Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Köszi, az eredményről majd feltétlen számolj már be légyszi itt a fórumon, de akár privátba is nekem, mert rövidesen én is erre az útra lépek, és jó lenne ha valaki kitaposná előttem.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
Na, és végül hogy? Ugyanabban a cipőben járunk, mert én is most akarom kicserélni a 4 éves 60 gigás Samsungot egy 240 gigásra. Én Win 7 -ről frissítettem 10-esre, szóval végül Te beírtad az alapverziód kódját, vagy nem, hanem hagytad, hogy a rendszer magát aktiválja?
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
bopeti98
őstag
Valószínűleg akkor az új háttértár miatt nem aktivál.
Elvileg egyébként a hardverváltoztatás az egyik oka, amiért lehetővé tették a korábbi Windows kódokkal történő aktiválást, de ahogy nézem ez a legtöbb embernél nem nagyon akar működni.
A legújabb 1511-es verziójú 10-et telepítetted fel?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Készül a Secret Level második szezonja
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest