Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Fire/SOUL/CD #35232 üzenetére
Nem az a recovery hely? Onnét húzná újra magát nem? Mintha ilyesmi rémlene...
-
Gorneck
legenda
válasz
WonderCSabo #28558 üzenetére
Egyébként kizártnak tartom, hogy abszolút tisztában lennél vele... Ezt bővebben? Nem értem az egész beszélgetést...sem a hangnemet se semmit...nekem anno sokat segített a Vista beállításaiban ami alapján nem mondanám azt, hogy nem ért hozzá...
-
Gorneck
legenda
válasz
PowerBuldog #28506 üzenetére
Hdsentinel-lel csekkold...esetleg cseréld fel a két vinyát a lapon...
Ha nem jön be akkor reinstall?
-
Gorneck
legenda
válasz
Neil Watts #28353 üzenetére
Elhiszem...nekem nem köll, mert fogja a gépet...arról nem is beszélve, hogy az IS fizetős és jelen esetben free AV-okról volt szó...
Jahh és van benne tűzfal ami szintén nem kell...
A free avg szintén nem felelt meg az elvárásaimnak...lassít az is sajna...
De lényegtelen, mert ez itt off... -
Gorneck
legenda
válasz
Morden24 #28325 üzenetére
Du teszek fel majd képet a fogyijáról...ha nem felejtem el...eddig szuper...
3 nagyágyú van x64 alá...nod, avast, avira...ez egyben a gyorsasági sorrend is...nod vmivel több ramot eszik, de Ő fogja legkevésbé a gépet már csak azért is mert natív x64es...avast avira nehéz eset...mivel SSD-m van nehéz kiszűrni melyik a jobb...avast fogyaszt emlékeim szerint a legkevesebbet és ingyenesből Ő tudja a legtöbbet...szóval nálam még, ha Ő a leglassabb is, akkor is nyerő... -
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
PowerBuldog #28311 üzenetére
Stabilitás teszt volt?
Vírus és egyéb szmötyi keresés?
Csökkentett módba is próbáltad? -
Gorneck
legenda
válasz
CivicEsi #23542 üzenetére
Itt nézz körbe...vmi jófajta irtóért és ereszd rá...
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
Morden24 #23523 üzenetére
5.1et úgy értsd hogy nem szól az összes hangszóró...csak az első kettő (két szélső) és a sub...így már érted?
XP alatt a directsound miatt szólt szépen stereoba minden...gondolom ez a baja a kollégának is...ezt a Vista nem támogatja tudtommal vagyis nem müxik alatta...Köszi de a codec-ket külön évek óta nem rakok a gépre...
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
JamesHolden #23204 üzenetére
Vagy nero micro vagy cdburnerxp nálam mind2 bevált...
-
Gorneck
legenda
Ma hajnal 4kor végeztem a 64bites Vista Ultimate telepítésével...majdnem el is késetem melóból miatta...
32 vs 64
Nos mivel még nincs meg a 4 giga ramom így 2 giga rammal kellett telepítenem, de így is érezhetően gyorsabb...
Miben is gyorsabb?
- Boot.
- HDD kezelés...bár ezt nem mondom 100%-ra.
- Menük, ablakok gyorsabban nyílnak meg.
- Programok indítása is gyorsabb.
- Firefox és a Thunderbird is gyorsabb reakcióidővel rendelkezik...a 64bites verzsönöket még nem mertem kipróbálni...állítólag elég jól teljesítenék bétákhoz képest...A speedcommander-rel még nem sikerült megbékélnem...
De tetszik...
Külön köszönet Plag kollégának a nyúzásért, hogy próbáljam ki és a segítségért...
-
Gorneck
legenda
válasz
Core2duo6600 #22643 üzenetére
A rohadék...
Pedig csak kéne még faragnom ebből az időből...
-
Gorneck
legenda
válasz
Core2duo6600 #22640 üzenetére
Alaplapi, VGA stb?
shteer:
-
Gorneck
legenda
Ki tudja megmondani nekem, hogy azok a bizonyos csíkok futása alatt mit csinál a Vista? Mit tölt be?
-
Gorneck
legenda
válasz
c41r0^ #22608 üzenetére
Fel kell neki...vmi driver kell az AHCI-hez...nem hiába írják a driverhez, hogy AHCI/Raid. SP1es Vistahoz pl nem kell semmit se adagolni...de jobb az intel driver, mint ami be van építve az SP1 installjába...
ICH10 esetén van értelme AHCI módnak...többi chipset leves...
Apropó: Ki tudja megmondani nekem, hogy azok a bizonyos csíkok futása alatt mit csinál a Vista?
-
Gorneck
legenda
válasz
Core2duo6600 #22536 üzenetére
Igen sztem...
-
Gorneck
legenda
válasz
Core2duo6600 #22522 üzenetére
Sztem inkább jobb...
-
Gorneck
legenda
válasz
Core2duo6600 #22520 üzenetére
Aszhem kicsit fáradt voltam most ehhez...
Pedig a vinya tudja az NCQ-t is...szal kételkedem, hogy hardveres hiba lenne a vinyónál...egyszerűen lehet kompatibilitási gond van... -
Gorneck
legenda
válasz
Core2duo6600 #22518 üzenetére
Intel matrix storage drivert feltetted? Ha az se hozza rendbe, akkor lehet ezzel a vinyával együtt kéne telepítened a Vistat...
Csak halkan jegyezném meg, hogy P45 alatti chipsetek esetén semmi értelme az AHCI módnak...ICH10 az első ahol észrevenni, hogy van értelme az NCQ-nak...
-
Gorneck
legenda
Ellenmondást? Nem lehet másnál játszani?! Nem lehet mást látni játszani?! Nem lehet videókat nézni róla?!
Mielőtt bármire is időt pazarolok utána szoktam olvasni vagy épp ismerősnél megnézni, ha fent van neki...De azt hittem értelmes hsz-t kreálsz és leírod ezekkel mi a bajod...adataimnál lévő konfiggal sem képi hibát sem akadozást se semmit nem tapasztaltam velük ami miatt ki kéne akadnom...
Gears fo War, Frontlines, Cod4 ezek mind ki lettek pörgetve és semmi bajom nem volt velük... -
Gorneck
legenda
F8 és last good mode vagy mi....
Sokan vírusra gyanakszanak ilyen esetben ahogy látom vagyis olvasom...
-
Gorneck
legenda
Még egyszer:
Létezik olyan, hogy
Lexmark driver sima Vista-ra telepíthető és megy...SP1 telepítés után is.
Lexmark driver Vista SP1 telepítés után nem hajlandó feltelepülni. -
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Létezik olyan, hogy
Lexmark driver sima Vista-ra telepíthető és megy...SP1 telepítés után is.
Lexmark driver Vista SP1 telepítés után nem hajlandó feltelepülni. -
Gorneck
legenda
válasz
Core2duo6600 #19118 üzenetére
Nem. System32be talál drivert, de telepítéskor hibát talál...utána sehova tovább...
-
Gorneck
legenda
Volt már vkinek olyan problémája, hogy nem volt hajlandó telepíteni vinyót (ide, sata) vagy DT virtuális meghajtót a Vista?!
A napokba szembesültem ezzel a problémával...és nem nagyon leltem eddig a megoldásra...de sztem reinstall lesz a vége... -
Gorneck
legenda
válasz
FehérHolló #7388 üzenetére
Huhh...passz...script vagy batch szinten lehet meg lehet oldani...ehhez már kevéske vok...aszhem...
-
Gorneck
legenda
válasz
FehérHolló #7386 üzenetére
Ping www.prohardver.hu > ping.txt
Ping www.prohardver.hu >> ping.txt -
Gorneck
legenda
válasz
ballington #7264 üzenetére
Jaja...
-
Gorneck
legenda
válasz
ballington #7261 üzenetére
Nekem a 7es és 8as is tökéletesen működött. Most a 8.2 vagy mellik van fent, persze ebből is a micro verzsön. Hibátlan eddig....
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
1-2 héten belül úgy néz ki veszek új HDD-t a gépbe...nos mivel ez egy 36gb-os Raptor lesz így kimondottan rendszer HDD-nek szánom.
Szeretném megúszni a Vista reinstallt...van rá mód lehetőség hogy a teljes partíciót lemásoljam az új HDD-re, majd reboot után már arról tudjak bootolni? Ghost ahogy olvastam nem nagyon működik...de van aki mást használ csak azt nem tudom, hogy azokkal véghez lehet vinni amit fentebb írtam? -
Gorneck
legenda
Mennyire érné meg egy 36os Raptor vinyóba a beruházás? Vagy inkább +2giga ram lenne jobb választás?
-
Gorneck
legenda
válasz
Core2duo6600 #6691 üzenetére
Épp ez az...nincs kedvem ha nem muszáj 64bitre átállni...azé kérdem, hogy pontosan milyen hátrányokkal jár ez...
-
Gorneck
legenda
Lenne lehetőségem még két 1066+os Adata modul beszerzésére olcsón így lenne 4gb ram a gépembe...a kérdésem az lenne, hogy mindenképp át kéne állnom 64bites Vistára vagy maradhat a 32bites?
Mod: picit visszább olvasva látok vannak tapasztalatok, de azé még várom a reakciókat...
-
Gorneck
legenda
válasz
Stalker-2572 #6420 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The First Berserker: Khazan
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone-t használók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest