Új hozzászólás Aktív témák

  • szundybence

    aktív tag

    válasz Воланд #9425 üzenetére

    Egyáltalán nem szándékoztam vitát generálni. Viszont nem kellene a szerver/magánember gépe között egyenlőséget tenni. Egy szervergépről nem látogatnak szex, vagy warez oldalakat. Nem telepítenek nyakra-főre próbából vacak és vírusos, trójai, stb. programokat. A szervergépeknél jobbára szakképzett személyzet van, ahol szinte kizárható az emberi tényező. A magánemberek szakképzetlenek, sőt képesek maguk csinálni olyan gikszereket, amiket a szakképzettek el sem tudnak képzelni. Még annyit, hogy nem windowszos szerverek vannak többségben, hanem linuxosok. Na vájom miért?

    Megállapítom, hogy a szokásos "védeni kell a mundér becsületéét" választ kaptam. Olyat, ami köszönő viszonyban sincsen a valósággal. Levonva a tanulságot, keresem a partíciómentés w10-es lehetőségeit.

    Egyébként meg w7 startert fogok w10-re frissíteni. Egyáltalán nem-érdekel a w10 legdrágább, legjobban kidolgozott verziója. És mivel nem érdekel, ebből következik, hogy nem is fogom ellopni. Ebből meg az következik, hogy nem kellene ilyen fellengzős válaszokat adni a normálisan kérdező tagoknak.

    Tehát ezúttal nem köszönöm meg a válaszodat, mert az számomra egy semmire sem használható válasz volt. Remélem a jövőben szakítasz ezzel a gyakorlattal.

Új hozzászólás Aktív témák