Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
Haho, bemasolom ide is, amit az x1950pro Topicban irtam, hatha itt talalok valaszt...
"Van egy kerdesem, inyenceknek valo. De elöször a konfig: e4300@2,8Hz, 4gb DDR2-800, Asus P5B, Sapphire x1950pro. Es a legjobb: Vista x64
Elöre megkerek mindenkit, hogy mellözze az olyasfajta valaszokat, mint "ugy kell neked, minek hasznalsz Vista-t", vagy "majd a SP666 utan talan en is valtok majd Vistara", köszi!
A gondom: Antialiasing+Game-ek. Tudom hasznalni a jatekok menüjeben az Antialiasing-ot, de a monitor gyakran atvalt (PL. Loki, GUN, Quake Wars, COJ, ) 60Hz-es kepfrissitesre AA engedelyezesenel. A FEAR es a Guid Wars ugyanakkor (csak hogy ket peldat emlitsek) gond nelkül megy. Probaltam mar az egeszet megkerülni azzal, hogy CCC-ben allitom az AA-t, de akkor vagy nem alkalmazza a jatekban, vagy ugyanugy atvalt 60 HZ-re.Minden honapban frissitem a drivert, miutan teljesen eltakaritottam az elözö maradekat driver cleaner-el... Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Formula-1
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest