Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
valaki próbálta már vissza hozni a jobb klikkes cmd-t? [link] ez alapján megcsináltam, de nem működik. shift + jobb klikkre meg a powershell-t hozza már be alapból ugye...
régen mintha fent a ribbonon is lett vna, nem? szerk: ja ott is ps van
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
-
DJGABI
addikt
Hölgyek-urak!
Kérdésem volna, igazából találtam rá félig-meddig választ, de egyszerűen nem vagyok hajlandó elfogadni hogy 2017-ben itt tart a technológia, ezért hátha hozzá tud valaki szólni: szóval, vettem egy remek JBL T450BT bluetooth fülest. Gondolván hogy milyen jó lesz majd multis játékoknál kiváltani a vezetékes fejhallgatót. Ehhez képest úgy működik, hogy: ha megy a média és hangot is szeretnék átvinni akkor addig a hangszóró elhallgat (diktafon alkalmazással próbáltam). De játékban pl volt hogy PTT gomb megnyomása után teljesen megszűnt a hang, csak újracsatlakozás után tért vissza. Az eszközök között duplán szerepel, így: [kép] ha a fejbeszélőre teszem alapértelmezettnek, akkor szörnyű, ilyen alacsony bitrátás mono mp3 minősége lesz a hangnak, de akkor kb úgy működik ahogy kéne neki, nem szakítja meg közben a médiát. Találtam egy olyan tippet hogy itt: [kép] vegyem ki a pipát a telefonkihangosító mellől. Ez nyilván hülyeség, ilyenkor végképp megszűnik a mikrofon, mint opció. Ami a félig-meddig válasz volt: W8.1 alatt még jól működtek a BT fülesek. [link] ilyen kínai receiverem van, Bluesoleil-t próbáltam, nem működött vele. Valami tipp? Vagy a sávszél nem elég egyszerűen ehhez? Nem akarom elhinni, hát BT4.0-s mindkét eszköz. Nevetséges hogy almánál az Airpodsot tolják, közben meg itt tartunk....
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest