- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- Milyen routert?
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Synology NAS
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Végülis megoldottam az update problémát.
Szóval a hibakódok: 0x8000FFFF
8000FFFF
Megoldás: Ez a hiba ált. egy igen drága Fujitsu laptopnál jön elő, amiben 4 giga ram van. Ott bevált, hogy kivették a felét, aztán miután feltelpűlt a win, és az updater is, visszarakták a ramot, és éltek boldogan míg meg nem haltak...
A megoldás hasonló volt nálam, bár fele ennyi ramom sincs, és nemis laptop...Szóval kivettem az 1 gigás ramom mellől az 512-est, vista fel, updater progit kézzel telepítettem,(telepítőnél az értesítsen később dolgot választottam mikor a frissítsét kérdezte), és lőn a csoda, updater progi felmegy, újraindít, ram berak, updatek szépen jönnek lefelé...
Nah a mai jótett megvolt, jót nem várok cserébe...
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- American Truck Simulator és Euro Truck Simulator 2 gyűjtemény
- Procomm Plus for Windows - Intuitive Data & Fax Communications Software
- Call of Duty Black Ops 6 ! Battlenet GIFT!
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- Bontatlan GTA IV PC eladó
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest