- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- SUSE Linux
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
adalbert1 #15338 üzenetére
De igen, valahogy úgy megy asszem, hogy a tartmányra vonatkozik az un. tartomány házirend, és amikor belépsz a rendszerbe, automatikusan végrehajtódik a grpup policy.
Értelme persze nem sok van,
hiszen a tartoményi üzemelés során a munkacsoportos, ugyanúgy elérhető mint korábban, feltéve, hogy admin vagy a saját gépeden
Akkor a tartományi házirendtől függetlenül tudsz megosztani, file t másolni stb ...
Mitőbb ha a gép a tartomány tagja, akkor is belehet lépni csak a saját gépbe is, úgy hogy nem lépsz be a tartományba
Persze a tartománybeli felhasználó nevednek is adhatsz admin jogot a saját gépden.
És akkor 1 szerre van, hogy tartományi user vagy és admin is vagy a saját gépeden.(#15345) ToBeY
Fel de inkább 2*1 gb ram esetén(#15346) NFree
Nem dos, hanem a vistaval kellett volna particionálni, és formázni, lehet nem gyors formatot is használni, uj hdd nél célszerű is
Mély formázásról meg méllyen hallgass ha valamiért gariztatni kellene(#15350) SnailMan87
Winampra elvileg van ilyen
Éna következőt csináltam alaplapim van elol is kivezetve
az első kivezetést belekötöttem a genius 5.1 stereo bemenetére, majd ha zene akkor átváltottam erre, ha film vissza az 5.1 esre
ez is megoldásMost amióta a mediacentert beuzemeltem, ugyanezen az asztali gépen
semmit nem csináltam és hirtelen megszolalt a mély a zenék alatt
ac3 filtert felraktam, amúgy is fel szoktam
lehet az csinált valamit, nem tudom
Lehet, hogy az ffdshow csinálja nem tudom..
Most már a divx esekt is többé kevésbé lejátsza az MCE nagy jelentősége nincs , mivel asztali egér és mediaplayer(#15356) Az-X
Enéym már megnyugodott néha lefut az auto defrag hallhatod azt, aztán van az előtöltés superprefetch, és az indexelő, ill. a windows search
A Superprefetchnek van értelme, indexelőt kikapcsoltam, pontosabban leszukitettem neki, hogy minimális helyen indexeljen
Ezenkivül nem csináltam semmit sem
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Robogó, kismotor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest