Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #19593 üzenetére
Amiről emberieket szoktam hallani, az a Vista Codec Pack, de szerintem egy VLC player is elég neked
uTorrentet használok én is, és nem teljesen értem, mi a gondod... milyen mappabeállítások nem jelennek meg? Ha a letöltési...stb. dir-ekre gondolsz, vígan be lehet állítani, nincs azzal semmi gond (melyik verziót használod?).
Amúgy legtöbb kliens megy már Vistán tudtommal, nyugodtan kipróbálhatsz mást is, hátha jobban bejön vagy valami. Nekem sok ismerősöm Azureusra esküszik (én mondjuk nem szimpatizálok vele).DVD nézésre meg WMP. Tök jó, telepítsen ezért 3rd party fizetős szoftvert, akinek 2 anyja van
-
Morden24
nagyúr
Driverekkel voltak gondok, nem a Vistával.
A Firefox is csak nálad szarakodik. Ha ennyi gondod van, mi a francért erőlteted? Tégy vissza XP-t, aztán annyi.Ha nekiesel, mint tót az anyjának, leszarozod, aztán kiderül, hogy júzer error, annak sok értelme nincsen, te is csak idegeskedsz. Miért nem maradsz a tuti jól működő, megszokott dolognál?
-
spyduck
nagyúr
Vistán hol kell beállítani a touchpadot? (notebook)
-
válasz
Core2duo6600 #19591 üzenetére
Tüzfalam csak a vista tüzfala van, azt kikapcsolva is próbáltam de ugysem megy, vírusirtó még fent sem volt... Próbáltam ugy hogy a telepítőn kivül nem futott semmi, UAc kikapcsolva, ugy sem megy
már kezdek ideges lenni hogy mi a ...ért nem megy...
Ezt az üzit dobja ki kb ötödénél:I[I]nstall unsuccessful!
yahoo! Messenger for Vista did not correctly install. this may have been to other open applications or incomplete installs. please try the install again after restarting your computer.[/I]
namost nem vagyok valami jo angolos, de ez azt jelenti elvileg hogy nyitva van valami más program vagy befejezetlen telepítés ami miatt nem megy, de ugy hogy bezárok mindent és csak a telepítő fut sem települ fel...
-
Mr.Grincs
veterán
Melyik a legjobb kodek pack a vista ultimate 64bit sp1 hez?
Torrent kliensből ti mit használtok? Én utorrentet használok csak a beállítása kész rémálom. Okés hogy felrakom és megy csak a mappabeállítások nem jelennek, nem hullanak le mint az xpnél. Ott csak egy Asztal man nekem a vistánál, meg és azt ki kell trükközni.
Power dvd-t használok dvdzésre. -
válasz
Morden24 #19587 üzenetére
Morden24 és Barthezz2
Igen, ez lehetett a gond. Most úgy telepítettem, hogy kihúztam a tv-ből a kábelt és gyó minden.
Azt nem néztem, hogy miket telepített, csak láttam, hogy jelez 32 frissítést én meg engedtem had telepítse őket.
Régen nem foglalkoztam már a vistával és most meg láttam ezt az sp1-es cuccot, mondom kipróbálom, bár nem hiszem, hogy hosszú életű lenne a dolog. Még játékot nem próbáltam, azzal is volt gondom régebben. XP-n faszán futottak, vistán meg akadoztak, pedig a gép nem lehet gyenge láncszem.
A firefox azért sz@rakodik kicsit, ha rányomok a kezdőlapra, akkor az üres lapra is betölti emellett nyit egy új lapot és oda is.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Barthezz2 #19530 üzenetére
Igen használom
Bár igaz nem most telepítettem fel.
Valami tuzfal foghatja meg nálad szerintem(#19537) csimav
64 bites vistat rakjál fel, neked a home premium megfog felelni.
Hogy a haverok mit mondanak az egy dolog, nem azért teleitunk egy ost mert a haverok így - ugy, hanem azért, hogy nekünk jó legyen.
Ha elég erős a gépet, akkor mehet a vista.
De ne kokányolt telepítőt használj.
mert abból sok jó nem lesz.
ha 4 gb ramod van, akkor 64 bites kell feltenni, hogy ki is tudja használni.
XP ből nem javaslom a 64 bitest, mert elég gázos, azzal indít pl, hogy vagy 500 megát leszed elsőnek frissités gyanánt.
ami nem baj.
Előnye ugyanakkor, hogy csak corporate kiadás létezik belőle, és nem kell szemvedni a törésekkel, kodot neki, és megy szépen.
Vistánál, én 1 féle törést ismerek ami muködik, itt az a legtutibb ha megveszed.(#19542) ateszm
Ha belegondolsz abba, hogy pl a vga driver is 64 biten fut, ami akár gyorsabb is lehet mint 32 biten, máris megvan a különbség még akkor is, amikor 32 bites maga az alkalmazás.(#19546) csimav
Mindenhez, jobban nem tudom leírni.
Csomo dolgot feltesz magától, de a külsö perifériákhoz kell.
Nyomtató, scanner /Ellenöriizd, hogy van - e 64 bites/
Hangkari
Vga kari.
Chipset.
Hálókari.
még biztos lehetne soroni, ezek a legfontosabbak...De ha ennyire nem tiszta, akkor tényleg kérj meg valakit.
(#19552) csimav
Gyüjtsd össze magad, tudod, hogy milyen lap van a gépedben /Gigabyte/ felmégy az oldalra, kikeresed a letöltések közül, és leszedsz mindentÉs így jársz el a többi hw el is.
(#19558) Lauda
Ez bizony user error amit csináltál, mert pár napja telepítettem egy szüz gépet, és semmi gond nem volt.
(#19564) Depression
1 hdd én jobb elsődleges particiokat használni abból 4 lehet max annyi elég is én is idétlenledtem a logikaival, meg amikor linuxot telepítettem meg is lett a következménye ....(#19565) csimav
El de mindenből frisset használj avg ét dobd ki
Nero 7 et szintén, ösküvület az már, 8 akárhányasnál tart azzal nincs gond.(#19567) csimav
Érdemes elenni a boltba megvenni, de ha már vista akkor office 2007 hadd szokjad(#19573) Morden24
Amikor frissen telepítettem, akkor csak a left right szolt még a mély sem.
Most szól, valamit feltettem azóta de nem tudom mi volt az.
Mostmár a MCE vel nézett tv nek is szól a mélyhang.Korábban az sem szólt
Ezért fosok ujratenni a rendszert, mert félek, hogy nem lesz jó, pedig már nagyon megérne a reinstallra.
(#19584) Morden24
EVGA is a NV re linkel.(#19588) Barthezz2
NA ez jó, mert nálam pl tv sincsen, tehát még azt sem tudom megmézni, akkor hogy mi lesz.(#19589) spyduck
Szerintem az avastot használd antivirnek, free. -
Morden24
nagyúr
válasz
spyduck #19589 üzenetére
Rakj fel új nodot, letöltési lehetőség: www.eset.com
Esetleg AVG-t, ha free cucc kell.A rákérdezős dolgot UAC-nek hívják, a Control Panelben, a User Accounts beállítások között találsz egy olyat, hogy "turn user account control on or off". Mellesleg ez egy biztonsági szolgáltatás, és elég hasznos, gondolom most még nagy telepítgetések meg beállítgatások közepette vagy, de utána úgy sem találkozol vele.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem mert még csak 1 napja használom a vistát.
Hogy lehet azt kikapcsolni, hogy mindenre rákérdez?
Van nekem egy Nod32-m, felraknám és azt írja ki, hogy nem kompatibilis, az ilyeneket kerüljem? Esetleg milyen vírusírtót ajánlanátok letöltési lehetőséggel együtt? -
Akkor tutira az a gond
hogy mit szívtam ezzel én is multkor
de mint írtam az sem biztos hogy megoldás hogy lehúzod addig a tv-ről, mert legutóbb vista telapítés alatt én is lehuztam, felraktam a drivert és nem volt kép, aztán bekötöttem a tv-t és láss csodát azon volt..nem értem egyébként mért
jah és ezt nekem a 175.19-es driverral csinálja, a többivel nem... -
Morden24
nagyúr
Talán húzd le addig a tv-t, ameddig felállítod a rendszert.
Leszedett egyébként 32 féle frissítést is, majd reboot és utána telepítettem az nv drivert.
És megnézted, hogy milyen frissítéseket telepített? Mert lehet, hogy pölö letöltött valami nVidia drivert, és amikor rátelepítetted az újat, megkavarodott a cucc.
Mellesleg nekem mindegy, kik és hányan szedték le a krekkelt akármit, a tény az, hogy nekem/sokaknak jól megy, nálad meg nincsen kép. Ha nem júzer error, és nem hardverhiba, akkor marad a szar telepítő
-
válasz
Morden24 #19584 üzenetére
Nem így futtattam, hanem nyomtam egy duplaklikket, ahogy szoktam. Mindjárt feltelepítem újra és megpróbálom akkor így telepíteni.
Egyébként ezt a verzsönt szedtem most le: Microsoft Windows Vista Ultimate SP1 32 Bit (X86) HUN OEM + Vista SP1 Loader 3.0.0.1 to All x86 and x64 Versions [by fotzegeil].nrg
Több mint ezren leszedték és dícsérik, szóval nem hiszem, hogy ezzel lesz a gond.
Leszedett egyébként 32 féle frissítést is, majd reboot és utána telepítettem az nv drivert.
-
Morden24
nagyúr
Úgy, hogy a driveren jobbklikk, és "run as admin", vagy ha magyar Vistád van, akkor "futtatás rendszergazdaként" paranccsal indítsd el. És adott esetben lehet, hogy inkább az EVGA honlapjáról kéne leszedni a drivert, nem az nVidia félét, bár nem tudom, zöldéknél ez hogy megy.
Amúgy milyen monitorod van?
Mellesleg eléggé kétlem, hogy egy globális problémaként a 8800GTS alá szar lenne a Vista driver. Nálad lesz ott valami elszúrva. A Vistád egyébként eredeti, vagy valami kokányolt szemét?
-
Csinálj egy rendszervisszaállítást vista dvd-ről! ha a vista driverével volt kép akkor az nvidia a ludas...
illetve nincs véletlenül egy TV a karira kötve? Mert akkor ott keresd az asztalt!
egyébként érdekesség, hogy az nvidia driver feltelepítése után nekem a tv-out lett az elsődleges, pedig mindent ugy telepítettem(vista, driver) hogy a tv nem volt bekötve.. -
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #19577 üzenetére
Nem tagadom, hogy k*rva drága volt, csak mivel hangrendszert is újítottam, és nem egy-két évre terveztem megvenni ezeket a dolgokat, ezért gondoltam, hogy hadd szóljon, egyszer lehet erre is áldozni.
Igaz, csak EAX5-ig van támogatás (amúgy az egész EAX nagyon nem a szívem csücske, szóval ezt nem sajnálom), de az legalább úgy van megoldva, hogy benyomok a driverprogin egy nyamvadt gombot, nem pedig az ALchemy-vel kell szarozni, ami mellesleg csak X-Fi karikhoz van ingyen, egyébként fizetős (éljen a Creative, ugye
).
A hangminőségre meg aztán nincsen panasz. Én X-Fi Gamer Pro-ról váltottam, és bőven nem bántam meg. Jó karik ezek, a PCI-express csati miatt meg aggódni sem kell, hogy egyszercsak kiszorul a gépből
-
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #19575 üzenetére
Nem az a baj, hogy öreg, hanem az, hogy a Creative kicsikét "kiskirályosan" kezeli ezt az egész Vista-driver dolgot. Normális és relatíve problémamentes támogatás az X-Fi karikhoz van (bár a "normális" miatt szerintem lenne egy-két sokat szenvedett ember, aki ezért leb*szna nekem egy pofont
).
Én ennek a karinak a nagytesóját használom, és bár a legutóbbi RC driverekkel anyáztam egy sort (életem első kékhalála Vistán
), alapban tökéletesen és problémamentesen működik, ezért mertem ajánlani
-
FireShadow
senior tag
válasz
Core2duo6600 #19491 üzenetére
elmentett jelszavakat lehet vele csekkolni meg törölni igy ujra megkerdezi loginkor a user/pass-t a halozati helyekbe!
-
Morden24
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #19571 üzenetére
Feltételezem, hogy az integrált hangkarinak is van egy beállítóprogija, de attól még nézd át a Control Panel\Hardware & Sound\Sound menüjét is, mert könnyen lehet, hogy ott is be kell állítanod a dolgokat.
Filmet nem tudom, mivel játszol le, de mivel hangcsúszás és szarakodás simán lehet codechiba miatt, azt ajánlom, hogy tölts le egy VLC-t, ahol szabadon tudod váltogatni, hogy hány hangsávot használjon a lejátszásnál, és nézd meg, hogy egy tutira 5.1-es film mit csinál, ha 5.1-re állítod (merthogy ott aztán tuti kéne szólnia az összesnek).
Zenénél az a normális, ha a két front + a sub szól (a centernek sem kéne), már amennyiben sztereó hangfelvételről beszélünk.
Ezeket a baromságokat (mint pölö sztereó kinyomása 5.1-ben) vagy a driverbeállítások között találod meg, vagy az adott lejátszóalkalmazásban tudod bekapcsolni (bár szvsz, de továbbra is mondom, sztereót 5.1-ben hallgatni ordenáré baromság, jobb nem lesz tőle, max rosszabb, esetleg hangosabb).Ha nem ragaszkodsz az egyébként rendkívül korrekt, júzer-frendli és megbízható Creative cég produktjaihoz, én bátran ajánlanám neked ezt a cuccot.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Morden24 #19569 üzenetére
Sajnos a P5Knak az ótvarját, de be akarok újjítani pont emiatt. Attól fosok, hogy meghal, az integrált hangkari a nagy teljesítménytől, mondjuk nem ekkora hangfalra találták ezt ki, de redetileg is kissebbet akartam, de így jött ki a vétel.. De nemtudom milyet vegyek. SB 5.1 live volt az előző gépemben, az kibajóvolt
, de ugyenebből az SB ből van most 7.1es annak az ára is jó. És van az asusnak a sonar verziója vagy mi a bánat az meg 35 körül van, szerintem egy kicsit sok érte, de 7.1es. Genius SW-HF5.1 5000 hangfalam van, nagyon faintos, xpvel nagyon csodásan szól. De genius karit nem szívesen veszek. Előre is köszi a választ.
XP vel minden hangot kiad az összes hangfalon, meg plusz a mélyet.
-
válasz
Mr.Grincs #19568 üzenetére
Nemtom nálad hogy mükszik ez, de alapban nekem sem nyomja ki 6ch-ba, de a hangkari progjában(realtek Hd audio) van egy olyan nekem hogy hangszóró kitöltés, és úgy megy mind
de csatlakozva az előttem szólohoz, egy sztereó zene miért is kel hogy 5.1be szóljon? Az már más hogy a filmnél bajos ha csak egy szól...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
csimav #19567 üzenetére
Teljesen jó a 2003as verzió is nekem is az van fent a Vista Ultimate 64 bit Sp1en.
Felraktam a 2007et és csak designben találtam változást eléső ránáézésre. Biztos van benne belül is változás, de azt nem nézegettem meg annyira.Miért van az hogy a vista nem 5.1ben játsza le a nótáimat., míg az xp simán egyből szétosztja az 5.1re a hangokat. És itt csak az első 3 hangfalam szól jobb bal, center, meg a mély is alkalmanként. Mit hol állítsak be hogy normálisan szóljon. Videóknál van amikor csak egy szól. Előre is köszi.
-
Morden24
nagyúr
válasz
csimav #19565 üzenetére
Mennek, bár valamelyik komm. programból, talán a Team Speak-ből csak az újabb verzió jó, de az nem a 64 bit, hanem a Vista miatt van.
Vírusirtókból és ilyen rendszerszintű szirszarokból olyat keress, ami vagy natívan 64 bites, vagy támogatja a 64bites rendszereket is.
Nero 7 helyett használj 8-ast, vagy leginkább mást (ez csak szvsz).Azért az egész világ ne kelljen neked. Elég World helyett Word is. Most is Microsoft Office-nak hívják, és az Office Xp megy Vista alatt is, az újat pedig Office 2007-nek hívják.
-
csimav
őstag
És ezen a 64 bites vistán elmennek a 32 bites progik? Pl: Steam, Team Speak, Ventrilo, Nero 7, AVG...
és amin Xp-n Microsof Office az vistán mi?? mert nekem kell majd a world... -
Depression
veterán
Vettem egy külső vinyót. Vistával partícionáltam 2 részre, a második partícónak nem adott betűjelet, hiába adtam meg, hogy úgy csinálja.
Át kellett állítani elsődleges partícióra, majd ismét hozzá kellett rendelni.
(Csak gondoltam megosztom veletek) -
Gorneck
legenda
-
Nagy nulla, szar, hulladék ez a vista most is, sp1-estől, mindenestől. Leszedem, kiírom, feltelepítem, majd az nvidia oldaláról leszedett vista driverrel kapok egy fekete képernyőt, ami a huszadik újraindítás után is megmarad. Egyszerűen elveszi a monitorjelet. Mondanom se kell, hogy ugyanezen driver xp-n tökéletesen működik továbbra is. Hát b@ssza meg a k@rva anyját a ms ezzel a vistával. XP a legjobb, ezzel nincs semmi gond.
-
Gorneck
legenda
Létezik olyan, hogy
Lexmark driver sima Vista-ra telepíthető és megy...SP1 telepítés után is.
Lexmark driver Vista SP1 telepítés után nem hajlandó feltelepülni. -
Lenry
félisten
válasz
csimav #19552 üzenetére
videókártya driver
hangkártya driver
chipset
hálókártya
nyomtatóna de ilyet nem játszunk többet
ha összefutunk, lógsz egy üveg édes vörösborral
-
csimav
őstag
Nah itt a report:
Itt
Vki driverek szerint gyűjtse össze és linkelje be h mien drivereket kell leszednem Pl: Videokari: link..
THX -
csimav
őstag
Úgy tudnátok segíteni,ha Everest el csinálnák 1 riport ot és ide belinkelném? Akkor todna vki a dolgaimhoz drivereket gyűjteni?
pl:
Hangkari driver: link..
Very big thx és respect annak aki megcsinálja majd. -
Morden24
nagyúr
válasz
csimav #19544 üzenetére
Videokártya, alaplapi cuccok, hangkártya, hálózati cuccok stb.
De ha ezt a részét nem ismered túl jól, akkor inkább hívj át valami hozzáértő ismerőst a telepítéshez, mert ha valamit elnézel, akkor sokat fogsz feleslegesen szenvedni, még úgy is, hogy a Windows Update a legtöbb dolgot leszedi azért (csak éppen nem mindig frissek a dolgai). -
Balinov
titán
fiuk, Vista HP alatt hol talalom a medal of honor allied assalut defaulot konfigjat? unnamedsoldier.cfg a neve. /main konyvtarban nincs, dokumentumok kozott se.pedig valahol tarolja a beallitasokat
-
3órája raktam fel "véletlenül" a 64bites Vistát.Eddig hibátlanul működik. Lehet csak bebeszélem magamnak,de mintha (flatout UC ,amivel most tesztelem),jobban futna. persze lehet h csak bebeszélem magamnak.
-
Morden24
nagyúr
válasz
csimav #19535 üzenetére
Felismerni valóban felismeri a 4 gigát, SP1 után, azaz kiírja, csak ettől még nem használja, tehát a haverjaid cseszhetik
Neked (mivel ahogy látom játékra kell leginkább) tökéletesen elegendő egy Home Premium Vista, lehetőleg 64bites, hogy ne csak parasztvakításnak üljön a gépedben a 4 giga ram.
(#19537) csimav: Ha elég a 32-bites, akkor minek vettél 4Gb ramot?
-
csimav
őstag
Hy! Pls érthetően mond el az Ultimate meg a Home P. közötti különbséget magyarul,mert angolul nem tudok.Szerintem jolesz nekem egy 32 es vista mert legalább dx10 van rajta
THX
-
Lenry
félisten
válasz
csimav #19535 üzenetére
ezesetben nyugodtan maradhat az XP... akkor rakj csak fel bármilyen 64 bites op.rendszert, ha
ad1: több memóriád van mint amennyit meg tud címezni a 32 bites OS
ad2: nagy memóriaigényű alkalmazásokat használsz (3ds max, CAD, stb..)
amúgy nem kellde XP-ből is van 64 bites, nem muszáj Vistát raknod.... hátránya, hogy csak angolul van,. magyar verziója nincs (Vista64-nek van)
fontos: ha mégis nekiállsz 64 bites OS telepítésnek, még most töltögesd le a vonatkozó drivereket, mert a telepítő CD-ken általában nem szokott rajta lenni... és hálókártya-driver nélkül nem fogsz tudni semmit se tölteni
mod: látom neked 4GB RAMod van... én javaslom tegyél fel egy 64 bites XP-t vagy Vistát... érdemes... valamivel szerintem gyorsabb is mint a 32 bites...
-
Lenry
félisten
válasz
csimav #19533 üzenetére
mint mondtam: 4GB mínusz a gépedben lévő, megcímezhető memóriával rendelkező eszközök összesített memóriamennyisége - ez minden 32 bites op.rendszerre vonatkozik, XP-től a MAC OS 10.3-on át a 32 bites Linuxig és a Vistáig... épp azért hívják őket 32 bites op.rendszereknek, mert 2 a 32-diken méretű a címtartományuk... annyi memóriát tudnak megcímezni
azaz... összesen rendelkezésére áll az op.rendszernek 4GB-nyi memória cím... ebből kiosztja először a VGA memóriának a címeket, máris lejött 512mega, maradt 3,5GB... ha mondjuk van egy Creative X-Fi hangkártyád, akkor azon is van 64 mega RAM, azt is meg kell címezni, lejön még mindenféle gyorsítótár, etc, etc, és ami maradt, az megy a rendszermemóriának...
-
Lenry
félisten
válasz
csimav #19531 üzenetére
32 bites - 2 a 32-diken = 4GB mínusz a gépedben lévő, megcímezhető memóriával rendelkező eszközök összesített memóriamennyisége
64 bites - 2 a 64-ediken, számold ki(ha jól tudom egyelőre le van korlátozva 128GB-ra)
a Vista különböző verziói közti különbségekről itt olvashatsz
ezt a "formázós-telepítős" kérdést mégegyszer, mert így nem értem
-
csimav
őstag
Miben külömbözik a 32 ill. 64 bites vista és az Ultimate ill a Home Premium? Meik mennyi ramot kezel? És az jólesz nem hogy az adatokat,képeket... ráteszem az E meghajtómra és csak a C-t(Windows) formázom és telepítem?
-
válasz
derossi #19513 üzenetére
Köszi! Közben már megoldottam, ujrahuztam a wint és igy már nekem is ok, ugyhogy ott valami más kavart be...
Más. Valaki használ yahoo messengert vista alatt? mert a yahoo honlapján a vista alá valót ugy lehet leszedni, hogy letölt egy pár kb-os filet, és telepítés közben szedi netröl a cuccot, ezzel csak az a baj, hogy már vagy 100x próbáltam, de kb ötödénél mindig leáll és kiirja hogy a telepítés sikertelen...
-
Core2duo6600
veterán
Sehonnan szedd le torrentről.
(#19495) oz82
Uj firefox gond nélkül megy nekem, tehát nem ezzel van a gond.(#19498) RAiN91
Természetesen lehet, a hibauz valszeg azért mert megsérült a file letöltésnél ereszd rá a winupdate re.(#19500) _ak_
De addig korlátozás nélkül müködik.(#19507) RAiN91
Miutan minden előzetes frssités fent van, vagy 10 szer végig kell kergetni rajta, de megtalálja.(#19510) RAiN91
Vista beépített tüzfala maradhat bekapcsolva.(#19521) csimav
Home premium, vagy ultimate
Mindegy, hogy 32 vagy 64 bites, 64 bites esetében ellenörizd, hogy a cuccokhoz van - e driver. -
Edween
őstag
válasz
csimav #19521 üzenetére
Javasolnám a home premiumot, az mindenre elég kell, hogy legyen egy home usernek, de ha vagizni akarsz a haverok előtt akkor úgy is az ultimate a neked való. De mivel elég ütős kis cuccod van, a 32 bites mellet azért elgondolkozhatsz a 64 bites os mellet is, ha már 4GB rammal rendelkezel.
-
Acus
tag
Sziasztok,
Nekem olyan problémám lenne hogy Vista Home Premium van fennt, és megáll a net szabálytalan időközönként. Firefox 3-at használok, de az IE7-ben is ugyanugy megáll. Se előre se hátra, és csak az ujaraindítás segít a problémán.
Szerintetek mi lehet a hiba? Nem valami beállítás gond?
Utorrent fut a net mellett de eddig is így ment és semmi baja sem volt. Xp alatt. -
Edween
őstag
válasz
csimav #19519 üzenetére
Ugyan ilyen problémák gyötörtek téli szünetben, aztán egyik pillanatról a másikra feldobtam a vistát, na azóta eszembe se jutott, hogy visszategyem az xp-t. Szerintem nagyon cool os, csak bátorítani tudlak, semmit nem veszítesz. A játékok meg szinte úgy futnak mint xp-n, nem lesz velük semmi gáz, a progikkal sem.
-
csimav
őstag
Sziasztok! Szerintetek megéri XP ről Vistára váltani? Melyik Vista verziót ajánljátok gamek hez?És elfog menni vistán a Hunting Unlimited 2008, 2009, Assassin Creed és a Counter Strike source? És a programok?
-
Morden24
nagyúr
válasz
RAiN91 #19516 üzenetére
Nyiss admin módban egy command prompt-ot, és írd be, hogy sfc /verifyonly
Ez egy tesztparancs, lecsekkolja, hogy a Vista rendszerfile-ok megvannak-e, illetve van-e bennük hiba.
Hogy az MS-ről letöltött SP1 hibás lenne, azt kétlem, de megpróbálhatod újra letölteni, mindennek megvan az esélye
-
Morden24
nagyúr
válasz
RAiN91 #19507 üzenetére
Az programkompatibilitási hibákat javít.
Van esetleg valami módosítva a Vistádon? A legapróbb dolog is lényeges lehet, pl. uxtheme és egyebek.
(#19507) RAiN91 Akkor a drivereidet próbáld meg frissíteni. És nyomkodd a Winupdate-et, előbbutóbb felajánlja.
telepítésnél rendszervédelmeket kikapcsoltad? -
-
Morden24
nagyúr
válasz
wolfblind #19499 üzenetére
Semmi ilyen gond nincsen, egyszerűen a Crysis egy szar játék.
Amúgy kb. annyira alkalmas az Enterprise a játékra, mint bármelyik Vista.
RAiN91: Egyébként fel lehet, szóval nem ez lesz a gond. Szerintem WinUpdate-en próbálkozz, mert vannak szükséges előzetes frissítések is SP1-hez, illetve frissítsd a drivereidet. Ja, és a telepítés idejére minden védelmi bizbazt kapcsolj ki, van akinél ez oldotta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest