Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
válasz Winchester95 #72806 üzenetére
Na sikerült minden, van egy winxp-m.
Feltettem rá a programot, usb hibakódolvasórol van szó amúgy. (holnap jön meg a hibakódolvasó).
Szerintetek fogja kezelni az USB-t.Mert pl telefonomat nem kezelte, de az gondolom teljesen más tészta.virtualboxal csinálom.
-
King Unique
titán
válasz Winchester95 #72801 üzenetére
Szerintem a mellételepítést ne erőltesd, mert dual-boot megoldásnál az újabb Windowsok rendszerindítását is elcseszi! Ezért szokták először az XP-t telepíteni, majd utána az újabbakat. De azt is úgy, hogy az újabb Windows telepítőjével van előparticionálva a lemez, mert még azt is elcseszi... Aztán, ha a laptopon jelenleg a W10 UEFI módban lett telepítve, akkor azt az XP ráadásul megint nem támogatja. 1 db program miatt meg amúgy is totál felesleges lenne élesben feltelepíteni és bőven megteszi ilyen célra a virtuális gép...
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Winchester95 #72798 üzenetére
Az előttem szólóhoz csatlakozva, eleve a virtuális gép lenne a legésszerűbb megoldás pl. VirtualBox / VMware Workstation Player programmal kivitelezve. Ez esetben külön partíciót sem kellene leválasztani, hanem csak egy mappába kerülne bele a virtuális gép a meglévő rendszerpartíción belül.
Az XP már amúgy is annyira elavult, hogy natívan eleve problémás lenne a telepítése és a használata egy ilyen laptopon, pláne hogy ennél elvileg driverek is csak Windows 10-hez vannak. Illetve a pendrive-os telepítés amúgy sem igazán fekszik az XP-nek és inkább optikai lemezről szokás.
[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
válasz Winchester95 #72798 üzenetére
Nem derült ki, hogy Win10-et cserélnéd, vagy csak mellé kell?
Ha utóbbi, és a célnak megfelel, akkor adja magát: virtuális gép? -
steele80
senior tag
válasz Winchester95 #24579 üzenetére
Hát elég béta szinten van még a W10. A W8.1 stabil rendszer ez még nem az, de az irány nem rossz. A dx12 még nincs elterjedve amiatt ráérsz, játékoknál azonban 5-10 fps van a 10 javára.
-
Winchester95
őstag
válasz Winchester95 #24579 üzenetére
Valakinek tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest