovább használni, Vista Őkegyelmessége mindegyik működését beszünteti.
Így egy kicsit ciki használni a gépet, de a reinstall sem oldja meg a gondot egyik programnál sem.
Vagy kezdjem az alapoknál? Vista le, aztán fel?(Épp ezt próbálom elkerülni)
Igazán csak azt sérelmezem, hogy minden apró problémát lereagáltok, megoldási javaslattal álltok elő, viszont egy komplexebb probléma esetén napokig, akár hetekig még egy válasz sem érkezik.
Ha nem is tudtok megoldást a problémámra, akkor esetleg egy olyan fórumot ajánljatok, ahol szintén feltehetem a kérdésem.
Remélem senkit nem bántottam szavaimmal!Üdv: Borat
-
pete_21
addikt
válasz
tisszekreny #33584 üzenetére
Esetleg nincs BIOS-ban valami 'Memory remap', vagy hasonló funkció?
-
Froclee
őstag
válasz
tisszekreny #33586 üzenetére
csak 64bites vistával tudnád kihasználni
-
Froclee
őstag
válasz
tisszekreny #33584 üzenetére
32bites vistád van?
-
tisszekreny
tag
Sziasztok!
Olvastam az első hozzászólásban hogy a Vista 4GB memória esetén nem lát csak mondjuk 3300MB-t. Nekem egy olyan problémám lenne, hogy nekem 3GB memória van a gépembe, de a Vista csak 2GB-t használ. (képen)
http://kepfeltoltes.hu/090704/problem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem tudnátok nekem segíteni abban hogy hogyan használhatnám ki mind a 3GB-t?
A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm.
-
mad1
veterán
Valaki tudna segiteni?genius 5.1 es hangfalam van.
Olyan gondom van,hogy xp n meg volt a zenelejatszokon sub most meg mar csak a mintahangoknal es a jatekoknal van jelen.A center meg nagyon halk.
Probaltam vistan is meg win 7en.Most xp n megint van.
holnap ujrarakom a rendszert win7re mert ez nem hagy nyugodni. -
Mian
aktív tag
Hi!
valaki meg tudná mondani hogy hogyan lehet átállítani a főkapcsolót? igen tudom hogy vezérlő meg főkapcsoló állítása stb, de nekem ott alapból leállításon van egyrészt meg hiába állítom nem csinál semmit....uzgynaez volt fél éve is amikor fel raktam a vistát, akkor valaki segített de már nem emlékszem hogy volt....pm is jöhet hogy meglegyen a megoldás fél év mulva is.
thx
-
pete_21
addikt
válasz
hülyegyerek #33575 üzenetére
Hát, ez esetben sajnos nem tudom, mi a megoldás...
Igazából én már nagyon sok éve nem használok WMP-t. Ahogy írtad is, más lejátszókban simán át lehet állítani. Én KMPlayert használok, szerintem jó kis lejátszó, de a GomPlayer is az.Nézd meg őket, megéri.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
pete_21 #33574 üzenetére
Nekem nem az a problémám,mint a linkelt topikokban a srácoknak,hanem konkrétan egy 4:3-as képarányú dvd képét szeretném átállítani 16:9-re.Más lejátszókkal nincs ilyen probléma (pl.VLC),mivel simán át lehet állítani,de win media playerben nem találtam ilyen opciót.Jó lenne megtalálni,mert elég gyakran nézek tv ripeket,és azoknál általában át kell állítani a képarányt.
Azért kösz,hogy utánanéztél -
pete_21
addikt
válasz
hülyegyerek #33572 üzenetére
-
McKane
senior tag
Üdv.!
Nem teljesen idetartozik...
Ti mit ajánlanátok kémprogramirtóként az Eset Smart security mellé? Lehetőleg magyar nyelven beszéljen a program.. Ha fizetős nembaj,de az ingyeneseket sem vetem meg.Köszönöm szépen!
McKane
Szerk1.: ja és windows vista home premium sp2 az OS. ha számít valamit..
-
hülyegyerek
addikt
Akkor mégegyszer,hátha...:
Sziasztok.
Lehet,hogy buta kérdés,de Windows Media playerben hol tudom átállítani a képarányt? -
MATEO6600
őstag
Valaki segítsen mert már kész ideg vagyok...
CoD2 alatt szeretném beüzemelni az 5.1-et, azaz az EAX-ot Vista alatt.
XP-nél simán bekapcsolom, de win7 és vista nem engedi, mert apply után visszaáll Miles Fast 2D-re. Utánanéztem a problémának, és láttam hogy a vonalbemenetnél engedélyezni kell a Sztereó keverőt, megvolt, de így sem jó.
Valaki? -
Tosee
őstag
válasz
Kal-El #33566 üzenetére
Szia!
Nem biztos, hogy vista-ban benne lenne ez a beállítás, én őszintén szólva nem találtam meg...
Próbáld ki ezt, szerintem így is jó lesz!
Állíts be egy jelszót a felhasználónak (akár ideiglenesen), indítsd el a winampot és zárold a gépet (windows billentyű + L, vagy start/zárolás)! A programok futnak tovább, de a gépet csak a jelszó ismeretében lehet feloldani! Ha vége a bulinak, és nincs szükség a jelszóra akkor törlöd a felhasználó jelszavát, és minden a régi... -
borat26
aktív tag
Sziasztok!
Mellékelnék három képet, amelyeken azokat a problémajelenségeket találjátok, melyeket a hőn szeretett Vista csak úgy egyszerűen, képességeitől fogva önhatalmúlag bezár.
Ezzel nincs is semmi gond, hogy íly okoska lett, ha a program tényleg nem válaszol, befagy. De nem hinném, hogy egy pár hónapos oprendszernek ennyi problémája lenne a szinte frissen feltelepített programokkal, alkalmazásokkal.
Megoldási javaslattal viszont egyik problémára sem tud előállni, így titeket kérlek javaslattételre a probléma megoldása érdekében.
A "format c:\" - lehetőleg az utolsó ötlet legyen, ám már az én agyamon is átfutott.Köszi előre is!
[L:http://prohardver.hu/dl/upc/2009-07/07/162810_okfcbxnd7ilnyhq2_problemajelentes_1_2.jpg]
[L:http://prohardver.hu/dl/upc/2009-07/07/162810_kgc3jrdww6tvo1qd_problemajelentes_2.jpg]
[L:http://prohardver.hu/dl/upc/2009-07/07/162810_pg2ntap4okm1gor0_problemajelentes_3.jpg][ -
Kal-El
senior tag
Hello!
Vistában, hogy tudnám beállítani, hogy jelszóval védje a képernyővédőt?
Házibulit akarok csinálni és nem akarom, hogy belenyúlkáljanak a winampba közben. -
|kisbandi|
tag
Dark KillerX (#33546): Mit értesz az alatt, hogy letiltja a netet? Letiltja a hálózati kapcsolato(ka)t? Vagy látszólag minden OK, csak a programok nem tudnak csatlakozni a külvilághoz? Ha egy parancssorba ping itcafe.hu, vagy nslookup itcafe.hu utasítást adsz ki, semmi nem jön vissza, még az IP sem? Tűzfallal hogy állsz? Belső hálózaton van a gép, vagy közvetlenül kapcsolódik a netre? Ha belső hálózaton, lát-e (ping) másik gépet/routert?
GoodSpeed (#33548): Pont tegnap volt róla szó.
cimbi186 (#33560): Eszközkezelőből is le lehet tiltani.
-
toroki
csendes tag
-
toroki
csendes tag
Üdv!
Tudna valaki segíteni, hogy lehet beállítani, hogy a mappák ugyanabban az ablakban nyíljanak meg? Tegnap gondolt egyet, azóta kínlódok vele. (A mappa beállításainál a be van jelölve ez a pont, de mégsem így nyílnak meg). Esetleg valamilyen registry beállítást nem tud valaki?
Előre is köszi. -
Met
nagyúr
Az milyen hibára utalhat, hogy az egérkurzor 4-5x nagyobb lesz?
Valamelyik nap csinálta, újraindítottam megjavult. Most megint csinálta de le is fagyott a gép.
Vista Ultimate 64-bit SP2Alaplap vagy vga?
Lefuttattam ram, vga, proci tesztet és nem hibázott sehol sem.
-
cimbi186
aktív tag
válasz
#41133696 #33551 üzenetére
Ne aggódj,nekem ott van a kezdetektől,és nem is találtam rá megoldást,hogy hogy a bánatba lehetne végleg eltávolítani,úgyhogy amikor megnyitom a sajátgépet kicsit sandítok,hogy ne lássam
)))),így békében megférünk egymás mellet egy ideje(de,ha megtalálnád a megoldást,megdobhatsz vele tisztelettel)
-
Chris82
senior tag
Akkor csinálja ezt amikor menet közben valamilyen USB-s eszközt dugok be. Leállításnál ezután mindig Frissítés beállítást csinál. Miért van ez? Kérem segítsen valaki
-
zsolesz010
senior tag
válasz
azbest #33526 üzenetére
Köszönöm, kipróbáltam a német 32 bites Home Premiumon.
Magyarított, de valamiért 2 gépen is elszállt a Windows Update ablaka. Nem jelennek meg a szövegek és a grafikai elemek jó része. Gyakorlatilag az ablak kerete, fejléce látszik, meg pár apróság. Nem értem, mert amúgy szinte minden rendben lenne.Végül új telepítés lett belőle, a meglévő OEM kódokkal sikeresen lehetett aktiválni a torrentről gyorsan lehúzott Vistát.
-
haxy27
aktív tag
Nem tudná valaki zipbe tömöríteni azt a kis sárga noteszt a sidebar minialkalmazásokbol?
-
Chris82
senior tag
Még mindig nem oldódott meg a problémám, szinte majdnem minden leállítás és betöltés kb 5 percet vesz igénybe. Azt írja hogy beállítások konfigurálása. Kezd már kicsit idegesítő lenni.
-
Zsolt88
csendes tag
válasz
Csabee. #33544 üzenetére
Üdv!
Eszközkezelőben nincs sárga kérdőjel. Ott van a tuner és azt írja hogy megfelelően működik.Azt nem tom hogy pontosan melyik driver van a saját lemezén, de nem mindig a legfrissebb kell (de ahogy emlékszem az első installnál a cd-ről csináltam és ott is fagyott)
Nem lehet hogy maga a tuner rossz? -
törölt tag
Köszi, letiltottam a BIOS-ban
-
törölt tag
Újab érdekesség. Nincs is 3"5 lemezes meghajtó a gépben. Gondolom az SP2 hozadéka. Ezzel mit lehet csinálni? Eltávolítottam, újra indítottam a gépet és megint ott van.
-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok.
Lehet,hogy buta kérdés,de Windows Media playerben hol tudom átállítani a képarányt? -
törölt tag
Van egy olyan problémám, hogy a Windows oldalsávon állandóan összekeveri a Gadgetek pozicióit. Azokat a Gadgeteket jeleníti meg amelyeket kiválasztottam, de például az időjárást hol alul, hol felül, hogy középen, és ezt mindegyikkel eljátsza. Mitől lehet ez, és hogyan lehet orvosolni? Már leszedtem az összes gadgetet, majd újból beválogattam őket, de ugyanúgy, és ugyanazt csinálja.
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Nekem a Win7 x64 nem igazán jött be.
Szerintetek egy Vista X64 Sp2 gyorsabb lenne?Konfig: - AMD X2 4850e (2500MHz)
- 4GB Geil Ultra 800
- ATI HD3870 GDDR4 VGA -
Dark KillerX
addikt
Az mitől lehet,hogy Vista 64-bit(Sp2) mellett a ha bármilyen vírusölő programot használok az letiltja az internet kapcsolatot.Már próbáltam a Nod-ot,Avast,AVG-t,Comodot,de mindegyik telepítése után letiltja a netet.
Ja és próbáltam már frissíteni a hálókártyám driverét (Realtek),de az sem segített.
-
törölt tag
Helló,
tavaly decemberben lett felinstallálva a Vistám.Azóta a System Update Readiness Tool x64-alapú rendszerekhez (KB947821) [2009. április] frissült. Honnan lehet tudni, hogy mi változott az akkori kiadáshoz képest ?
Mert esetleg elképzelhető, hogy ha ezt feltenném a friss Windows-ra, kihúzott Net mellett, akkor telepíthetném az önálló SP1-et majd az SP2-t, ha mondjuk többek között pont az Nforce 4--el való inkonzisztencia megoldása is megtalálható lenne benne. Akkor megoldódnak a probléma, mivel az SP1 és az SP2-nek is az őnálló telepítője levan szedve a Microsoft oldaláról.
-
Zsolt88
csendes tag
Üdv!
Volna még valami nagy probléma:
szeretnék betenni egy Leadtek pxdvr 3200-as kártyát, de nem üzemel, pedig Vistára van!
Próbáltam segítséget kérni de edig nem sok sikerrel. Vista 32 van. Azt írták hogy takarítsam ki a gépet. Jó, de mivel? Hogyan? És ha vistán kéne menni ennek a tv tunernek, akkor miért fontos hogy mi van rajta?
http://prohardver.hu/tema/leadtek_winfast_tv2000xp_expert_es_global/hsz_4754-4754.html
-
Zsolt88
csendes tag
válasz
|kisbandi| #33541 üzenetére
Köszönömszépen
-
|kisbandi|
tag
válasz
Zsolt88 #33540 üzenetére
Olvasd el a "Miért hízik a Vista?" Photo Gallery bekezdését.
-
Zsolt88
csendes tag
Üdv!
Van a gépemen 3 vinyó, 3 Vista.
Ma vettem észre, hogy mindegyik vinyón van egy mappa:
C:\Users\Zsolt\AppData\Local\Microsoft\Windows Photo Gallery\Original Images mappa, ami az egyik vinyón 14 GB, a másikon 12 GB!!
Van nagyon sok fotó a gépen de az egy particionált részen ahol nincs op rendszer.(200gb 2 részre osztva. Egyik vista a másik adattárolás, képek, zene,stb.)
Mi célt szolgál és mit keres ott ez a sok fénykép ahol nem kéne ott lennie?? -
Chris82
senior tag
Sziasztok!
Miért van az hogy inden kikapcsolásnál rendszer beállítást csinál?
Miért csinálja ezt? -
FRENK1988
veterán
Vista-ra fel lehet erőszakolni az SB Live! 5.1 (SB0100) driverét
-
|kisbandi|
tag
válasz
#54715584 #33531 üzenetére
Már többen jelezték, hogy ilyen problémájuk van, azonban ezen fórum bejegyzései szerint egyelőre csak egy átmeneti megoldás létezik rá, mégpedig az, hogy az x64-es Sidebar helyett az x86-os verziót kell használni.
Aztán gondolom, egyszer csak egy update majd kijavítja... -
törölt tag
sziasztok,
néhány napja amikor betöltődik a windows, a sidebar gadgeteit mindig összekeveri...
ez miért van?
le lehet ezt fixálni valahogy?
eddig mindig ugyanúgy töltötte be őket, ahogy először beállítottam, most miért keveri össze őket?
válaszokat előre is köszi -
Dr. Romano
veterán
válasz
Dr. Romano #33528 üzenetére
Oké, megoldottam a Vista Firewall Controll progival
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani hogy ebben az *** Vista tűzfalban hogyan kell blokkoltatni egy programot
Van egy progim ami minden indításkor kimegy a netre, de egyszerűen ezzel a tűzfallal nem tudom blokkolni a kimenő forgalmát (csak kivételeket lehet ugye megadni). A Windows 7-ben már normálisan be lehet konfigurálni a progik ki/bemenő engedélyeit, ebben a f*sban miért nem?
(alternatív tűzfalat nem szeretnék használni, mert már vagy az 5.-et próbálom, de mindegyikkel volt nyűgöm, igazából csak ez is arra kéne hogy ennek a proginak a kommunikációját fogja meg valami és kész...) -
Ukraan
aktív tag
Szevasztok!
Pár napon belül lehetséges, hogy VGA-t cserélek a Vista Ultimate-es gépemben, Nvidia-t ATI-ra. Szeretnélek Titeket megkérni, az ilyen jellegű tapasztalataitokat osszátok meg velem. Köszönöm!
-
azbest
félisten
válasz
zsolesz010 #33524 üzenetére
van rá mód, 64 bites angol rendszeremet magyarítottam így vele.
http://www.raymond.cc/blog/archives/2008/09/22/download-and-install-windows-vista-mui-language-packs-on-vista-home-basic-home-premium-and-business/
-
localhost
Közösségépítő
válasz
zsolesz010 #33524 üzenetére
Nincs rá lehetőség
-
zsolesz010
senior tag
Adott egy előre telepített eredeti, német nyelvű Vista Home Premium.
Van bármiféle mód arra, hogy magyar nyelvet varázsoljak belőle?
Csak Enterprise és Ultimate verziókhoz találtam megoldást, de az itt ugye nem megy.
Új telepítésen kívül van valami módszer a magyarításra?Köszönöm!
-
zed01
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom aktiválni a Windows Media Player 12-ben az SRS WoW effektusokat? Egész egyszerűen nem jöttem rá.
A választ előre is köszi. -
Vasinger!
nagyúr
Törölni akarok egy 826 bájt méretű parancsikont, de a vista laza fél percet gondolkozik rajta. UAC ki van kapcsolva. Miért van ez? A válasz csak annyi lenne: me' vista?
-
|kisbandi|
tag
válasz
edeleny #33520 üzenetére
Egy adminként indított parancssorba használd a bcdedit.exe-t, ne a Start menü futtatás részébe írd! Itt van egy pár leírás, hogy kell vele kikapcsolni.
-
edeleny
őstag
Sziasztok.
Az Adatvégrehajtás megakadályozása szolgáltatást hogy lehet kikapcsolni,vagy módosítani?
Ahol a súgó írja az ablak inaktív.
Valami bcdedit.exe futtatást ír,de csak felvillan egy ablak és semmi több. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
|kisbandi| #33517 üzenetére
Kösz a tanácsokat...mindent végigpróbáltam(mindenből a legfrissebb) de nem vált be...
Viszont más emulációs progival már nincs gond...szal lemondtam a daemon-ról. -
malibu
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Van a hangkártyámon game\midi port.Van hozzá midi kábelem is és egy szintim, de sehogy nem ismeri fel a Vista.Valahol 1 helyen azt olvastam, hogy a vista nem támogatja már ezt a portot csak usb-s eszközöket.Igaz ez?Biztos van valami lehetőség vagy trükk, amivel aktívvá tudom tenni ezt.Ebben kérnék segítséget.Köszi!!!
-
|kisbandi|
tag
(#33502) Nordic: Ebben azt hiszem egyetértünk, tényleg elég noob dolog kapásból a Windowst hibáztatni. Azt viszont teljesen normális dolognak tartom, hogy amit nem tud az ember, annak utánajár vagy rákérdez. Csak azért válaszoltam ilyen stílusban, mert úgy vettem észre, hogy egy olyan emberrel beszélek, aki még arra is lusta, hogy a képébe nyomott hibaüzenetnek utánajárjon.
De ezek szerint nem erről van szó, csupán arról, hogy nem tudsz angolul. Ugye ezt nem kellett volna előre tudnom? Ha nem érted, mit ír ki a program, hívj segítségül valakit, aki nem csak a Next, OK, és Finish szavakat ismeri fel, ha angol szöveget lát, mert ez így nehéz szülés lesz...
(#33506) Nordic: Tipikus esete annak, amikor a magyar nyelv csak hátráltat. A Google azonban még mindig jó barátunk (visszafordítva angolra a szöveget persze még jobb barátunk), hiszen most is kiadott egy pár lehetséges megoldást tartalmazó fórumot, sőt, a mostani találatok egy része kísértetiesen hasonlít az előző 3 linkem témájához, vagyis, hogy valamilyen antivírus/tűzfal programmal akad össze a DT.
Ettől persze nem biztos, hogy Nálad is ez okozza a gondot, de szerintem mostmár érdemes lenne utánajárni. Ja, és még valami, SPTD-ből 1.59 az utolsó (valamelyik találatban a legújabbra való frissítést is javasolták).
-
zed01
őstag
A másik kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom kikapcsolni azt a rohadt rendszer visszaállítást?
-
harry3
őstag
válasz
Játékos #33511 üzenetére
Esetleg ha töltötök le valamit a Miscosoft Download Center-ből, ott előbb van egy eredetiség vizsgálat, de a legtöbb törés hatására ezen átmegy. Ha ti telepítettétek, akkor kellett aktiválni, mert akkor szólt volna, ha meg netről töltött és magától aktiválódott, tehát semmit nem csináltatok, akkor az is tört.
-
zed01
őstag
Sziasztok!
Én azt kérdezném meg, hogy Vista Ultimate-re kell valamiféle AMD drivert telepíteni? Csak azért kérdezem mert az automatikus telepítő CD nem ajánlja fel, XP-re meg kellett.
-
Játékos
addikt
Sziasztok Urak!
Azt hol tudom megnézni, hogy a haverom gépére telpített Vista regisztrált/hivatalos-e??
Köszi a választ! -
Met
nagyúr
Sziasztok,
Ez mitől van?
Vista Ultimate SP2 64-bit, nincs húzva semmi, semmi nem melegszik.
Teszteltem, ramot, procit, vga-t, vinyót de nem hibázott egyik sem.
kb. 2 hete működik a Vista hiba nélkül, ma kezdte ezt, előtte XP 64bit fagyott időnként netezés közben, ma a Vista is előadta, torrent és firefox futott csak.
Driverek, bios friss mind.A hibanaplóban van egy ilyen:
Eseménynapló bejegyzés:
Hibagyűjtő: X64_0x124_GenuineIntel_PROCESSOR__UNKNOWN, típus: 0
Esemény neve: BlueScreen
Válasz: Nincs
CAB-azonosító: 0Probléma aláírása:
P1:
P2:
P3:
P4:
P5:
P6:
P7:
P8:
P9:
P10:Csatolt fájlok:
C:\Windows\Minidump\Mini070309-01.dmp
C:\Users\Rendszergazda\AppData\Local\Temp\WER-36301-0.sysdata.xml
C:\Users\Rendszergazda\AppData\Local\Temp\WERA987.tmp.version.txt -
Nordic
Közösségépítő
Sikeresen feltelepult csokkentett modban a daemon tools viszont mikor normal modban inditom a rendszert ez az uzenet fogad:
[link]az erdekes csak az h 1.56os spdt van fennkezd idegesiteni ez a 64bit...
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Mariann294 #33503 üzenetére
-
Tosee
őstag
válasz
Mariann294 #33503 üzenetére
Én pl.: Registry tisztításra, és programok eltávolítására CCleanert használok, töredezettségmentesítésre pedig O&O Defrag-ot...
-
Mariann294
őstag
Ti milyen rendszerkarbantartó progit használtok?Egyáltalán van-e szügség ilyenre?
Nagyon erős a gyanum hogy az advanced system care pro a ludas. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
|kisbandi| #33490 üzenetére
Én kérek elnézést h noob létemre azt hittem hogy a 64bites vista-val van a baj
(először használok 64bit-et), és sajnálom ha ezzel zavartam ezt a topicot.
ha az angolom egy kicsit profibb lenne nem tartózkodnék külföldi fórumoktól....
-
cintula187
addikt
válasz
|kisbandi| #33500 üzenetére
nem. KMplayer-t használok. Modjuk azt még nem néztem hogy böngészőn keresztül ad e hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- PlayStation 5
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyaralás topik
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Stabil pályára állt az Android 16
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest